- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.861
Canım ilk testte pek göremedim ikinci de 20 dk sonrası dedin kuruma çizgisi olabilir o. Bu sabah ilk idrarınla tekrar dene ve ilk 5 dk da çıkan sonucu değerlendirİnsallah sabah yapicam tekrar
İnşallah canım benim seni çok iyi anlıyorum bende aynı duygular içindeyim. Sanırım önceki negatiflerden kalan bir korku oluyor ister istemez. Ama güzel günler yakındır Rabbim bu defa elimizi boş çevirmesin. Sağ salim kavuşalım yavrularımızaİnşallah canım hepimiz için dileklerim aynı, güzel yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz inşallah
Canım benim gönlünü ferah tut erkendir daha. Rabbim sağ salim kavuştursun bebeğine. İnşallah kalp atışını da sağ salim duyacaksın canımÇok gerginim… 6+1 haftadayım dün gittim kalp atışı yokdoktor daha erken dedi ama içimde inanılmaz bir korku var… cuma günü tekrar gidicem. Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah.. aklınıza gelirsem dua edin nolur
Canım senın 5+1 olman imkansız ben senden baya once transfer oldum ben dun 5+0dım.. Bi ynalısın var tekrar bak istersen test gunun bıle gelmeden 5+1deılsınıdr.Kızlar benim asıl test günüm bile yarın 13.gün demişti doktor tabi bilenler biliyo erken öğrendim ben biraz sonucu ya benim midem iki gündür feci bulanıyor afedersiniz başladım istifalaraçok erken değilmi ne yersem çıkartıyorum resmen özellijlede bugün hesaplarıma göre şu an 5+1
Hesapladım canım belki adet günlerimiz farklıdır . Yani normalde hesaplara göre 4+6 ama 5.gün embriyosu olunca 3 daha ekleniyormuş . Son regl tarihim 23 agustos istersen sende hesaplaCanım senın 5+1 olman imkansız ben senden baya once transfer oldum ben dun 5+0dım.. Bi ynalısın var tekrar bak istersen test gunun bıle gelmeden 5+1deılsınıdr
Bide bugun test günüm doktorum benden 13.gün istediHesapladım canım belki adet günlerimiz farklıdır . Yani normalde hesaplara göre 4+6 ama 5.gün embriyosu olunca 3 daha ekleniyormuş . Son regl tarihim 23 agustos istersen sende hesapla
Al canım gecen biride 5.gün embriyosu 3 gün öndeymiş öle dedi doktoru demiş bi kaç kişi daha öyle yazdı ben o yüzden öyle hesapladım.Canım senın 5+1 olman imkansız ben senden baya once transfer oldum ben dun 5+0dım.. Bi ynalısın var tekrar bak istersen test gunun bıle gelmeden 5+1deılsınıdr.
Canım benım adet tarihim de 22 agustos, ama transferım adetın 17. Günü gerceklestı, 5.gün embrıyosu, doktorun senın adet tarihini ileri cekecektir. Mesela benimkini öne cekecek 2gün. Hesabın yanlıs. İleri cekme geri çekme olayı transfer oldugun adetın gunu ile alakalı. Ben senden 6 gün once transfer oldum 5.gun embrıyosu senın benden önde olman imkansız..Hesapladım canım belki adet günlerimiz farklıdır . Yani normalde hesaplara göre 4+6 ama 5.gün embriyosu olunca 3 daha ekleniyormuş . Son regl tarihim 23 agustos istersen sende hesapla
Canım bende ayın 20 sinde regl olmuştum seninle aynı gün transfer olduk. Benim için bugün 5+3 yazıyor doğru mu bilemedim şimdiCanım benım adet tarihim de 22 agustos, ama transferım adetın 17. Günü gerceklestı, 5.gün embrıyosu, doktorun senın adet tarihini ileri cekecektir. Mesela benimkini öne cekecek 2gün. Hesabın yanlıs. İleri cekme geri çekme olayı transfer oldugun adetın gunu ile alakalı. Ben senden 6 gün once transfer oldum 5.gun embrıyosu senın benden önde olman imkansız..
Ultrasonda daha net çıkar kuzum benimde kontrol günümde hesaplara göre 5+4tü ultrason 5+1,geldilerHesapladım canım belki adet günlerimiz farklıdır . Yani normalde hesaplara göre 4+6 ama 5.gün embriyosu olunca 3 daha ekleniyormuş . Son regl tarihim 23 agustos istersen sende hesapla
Ahh canım artık test bakmaktan gözlerim bozuldu nasip inşallah benim gördüğüm o hayalet çizgi vardırBen göremedim canım
Yani kuruma çizgiside olabilir gebelkte.yarn sabah tekrarlayın bence bu sekılde net olmak zor inşallah vardır
İnşallah canım ben bu testlerden yapa yapa bi hal oldum Ümit vermek isterim ama maalesef hiç pembelik çizgi göremiyorum inşallah sonradan çıkarAhh canım artık test bakmaktan gözlerim bozuldu nasip inşallah benim gördüğüm o hayalet çizgi vardır
Eki Görüntüle 2922806
Sabah testi
Tabi kuzum ne farkeder ben sadece erkenden nedne midem bulanıyor diye sormuştum bir arkadaş yanlış hesaplıyorsun falan diyince açıklama gereğinde bulundum saglıklı olsun da ben onu iki sene yine taşırım karnımdaUltrasonda daha net çıkar kuzum benimde kontrol günümde hesaplara göre 5+4tü ultrason 5+1,geldiler
Saglikli olsunda 3 yada 5 gun farketmez inşallah
Kan verdin mi bu arada
Ben de ankara tup bebek merkezini arastiriyorum acaba onerir misinizAnkara tüp bebekte yaptırmayı düşünüyoruz. Kubilay vicdan doktor. Kusura bakmayın ilk defa yazıyorum biraz acemiyim
Tamam canım senin dedğin gbi olsun ne farkeder ki senden önce veya sonra olmam.Canım benım adet tarihim de 22 agustos, ama transferım adetın 17. Günü gerceklestı, 5.gün embrıyosu, doktorun senın adet tarihini ileri cekecektir. Mesela benimkini öne cekecek 2gün. Hesabın yanlıs. İleri cekme geri çekme olayı transfer oldugun adetın gunu ile alakalı. Ben senden 6 gün once transfer oldum 5.gun embrıyosu senın benden önde olman imkansız..
Yaa evet nasipse doğuma kadar bu heyecanlar bu strese devamTabi kuzum ne farkeder ben sadece erkenden nedne midem bulanıyor diye sormuştum bir arkadaş yanlış hesaplıyorsun falan diyince açıklama gereğinde bulundum saglıklı olsun da ben onu iki sene yine taşırım karnımdabugün verdim sabah bir saate kdr çıkacak inşallah çok heycanlıyım sanırım bu heycanlar hiç bitmicek
Ben ankara bahçeci de yaptırdım..Ben de ankara tup bebek merkezini arastiriyorum acaba onerir misiniz
Malesef kuzum lekelenme başladı regl olucamİnşallah canım ben bu testlerden yapa yapa bi hal oldum Ümit vermek isterim ama maalesef hiç pembelik çizgi göremiyorum inşallah sonradan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?