2021 Eylül ayı burç yorumları

sarmaşık.jpg



EYLÜL AYINDA BURÇLAR:

Koç ve Yükselen Koç:

İlişki konusunda daha tedbirli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Aynı şekilde ortağı olan Koç Burçları bu ay gerginlik yaratmamak için dikkatli olmalarında fayda var. Merkür Retro etkisinde olacağından yapacakları sözleşmeleri iyi okuyup karar vermelerinde fayda var. Kredi, miras gibi konularda eylül ortası itibariyle destek alacakları bir süreç olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Genel olarak iş ortamında bazı sorunlar oluşabilir. Çalıma arkadaşlarıyla gerilmemeye özen göstermelerinde fayda var. Daha sakin ortamda zaman geçirmeye özen gösterebilirler. Bununla beraber evcil hayvanlarının sağlığına efor harcayabilirler. İlişki konusunda yeni fırsatlara açık bir süreçte olacaklar.

İkizler ve Yükselen İkizler:

Aşk hayatlarında çözmeleri gereken sorunlar oluşabilir. Olaylara her iki yüzünden bakmaya özen göstermelerinde fayda var. İlişkide zorlu bir süreç olacağı için bazı bitişler yaşanabilir. Kariyer hayatlarında Eylül ayında yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. Sağlık açısından hassas bir süreçte olacakları için dikkatli olmalarında fayda var. Yatırım konusunda gayrimenkul alımlarına girişim yapabilirler.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Ailevi konularda bazı gerginlikler oluşabilir. Aileleri ile daha fazla efor sarf edecekleri bir süreçten geçiyorlar. Gayrimenkul alımları yapacaklarsa iyi analiz etmelerinde fayda var. Aşk konularında yeni başlangıçlar olabilir. İlişkisi olanların bir nebze kıskançlık konularından uzak durmalarında fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan:

İletişim konusunda daha sakin kalmalarında fayda var. Fazla gururlu hissedecekleri bir dönemde oldukları için yanlış kararlar vermeye eğilimli olabilirler. Ev emlak konularında yatırım yapmak için harekete geçebilirler. Parayla ilgili yeni maddi kaynaklar arayabilirler.

Başak ve Yükselen Başak:

Eylül ayında harcama konularında dikkatli olmaları gereken bir süreçten geçiyorlar. Gereksiz harcamalar daha sonrasında Başak burçlarını sıkıntıya sokabilir. Yatırımlarını yaparken iyi analiz ederek girişimde bulunmalarında fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Bu ayın en çok etki alan Burcu Terazi olacak. Özellikle kişisel olarak çok etki alacağından ruh hallerinde dalgalanmalar olabilir. Özellikle Merkür Retro Terazi burcunda olması etkisini büyütüyor olacak. Eylül ayında yeni yatırım, iş değişikliği, elektronik eşya alma konusunu ertelemelerinde fayda olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Eylül ayında Akrep burçları bazı psikolojik sorunlar yaşayabilirler. Daha çok yalnız zaman geçirmek onlara iyi gelecektir. Bunula beraber çevrelerindeki insanların gerçek yüzlerini görecekler. Geçmişte kapanan konular tekrardan gündemlerine gelebilir. Aynı şekilde arkanızdan dönen işler önünüze düşebilir. Bu süreçte dış çevreye zayıf imaj vermemenizde fayda var.

Yay ve Yükselen Yay:

Eylül ayında sosyal çevrelerinde bazı gerginlikler oluşabilir. Bu süreçte alacakları en iyi aksiyon empati yapmak olacaktır. Bu yanınızı kullanırsanız olaylardan daha az etki alırsınız. Bununla beraber kariyer alanınızda yeni fırsatlar çıkabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Eylül ayında kariyer açısından bazı kararsızlıklar yaşayabilirler. Otorite figürlerinden bekledikleri destek gelmeyebilir. Bu durum sinirlerini gereceğinden gerginlik yaratabilirler. Daha sakin kalarak mantıklı adımlar atmaları onları için iyi olacak. Kazalara açık bir süreçte olacaklarından daha dikkatli olmalarında fayda var.

Kova ve Yükselen Kova:

Eylül ayında yurtdışı konuları gündemlerine gelebilir. Bununla beraber yeni bir eğitim almak isteyebilirler. Çevrelerinden alacakları destek onları harekete geçirebilir. Yeni yatırımlar yapmak için kredi çekmek gibi konular gündemlerine gelebilir.

Balık ve Yükselen Balık:

Eylül ayı balık burçları için biraz gergin geçecek. Uzun süredir erteledikleri konular gündemlerine gelerek can sıkıcı bir hal alabilir. Bunula beraber hukuki konularda sorunlar yaşayabilirler. Bu ay ortaklık yapmaları veya yeni bir işe girmeleri açısından çok olumlu değil.




Astrolog Şehmus Pala
 
tumblr_3bf52ab1ff5bd825208833076545f6fd_b7ada5b2_1280.jpg


Eylül Ayı Gündemi

  • 7 Eylül'de Başak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Kalbini mi yoksa mantığını mı takip edeceksin? Kalbinden şüphe duyma. Sen inandığın şeyin peşinden git.
  • 10 Eylül'de Venüs, Akrep burcuna geçiyor. Şöyle bir dönüp hayatına bak! Senin ihtiyaçların mı önemli, yoksa başkalarının ihtiyaçları mı? Hayat hassas dengeler ve görünmeyen yasalarla yönetilir. İyi şeyler yap!
  • 15 Eylül'de Mars, Terazi burcuna geçiyor. Üzerine gereğinden fazla yük alıyorsan, taşımakta güçlük çekebilirsin. ‘Hayır’ demeyi öğrenmen gerekiyor.
  • 21 Eylül'de Balık burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Çok çalışman gereken bir dönem içindesin. Etrafındaki insanların senin çalışmalarını engellediğini düşünüyor, buna dayanamıyorsun. Şikâyet etmek yerine eyleme geç!
  • 22 Eylül'de Güneş, Terazi burcuna geçiyor. Çeşitli nedenlerden dolayı duygularını ifade etmekte zorlanabilir, dengesiz görünmemek için gayret sarf edebilirsin. Kendini tanı, tavrını belirle…
  • 27 Eylül'de Merkür, Terazi burcunda geri hareketine başlıyor. Huzursuz hissettiğinde hayattan kopuyorsun. Böyle anlarda kendine yeni bir sayfa aç. Çünkü yaşam öğrenilen bir yerdir, üstelik tesadüf diye de bir şey yoktur.


KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; hayata ve ilişkilere yeni bir açıdan bakacağınız bir Eylül ayına giriyorsunuz. Merkür’ün karşıt burcunuz Terazi’ye geçişi, ikili ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Daha yapıcı ve uzlaşmacı bir dil kullanmak, kararlarınızı herkesin iyiliğine olacak şekilde düşünmek isteyebilirsiniz. Estetik ve düzen algısı da etkisini göstereceği için, ortaklarınız ve iş yaptığınız alanlar konusunda bazı iyileştirmelere imza atabilirsiniz. Bu ay içinde eski bir ilişkiniz hakkında bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenebilirsiniz. Sanki uzun süredir sır gibi saklanan şeyler karşılıklı bir konuşmaya gidiyor.

7 Eylülde Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile hayatınıza yeni bir düzen getiriyorsunuz. Fiziksel ve ruhsal şifalanmanız her şeyden önemli olacaktır. Kişisel olarak verimli olmayı hedef belirleyerek yeni başlangıçlara gidiyorsunuz. Kendinize oluşturacağınız alanlar, tanışacağınız insanlarla birlikte aklınızdan geçenleri hayata geçirmek için önünüzde bir engel kalmayacak. Bugüne kadar yeterli ve gerekli hazırlığı sağladıysanız yeniayın kazananı siz olabilirsiniz.

https://www.hurriyet.com.tr/koc-burcu-aylik


BOĞA BURCU


Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar; hayatınıza iyi yönde etki edecek dokunuşlar yapacağınız bir Eylül ayı sizi bekliyor. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile günlük yaşantınızda daha ölçülü hareketler sergilemeye özen göstereceksiniz. İletişiminizde önceliğiniz abartı içerisine girmemek olurken yöneltilen eleştirilere dikkat edeceksiniz. Hata ya da eksikliklerin ne olduğunu görmek, sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken hususlara öncelik vermek sizin için önemli olabilir.

