2021 Eylül ayı burç yorumları

Screenshot_20210902-115157_Instagram.jpg


aylık8 (1).jpg


Screenshot_20210902-115200_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115202_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115205_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115207_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115210_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115212_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115218_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115223_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115226_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115230_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115233_Instagram.jpg
Screenshot_20210902-115237_Instagram.jpg
 
aylık8 (1)d.jpg


Koç​

Sevgili Koçlar; günlük temponuz artarken birlikte çalıştığınız kişilerin sorumluluklarını üstlenmeniz gerekebilir. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi; biraz arka planda kalmak ve plan proje geliştirmek için kendinizi şarj etmelisiniz. Aşk adına ise, fazlasıyla çapkın bir Koç burcu var. Eylül ayı yoğun bir ay, 7 Eylül’de bir Yeniay meydana geliyor. Başak burcunda Yeniay, gündelik hayatınızı baştan sona değiştirmeye, yeni bir iş veya yeni bir ofise taşınmanıza vesile olabilir. 15 Eylül’de Mars, burç değiştirerek Terazi burcuna yani sizin karşıt burcunuza geçiş yapıyor; evlilik, nişan, söz ve her türlü ikili ilişki için rekabetli ve hararetli olacağınız bir zamana girmiş oluyorsunuz. 21 Eylül’deki dolunayda, biraz arka planda kalmak ve plan proje geliştirmek için kendinizi şarj etmelisiniz. Bu dönemde arkanızdan iş çevirenler olabilir, dikkat edilmesi gereken bir süreç...

Boğa​

Sevgili Boğalar; aşk ve çocuklar hanenizde yeni başlangıçlar zamanı. Hamilelik düşünen Boğalar için uygun etkiler söz konusu, yalnız olan Boğalar için de aşk enerjileri devrede. Sağlık problemi yaşayan Boğalar için düzelmeler ve olumlu sonuçlar göze çarpıyor. 21 Eylül’deki Dolunay, sosyal çevrenizde gerginlikler ve arkadaş hanenizde sorunlar yaşamanıza vesile olabilir. Bu krizi atlatabilirseniz sorun yok gibi duruyor. Yeni bir hobiye başlamalısınız. Eylülün ilk haftasında Yeniay Başak burcunda; aşk ve çocuklar hanenizde yeni başlangıçlar zamanı, hamilelik düşünen Boğalar için de uygun etkiler söz konusu. Yalnız olan Boğalar için aşk enerjileri devrede olacak. 15 Eylül’de Mars, Terazi burcuna geçiş yapacak, bu sizi günlük yaşamınızı kontrol altında tutmak, düzen, birlik ve beraberlik gibi konularda rekabetçi kılacak. Sağlık problemi yaşayan Boğalar için, düzelmeler ve olumlu sonuçlar göze çarpıyor. 21 Eylül’deki Dolunay ise, sosyal çevrenizde gerginlik ve arkadaş hanenizde sorunlar yaşamanıza vesile olabilir. Bu krizi atlatabilirseniz sorun yok gibi duruyor.

İkizler​

Sevgili İkizler; ev ve aile konularında yeni başlangıçlar yapabilir, ev değiştirebilir, ev satın alabilir, yeni bir eve taşınabilirsiniz. Aile içerisinde küslükler, kırgınlıklar varsa düzelmeler yaşamak ve kalpleri onarmak adına da olumlu etkiler barındırıyor bu ay. Aşk için mutluluk kapıda. Karar aşamasındasınız. 7 Eylül’deki Yeniay, sizi ev ve aile konularında yeni başlangıçlar yapmaya itebilir; ev değiştirmek, ev satın almak, yeni bir eve taşınmak için uygun etkiler barındırıyor. 15 Eylül’de Mars, aşk hanenizde yol almaya başlayacak; yeni flörtler, yeni tanışmalar devreye girebilir, eski sevgilinizle aranızda iletişim olabilir; fakat yine bir yol ayrımı görünüyor size. 21 Eylül’de Balık burcunda yaşanacak Dolunay ise kariyer hayatınızla ilgili bir dönüm noktası olacak. Tartışma ve gerginliklerden kaçınmalı, iş ortamında kopmalardan kaçınmalısınız.

