- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.181
Eminim çok zordur canım.Bugün aldım sonucu negatif ve toparlayamıyorum Allahım ne zormuş
İnşallah canım benim hepimiz güzel haberler verelim inşallahBende histereskopi olacağım nasip olursa onun için adetimi bekliyorum
Normalde her zaman zamanında gelir
Insallah güzel haberler aliriz sonun da da
Kız yok Allasen kaç gündür dip bucak temizlikler yaptım oda kar etmediama dip bucak büyük eforlu temizlikte işe yarıyoronuda yaparım gecikmelerde spor niyetine
He ya habersizde gelebilirdiAllah razı olsun kuzum benim inşallah hepimizi mucizemize kavuştursunhakkaten sana da yazık niye bu kadar erken belirti veriyor madem gelmiyecek sanki az ağrı cekiyozda bi o eksik hadi hayırlısı inşallah canım en kısa zaman da gelsin de al minnoşu dondurucudan
Aleyküm selam canım. Bu tür durumlarda galiba embriyolar genetik traşlamaya gönderiliyor tam bilmiyorum amaSelamünaleyküm kızlar umarım mesajimi görürsünüz Aralık ayında tüp bebek tedavisine baslayacaktik 2 ay önce genetik dr kan testi verdik ve bugün Sonuçlarımız çıktı esimde sprem.sayisi düşük ondan dolayı tüp bebek yapacaktık ama bu sefer benim 1 ve 2 numarali.kromozom.testi anormal.cikti.1 numarali normale.göre cok uzun 2 numarali normale gore cok kisa dr %50 bi sans verdi saglikli gebelik olmasi icin napmaliyiz basina gelen varmi boyle birsey
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinBugün aldım sonucu negatif ve toparlayamıyorum Allahım ne zormuş
İnşallah canım. Eşim azosperm vakası. Tek şansımız 2 embriyoydu ilki tutmadı. Geride 1 tane kaldı bu daha çok üzüyorallah yardımcın olsun cnm.. bir daha ki sefer olur inşallah..
İnşallah canım ama sadecw 2 şansımız vardı 1 i gittiRabbim yüreğine ferahlık versin inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
İnşallah canımRabbim yüreğine ferahlık versin inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
ilinciyi ne zaman oldun canım, çok ara verdin mi. İnşallah araştırırlar dosyanon toplantısı olacakmış bugün bir umut haber bekliyorumBenım de ilk denemem negatifti, cok zorlandım, seni cok ıyı anlıyorum, ama ikinci de pozitif aldık çok şükür, cabucak toparlanırsın ınsallah, neden olmadığını arastırın mutlaka.. Farklı bi tedavı uyguladı, etkılı oldu
Nasıl yani canımİnşallah canım ama sadecw 2 şansımız vardı 1 i gitti
Yaşım 31Merhaba canım hoş geldin tabi ki eklerim. Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah sana. Yaş kaçtı peki tabloya eklicem ya
Bide bir şey sorcam. Şimdi bu dondurulmuş embriyonuz ilk denemenizden mi kaldı. Yani Bi nevi kızınızın ikizi olacak öyleyse
Eşim azosperm vakası, tese ameliyatı oldu ve çıkan spermlerden sadece 2 embriyomuz oluştu. Başka sperm yok. Oluşan 2 embriyodan 1 i transfer edildi negatif, geriye 1 embriyo kaldı eğer o da negatif olursa başka şansımız yok. Çünkü denemek için hiç sperm yokNasıl yani canım
Ne güzel darısı inşallah olmayanlaraKızlar Günaydınbugün kese için gittim.. 5 +6 yım.. Üstten muayene etti ve görüldü çok şükür haftaya da kalp atışı için gideceğim..
İnşallah canım hepinize dua ediyorum inanın..Ne güzel darısı inşallah olmayanlara
çok sevindim sağlıkla ilerlesin canım darısı kalp atışınaKızlar Günaydınbugün kese için gittim.. 5 +6 yım.. Üstten muayene etti ve görüldü çok şükür haftaya da kalp atışı için gideceğim..
Benim adete göre 5+6 .. Ultrasonda 6 hafta çıktı. 1 gün öne gittimçok sevindim sağlıkla ilerlesin canım darısı kalp atışınabende cumartesi gidicem 5+6 oluyor
Canim hadi gözün aydın cok sevindim saglikla devami gelsin inşallahKızlar Günaydınbugün kese için gittim.. 5 +6 yım.. Üstten muayene etti ve görüldü çok şükür haftaya da kalp atışı için gideceğim..
Canımm maşallah çok güzel bir tane kese gördü dimiKızlar Günaydınbugün kese için gittim.. 5 +6 yım.. Üstten muayene etti ve görüldü çok şükür haftaya da kalp atışı için gideceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?