07 Eylül, Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile sizin için duygusal bir miladın başlangıcı olabilir. Duygularınızın netleştiği, önünüzün açıldığı ve güven esaslı yol almanız gerektiğiyle ilgili fikirler adım atmanızı kolaylaştıracaktır. Seçici olduğunuz ama duygularınızı net ve sade bir şekilde ifade edeceğiniz bu süreçle birlikte, geçmişin etkisinden kurtulup yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmanız ya da iyi hissedeceğiniz alanlar oluşturmanız gerekebilir.



https://www.hurriyet.com.tr/boga-burcu-aylik


İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar hem kariyerde hem aşkta yüzünüzün güleceği bir Eylül ayı sizi bekliyor. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi, keyif aldığınız alanlar ve uğraşlar konusunda size yeni fikirler verebilir. Yalnızlıktan ziyade insanlarla bir arada olacağınız tercihler yapabilirsiniz. Bu durum aşk hayatınızı etkileyecek tanışmaları da beraberinde getirebilir.

7 Eylül, Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile, aile hayatına bakış açınızda yeniliğe gidiyorsunuz. Olaylara ve aile bireylerine karşı daha fedakâr bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Hem ruhsal hem çevresel bir düzenleme yapmak için artık bütün koşullar hazır hale gelebilir. Alım-satımla ilgili işler, yeni bir yaşam alanı veya yeni bir yuva kurma konusundaki fikirlerinizin önündeki sis perdesi kalkabilir. İstediğinizi almaya başlıyorsunuz.

https://www.hurriyet.com.tr/ikizler-burcu-aylik


YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar; aile kavramının ve aile hayatının gündeminizde yer tutacağı bir Eylül ayı sizi bekliyor. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte aile ortamınızda dengeyi sağlamaya odaklanıyorsunuz. Bazı hususlarda adaleti sağlamak sizin fikirlerinizle mümkün olabilir. Burada bir gayret gösterirken aynı zamanda iş hayatınızı etkileyecek gelişmelere de tanıklık edebilirsiniz. Yer değişikliği ve taşınmayla ilgili konularınız hız kazanabilir.

07 eylül, Başak burcundaki yeniay ile kendinizi yeniden yapılandırıyorsunuz. Bir şeylerin hazırlığını yaptınız ve emeğini verdiyseniz, artık önünüzdeki engellerin hepsinin kalktığını görebilirsiniz. Geçmişin etkisinden ve sizi yavaşlatan her şeyden, herkesten uzaklaşıyorsunuz. Yeni bir çevre, yeni bir bakış ve yeni insanlarla hem sosyal hayatınızı hem de aşk hayatınızı iyileştirebileceksiniz.

https://www.hurriyet.com.tr/yengec-burcu-aylik


ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; yakın çevrenizin ve bazı projelerinizin önem kazanacağı bir Eylül ayına giriyorsunuz. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizle olan ilişkilerinizde ve bazı fikirlerinizde daha iyi yol alabileceğinizi gösteriyor. Hem çevrenizi hem de işlerinizi birbiriyle doğru orantılı şekilde etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önceliğinizin üstün olmak yerine anlaşılmak ve onaylanmak olması dikkatten kaçmayacak ve yerinizi daha güçlü hale getirecektir.


07 eylül, Başak burcundaki yeniay, finansal konulara daha titiz bir şekilde eğileceğiniz yeni fırsatları getirebilir. Bazı hazırlıkları tamamladınız, bazı sis perdelerini araladınız. Artık hazır olduğunuzu biliyor, güvenli olduğuna emin olduğunuz yollarda yürümeye başlıyorsunuz. Hayatınıza değer katmanın, başkalarının değerine hizmet etmekten geçtiğini bir kez daha görebilirsiniz. Emekleriniz, yeni başlangıçlarda sizi destekleyecektir.






BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen Burcu Başak olanlar; maddi ve manevi açıdan parlayacağınız, değerinize değer katacağınız bir Eylül ayı sizi karşılıyor. Merkür’ün burcunuzdan ayrılıp Terazi burcuna geçmesiyle, yeni girişimler ve kazanç kaynakları gündeminiz olabilir. “Ne kazanmak istiyorum, nasıl kazanmak istiyorum?” sorularına yanıt arayabilirsiniz. Cevabınız, özgürlüğünüzü ve yaşam kalitenizin seviyesini yükseltecek şekilde olacaktır. Bunu da hayatınıza giren yeni insanlarla, kurulmuş sağlam ilişkilerle mümkün kılabilirsiniz.

Eylül ayının sizin için en önemli gelişmesi, burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek olmasıdır. 7Eylülde başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Yeni başlangıçlara yürüyorsunuz. İkili ilişkilerinizde umut ettiğiniz beklentilerinizi yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Geçmiş ve gelecek arasında yeni seçimlere giderek hayata yeni bir pencere bakabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili olarak da eğer bir şeylerin hazırlığını tamamladıysanız ya da miadını doldurduysanız beklediğiniz haberleri almaya hazır olun. Yer değişikliği ve terfi kararları kapınızı çalabilir.

https://www.hurriyet.com.tr/basak-burcu-aylik


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve Yükselen Burcu Terazi olanlar; ışıl ışıl ve heyecanlı olacağınız bir Eylül ayına giriyorsunuz. Bu ay burcunuza ilk gelen gezegen Merkür oluyor ve size kendinizi daha rahat ve özgürce ifade ettiğiniz bir dönemi getiriyor. İkili ilişkilerinizde uçlarda yaşamak yerine dengeyi sağlamayı başarıyorsunuz. Hem dış görünüşünüz hem de düşüncelerinizle, kendinize ve ilişkilerinize katkı sunabilirsiniz. Bu özgüven size iyi işler çıkarmak için destek verecek.

07 Eylül,Başak burcundaki yeniay ile içinizde tuttuğunuz, kendinize sakladığınız işleri dışa vurarak yeni bir başlangıca gidiyorsunuz. Önceliği kendinize vereceksiniz ama bir yandan da hayata, insanlara, sorumluluklarınıza yönelerek kaybettiğiniz zamanı daha verimli bir şekilde telafi edeceksiniz.



https://www.hurriyet.com.tr/terazi-burcu-aylik


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; zincirleri kırdığınız ve kendinizi öne çıkarmak için hazırlanacağınız bir Eylül ayı sizi bekliyor. Bazı kararlar alabilir, yeni karşılaşmalar içine girebilirsiniz. Sizi sıkıştırdığını düşündüğünüz her şeyi serbest bırakıyorsunuz. Burada adaleti sağlamak düşüncesi kendinizi daha iyi anlamanızı ve hissetmenizi sağlayacaktır. Çocuklarınız varsa onların sorumluluğu ya da çocuk sahibi olmak gibi durumlar gündem oluşturabilir.

07 Eylül, Başak burcundaki yeniay ile sosyal çevreniz konusunda daha seçici ve kararlı olabilirsiniz. Birlikte olmak istediğiniz insanlarla, yatırımlarınızı paylaşacağınız yeni alanlarda titizliğinizi ve becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni bir çevrenin, yeni bir fikrin ve amacın sizi olduğunuzdan daha iyi bir yere taşıyacak olmasına güvenin.


https://www.hurriyet.com.tr/akrep-burcu-aylik


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar; kendinizi her zamankinden daha sosyal hissedeceğiniz bir Eylül ayına giriyorsunuz. Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile, sosyal çevrenizde dostlarınızla birlikte gerçekleştirmek istediğiniz bazı çalışmaları hızlandırabilir. Ertelenen planlarınızı yeniden gündeme getirebilir hem topluma karışacağınız hem de yorgunluğunuzu atacağınız gezilere çıkabilirsiniz.