Yengeç​

Sevgili Yengeçler; tanıtım, pazarlama, halkla ilişkiler, reklam alanlarında kendinizi tanıtabileceğiniz, bu alanlarda iş yapıyorsanız yükselme, terfi durumu yaşayabileceğiniz bir dönem. Kardeşlerinizle iş birliği yapabilir, yakın çevre ilişkilerinizi düzene koyabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi nihayet uzlaşmaya yatkın, sorunlarınızı konuşarak halledebileceksiniz. 7 Eylül’de Yeniay, Başak burcunda gerçekleşecek ve bu alana dikkat çekecek. 15 Eylül’de Mars, ev hanenize giriş yapıyor; yeni bir ev almak ve aile içi problemlerinizi konuşmak için uygun etkiler var; yalnız Mars girdiği ortamda tansiyon çıkarabilir, konuşmalar tartışmaya dönmemeli! İşinizi eve taşımak, evinizle ilgilenmek söz konusu olabilir, aile içi organizasyonlar açısından da değerlendirebileceğiniz süreç başlamış olacak. 21 Eylül’deki dolunay, hukuksal alanda bir sonuca varmanıza veya eğitiminizle ilgili bir karar almanıza yol açabilir, eş veya partneriniz tarafından akrabalar varsa, herhangi bir sorunları olabilir.

Aslan​

Sevgili Aslanlar; tüm motivasyonunuz parasal hanenize yönelecek bu ay, bu alanda güzel gelişmeler yaşanabilir. 7 Eylül’deki Yeniay da buna dikkat çekiyor, yeni başlangıçlar, yeni fikirlerle dolup taşacaksınız. İş imkanlarınızı arttırmak, yeni iş alternatifleri denemek açısından uygun bir zaman dilimi. 15 Eylül’den itibaren Mars burç değiştirerek Terazi burcuna geçiş yapıyor. Kendinizi göstermek, iyi ifade etmek, gerek yazılı gerekse sözel olarak kendinizden bahsettirmek adına şansınız açılacak. 21 Eylül’de Dolunay meydana geliyor; ödemeler biraz canınızı sıkabilir, bir tanıdığınızın ameliyat durumu söz konusu olabilir.

Başak​

Sevgili Başaklar; evet, bu ay sizin ayınız. Güneşin de sizin burcunuzda parladığı bir ay ve tüm ay boyunca olumlu etkiler altındasınız. Kendinizle ilgili kararlar alabilir ve her türlü girişiminiz size olumlu geri dönebilir. Diyet yapmak, spora başlamak, bütçenizi gözden geçirmek gibi durumlar yaşanabilir. Rutinleriniz biraz değişebilir… Bu ay dikkat edilmesi gereken nokta; ikili ilişkileriniz! Partneriniz bir karar bekliyor sizden, belki de bir teklif! 7 Eylül’de Yeniay burcunuzda, kendinizle ilgili kararlar almak ve her türlü girişim adımı size olumlu olarak geri dönecek. Yalnız dikkat etmeniz gereken şeyler var; sözlerinize dikkat etmeli, herhangi bir sözleşme veya anlaşmaya imza atarken detaylı düşünmelisiniz. 15 Eylül’de Mars artık sizin burcunuzdan çıkış yapıyor ve Terazi’ye geçiyor. Parasal anlamda bereketli ve atak olacağınız, üstünde çalıştığınız, emek verdiğiniz projelerin artık meyve vermeye başladığı bir zaman dilimi. 21 Eylül’deki dolunay karşıt burcunuz Balık’ta meydana geliyor; eş ve partnerinizle ilişkinizde kopmalar, tartışmalar yaşanabilir.

