• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Catlak-kurabiye

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
48.948
Puanlar
598
Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift E. )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift )💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift E.)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift )Pozitif:anneadayı:
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@Denizatidenizyildizi29 Yaş3. Deneme29 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift E.)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim💔
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)💔
@kalkyerineyat38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Niloya44424 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)💔
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)💔
@mavi_lik34 Yaş2. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
@Sun Raha26 Yaş1. Deneme11 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@ozn_srk34 Yaş3. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift E. )💔
@fatma5426 Yaş1. Deneme14 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Catlak-kurabiye28 Yaş1. Deneme15 EkimPozitif:anneadayı:
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@nilozgul32 Yaş1. Deneme16 EkimPozitif:anneadayı:
@VuslatimLee35 Yaş1. Deneme18 Ekim💔
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 EkimPozitif:anneadayı:
@nono250437 Yaş1. Deneme20 EkimPozitif:anneadayı:
@Tureed33 Yaş1. Deneme21 EkimPozitif:anneadayı:
@gammy334 Yaş1. Deneme21 EkimPozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. Deneme21 Ekim💔
@KunFeyekun1836 Yaş1. Deneme21 EkimPozitif:anneadayı:
@Forgotpink29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)💔
@serenndrmz29 Yaş1. Deneme23 Ekim (5. Gün)💔
@Rowena Ravenclaw35 Yaş2. Deneme25 Ekim (Çift)💔
@yubucukp38 Yaş1. Deneme25 Ekim💔
@Meltem _1336 Yaş1. Deneme26 EkimPozitif:anneadayı:
@LOYANA31 Yaş1. Deneme26 Ekim💔
@Coconutmilk31 Yaş2. Deneme26 Ekim💔
@Burcu261429 Yaş1. Deneme27 EkimPozitif:anneadayı:
@Yessbursa30 Yaş1. Deneme27 EkimPozitif:anneadayı:
@Ay4235 Yaş1. Deneme28 Ekim (Çift)Pozitif:anneadayı:
@aysemelek8733 Yaş2. Deneme28 Ekim (5. Gün)💔
@siradanbirokur33 Yaş3. Deneme29 Ekim💔
@altnekn31 Yaş1. Deneme1 Kasım (5. Gün)💔
@derya252626 Yaş1. Deneme4 KasımPozitif:anneadayı:
@ceyda_4234 Yaş3. Deneme5 Kasım(5. Gün)💔
@Ilaymilya30 Yaş7. Deneme26 KasımPozitif:anneadayı:
@Beyza-22 Yaş2. Deneme29 Kasım (5.Gün)Pozitif:anneadayı:
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. Deneme13 Aralık

Son düzenleme:
Kaçıncı denemeniz ?

kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

ve nelere dikkat ediyorsunuz ?

benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .♥️ Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız ♥️
@Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda 😌 ve tüm diğer arkadaşlar .
Merhaba 3. Denemem ilk denemede 2 embriyo 2. de bir embriyo verildi ikisi de negatif sonuç oldu.3 Eylül de nasipse 5. Gün donmuş embriyo 2 adet transfer yapılacak ☺️

Merhaba 3. Denemem ilk denemede 2 embriyo 2. de bir embriyo verildi ikisi de negatif sonuç oldu.3 Eylül de nasipse 5. Gün donmuş embriyo 2 adet transfer yapılacak ☺️
Tüp bebek nedeniniz nedir ? Hayırlara vesile olsun inşallah 5 gün embriyosu şansı dah yükesek . Sizinkine baya az kalmış 🥰

Tüp bebek nedeniniz nedir ? Hayırlara vesile olsun inşallah 5 gün embriyosu şansı dah yükesek . Sizinkine baya az kalmış 🥰
Genetik hastalık nedeniyle pgt yöntemi ile yaptırıyoruz.Diger iki denemem de 5. Gün donmuş embriyo ile yapıldı ama nasip olmadı.İnsallah bu sefere ☺️

@iklime_06 hamilrlik günlüğünüz den belirli bir gün geçmiş diyor aşşağıda . Ozamn sizinde ilk bebek doğrumu ?