07 Eylül,Başak burcunda gerçekleşecek yeniay size, kariyerinizle ilgili beklenen haberleri getirebilir. Atama ve yer değişikliği gibi konularınız, talepleriniz olduysa artık meyvelerini toplayabilirsiniz. Bu aşamaya gelene kadar nasıl hazırlandıysanız şimdi de aynı şekilde devam etmeniz gerekebilir. Belirsizliklerin yok olmaya başlaması, sizin de devam etmenizi kolaylaştıracaktır.



https://www.hurriyet.com.tr/yay-burcu-aylik


OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlakolanlar; kariyerinizle ilgili büyük çıkışlar yapabileceğiniz bir Eylül ayı sizi karşılıyor. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi, bazı hakların teslim edilmesini sağlayabilir. Çalışma ortamınızda daha uzlaşmacı bir dilin ve havanın hakim olması, lehinize sonuçlanabilir. Şayet çalışmıyorsanız, bu ayı girişimlere ve görüşmelere ayırmalısınız. Hakkınızı aramanız, iş hayatına dair fikirlerinizi paylaşmanız karşılıksız kalmayacaktır.

07 Eylül,Başak burcundaki yeniay ile gitmek istediğiniz fakat gerçekleşmesi için imkan bulamadığınız yolculuklarınız için güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir felsefik bakış açısı ile hayata daha pozitif bakıyorsunuz. Hayata daha emin olduğunuz ve daha iyi bildiğiniz bir yerden bakabilirsiniz. Çalışmanın ve üretmenin sizde bıraktığı etkiyi, çevrenizle paylaşmaktan keyif alacaksınız.


https://www.hurriyet.com.tr/oglak-burcu-aylik


KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar; kendiniz ve kazanımlarınız arasında bir dengeye kavuşacağınız bir Eylül ayına giriyorsunuz. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle, kendinize karşı daha ılımlı ve uzlaşmacı bir hal alıyorsunuz. Daha büyük düşünmek, paylaşmak ve birlikte yol almak temaları gündeminiz olabilir. Tanışacağınız yeni insanlar size bu konuda destekçi olacaktır. Hukuki konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

07 Eylül,Başak burcunda bir yeniayın gerçekleşmesi, aile büyüklerinizin finansal kaynaklarıyla ilgilenmenizi sağlayabilir. Miadı dolan ve yenilenmesi gereken projelere öncülük yapabilirsiniz. Hem ekonomik hem de ruhsal açıdan bir toparlanma dönemine girmeniz, hayatınızı yoluna koymanızı kolaylaştıracaktır. Sahip olduğunuz her şeyi verimli sonuçlara taşıyorsunuz.


https://www.hurriyet.com.tr/kova-burcu-aylik


BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen Burcu Balık olanlar; korkuların üzerinden gelmenin ve hayatla aranızda sağlam bir köprü kurmanın keyfine varacağınız bir Eylül ayına başlıyorsunuz. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle, bazı korkuların artık alt etmeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Her şey sizin lehinize işliyor ancak bunu önce sizin anlamanız ve buna uygun hareket etmeniz gerekiyor. Kendiniz için elinizden gelenin en iyisini yapın.

07 Eylül, Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile ikili ilişkilerinizde kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz bir dönem başlıyor. Sosyal ilişkileriniz ile gündeminizi oluştururken biten her ilişki yerine yeni bir tanışma ile karşı karşıyasınız. Duygularınızı, isteklerinizi dile getirebilir gerek özel hayatınıza gerek sosyal hayatınıza etki edecek tüm ilişkilerinizle uzun süredir beklediğiniz mutluluk halini yaşayabilirsiniz.





Aygül Aydın
 
tumblr_42d50c747e8a89f3188966af645b173f_c8dbf73b_1280.jpg


Koç​

Kabuğunuzdan çıkarak etkileyici olabildiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kariyerinizle ilgili ilişkileriniz önem kazanıyor. 6 Eylül sonrası ofisinizde yenilikler var. Bu tarihten sonra fiziksel olarak çalıştığınız yer değişebilir, bazı yenilenmelere açık olmanızda fayda var. Yeni projeler, görevlendirmeler, size bağlı yeni çalışanlar da bu tarihteki yeniay sonra hayatınıza giriyor. 20 Eylül civarı ise, dolunay etkisi ile işlerinizin, aldığınız görevlerin nasıl sonuçlanacağı belli olacak. Zaman planlarına uymaya çalışın, kontrol edemediğiniz konulara boşuna efor harcamayın. Venüs 10 Eylül sonrası birkaç hafta boyunca size başkaları aracılığı ile gelecek maddi birikimleri işaret ediyor. Bir miras, bir ortak yatırımın iyi kazandırması gibi olasılıklar söz konusu. Eşiniz veya ortağınız ile beraber 10-26 Eylül tarihleri arası yatırım için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz. 14 Eylül sonrasında pek çok konuda karşınızdaki kişiyle ilerlemeniz söz konusu. Projelerinizde, özel hayatınızda karar alırken tek başınıza değil iki kişinin de fikri önemli olacak. Bu anlamda yeni iş birliklerine, ortaklıklara açık bir dönemdesiniz. Ortaklıkları, ikili projeleri 26 Eylül gününe dek açıklığa kavuşturabilirsiniz. 27 Eylül sonrası karşınızdaki kişiler karar değiştirebilir, 20 gün boyunca karşılıklı uzlaşı kolay olmayabilir.

Boğa​

Pek çok gezegenin toprak elementinde olması, Eylül’ün başkalarından alınan desteklerle kolay ve güzel geçeceğini betimliyor. Yaratıcılık, kendini ifade edebilme, hayattan keyif alabilme ve hobilerle ilgilenebilme olanaklarınız çok yüksek. Herkes çalışmaya dalmışken, siz güzel tatiller yapabilirsiniz. 6 Eylül sonrası, eğer kalbiniz boşsa yeni birisi gönlünüze girebilir. İşyerinde ise eğitimler, sunumlar yapabilir, daha stratejik konularla ilgilenebilirsiniz. 10 Eylül sonrası partnerinizle olan ilişkinizde gelişmeler var. Hem işyerinde hem de özel hayatınızda, fazla ısrarcı kişilerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Siz ne kaar barış dolu, huzurlu ve açık davransanız da, karşıdaki kişilerin geçmiş deneyimleri nedeniyle şüpheci tavırları olabilir. İletişimi iyi yönetirseniz, bu ilişkilerden başarıyla çıkabilirsiniz. Bir süre ipler karşı tarafında elinde olacak gibi görünüyor. Özel hayatınızda üzerinize fazlaca düşen partnerinize her zamankinden daha fazla ilgi gösterin. Üzerinde bir süredir çalıştığınız yaratıcı projenizi başkalarına sunmak, sosyal alanda gururla paylaşmak için 20 Eylül civarı çok uygun görünüyor. Dolunayın olduğu bu birkaç gün sahnede siz varsınız. 27 Eylül sonrası geri harekete geçem iletişim gezegeni Merkür işyerinde işlerin biraz karışmasına neden olabilir. Revizyon gerektiren görevleri ihmal etmeyin.

İkizler​

Bu ay, dış dünyaya verdiğiniz zamanın bir kısmını ailenize ve evinize ayırmaya ne dersiniz? 4-5 Eylül tarihlerinde, hazır hafta sonu iken yaşadığınız alanda bir arınma çalışması yapabilirsiniz. Atılması gerekenler, hiç kullanılmayan ve başkalarına verilmesi gereken kıyafetler, bir kenara atılmış eşyalar…. Size artık hizmet etmeyen, kullanılmayan, bozuk, kırık olan her şeyden kurtulun. 6 Eylül öğleden sonra evinizin içinde bir yeniay oluyor. Özel hayatınız, aile düzeniniz içinde bir güneş doğuyor. Bu tarihten sonra 10 gün boyunca yenilenme, yeni eşyalar, aile düzeninde yeni gelişmelere açık olun. 10 Eylül sonrası kollarınızı sıvayarak keyif alacağınız, odaklanmanızı gerektiren harika projeler sizi bekliyor. İşyerindekilerle iç içe çalışacağınız, üretirken haz alacağınız günler geliyor. 14 Eylül sonrası ise iletişim sanatları, fikir üretmek, okumak ve sosyal alanda kendinizi gerçekleştirmek üzerine yoğunlaşabildiğiniz keyifli, oldukça görkemli günler geliyor. 26 Eylül gününe den bu fırsatı değerlendirmek için sahnede olun. Kendinizi ifade etmek, yaratıcı düşüncelerinizi paylaşmak için ısrarcı olun. Mars sizi sanat alanında da destekliyor. 18-22 Eylül tarihlerinde sizin de çok iyi hissettiğiniz gibi kariyer alanında bazı haberler var. Ünvanınız, işyerindeki konumunuz, görevlerinizle ilgili beklediğiniz haberlerin sonuçları bu tarihlerde geliyor. 27 Eylül sonrası Merkür gerilemesi ile birlikte, bir şey anlatırken, stratejik anlamda işyerinde yeni iş planları yaparken dikkatli olun. Bu tarihten sonra 20 gün boyunca aşk hayatınızda kafanız karışık olabilir. Varsa çocuklarla ilgili kararlarınızda netleşebilmeniz zor olabilir. Her şey Ekim sonuna doğru rayına giriyor.