Terazi​

Sevgili Teraziler; bu ay sizin için eskileri temizleme, kötü bir alışkanlığı terk etme, biraz geri planda kalma söz konusu olmalı; dedikodular ve asılsız iftiralar duyabilir ve kendinizi şansız hissedebilirsiniz. Fakat sevdiklerinizin desteği hatta aşık olduğunuz kişinin yanınızda duruşu hoşunuza gidecek ve her şey size vız gelecek, yüzünüz gülmeye başlayacak. Doğada yürüyüşler tam size göre. Ayın hemen ilk haftası 7 Eylül’de Yeniay yaşanacak; sizler için geçmişte kalmış bir konu tekrar su yüzüne çıkabilir, biraz baş ağrıları, sinirsel gerginlikler yaşayabilirsiniz. Herkes için yeni bir başlangıç olabilecek Yeniay; sizin için eskileri temizleme, kötü bir alışkanlığınızı terk etme, biraz geri planda kalma durumu yaşatabilir. 15 Eylül’de Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle, içinizdeki uyuyan güzel uyanıyor ve harekete geçmeye karar veriyor adeta! Hareketlenmek, yapacaklarınızı yapmak, hırslanmak gerekecek biraz. 21 Eylül’de bir dolunay var; günlük işlerinizi yoluna koyarken gerilebilirsiniz, düzen ve pratiklik isteyen ama bir yandan da bunun mümkün olmadığı durumların içine girebilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Akrep​

Sevgili Akrepler; arkadaşlık haneniz dolup taşarken, yeni insanlarla tanışma fırsatınız doğuyor. Birlikte partiler, davetler ve organizasyonlar yapacağınız, keyifli ortamlarda olabileceğiniz durumlar söz konusu. Sezgileri kuvvetli olan siz Akrep burçlarının, iç sesleri, vicdanları, inançları sorgulanacak bu ay; kafanızın içinde oluşan projeler ve planlar, size yardım edecek. 7 Eylül’de Başak burcunda Yeniay yaşanacak, bu Yeniay sizin sosyal alanınızda gerçekleşiyor; yeni umutlar, hayaller ve projeleriniz olabilir. 15 Eylül’de Terazi burcuna geçiş yapacak olan Mars, sizi derin bir maneviyata teslim edecek, zaten sezgileri kuvvetli olan siz Akrep burçlarının, iç sesleri, vicdanları, inançları sorgulanacak tekrardan, arka planda kafanızın içinde oluşan projeler ve planlar, size yardım edecek. Bu süreçte gizli bir aşk ilişkisi yaşamanız da olası olabilir. 21 Eylül’e baktığımızda aşk hanenizde bir dolunay meydana geliyor, var olan ilişkinizde bir kriz yaşamanız olası.

Yay​

Sevgili Yaylar; ev değiştirmek sizi huzursuz hissettirebilir. Daha çok iş konuşacağınız veya işe vakit ayırmanız gereken bir zaman dilimi. 7 Eylül’deki Yeniayla birlikte yeni bir işe başlayabilir, terfi alabilir, iş değiştirebilirsiniz. Uzun zamandır ertelediğiniz evlilik fikrini gerçekleştirmek için kolları da sıvayabilirsiniz. Aşkı konuşmaya gerek bile yok, her şey mükemmel. Tam olması gerektiği gibi. 15 Eylül’de Mars’ın burç değiştirmesi, arkadaşlık hanenizi hareketlendiriyor, size el uzatan, yardımlarını esirgemeyen insanlarla bir araya gelebilir, yeni hedefler oluşturabilirsiniz. 21 Eylül’de bir dolunay yaşanacak, sizleri ev ve aile içi konularda gergin bir sürece çekecek. Ev içerisinde huzursuz ve sıkıntılı hissedebilir, aile büyüklerinizden birinin sağlık durumuyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.


