- 9 Ekim 2020
- 5.924
- 7.957
- 148
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.441
Yazdım şimdi sayfasına.benm zaten normal hamıle kalmam ımkansz tüplerim yok.bu ay iptal olursa kesnlkle sipariş vercemmmYok kuzum kadınlar için, clife macun var ya. Bilmiyor musunbir çok hastalık için kullaniliyor. Bende regl için kullaniyorum şuan. 3 ay düzenli kullanıcam. Instagramdan bakabilirsin bitanem
Rabbim nasip etsin inş canım benim, allah büyükYazdım şimdi sayfasına.benm zaten normal hamıle kalmam ımkansz tüplerim yok.bu ay iptal olursa kesnlkle sipariş vercemmm
Amin bekleyen herkese insAllahGözün aydın canım, rabbim devamını da nasip etsin. Kucağına almak nasip olsun inş
Evet suan zaten onu inceliyorum.valla iptali yersem kalınlasma yüzünden .baslarm hemn kullanmaya sende vesile olmus olursun aşkoşummmRabbim nasip etsin inş canım benim, allah büyükwatsap numarasından da yazabilirsin cevap veriyorlar hemen. Sayfadaki paylaşımları da mutlaka oku, güzel şeyler var
Benimde olmadı kuzucum ama biz tüp denemedik, rabbim büyükEvet suan zaten onu inceliyorum.valla iptali yersem kalınlasma yüzünden .baslarm hemn kullanmaya sende vesile olmus olursun aşkoşummmdenemediğim ne kaldı onuda denerm
Anladım Canım teşekkür ederim testi devlette mi yaptırdınız? Ne kadar zaman da cıktıTam emin olmamakla birlikte Wes olduğunu düşünüyorum çünkü bizim hastalığa sebep olacak bir çok gen olduğu için tüm genler tek tek incelendi son aşama olan 7. Aşama da belli oldu hastalığa sebep olan gen
Belirli bir sorununuz yoksa doğal deneyin kuzummBenimde olmadı kuzucum ama biz tüp denemedik, rabbim büyüko herşeyin en iyisini bilendir hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınş canım benim kuzum
Inş kuzum benim , bende tembellik var. Eşinde birşey var mı bilmiyoruzBelirli bir sorununuz yoksa doğal deneyin kuzummbenm tek seçenek oldugu için mecbur inşallah hepimiz kavuscaz yavrucaklaraaaa
Şifa olsun inşallah canım benim. Tabi ki onunda vakti saati var inşallah o vakit gelmiştir. Rabbim gönlüne göre versinNar suyu daha önce denemiştim gecen sene pek fayda etmedi bende.ama avakado yiyorum bugun basladm yemeye.bakalm hayrlısı varsa olacagı zaten olur napakkk baci
Catlak-kurabiye canım beni listeden çıkarırmısın benim işim çok uzuyacak . 2/3 ay heralde
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah sağ salim gelsinKan testi verdim 277 cikti deger ilk defa pozitifi gordum. Ne hissedecgimi bile sasirdim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin insAllah duamda hep bu var hep olacak
Nurum dr tedaviyimi uzattı troidle ilgilimiCatlak-kurabiye canım beni listeden çıkarırmısın benim işim çok uzuyacak . 2/3 ay heralde
Aşkomm hoşgelgin bitanem. Öyle ayakta kalma hele otur Bi çayımızı kahvemizi içInş kuzum benim , bende tembellik var. Eşinde birşey var mı bilmiyoruzallah büyük
Ooo canım kurbisim, alırım bi pastanı coreginiAşkomm hoşgelgin bitanem. Öyle ayakta kalma hele otur Bi çayımızı kahvemizi iç
Bak hele ikramlıklarda yanında
Bende seni yerimmmOoo canım kurbisim, alırım bi pastanı coreginipammik kalbini yirim senin kurbişiiimmm
Zaten hasta doğunca devlet Hastanesi'nde 3 ay kadar yattık o arada kızımin tahlileri yap her tahlil 45 gün sürüyordu kızım vefat ettikten sonra da biz kan verdik bizimkiler de 45 gün sürdü.toplamda 45 den 3 kez yapıldı sanırımAnladım Canım teşekkür ederim testi devlette mi yaptırdınız? Ne kadar zaman da cıktı
Canım tiroid bezinde sol tarafında beze gözüküyor . Ne olduğunu araştırmaya başladılar . Bilmiyorum ama korkuyorum . Enfeksiyon a bağlıysa geçicidir değilse durumu anlamamız lazım dedi .Nurum dr tedaviyimi uzattı troidle ilgilimi
Hayırlı olsun canm
Allah razı olsun cok sagolunCanım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah sağ salim gelsin
Aynen canim uzulmuyorum zaten Allah büyükCanm benm yavrunla sımdlk teselli bul.seneye gel buralara belki bebeegının nasibi türkiyededir burdan alır bebişini gidersin.daha gencsin kafanı dagıt yaza kadar dinlen.üzülme sakın
InsAllah canim insallah Allah büyük olur belki de bir gün ummadigim andaHakkında hayırlısı olsun canım Hayırlı zamanda çok aratmadan nasip etsin Rabbim içini ferah tut inşallah bu 1 senelik zamanda kendiliğinden hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?