Yengeç​

Bu ay toprak ve su elementindeki gezegenler size destek olan kişilerin varlığına işaret ediyor. Öncelikle ayın ilk yarısında kardeşiniz veya kardeşiniz kadar çok sevdiğiniz kişilerden gelen yardımları kabul edin. Hatta belli konularda ilerlemek için siz onlara başvurun. Yeni bir proje için imza atmak üzere 6 Eylül sonrası bir iki hafta boyunca uygun ortamlar söz konusu olacak. El sıkışmak, bir işe başlamak, özellikle iletişim ve ulaşım bağlantılı projeler yürütmek için uygun günlerdesiniz. Müşteri ziyaretlerini bu tarihlerde yaparak yeni teklifler verebilir, kazançlı çıkabilirsiniz. 10 Eylül sonrası sezgileriniz sayesinde oldukça yaratıcı bir döneme giriyorsunuz. Adımlarınızı doğru attığınızda, eğlence de yanı başınızda olacak. Çalkantılı ve riskli flörtlerden uzak durmanızda fayda var. 14 Eylül sonrası evinizde yeni bir düzen için harekete geçiyorsunuz. Odaların, eşyaların yerini değiştirmek, dekorasyonu yenilemek hedefleriniz arasında olabilir. Elinizi çabuk tutup ev ve aile alanındaki yenilikleri 26 Eylül tarihine kadar bitirmeye çalışın. Bu tarihten itibaren geri harekete başlayacak olan iletişim gezegeni Merkür, 20 gün boyunca evle ilgili kafanızı biraz karıştırabilir. İletişimi sembolize eden Merkür evin içinde yanlış anlaşılmalara, yanlış kararlara da neden olabilir. Büyük kararları Ekim sonuna bırakmak en doğrusu olabilir.

Aslan​

Bu ay maddi birikimlerinizin bir düzene girmesi, artık daha fazla para kazanmanız için gereken tüm şartlar oluşmuş durumda. Kısa ve sürekli projelerden para kazanabilir, düzenli bir gelire sahip olabilirsiniz. 6 Eylül günü gerçekleşecek yeniay, size birkaç hafta boyunca yepyeni kazanç kapıları getirebilir. Bunun yanında yakınınızda bulunan biri ile, eşiniz, kardeşiniz veya ortağınız ile bir yatırım konusu da gündeme gelebilir. Yatırım veya paralarınızı birleştirerek bir araba veya başka bir şey alma kararını 20 Eylül civarı verebilirsiniz. O günlerde koşullar sizin tüm şartları olduğu gibi görebilmenizi de sağlıyor olacak. 10 Eylül sonrasında evinizde bulunacak olan Venüs Akrep burcunda olacak. bu konum, birkaç hafta boyunca ailenizle ve eşinizle yakınlaştığınız, çok şey paylaştığınız günleri gösteriyor. Birbirinizle olmaktan keyif alacağınız, başkasına ihtiyaç hissetmeyeceğiniz günler. Bu günlerde evde bir şeyler seyretmek, odaklanacağınız hobiler bulmak işe yarayacaktır. 14 Eylül sonrası, 25 Eylül gününe dek iletişim odaklı günler… Sosyal medya, internet üzerinden projeler, kurumsal iletişim etkinlikleri, lansmanlar, müşteri teklifleri ve hukuksal konularda, anlaşmalarda oldukça güzel yol alacağınız zamanlar var. 26 Eylül sonrasında ise bu alanlarda risk almamanız önemli olacaktır. Yanlış anlamalar, eksik okumalar sonucu ileriye dönük sıkıntıların olmamasına çalışın. Kardeşlerinizle ve komşularla bir süre uzaklaşabilirsiniz. Ekim sonuna doğru işler rayına giriyor.

Başak​

Yılın belki de en önemli ayına giriyorsunuz. 4-5 Eylül tarihlerinde hayatınızdan uzaklaştırmak istediklerinizi belirleyin. Tarzınızda, evinizde, sosyal hayatınızda, alışkanlıklarınızda, bağımlılıklarınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri bir bir sıralayın. Ve onlardan kurtulun. Sizi bir süredir rahatsız eden ve kurtulamadığınız kişilerden de uzak durmayı başarabilirsiniz. Size verilecek olan güzellikler 6 Eylül öğleden sonra gerçekleşecek Başak burcunda yeniay ile birlikte geliyor. Kendinizi yenilemeye ne dersiniz? Dış görünümünüz, kıyafetler, sosyal çevrenin yanında yeni alışkanlıklara da kapınızı açabilirsiniz. Yeni bir kursa başlamak, yeni bir iş başvurusu, farklı projeler ve hayaller…. Hepsi sizin için… Yeniay haftasında attığınız adımların ne yöne doğru gidebileceğini de 17-21 Eylül tarihleri arasında görebilirsiniz. Balık-Başak karşıtlığında gerçekleşecek Dolunay, ilişkilerinizin de masaya yatırılmasını sağlıyor. Özel ve iş hayatınızda artık görmek ve değiştirmek durumunda olduğunuz ilişkiler var. 10 Eylül günü Venüs’ün burç değiştirmesi ile size verilen destekler de artıyor. Yakınlarınızdan, kız kardeş veya ablanızdan, çocukluk arkadaşlarınızdan büyük destek görebilirsiniz. Bu tarihten itibaren birkaç hafta boyunca geziler, müşteri ziyaretleri, sosyal medya iletişim konuları da oldukça verimli olacaktır. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 27 Eylül sonrası geri hareketi ise 20 gün sürecek. İletişim, ulaşım ve el yeteneği ile ilgili olan Merkür, özellikle para konusunda kafanızı karıştırabilir. Bütçenizi yapmak, ödemelerinizi geciktirmeden ödemek durumundasınız. Fazla para cepten çıkabilir.

Terazi​

Kemerlerinizi sıkı sıkıya bağlayın. Bu ay hem gaza hem de frene aynı anda basmanız gerekebilir. Öncelikle ayın ilk yarısında bazı konularda kontrol sizin elinizden kaymış hissine kapılabilirsiniz. 20 Eylül günü gerçekleşecek ve etkisi birkaç gün sürecek dolunay dönemine dek işyerinde, yaptıklarınızın sonuçlarının ne olacağı hakkına bir fikriniz olmayabilir. Bu dönemde çalışkanlık, özveride bulunmak yıpratıcı da olabilir. Kontrol edemediğiniz noktalar için kaygılanmayın. 10 Eylül günü Venüs Akrep burcuna geçiyor. Yönetici gezegeniniz, bu tarihten itibaren birkaç hafta boyunca kazancınızın artmasını sağlayabilir. Bir prim, zam veya müşterilerinizden gelecek bir ödeme sizin maddi birikimlerinizi artırabilir. Para konusunda iyi koku aldığınız bu dönemde kişisel yatırımlarınız da doğru kararlarla ilerleyecektir. 14 Eylül günü atılım gezegeninin Terazi burcuna geçmesi ile heyecanlı günler başlıyor. Büyük hedeflerinize doğru iletişim ile kolayca ulaşabilirsiniz. İyi yapılmış müzakereler, doğru bir yaklaşım, tatlı diliniz tüm kapıları açacaktır. Bunun yanında Ekim’in sonuna doğru bitecek olan Merkür’ün geri hareketi de 26 Eylül sonrası kendini hissettirecek. Üstelik iletişim gezegeni Merkür bu sefer Terazi burcunda geri harekette olacak. bu dönem boyunca düşüncelerinize, konuşmanıza, iletişim şeklinize odaklanın. Çok fazla verici olmak, sonradan tutamayacağınız sözleri getirebilir. Çevrenizdekilerle ilişki dengesini kurmak önemli. Ortaklık, işbirlikleri, özel ilişkilerle ilgili kararlarınızı biraz askıya alın. Bunun yanında eski sevgililerin ortaya çıkması, eski bir projenizin canlanması da söz konusu olabilir. Unutkanlık, ihmalkarlık ve yavaşlık nedeniyle değişen planlara karşı esnek ve toleranslı olun.