Oğlak​

Sevgili Oğlaklar; bu ay, sizler olaylara çok farklı bir açıdan bakmaya başlıyorsunuz. Daha önce düşünmediğiniz veya göremediğiniz ince noktalar dikkat çekiyor. Yurt dışı bağlantılı işler yapmak, yurt dışı planları, hukuksal bir davanın çözülmesi, bu süreçte önünüze çıkabilir. İş ve kariyer adına verimli çalışmalar içerisinde olacaksınız. İlişkiler için ‘önce iyice tanımam lazım’ diyenler; bu ay zincirlerini kırıyor. Eylül ayına bayağı hareketli başlıyoruz. 7 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay; size farklı bakış açıları, din ve kültürel yollardan, inanç sisteminizden olaylara kadar pek çok konuda yeni bir perspektif katıyor. Yurt dışı bağlantılı işler yapmak, yurt dışı planları, hukuksal bir davanın çözülmesi, bu süreçte önünüze çıkabilir. 15 Eylül’de Mars, Terazi burcuna geçiş yapacak, iş ve kariyer hanenizde rekabetli ve hırslı bir zaman dilimi olacak. Göz önünde olacak ve istediğiniz işte yüksek standartlar belirleyeceksiniz. 21 Eylül’deki dolunay ise, kardeşler hanenizde yaşanıyor, onlarla aranızda bir gerginlik, bir tartışma durumu söz konusu. Kardeşi olmayanlar içinse, çok yakın arkadaşları ile girecekleri fikir ayrılıkları sıkıntı yaratabilir.

Kova​


Sevgili Kovalar; bu ay ortaklaşa işlerinizde başarı potansiyelinizin yüksek olduğu vurgulanacak, birtakım işler için iki kere düzenleme yapmak, tekrar tekrar kontrol etmek gerekse de; vergi, faiz, kredi, borçlar konusunda şanslı olacaksınız. 7 Eylül’de Başak burcundaki Yeniay sizlerin ortaklaşa işlerinizde yeni iş birlikleri için yol açacak. Eşinizin maddi durumunda iyileşme söz konusu. Bu dönemde cinsel anlamda tıkandığınız veya zorluk yaşadığınız şeyler düzene girecek, kriz yaratan mevzular temizlenecek. 15 Eylül’de Mars, burç değiştirerek Terazi burcuna geçiş yapıyor, sizi etkileyeceği alan yayıncılık, sunum, eğitim, seyahatler olacak; eş tarafından akrabalarla aranızda ufak tefek gerilimler yaşanabilir veya fikir ayrılıkları olabilir. 21 Eylül’deki Dolunay ise para hanenize denk düşüyor, parasal anlamda bir kayıp veya zarar olabilir.

Balık​


Sevgili Balıklar; sevdiğiniz kişiyle birlikteliğinizin en güzel dönemlerini yaşayabilir, evlenmek, söz, nişan, ikili ilişkiler adına adımlar atabilirsiniz. Başak burcundaki gezegen yoğunluğu sizleri olumlu yönde etkilerken, eşiniz veya partnerinizle aranızda eskiden kalma bir konunun düzlüğe çıktığını göreceksiniz. Sadece 21 Eylül’de sizin burcunuzda yaşanacak dolunaya dikkat edilmesi gerekiyor, 7 Eylül’deki Başak Yeniay'ı ile birlikteliğinizin en güzel dönemlerini yaşayabilir, evlenmek, söz, nişan, ikili ilişkiler adına adımlar atabilirsiniz. Başak burcundaki Stelyum sizleri olumlu yönde etkilerken, yalnız olan Balıklar eski aşklarına dönebilir. 15 Eylül’de Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ile ortaklıklar, iş teklifleri, miras, nafaka, kredi gibi konularda aktif etkiler altında olacaksınız. 21 Eylül’de burcunuzda yaşanacak olan Dolunay ile gereksiz yere insanları ve kendinizi üzebilir, belki de bir sonlanma yaşayabilirsiniz.






Dolunay Karaca
 
aylık (1).jpg


KOÇ | (21 Mart – 19 Nisan)

İş ve çalışma, günlük düzen ve sağlık konularında daha iyi şartlara kavuşmak için adımlar atabilirsiniz. Emek verdiğiniz konularla ilgili başarılar elde edebilirsiniz. Balık burcunda gerçekleşecek dolunay bazı sonlanmaları ve bitişleri de beraberinde getirebilir. Bu dönemde sıkıntı ve takıntılarınızla yüz yüze gelmek sizi zorlayabilir.



