• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar ilaç kullanmamız yasak oldugu için soruyorum bogazım biraz acıyor da bogaz spreyi gibi bişey kullanmamız da yasakmıdır sizce?
cnm tuzlu su ile gargara yap bende senin durumundayım..tuzlu su gargarası yapıyorum iyi geliyor..sprey konusunda bilgim yok cnm

Dondurulmus transfer mi? Hangi kan değerlerimize bakildi?
Evet dondurulmuş,benim opu 25 haziranda oldu ve sadece şimdi transfer oldum, fsh estradiol progesteron LH prolaktin THS . 3 gunu bakmışlar sonra 12 ve 18 o gun transfer oldum . Ben devlette yapiyorum ve her kontole kan veriyoruz ve ultrason

Evet dondurulmuş,benim opu 25 haziranda oldu ve sadece şimdi transfer oldum, fsh estradiol progesteron LH prolaktin THS . 3 gunu bakmışlar sonra 12 ve 18 o gun transfer oldum . Ben devlette yapiyorum ve her kontole kan veriyoruz ve ultrason
Benim yumurta toplama asamalarinda surekli bakildi. Sonradan lucrin igne yapildi bir daha bakılması kan testi. Umarim bir sorun yasanmaz. Benim de dondurulmus transfer.

Ben o kadar kan verdim😁😁😁kansiz kaldim sanki😂😂😂doktor kan testsiz ve ultrasonsiz konuşamaz bile 😁😁😁
Dondurulmusta gerekli mi bilmiyorum canim. Belki yumurta çatlaması icin bakiliyordur. Lucrin igne geçici menapoz ignesi. Transferin tutmasını kolaylaştırıyor. Taze embriyo transferinde gerekiyor. Progesteronun 1 in altında olması isteniyor. Ama dondurulmus icin emin degilim ben.
Diger yumurta toplama surecinde de surekli kan testine gerek olmuyor. Ultrason muayenesi yeterli oluyor. Yumurtalar belirli olgunluğa gelince çatlama var mi diye kan testiyle kimi doktorlar görmek isteyebilir.
Devlet hastanelerinde sgk icin jslem adetin bol bol girerler😂 olsun fazlasını zarari olmaz.

Transfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok markete 🥑 avokado 🥑 gelmiş🤭
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar 🤭
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde🤔🤔
canım olgunlardan aldım ben de, dolapta saklarsak çabuk olgunlaşmaz. ağaç yesem daha lezzetli gelir eminim ama dişimi sıkıyorum valla. daha sonra transfer tarihine doğru olgunlaşmaları için çıkarmamız gerek sanırım. elma yanına konunca da çabuk olgunlaşırmış mesela.
Kızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Vallahi çok ağrı sızı çekiyoruz hepimiz insallah da rabbim tez zamanda hayırlı Salih evlatlar ile mükafatını verir 🙏🙏
bende sadece idrar esnasında ağrı oluyordu. o da her defasında değil. sanki içimde birşey yukarı çıkıp iniyordu, kas hareketini hissediyordum muhtemelen ağrılı şekilde. bana dr antibiyotik dahil hiçbir ilaç vermemişti, tahlil versem mi ne yapsam derken 3-4 güne geçti. renkli akıntı da toplam 5-6 gün sürdü.
Bende çok üzüldüm bu olaya ya. Ne biçim bi yermiş orası sanki deney yapar gibi tutanı al fazlasını öldür 😓😓 bunun vebalini nasıl ödeyecek o merkez çok merak ediyorum 😓

aynı şeyi düşündüm ya, nasıl bir vicdansızlıktır bu, aklım almıyor, canilik. benim iki tane embriyom var dondurulmuş onları bile merak ediyorum 😢

Sen ayrıca iki sıfır öndesin canım Rabbim saglık versin bir kızın varmış ne güzel negatif olursa evt üzülürsün ama kızın var çok şükür bence çok stres yapma 😊😊😊 ayrıca birkez anne olunca ikinciye beyin ve beden daha kolay adapte olabiliyor bence onun için senin hamile olma ihtimalin çok daha yüksek 😉 💞
cok sükür tabi orasi öyle ama yinede iste kizimda ben koskoca 7 yil bekledim ugrastim o yüzden strese giriyor insan cünkü ilk cocugumda bedenen ruhen cok yoruldum malesef simdi ikincisi icinde 9 aydir ugrasiyorum 🥺

Kızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Vallahi çok ağrı sızı çekiyoruz hepimiz insallah da rabbim tez zamanda hayırlı Salih evlatlar ile mükafatını verir 🙏🙏
ben histereskopi günü çok ağrı yaşadım😔 Ertesi gün de biraz ağrı oldu ama sonra geçti. Antibiyotik hap ve fitil vermişlerdi bana. İğne baş ağrısı yapar mı bilmiyorum😐

Canim ben de histeroskopi olmustum. İstersen doktoruna danışın antibiyotik kullan. Histeroskopi sonrasi estrofem kullanıyorsan o bas ağrısı yapabiliyor

cok sükür tabi orasi öyle ama yinede iste kizimda ben koskoca 7 yil bekledim ugrastim o yüzden strese giriyor insan cünkü ilk cocugumda bedenen ruhen cok yoruldum malesef simdi ikincisi icinde 9 aydir ugrasiyorum 🥺
Hmm ozaman haklısın canım hakkını helal et ben tedavisiz oldu sandım kızın ☹️ İnş buda pozitif olur ugraşlarımız son bulur 🤗

Back
X