Akrep​

Toprak ve su elementinde bulunan gezegenler bu ay size çeşitli alanlarda gelişim fırsatı tanıyor. Öncelikle Eylül ayının ilk yarısından bahsedelim. Gelecek hayallerinizi düşünerek yolunuzu ileriye doğru çizmek için kendinize zaman ayırın. Bundan 5-10 yıl sonra kiminle, nerede, nasıl bir yaşam istiyorsunuz? 6 Eylül sonrası iki hafta boyunca ideallerinize yoğunlaşın. Sizi o noktaya taşıyacak yeni kimselerle tanışabilir, farklı grupların içine girebilirsiniz. Mesleki gruplarla, işle bağlantılı ama ofisin dışındaki iş arkadaşları ile birlikte dirsek temasında çalışmalar yapabilirsiniz. Kulüpler, dernekler, STK lar da size fırsat yaratan alanların arasında yer alıyor. 18-21 Eylül arası yaptıklarınızla, bugüne kadar emek verdiğiniz ve tamamen sizin ürününüz olan eserlerle öne çıkabilirsiniz. Bu tarihlerde hoşunuza gidecek birileri de çevrenizde olacak. Yaratıcı alanda ilerleyebilir, yeni projeler, keyif alacağınız çalışmalar üretebilirsiniz. 10 Eylül sonrası birkaç hafta boyunca güzellik, uyum, barış gezegeni Venüs Akrep burcunda yer alacak. Hayata karşı tutkunuz artıyor. Kendinizi her türlü ortamda daha güçlü ifade edebilme, karşılaştığınız kişilerle sağlam ilişkiler kurabilme gücünüz var. Karşınızdaki kişilerle ilgili sezgileriniz hayli kuvvetli olacak görünüyor. İş görüşmelerinde, koyduğunuz hedeflerde tutkuyla sarıldığınız her türlü konuda ilerlemeniz kolay olacaktır. 27 Eylül sonrası geri harekette olan iletişim gezegeni Merkür, iç dünyanıza odaklanmanızı sağlayacak. Hiçbir zaman gerçek olmayacak şeyler için korku, endişe ve kaygı geliştirmeyi bırakın.

Yay​

Bu ay sizin için kariyer demek. Başkaları farklı konulara odaklanırken, siz iş hayatınıza odaklısınız. 6 Eylül günü sonrasında karşınıza çıkacak bir iş teklifini iyi değerlendirin. Bunun yanında 6-14 Eylül tarihleri arasında ünvanınız, işyerindeki konumunuz önem kazanıyor. Sizin de çaba sarf etmeniz sonucunda çeşitli görevler sizin sorumluluğunuzun altına girebilir. Biraz ısrarcı olmakta fayda var. 14 Eylül sonrası birkaç hafta boyuna oldukça sosyal bir hayat sizi bekliyor. İşyerinde öğle yemeklerinizi şirket dışındaki iş arkadaşlarınızla yemeniz, farklı bilgiler almanızı, iş çevrenizi genişletmenizi sağlayabilir. İdealleriniz üzerine yoğunlaşmak için 14 Eylül sonrası oldukça uygun görünüyor. Ekip çalışması yapabilir, daha fazla kimseyle bir arada çalışabilirsiniz. Dost ve arkadaşlarınızı arayıp sormak, gelen davetleri kabul etmek için harika günler. Özellikle 26 Eylül sonrasında, eski dostlarınız, geçmişte beraber çalıştığınız arkadaşlarınızla bir arada olabilme fırsatları karşınıza çıkacak. 18-21 Eylül tarihlerinde Dolunay etkisi ile özellikle ev ve aile düzeniniz öne çıkıyor. Aile düzeni içinde bazı kararlar almanız gerekebilir. Evinize zaman ayırın. 10 Eylül sonrası ilgi duyduğunuz birisi gündeme gelebilir. Bu tarihten sonra saklamanız gereken bir sır, başkalarının malları ile ilgili gizli bir konu sizi biraz meşgul edebilir.

Oğlak​

Bu ay hayatınızda yeterince deste kaldığınızı, dostlarınızın bolluğunu görebileceksiniz. Vefakar, iyi, gerçek dostlar edinebilen birisiniz. Bu ay, dostlarınızla çok şey paylaşacağınız güzel günler getiriyor. Ayın ilk yarısı daha çok büyük düşündüğünüz, kendinizi geliştirdiğiniz zamanlar var. Kişisel gelişiminize yabancılar, uzaklar, akademik ortam veya bir sertifika programı ile katkıda bulunabilirsiniz. Özellikle 6 Eylül sonrası kendiniz geliştirmek için seyahate çıkabilir, uzaklarla bir iş birliğine başlayabilir ya da basında yer almak için harekete geçebilirsiniz. Reklamcılık, yayıncılık gibi alanlarda bazı olumlu gelişmeler olabilir. 18-21 Eylül tarihlerinde Dolunay etkisi ile iletişim, geziler, müşteri ziyaretlerinin yanı sıra dijital iletişim faaliyetleri için çok uygun. İnternet üzerinden veya fiziksel olarak işbirliği yaptığınız kişileri, müşterileri ziyaret etmek fırsatlar çıkarabilir. Bu tarihlerde sözleşmeler, iletişim projeleri üzerinde çalışmanız da uygun görünüyor. Beklediğiniz bir haber, uzaklardan gelen bir bilgi kafanızdaki projelerde güzel bir şekilde ilerlemenizi sağlayabilir. 10 Eylül sonrası birkaç hafta boyunca Akrep burcunda olacak Venüs iş çevrenizin genişlemesini sağlayacak. Katıldığınız gruplarda keyifle ve tutkuyla ideallerinize sarılarak çalışmanız mümkün. Projeler gelecekle ilgili size ilham da verecek görünüyor. İş çevrenizdeki kimselerden destek görebilmeniz mümkün olacak. Venüs iyi ilişkileri, uyumu sembolize eder. Akrep burcunda ise oldukça derin ve tutkulu ilişkileri de göstermektedir. 14 Eylül sonrası birkaç hafta boyunca çabanızı daha çok kariyerinize odaklayın. Bu tarih sonrasında başarılarınız, size verilen görevler herkes tarafından izlenecektir. Yeni bir iş istiyorsanız ısrarcı olun. 26 Eylül sonrasın dost çevresinde işler biraz karışabilir. İnsanların arası bozuk iken fazla devreye girmeyin, kendi hallerine bırakın. Geçmişte birlikte çalıştığınız eski iş arkadaşlarınızla Merkür geri harekette iken karşılaşabilirsiniz.