BOĞA | (20 Nisan – 20 Mayıs)

Yeniay ile özel hayatınızda planlı, programlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Partnerinize maddi manevi destek olabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminizde onların beklentilerini dikkate almanızda fayda var. Dolunay ile arkadaşlarınızla gezilere katılabilirsiniz. Ekip çalışmaları ve yardımlaşma bu ay gündeminizde olacak.



İKİZLER | (21 Mayıs – 20 Haziran)

7 Eylül’de başak burcunda meydana gelecek yeniay ile ev ortamınızda dağılan, düzene ihtiyacı olan her şeyi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Aile hayatınızda eleştirel davranabilir, herkesten kusursuz davranmasını bekleyebilirsiniz. 21 Eylül'de gerçekleşecek dolunay ile kariyerinizde sistemsel çalışmalar yapabilirsiniz.



YENGEÇ | (21 Haziran – 23 Temmuz)

Bu dönem yarım bıraktığınız işlere eğilip, tamamlayabilirsiniz. 21 Eylül Salı günü Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile yeni projelerle uğraşabilirsiniz. Bir eğitim alıyorsanız bu süre zarfında tamamlamanız mümkün. Yurt dışı, uluslararası ticaret gibi konularda ivme kazanabilir; fırsatlar elde edebilirsiniz.



ASLAN | (23 Temmuz – 22 Ağustos)

7 Eylül tarihindeki yeniay ile birlikte finansal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Maddi anlamda kendinizi güvence altına almak yegâne önceliğiniz olacak. 21 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile elde ettiğiniz gelirlerle ilgili yeni kararlar alabilir; bunları değerlendirme konusunda farklı bir yol haritası çizebilirsiniz.Ağustos 2021 Astroloji Yorumunuz



BAŞAK | (23 Ağustos – 22 Eylül)

Bu dönem hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kendinize fayda sağlamayan her konuyla ilgili aksiyon alıp hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Balık burcundaki dolunay ile ilişkilerinizde alçakgönüllü ve adil hareket edebilir; aynı medeni tutumu karşınızdaki insanlardan da bekleyebilirsiniz. İlişkinizde sürüncemede kalmış konular netlik kazanabilir.



TERAZİ | (23 Eylül – 22 Ekim)

7 Eylül Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeniay ile kontrol dışı gelişen birtakım konularla uğraşabilirsiniz. Gizli düşmanlıkların ortaya çıkabileceği bu süre zarfında yalnız kalma isteğiniz bir ihtiyaç hâline gelebilir. Balık burcundaki dolunay ile beslenme alışkanlıklarını gözden geçirebilirsiniz.



AKREP | (23 Ekim – 21 Kasım)

Yeniay ile beraber arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz. 21 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile romantik ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Âşık olabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilir, ilginizi çekecek yeni konulara eğilmek ve bilgilenmek isteyebilirsiniz.



YAY | (22 Kasım - 21 Aralık)

7 Eylül’deki yeniay ile detaylarla boğulabilir, mükemmeliyetçi hareket edebilirsiniz. Sürpriz ve olumlu finansal gelişmeler yaşayabilir; ekstra prim ya da öngörülmeyen bir maaş zammı alabilirsiniz. 21 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile aile hayatınızda özverili hareket edebilir; bazı sorumluluklar üstlenmek isteyebilirsiniz.



OĞLAK | (22 Aralık – 19 Ocak)

Bu ay uzun yolculuklar planlarınıza dâhil olabilir. Mesleki alanlarda, sertifika alabileceğiniz konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Akademik kariyer yapmayı düşünüyorsanız, bu dönem oldukça uygun bir zaman dilimi. Dolunay ile yakın akrabalarınızın destek istediği konularda yardım eli uzatmak isteyebilirsiniz.



