• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ben gün aşırı vuruyorum cnm ona ragmen göbeğim mosmor oldu.pek bir çözümü yok kılcal damara denk gelince morarıo maalesef.ovalama ve üstüne ıslak pamuk tutma.birde dik açı vurma hafif eğik olacak 45 derecelk açıyla vurulacak ozamn acımıyr en azndan:KK66:
Canımcım arnica diye bi krem var morluklar için çok iyi geliyo aklında olsun.

Koldan vurmuyormusun aşko
Asko ogun ozan hocaya sordm koldan degl göbekten yap dedi kas içine yapılması daha etkılı dedi.gerci çapım ne nerden vursam dagılır da😂 baktm göbegm acımıyr sadece morarıyor birde gun asırı yapıom zaten oyuzden göbek devam edicem.zorlarsa bacaga yada kola gecerm sımdlk rahat

Bnde ne ağrı ne acı hiçbirşey yok sadece morardı.vurduktn snra hafif bir yanma oluo snra rahat .iğneyi 45 derece açıyla vur ve aynı seklı bozmadan çek kaydırmadan.ve snra yatma 2-3dk evde yuru kana karıssın hemen
Evt yanlamasına sokuyoruz igne ucunu ama çok acıyor artık yanmadan hiç söz etmiyorum 🤣 yürümeyide deniycem teşekkür ettim bilgileriniz için 😍

Bu arada sabah embriyolog aradı minnoşlar iyiymiş sayı söylemedi kesin sayıyı çarşamba dondurupsöyleriz dedi geriden gelen de varmış günüyle uyumlu olanda varmış bakalım 5.gune kaçı gelecek inşallah tranfer sonrası bikac tane kalır da dondururuz çok yoruldum artık 7 defa sil baştan 😔😞

Bende gün aşırı vuruluyordum hiç morarma olmamıştı benim vücut ayrı bi cins az biraz bile morarmadi😀azcık moraraydı naz ederdim ama yok 😏😀
Bak yaaa şikayet ettiği şeye bak:KK67:😂😂😂 bizim morarıyorda ne oluyor hiç nazım geçmiyor valla okdr iğne ilaç içiom adam bana sen güçlüsün sana koymaz dio😂😂😂

Evt yanlamasına sokuyoruz igne ucunu ama çok acıyor artık yanmadan hiç söz etmiyorum 🤣 yürümeyide deniycem teşekkür ettim bilgileriniz için 😍
Ozamn senın cildin bırz daha hassas kuzum😁 yürümek bana ii gelıo toplanmıyr gönekte hemen dagılıo dene bakalm inşlh iş gelır .acıların kadını😂😂

sen bide benım gobegı gor yer yer sarı yeryer kan oturmus morluklu falan delıklerle dolu bak onu asırı derecede yavas vur hızlı vurunca daha cok morarıyor :KK70: :KK70: ya su lutinusde ben cok zorlanıyorum ya agrı yapıyo o bana acaba cok mu sokuyorum dıye korkuyodum hep sımdı bakım ne vercek ama eskısı ıyıydı yumusak kapsul olan kendı manuel yapıyorduk ya bu nblm ya :KK70: :KK70:
Ahahaha hava durumu gibi göbüşün var bacı😂😂😂 benimki suan parçalıbulutlu sağanak duruma geçmedi daha😁😂 lutinis ben 2transferdede kullandm cok rahat valla sen cok itio olabılırsn 5cnm içeri girmesi kafi zaten sonuna kdr sokma sende😂😂 iğneden rahat en azndan

Bak yaaa şikayet ettiği şeye bak:KK67:😂😂😂 bizim morarıyorda ne oluyor hiç nazım geçmiyor valla okdr iğne ilaç içiom adam bana sen güçlüsün sana koymaz dio😂😂😂
Yemin ederim sesli güldüm 😂😂😂😂adamlar daki pişkinlige bak ya bi yerlerini sallaya sallaya gidiyorlar ondan sonra bize koymaz koyuyor işte anamız ağlıyor 😂😂kız seninki yine yanında benim ki transferden sonra g.. nü dönüp yurtdışına gidiyor 😁ama morarinca duygu sömürüsü yapıyorum 😂😂😂😂

Ozamn senın cildin bırz daha hassas kuzum😁 yürümek bana ii gelıo toplanmıyr gönekte hemen dagılıo dene bakalm inşlh iş gelır .acıların kadını😂😂
Artık hassas olmasın ne yapsın senelerdir adını aklında tutamadığı igne ilaçlarla besleniyor adeta 🤪 evt biraz hassas canım biyere çarpsa hemen morarır yani ama ben hergün vuruyorum gün aşırı degil 😉

Asko ogun ozan hocaya sordm koldan degl göbekten yap dedi kas içine yapılması daha etkılı dedi.gerci çapım ne nerden vursam dagılır da😂 baktm göbegm acımıyr sadece morarıyor birde gun asırı yapıom zaten oyuzden göbek devam edicem.zorlarsa bacaga yada kola gecerm sımdlk rahat
Sifa olsun inşallah canım benim

Yemin ederim sesli güldüm 😂😂😂😂adamlar daki pişkinlige bak ya bi yerlerini sallaya sallaya gidiyorlar ondan sonra bize koymaz koyuyor işte anamız ağlıyor 😂😂kız seninki yine yanında benim ki transferden sonra g.. nü dönüp yurtdışına gidiyor 😁ama morarinca duygu sömürüsü yapıyorum 😂😂😂😂
Ben aynı durumdayım duygu sömürüsü yapsak ne olacak acıyı çeken bilir kimin umurunda 🙄

Kızlar merhaba. Transfer sonrası 5 günüm. 2 adet 5.gün embriyo transferi olmuştum. Sabah test yaptım gölge şeklindeydi. Bi kaç saat sonra epey belirginleşti. Sağlık ocağına tahlil verdim yarın çıkıcak sonuç çok heyecanlıyım zaman geçmiyo
Benimde dün 5.gün embriyom 2 tane transfer edildi. Şuan bana umut oldun. İnşaallah yarın güzel haberlerini alırız😍

😂😂😂 yanımda hı hı.bana ne faydası vr dün bir yemek yaptı sanırsın dünyayı feth etti eşşolusu😂😂😂
yurt dısına gidio demek ii işte kafa dinlersin😂 benmki ha var ha yok anacım,Allah erkeklerin eline düşürmesin sperm verip bebek alıolar oh ne ala eşşek sıpaları hepsi😂😂

Artık hassas olmasın ne yapsın senelerdir adını aklında tutamadığı igne ilaçlarla besleniyor adeta 🤪 evt biraz hassas canım biyere çarpsa hemen morarır yani ama ben hergün vuruyorum gün aşırı degil 😉
ozamn senin acır bebem banada hergun vur dedi. Ama ben gun asırı yapıom 🙈😁

Back
X