Kova​

Eylül ayının ilk yarısında miras yolu ile, veya başkalarının kaynakları yolu ile size ulaşacak maddi birikimler var. Bu yeni kaynakla ilgili sizin de biraz çaba göstermeniz daha yerinde olacaktır. Maddi anlamda rahatlama yaratacak bu parayı en iyi şekilde değerlendirmek için 18-21 Eylül tarihleri oldukça uygun görünüyor. 10 Eylül tarihinden itibaren bir aydan fazla bir süre boyunca, ilişkiler ve güzellikle ilgili olan gezegen Venüs Akrep burcunda yer alacak. Bu konum, sizin itibarınız, ünvanınız, işyerindeki konumunuzun güçlendiğini gösteriyor. Ufak da olsa bir ödül alabilir, başkaları tarafından takdir görebilirsiniz. Bu dönemde iş aramak, kariyerinize yatırım yapmak için iyi fırsatlar karşınıza çıkabilir. 14 Eylül sonrası işinizin daha stratejik tarafları ile ilgilenebilirsiniz. Büyük düşünün, işyerinde olaylara geniş açıdan bakmaya çalışın. Bir eğitim, kişisel gelişiminizi artıracak bir proje içine dahil edilebilirsiniz. Uzaklarla, yurt dışı veya yabancılarla bağlantılı alanlarda iyi ilişkiler kurarak kolayca ilerleyebilirsiniz. Israrlarınızı nezaketle ve uyumla yapmaya çalışın. Yabancılardan, basından ve akademik çevrelerden gelecek faydaları dikkate alın. Bu alanlarda işlerinizi ve kararlarınızı 26 Eylül sonrasına bırakmamaya çalışın. Özellikle yurt dışı seyahatler konusunda Ekim sonuna kadar ısrarcı olmamanızda fayda var. 26 Eylül sonrası 23-24 gün boyunca geçmişte tanıdığınız yabancı kimselerle tekrar bağlantıya geçebilir, yeni projeler oluşturabilirsiniz. Yurt dışına göndereceğiniz sunumları bu dönemde iki kere kontrol edin.

Balık​

Bu ay sizin için ilişkiler önem kazanıyor. Hem işyerinde hem de özel hayatınızdaki ilişkileri geliştirmek, karşıdakine uyum sağlamak yönünde adımlar atın. 6 Eylül akşamüstü gerçekleşecek Başak burcundaki yeniay tam da ilişkilerle ilgili alanda gerçekleşiyor. Yeni kimselerle tanışmak, onlardan yeni şeyler öğrenmek hoşunuza gidecek. İlişkilerde ilk adımı atan taraf karşıdakiler olabilir. Eylül ayının ilk iki haftası iş tekliflerine de açık olun. 20 Eylül günü Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay, hayatınızdaki pek çok şeyi apaçık görmenizi sağlayacak. Beklediğiniz haberleri alacaksınız. Kararlarınızı ertelemeden vermek, özel ve iş ilişkilerinizde sorumluluk almak isteyeceksiniz. Dolunayın ışığı gelecek planlarınızı aydınlatırken fiziksel, zihinsel, ruhsal alanda bazı adımlar atabilirsiniz. Yeni bir şey öğrenmek, spora başlamak, dans gruplarına katılmak, kariyerinizi şekillendirmek, kitap yazmaya başlamak gibi pek çok seçenek önünüzde olacak. Birden fazla konuda kararlar alabilirsiniz. 14 Eylül sonrasında başkalarının gelen maddi ve manevi fayda sizi oldukça mutlu edecek. Ortağınız veya eşiniz ile paranızı en uygun ve dengeli şekilde kullanmanız olası. İstediğiniz o güzel arabayı da alabileceğiniz şartlar oluşuyor. 26 Eylül sonrasında yatırım, büyük satın alma gibi kararlarınızda kafanız karışık olabilir. Yanılma, yanlış hesaplama, gereksiz yere sizin olanı elden çıkarma gibi adımlar, sonradan pişman olmanıza sebep olabilir. 26 Eylül sonrası 25 gün kadar para konularında karar almadan beklemenizde fayda olabilir.






Binnur Zaimler
 
tumblr_61bdd6fc67b86d4b8f01378312ac36cf_5e129195_1280.jpg

KOÇ BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ayın ilk haftasında iş hayatınızdaki rutinlerinizi değiştirecek gelişmeler yaşanabilir. Evden çalışıyorsanız yeniden ofis düzeninize dönebilirsiniz. Bu aynı zamanda kariyerinizi güçlendirici yenilikleri beraberinde getirebilir. Ayın ortasında yöneticiniz Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle birlikte hayatınızdaki birçok alanda denge sağlayacak adımlar atabilirsiniz. 21 Eylül’deki Dolunay ise bilinçaltı evinizde gerçekleşiyor. Biraz günlük hayattan geri çekilip duygu dünyanıza odaklanabilirsiniz. Bazı içsel krizler beraberinde gelebilir. Bu süreçte hayat sizden özellikle ilişkiler alanında yüzleşmeler istiyor. Rüyalarınızda gelebilecek mesajlara dikkat edin.

BOĞA BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Eylül geneli sizin için ilişkileri gündeme getiriyor. İlk haftasında aşkta zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bitmesi gereken bir ilişki sona erebilir, bu süreci biraz zorlayıcı deneyimleyebilirsiniz. Ancak olanın sizin hayrınıza olduğunu unutmayın. Yeniay da aşk evinizde gerçekleşecek ve iyi tarafından bakarsanız size yeni bir başlangıç şansı verecek. Ayın ortalarına doğru yöneticiniz Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle ilişkilerinizi sorgulama sürecine girebilirsiniz. Öfke, intikam, kin gibi olumsuz duygulardan uzak durun; bunların faydası olmadığı gibi olumsuz karma yaratır. 21’indeki Dolunay arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Çevrenizdeki insanların samimiyetini sorgulayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ayın ilk günlerinde yakın çevrenizle ilişkileriniz güçlenebilir. Bu dönemde etrafınızdaki kişilerin uzun vadeli olarak yanınızda olacağını hissedebilirsiniz. Taşınmak ya da ev almak gibi planlarınız varsa 7’sindeki Yeniay’ı değerlendirin. Ayın üçüncü haftasında kariyerinizle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bir anlaşma yapmak, imza atmak, yeni bir işe girmek gibi durumlar söz konusu olabilir, bunların tümünde rahat bir akışınız var. 21’indeki Dolunay da kariyer evinizde gerçekleşiyor. Yeni bir yaşama doğru ilerlemeniz için evren sizi destekliyor. Ancak dikkat, ay sonunda yöneticiniz Merkür retroya başlayacak ve bundan sonrası karar almak için uygun bir dönem olmayacak.

YENGEÇ BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Eylül’e başlarken yeni planlar yapabilir, kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Motivasyonunuzun yüksek olduğu bu dönemi iyi değerlendirin. 7’sindeki Yeniay yakın çevre ilişkilerinizi, dostluklarınızı etkileyecek. Bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Bu dönemde çıkacağınız bir seyahat hayatınızın akışını değiştirebilir. Ayın ortalarında ilişkilerinizde ve girişimlerinizde sezgilerinizi veya mantığınızı dinlemek arasında kalabilirsiniz. Neyi seçerseniz onun sonuçlarını deneyimleyeceksiniz. 21’indeki Dolunay uzaklara gitme isteğinizi tetikleyebilir; ancak bağlılıklarınız sizi durduracak mı, kendi yolunuzda ilerleyecek misiniz, buna karar vermeniz gerekecek.

ASLAN BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ayın 7’sindeki Yeniay para evinizde gerçekleşiyor. Parasal durumunuzla ilgili beklenmedik olumlu gelişmeler olabilir, hayatınızdaki erkek figürlerden destek görebilirsiniz. Ancak beklentilerinizi fazla yüksek tutmanız durumunda beraberinde hayal kırıklıkları da gelebilir. Ayın ortalarında ilişkiler gündeme geliyor. Var olan bir ilişki geleceğe taşınabilir, evlilikler sağlamlaşabilir. İlişkiniz yoksa hayatınızda kalıcı olacak biriyle tanışabilirsiniz. 21’indeki Dolunay ise bazı krizli süreçleri getirebilir. Korkularınız ve endişeleriniz tetiklenebilir, bunların kökenine bakmalısınız. Ay sonunda bazı defterleri kapatıp ilerlemeniz gerektiğini fark edeceksiniz.

BAŞAK BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ayın ilk günlerinde iç dünyanıza yönelebilirsiniz; kişisel gelişim konularına eğilirseniz sizi güçlendirecek içsel kaynaklarınızı bulabilirsiniz. 7’sindeki Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Hedeflerinize yönelik adımlar atabilir, çevrenizdeki erkek figürlerden (eş, baba, kardeş, patron gibi) de destek görebilirsiniz. Ayın 21’i ilişkiler açısından şanslı bir tarih, aynı gün Dolunay da evlilik evinizde gerçekleşiyor. Evlilik kararı almak, hatta imza atmak için iyi bir dönem. Ancak dikkat; bir hafta sonrasında -ayın 27’sinde- yöneticiniz Merkür retro hareketine başlıyor. Bu tarihten itibaren karar almak için uygun bir dönem olmayacak.