KOVA | (22 Ocak – 18 Şubat)

Bu ay miras konuları, hukuki konular gündeminize gelebilir. Maddi sorunlarla ilgili çözüm planları yapabilir, borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Ekstra gelirler elde edebilirsiniz. Dolunay, maddi konulardaki titiz tavırlarınızı, bütçe planlama için uygun zemini sunuyor. Ekstra harcamalara dikkat edip erteleyebilirsiniz.



BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yeniay ile hayatınıza yeni insanlar girebilir ve ilişki fırsatları yakalayabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizdeki problemlerin ise nihai çözümleriyle ilgilenebilirsiniz. Dolunay ile sağlık konuları ekstra önem kazanabilir. Rutin kontrollere gitmek önceliğiniz olabilir. Fiziksel görüntünüze verdiğiniz önem artabilir; estetik operasyonlar yaptırmayı düşünebilirsiniz.




Dinçer Güner
 
aylık (2).jpg


KOÇ BURCU

Sevgili koçlar ve yükselen koçlar,- bu ay 7 Eylül Başak yeniayı, çalışma ve iş alanlarınızda size yeni fırsatlar getirecek. İş başlangıçları ve başvuruları yapabilirsiniz. Bulunduğunuz işte terfi edebilirsiniz, yeni projeler geliştirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden fayda görebilirsiniz. 21 Eylül balık dolunayı ise, sizi biraz zorlayabilir. Sizden saklanan olaylar açığa çıkabilir. Bilinçaltınızda iyileştiremediğiniz konular bu günlerde su yüzüne çıkabilir. Tavsiyem bu dolunayda akışta kalın ve teslimiyette olun.

BOĞA BURCU

Sevgili boğa ve yükselen boğalar,- bu ay 7 Eylül başak yeni ayı, aşk hayatınızı keyiflendiriyor. Aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkiniz varsa yada evli iseniz, romantik anlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız ve hobi alanlarınızda keyifli güzel bir süreç yaşayabilirsiniz. 21 Eylül balık dolunayı, arkadaş ve sosyal çevrenizde bazı sıkıntılar oluşabilir. Arkadaşlarınız aşk hayatınıza müdahale edip, yanlış yönlendirebilir. Bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Bu ay arkadaşlıklarınıza dikkat.

İKİZLER BURCU

Sevgili ikizler ve yükselen ikizler, bu ay 7 Eylül başak yeniayı; ev aile hayatınızda güzel gelişmeleri gösteriyor. Yeni bir eve taşınabilir, yada ev alabilirsiniz. Evinize yeni ev eşyaları alabilirsiniz. Anne ve babanızdan sevindirici ve destekleyici haberler alabilirsiniz. 21 Eylül balık dolunayı; iş hayatınız ve otorite figürleri ile ilgili bazı krizler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevgili yengeç ve yükselen yengeçler, bu ay 7 eylül başak yeniayı; online işlerinizi, yeni sözleşmelerinizi hareketlendiriyor. Satış ve pazarlama alanında güzel teklifler alabilir, yeni projelere imza atabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Kısa bir seyahat yapabilirsiniz ve bu size iyi gelebilir. 21 Eylül balık dolunayı, akademik alanda işleriniz varsa biraz zorlayabilir sizi. Yurt dışı bağlantılarında bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Sevgili aslan ve yükselen aslanlar, bu ay 7 Eylül başak yeniayı; maddi alanlarınız gelirleriniz artıyor. Yeni yatırımlar yapabilir, paranızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz yerlerden maddi destek gelebilir. Gelirinizi artırmaya başlayabilirsiniz. 21 Eylül balık dolunayı ise; borçlar ve krediler alanınızda sizi biraz zorlayabilir.

Bazı ödemeler ve borçlar canınızı sıkabilir. Ödemelerinizi aksatmamanız ve ilerde sıkıntı yaşamamak için bu alanı düzenlemeniz gerekebilir.