Benim de ilk transferim bir adet 5.gün embriyosuydu tutmadı. İkinci transfer için doktor iki adet 3.gün embriyosu transfer etmeyi düşündüğünü söyledi bakalım hayırlısı

Benim de ilk transferim bir adet 5.gün embriyosuydu tutmadı. İkinci transfer için doktor iki adet 3.gün embriyosu transfer etmeyi düşündüğünü söyledi bakalım hayırlısı
Aaa benimle aynı bendede 2 tane 3 gün embriyosu denelicek . İlaçlı mı ? Yada naturelmi sizinkisi ?

Benim transferime dha var genetik test için kan verdim sonucunu bekliyorum ve pazartesi histeroskopi olucam. Sizin nasıl ilaçlı mı naturel mi?
benim ilk kez naturel olacak . Galiba süreç ilaçlıdan daha kolay . Histeroskopi tanısal amaçlımı olacaksınız ?

Kaçıncı denemeniz ?

kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

ve nelere dikkat ediyorsunuz ?

benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .♥️ Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız ♥️
@Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda 😌 ve tüm diğer arkadaşlar .
Ben de varım 🙋🏻‍♀️ Bugün adetimin ikinci günü muayeneye gittim ve rahim transfere hazırmış bugün ilaçları kullanmaya başladım transferim eylülü bulacak. Yaklaşık 2 hafta önce laparoskopi ve histereskopi oldum iki tüpüm de alındı o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz. İlk denememiz olcak. 31 yumurta toplandı 13 tanesi 5. Gün 1. Kalite olarak donduruldu beni bekliyo bakalım 🤗

Ben de varım 🙋🏻‍♀️ Bugün adetimin ikinci günü muayeneye gittim ve rahim transfere hazırmış bugün ilaçları kullanmaya başladım transferim eylülü bulacak. Yaklaşık 2 hafta önce laparoskopi ve histereskopi oldum iki tüpüm de alındı o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz. İlk denememiz olcak. 31 yumurta toplandı 13 tanesi 5. Gün 1. Kalite olarak donduruldu beni bekliyo bakalım 🤗
Aaa maşallah 🧿 ne güzell 13 tanesinin 5 güne gelmesi ♥️ Çok sevindim. İnşallah annelerine sımsıkı tutunurlarTüplerinizin alınması tek sebep tüp bebek için doğrumu anladım? Hangi kliniktesiniz b

Aaa maşallah 🧿 ne güzell 13 tanesinin 5 güne gelmesi ♥️ Çok sevindim. İnşallah annelerine sımsıkı tutunurlarTüplerinizin alınması tek sebep tüp bebek için doğrumu anladım? Hangi kliniktesiniz b
Amin inşallah 🤗 Rahim filminde iki tüpümde de sıvı birikmesi olduğu ortaya çıktı yani hidrosalpenks dedikleri olay. Doktorum doğal yolla hamile kalman zor dedi ki zaten 3 yıldır olmuyodu. Embriyoyu oraya koysak bile tüplerden akan sıvı bebeği zehirler ve düşmesine neden olur bu hastalığın tek yolu tüpleri aldırmak dedi. Biz de aldırdık. Pendik medicalparkta tedavi oluyorum şimdi.

Amin inşallah 🤗 Rahim filminde iki tüpümde de sıvı birikmesi olduğu ortaya çıktı yani hidrosalpenks dedikleri olay. Doktorum doğal yolla hamile kalman zor dedi ki zaten 3 yıldır olmuyodu. Embriyoyu oraya koysak bile tüplerden akan sıvı bebeği zehirler ve düşmesine neden olur bu hastalığın tek yolu tüpleri aldırmak dedi. Biz de aldırdık. Pendik medicalparkta tedavi oluyorum şimdi.
Vallaha 3 yıldır işin içindeyim her türlü infertileyi az çok araştırdım . Doktorun doğru demiş . Tüp bebekte olsa yüplerden sıvı aşşağıya akıyor ve bebeği zehirliyor . Doktorunun herşeyi önceden incelemesi süper . Sonradan ya keşke şuna baksaydık demez . Zira bi çok doktor bunu yapıyor mağlesef ilk denemeyi pek önemsemeye biliyorlar .

Back
X