TERAZİ BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Doğum gününüz yaklaşırken ayın ilk haftasında biraz iç dünyanıza dönebilir, geride bıraktığınız yılı sorgulayabilirsiniz. Bu dönemde duygularınızı yazıya dökmeniz ve yeni yaşınıza dair niyetler koymanız iyi olabilir. Duygusal dengenizi sağlayabilirseniz ilişkiler açısından şanslı bir dönem. Sadece her şeyin istediğiniz gibi olmayabileceğini kabul etmeniz gerekiyor. 7’sindeki Yeniay’ı bu anlamda duygu dünyanızı dengeleyici çalışmalarla değerlendirebilir, özellikle spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz. 21’indeki Dolunay ise sağlık evinizde gerçekleşiyor. Psikolojik sağlığınızı gözetmeniz gereken bir dönem. Size iyi gelmeyen her şeyi bırakmanız için evren sizi uyarıyor.

AKREP BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ayın ilk haftasında ait olduğunuz sosyal gruplar, arkadaşlıklarınız gündeminizde olacak. Bu dönemde ilişkileriniz güçlenebileceği gibi, bitişler de yaşanabilir. Vadesi dolan birliktelikleri zorlamak yerine herkesin kendi yoluna gitmesine izin verin, siz de kendi yolunuzda ilerleyin. 7’sindeki Yeniay bu anlamda size yeni başlangıç şansı veriyor. Ayın ortalarında ailenizi ilgilendiren konularda yöneticiniz Plüton’un desteği altındasınız. Köklü bir değişimin zamanı gelmiş olabilir; bulunduğunuz çevreyi değiştirebilir, taşınabilirsiniz. Bu esnada ailenizdeki erkek figürlerden, baba, kardeş ya da akrabalarınızdan destek alabilirsiniz.

YAY BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ayın ilk haftasında yöneticiniz Jüpiter’in desteği altındasınız, size işinizle bağlantılı şans ve fırsatlar getiriyor. Özellikle yeni iş bağlantıları kurabilir, sosyal çevrenizin yardımıyla kariyerinizi ilerletebilirsiniz. 7’sindeki Yeniay da kariyer evinizde gerçekleşiyor ve size yeni başlangıçlar getiriyor. Ayın üçüncü haftası evle ilgili konularda şanslı bir dönem. Taşınmayı planlıyorsanız tam aradığınız evi bulabilir, kontrat yapabilirsiniz. Satın alıyorsanız tapu işlemleriniz rahat bir akışta ilerleyebilir. 21’indeki Dolunay da yine evle, aileyle ilgili konuları gündeme getiriyor. Geride kalan bir şeyler olabilir ve siz yeni bir hayata adım atabilirsiniz.

OĞLAK BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ayın ilk günleri miras, nafaka, tapu gibi konular gündeminizdeyse imza atmak, karar almak için uygun. Alacağınız kararlar uzun vadede yararınıza olabilir, yöneticiniz Satürn sizi destekliyor. Ay ortalarında ise parasal konular gündeme geliyor. Bu dönemde yanlış satın alma kararlarıyla para kaybınız olabilir, dikkatli olun. 21’indeki Dolunay yakın çevre ilişkilerinizi gündeme getirecek. Arkadaşlıklar sınavdan geçebilir. Doğru bir iletişim kurabilirseniz bu süreci atlatabilirsiniz. Negatif duygulara kapılmak yerine konuşmayı denemelisiniz. Ayın son haftası taşınma, ev-emlak alım satım konuları gündeme gelebilir. Merkür retrosu başlamadan harekete geçin.

KOVA BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ayın 7’sindeki Yeniay’da bazı içsel krizler yaşayabilirsiniz. Yeniyi kucaklamak için eskiye ait neleri bırakmalısınız, evren bunu soruyor size. Bu dönemde sizi desteklemeye hazır kişilerin olduğunu hatırlayın, özellikle ailenizden beklemediğiniz bir destek gelebilir. 21’indeki Dolunay ise para evinizde gerçekleşiyor. Bu dönemde gerçekçi olmayan ya da abartılı beklentilerle kararlar almak para kaybı yaşamanıza neden olabilir. Gelirlerinizde belirsizlikler ortaya çıkabilir. Harcama kararlarınızı biraz ertelemenizde fayda var. Dış görünümünüzde değişiklik yapmak için de uygun bir dönem değil. Ayın son haftasında yakın çevrenizdeki kişilerden beklentilerinizle ilgili gerçekçi olun.

BALIK BURCU EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ayın ilk günlerinde aşkta hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu da içinizde tuttuğunuz şeylerle ilgili öfke patlamaları getirebilir. Spiritüel çalışmalar ya da sanatla ilgilenmek size iyi gelecektir. 7’sindeki Yeniay evlilik evinizde gerçekleşiyor. İlişkinizle ilgili karar alabilirsiniz. Daha rasyonel bir bakış açısıyla bakmanız ve görmezden geldiğiniz şeyleri fark edip kabullenmeniz gerekiyor. 21’inde sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay’da ise bitmesi gerekeni artık bitirmeniz gerekecek. Kariyerinizle ilgili konular ayın ortalarında gündeme geliyor. Yöneticilerinizden bazı konularda destek alamadığınızı fark edebilirsiniz, beklentilerinizin ne kadar gerçekçi olduğuna bakmanızda fayda var.



Sibel Süslü
 
tumblr_d67ccf5a3ab2dbedc131aa1359b9076a_021fed74_1280.jpg


Koç Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Hayatınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Eğer ki kendinize ayıracak zaman bulamıyorsanız bu özel anlara biraz daha özen göstererek aile ziyareti yapabilirsiniz. Aşka kapılarınızı kapattıysanız bunu sonuna kadar açacaksınız. hayatın koşturmacası içerisinde atladığınız ya da ertelediğiniz konular sizin için önem kazanacak. Kendinize daha fazla değer vererek önceliklerinizle kendi mutluluğunuzu ortaya koyacaksınız.

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Sağlığınızla ilgili gelişmeler bu ay boyunca sizinle olacak. Eski zamanlarda geçirmiş olduğunuz rahatsızlığınızın tekrarlanmaması için atacağınız yeni adımlar daha sağlıklı bir yaşam için sizi düşündüren konular arasında yer alacak. Bu konuda sevdiklerinizden de destek alarak kısa bir zamanda tekrardan eskiye dönebilirler. Bu ay içerisinde ufak sakarlıklar ve küçük sakatlanmalara dikkatli olmanızda yarar var.

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Sevdikleriniz bu ay biraz daha ön planda yer alacak. Sizden yardım bekleyen aileniz için işleri biraz daha yoluna koyacaksınız. Sizin desteğinize ihtiyaç duyan arkadaşlarınıza kol kanat gererek onlara dert ortağı olacaksınız. Partneriniz geçirdiğiniz sıkıntılı dönemin ardından onun neşelenmesi adına elinizden geleni yapacaksınız. Bu arada kendinizi ihmal etmemenizde de yarar var.

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Elinizi taşın altına koyarak yeni kararlar alacaksınız. Hayatınızla ilgili alacağınız bu ciddi kararları fazla ertelemeden yerine getirmenizde fayda var. Yeni bir iş kurmak için adımlar atabilir ve bazı arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Bu ayın son haftalarına doğru biraz gergin olabilirsiniz. Bu nedenle önemli işlerinizi erkenden bitirin.

Başar Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Ektiğiniz tohumlar meyve vermeye başlıyor. Yoğun uğraş vererek emek harcadığınız işleriniz güzelliklerle sonuçlanıyor. Bu ay içerisinde işlerinize daha da motive olarak azimle çalışmaya gayret gösterin. Yakın çevrenizde sizin kalbinizi kıracak olan kişiler varsa onları fazla incitmemeye özen gösterin. Ayın sonuna doğru para kayıpları yaşamamak adına temkinli davranın.