BAŞAK BURCU

Sevgili başak ve yükselen başaklar, bu ay 7 Eylül başak yeniayı; yaşamınızın her alanında sizi parlatıyor. Yaşamınızın her alanında yeni adımlar atabilirsiniz. Fiziksel olarak tarz değişikliği yapabilirsiniz. Burcunuzda olan bu yeniayın keyfini çıkarın. 21 Eylül balık dolunayı ise; evlilik ve ortaklık alanlarınız etkileniyor. Özel hayatınızda ikili ilişkilerde bazı kararlar alma isteği duyabilirsiniz. Ortaklı bir işte iseniz bazı krizleri iyi yönetmeniz gerekebilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili terazi ve yükselen teraziler, bu ay 7 Eylül başak yeniayı; bilinçaltı ruhsal alanlarda rahatlanıyorsunuz. Daha önce çözemediğiniz bir ruhsal sorununuz varsa bunun çözümünü bulabilirsiniz. Sağlık olarak yeni kararlar alabilirsiniz. Rüyalarınız ve sezgileriniz artabilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; ağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle bazı krizler yaşayabilirsiniz daha çok sakin kalmanızda fayda var. 22 Eylülde güneş terazi burcuna geçiyor ve sizin döneminiz başlıyor. İyi ki doğdunuz Sevgili teraziler.

AKREP BURCU

Sevgili akrep ve yükselen akrepler bu ay 7 Eylül başak yeniayı; sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızı hareketlendiriyor. Yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Yeni ve sağlam arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Hayalleriniz ve projeleriniz konusunda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. 21 Eylül balık dolunayı ise; aşk konularında sizi biraz düşündürebilir.

Aşk hayatınız ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminiz de bazı gerginlikler olabilir dikkat.

YAY BURCU

Sevgili yaylar ve yükselen yaylar,- bu ay 7 Eylül başak yeniayı; iş ve kariyer alanlarınızda yeni fırsatlar sunuyor size. Kariyerinizle ilgili yeni adımlar atabilir, statünüzü yükseltebilirsiniz. İş arayanlar iş bulabilir. İşi olanlar terfi alabilir, toplum önündeki seviyeniz artabilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; taşınmanız gerekebilir, taşınırken bazı stres durumları ile karşılaşabilirsiniz. Ev yaşadığınız alanlardaki bazı mevzular sizi bunaltabilir. Anne ve baba ilişkinizle ilgili bazı kararlar almak isteyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili oğlak ve yükselen oğlaklar, bu ay 7 Eylül başak yeniayı, yeni eğitimler akademik alanda yeni başarıları sizleri bekliyor. Geleceğinizle ilgili yeni önemli adımlar atabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınızda önemli gelişmeler olabilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; yakın çevreniz, kuzen ve kardeşlerinizle ilgili bazı gündemler yaşayabilirsiniz. Online işler yapıyorsanız bu dönemde daha dikkatli olmalı ve gerçekçi kararlar almalısınız.

KOVA BURCU

Sevgili kova ve yükselen kovalar, bu ay 7 Eylül başak yeni ayı; kredi, toplu para ve miras işlerinizi gündeme getiriyor. Kredi bağlantılı işleriniz onaylanabilir. Borcunuz varsa kolay ödeme imkanları yakalayabilirsiniz. Yine maddi alanda eşinizin yada ortağınızın maddi desteği gelebilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; gelir ve giderlerinizi iyi ayarlamanız gerekebilir. Para üzerine çok düşünebilirsiniz çok düşünerek kendinizi fazla yormayın. Bütçenizi dengeleyin yeter.

BALIK BURCU

Sevgili balık ve yükselen balıklar,- bu ay 7 Eylül başak yeniayı; evlilik getirebilir sizlere. Bazılarınız evlilik kararları alabilir, bazılarınız ise nişan, söz, uzun bir ilişkiye başlaya- bilir. Bazı balıklar ise, yeni iş ortaklıkları kurabilir. Danışmanlık verdiğiniz bir işiniz varsa şans sizden yana olabilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; sizin burcunuzda. Sakin olmanız gereken bir zaman dilimi. Her şey üstünüze geliyor, sizi bunaltıyor gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızda bitmesi gereken şeyler bitecektir. Siz neleri atlatmadınız ki bu da geçecek.




Ayşegül Badem
 
X