• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaa Allah mı söyletti;)) ben 1ekimde transfer oldm 2.deneme daha yeni senin gibi sonuc beklıyrm aşko;)))
Ayyy hadi inş yaaa Rabbim nasip etsin erkenden yerleşsinler sıkı sıkı İnş
Hayırlı degilsede hayra çevirsin Rabbim kaderindeki evlatların saglıkla şuan senle olanlar olsun inşAllah 😊😊😊😊💓💓💓💓

Ayyy hadi inş yaaa Rabbim nasip etsin erkenden yerleşsinler sıkı sıkı İnş
Hayırlı degilsede hayra çevirsin Rabbim kaderindeki evlatların saglıkla şuan senle olanlar olsun inşAllah 😊😊😊😊💓💓💓💓
Aminnn ne güzel dua ettin öyle zehracım💖Allah yarın sanada hayrlı haberler almayı nasip etsin bende heyecanla beklıcem sonucunu😍😍😊🧿🍀

Aminnn ne güzel dua ettin öyle zehracım💖Allah yarın sanada hayrlı haberler almayı nasip etsin bende heyecanla beklıcem sonucunu😍😍😊🧿🍀
Senden çok güzel bir enerji aldım ben çok iyi niyetli birisin herşeye ragmen pozitif sin 😊Rabbim kalbine göre verir İnş bizde senden güzel haberler alırız canım benim 😘

Selam kızlar. Biz perşembe keseyi görmeye gideceğiz. 16. gün değerim de 1048 çıkmış. Kalp atışını 2 hafta sonra dedi hemşire ben onuda duyarız belki diye düşünüyordum. İnşallah mutlu çıkarız hastaneden çok heyecanlıyım.
Hayırla görürsün duyarsın İnş canım hiç bitmiyor dimi bu bekleyiş 🤭😇

Selam kızlar. Biz perşembe keseyi görmeye gideceğiz. 16. gün değerim de 1048 çıkmış. Kalp atışını 2 hafta sonra dedi hemşire ben onuda duyarız belki diye düşünüyordum. İnşallah mutlu çıkarız hastaneden çok heyecanlıyım.
inş hayırlısı olsun bende cuma gideceğim kalbim pır pır çok heyacanlıyım hayırlı haberlerle döneriz inşallah canım 🙏🙏🙏

Bnde ne ağrı ne acı hiçbirşey yok sadece morardı.vurduktn snra hafif bir yanma oluo snra rahat .iğneyi 45 derece açıyla vur ve aynı seklı bozmadan çek kaydırmadan.ve snra yatma 2-3dk evde yuru kana karıssın hemen
Oksapar i 90 derece açıyla dik sekilde vurmak gerekiyor diye biliyorum. İsterseniz prospektusynden okuyabilirsinjz

Kızlar az önce hapşırırken sag kasıgıma bir kramp girdi beş dk kendime gelemedim çok kötüydü.
Sizdede böyle bir durum oldumu neden oluyor bu acaba 🤔 bir fikriniz varmı

Canim ben de su an 2. Tedavi plani yapiyorum. Umarim senin gibi gerek kalmaz.
seni okadar iyi anlıyorumki 6.günde kafamda plan yapmaya başlamıştım işi nasıl hallederim rapormu alsam diye düşünüyordum canım beklemek en zoru Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kaçıncı günündesin

Back
X