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Çok fazla düşünmeden kendinizi çokta fazla yormayın. Hem işiniz hem de özel hayatınız ile ilgili içinde bulunduğunuz ikilimler sizi yeni düşüncelere itiyor. Bu ayın ilk haftasında bu düşüncelere çok fazla dalarsanız kendinizi bunaltabilir ve istemsizce gergin olabilirsiniz. Bazı değişiklikler size mutlaka iyi gelecektir.

Yay Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Şansınızı yeniden döndürmek adına biraz daha çabalıyorsunuz. Bu ay biraz fazla çalışarak kendinizi yorduğunuzdan dolayı azıcık sinirli olabilirsiniz. Tüm bu çalışmaların ve azmin sonunda size yeni fırsat kapıları açılacaktır. Büyük getiriler için biraz daha bekleyebilirsiniz. Bu durumun sizi demoralize etmesine azla izin vermeyin.

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Bu ay içerisinde keyifli zamanlar sizlerle olacak. Yıl süresince yaşadığınız sıkıntılar geride kalacak ve biraz daha fazla dinlenme şansınız olacak. Sorumluluklarından biraz daha kaçarak sizi oldukça yoran işlere biraz ara verin. Yeni hobiler edinerek var olan hobilerinizi biraz daha geliştirin. Ayın son haftasında yaşayacağınız maddi krizin asla canınızı sıkmasına izin vermeyin.

Kova Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Eğitim hayatına devam edenler yeni kararlar alacak. Ailenizden ya da sevdiklerinizden de destek alarak zor günlerin üstesinden geleceksiniz. Endişeli ve panik olmadan alacağınız destek ile kısa zamanda eski yaşantınıza geri döneceksiniz. Yeni bir iş arayışı içerisinde bulunuyorsanız beklenmedik güzelliklerle karşı karşıya kalabileceksiniz.

Balık Burcu Aylık Burç Yorumları Eylül 2021

Çok farklı duyguları bir arada yaşayacaksınız. Ailenize yeni katılan bireyler varsa onların sağlık sorunlarının iyice gitmesi sizi oldukça mutlu edecek. Bu ay boyunca gelir düzeyinde iyileşme bütçenize destek olacak. Bu nedenle eğer yüklü bir borcunuz bulunuyorsa mutlaka az da olsa ödeme yapmaya dikkat edin.




Yeniçağ
 

EYLÜL 2021 BURÇ YORUMLARI

Eylül ayına girerken gökkube fazla sakin ve dingin gökyüzünde hiç ateş enerjisi yok ancak muhteşem bir hava üçgeni var! Aşk’ın gezegeni Venüs, şansın gezegeni Jüpiter, karmanın lordu Satürn hepsi Kova burcunda seyahat ediyor. Ayrıca Mars, Uranüs ve Plüton da toprak üçgeni oluşturuyor dolayısıyla belki de 2020’de çekilen çileler son bulacak ve güzel enerjiler altında, yeniliklerle beraber, sağlam-somut adımlar atabileceğiz. Kimilerinin aile hayatı, kimilerinin iş yaşamı, kimilerinin ise aşk hayatı şifalanacak!

eyl.jpg

EYLÜL AYINDA AŞK HAYATI

4 Eylül’de Neptün&Venüs arasında biraz gergin bir açı var aldanmaya, aldatılmaya, kandırılmaya yatkın bir zaman olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

7 Eylül’de Başak Burcu’nda gerçekleşecek olan Yeni Ay’da son zamanlarda gördüklerimin en yumuşak olanlarından olacak. Anın yükseleni Aslan Burcu olduğundan bu size ekstra neşe ve coşku verebilir. Bazılarınız aniden terfi haberi alabilir, bazılarınız yeni bir işe başlayabilir, bazılarınız ise Jüpiterin evlilik evinde ve Venüs’e yaptığı üçgen açı desteğiyle evlenme teklifi alabilirsiniz! Ancak bitmeye yüz tutmuş olan ilişki ve ortaklıklar aniden bitebilir bilginiz olsun..

EYLÜL AYINDA SAĞLIK KONUSUNDA NELER BEKLİYOR?

Sağlık olarak ise muhtemelen Kovid-19 ile ilgili yeni ilaçların veya farklı bir aşının çıkacağına dair veya sağlık sektörüyle ilgili yeni güzel bir gelişmeye şahit olabiliriz.

Ayrıca Başak Yeni Ay’ı diyete girmek isteyenler için harika bir fırsat!

ÖDEMELERDE SIKINTI YAŞAYABİLİRSİNİZ

Yeni Ay’ın tek negatif etkisi kazançlar ve borçlar alanında olacaktır. Dışarıdan beklediğiniz ödemeler de tıkanıklık, kişisel gelirleriniz de zorlanma yaşayabilirsiniz. Ülkemizin haritasına baktığımda ise iletişim sektörü, medya, ulaşım yollarıyla ilgili dost bir ülkeyle anlaşma yapılarak yeni adımlar atılacağını bazı yeni projelere başlanabileceğini söyleyebilirim.

8 & 12 Eylül tarihlerinde Ay ve Venüs birlikte önce Terazi burcunda daha sonra Akrep burcunda beraber seyahat ediyorlar. Bu da daha duygusal olduğumuzu özellikle Venüs’ün Akrep Burcuyla da daha derin, sezgilerin, dürtüselliğin ve cinselliğin ön plan da olduğu ilişkiler yaşayacağınızı gösteriyor.

MARS TERAZİ BURCUNA GEÇİYOR

16 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. Mars Terazi burcunu pek sevmese de ilişkiler alanın da keyifli bir süreç başlıyor. Ancak Mars’ın savaşma istediğinden dolayı Terazi de dengede kalmak ve diplomasi sevdiğinden dolayı bir ikilem oluşabilir ve çatışma ortamlarına çekilebilirsiniz. Marsiyen duygularla kavgadan değil Venüsyen duygularla uzlaşmadan yana olun.

BALIK BURCUNDA SCHEAT SABİT YILDIZI İLE DOLUNAY

21 Eylül’de Balık Burcunda Scheat Sabit Yıldızı ile kavuşumda olan bir Dolunay gerçekleşecek! Scheat Sabit Yıldızı doğası gereği sert olduğundan ve Mars’a ani kaza açısı verdiğinden özellikle denizlerde oluşabilecek kazalara, boğulmalara veya sel felaketine sebebiyet verebilir. Özellikle deniz ulaşımına çok dikkat etmek gerekir. Dolunay su burcunda olduğundan, Venüs ve Neptün ile su üçgeni oluşturduğundan dolayı mistik yönünüzün ortaya çıkacağı spiritüel bir dolunay döngüsü geçireceğiz. Mesajcı rüyalar görebilir özellikle ilişkilerinizle ilgili iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Ülkemizin ise 10. evinde gerçekleşecek olan Dolunay Ay Düğümlerine kare olduğundan, yönetimsel olarak biraz zorlanılacağını, devlet büyüklerinden birinin rahatsızlanabileceğini işaret ediyor. Bu Dolunay itibariyle sanatsal bir alan da başarı kazanabilir ve daha önce Kovid nedeniyle kısıtlanmış olan sanatsal aktiviteler ve eğlence sektörü canlanabilir.

Dolunaydan en çok Balık, İkizler, Başak ve Yay burçları etkilenecek. Olumlu etkiyi ise Boğa, Oğlak, Akrep ve Yengeç burçları alacaklardır.

28 EYLÜL MERKÜR RETROSU

28 Eylül’de ise yılın son Merkür Retrosu başlıyor. Merkür Retrosu 28 Eylül & 20 Ekim tarihleri arasında Terazi Burcunda gerçekleşecek! İlişkiniz de denge arayışına geçebilirsiniz ve adalet duygunuz azalabilir. Adil, dengeli, tarafsız olmaya çalışıp akışta kalın. Yapılması gereken işlerinizin yarım kalacağını göz önüne alarak yeni bir işe başlamayın yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışın. Aynı zaman da bu Venüsyen bir retro olduğundan mümkün olmadıkça dış görüşünüzü değiştirecek bir şey yapmayın ve özellikle estetik ameliyatlardan Retro bitene kadar uzak durun!





Karma Astrolog Elif Bozkurter
 
X