• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ya maşallah gözünüz aydın hayırlısı olsun inşallah Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin 🤲😍 Kızlar ne güzel eylül ayı oldu böyle hepimiz çifter çifter aldık bebelerimizi geldik inşallah sonuda hayırlı olur 🤲🤲❣❣
Pozitif olarak dönsün bebişler inşallah 😍😍😍♥️

Merhaba kızlar.
@tupaaaaa arkadaşım bilir, benim ilk transferim Nisan ayındaydı ama 9.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.transferi ne zaman olsam diye düşünürken topiğe rastladım ve gaza geldim. 🙈
Eylül adetiyle doktora gitmeye karar verdim. 🥰
36 yaşındayım, 6 tane dondurulmuş embriyom var, muhtemelen yine 2 tane koyulacak. Ancak totem yapıp bu sefer listeye girmek istemiyorum. 😉
Umarım bu sefer sonu güzel olur hepimiz için. ❤️

Merhaba kızlar.
@tupaaaaa arkadaşım bilir, benim ilk transferim Nisan ayındaydı ama 9.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.transferi ne zaman olsam diye düşünürken topiğe rastladım ve gaza geldim. 🙈
Eylül adetiyle doktora gitmeye karar verdim. 🥰
36 yaşındayım, 6 tane dondurulmuş embriyom var, muhtemelen yine 2 tane koyulacak. Ancak totem yapıp bu sefer listeye girmek istemiyorum. 😉
Umarım bu sefer sonu güzel olur hepimiz için. ❤️
Merhaba hoşgeldin aramıza inşallah senin için yeni tedavin hayırlı olur eylül ekim ayı hepimize uğur getirsin 🤲🤲

Yaa ayy imşallah güzel haberler alırsınız ben de çift embriyo transferi olacagm😍😍😍 nasıl bi duygu eminim gun sayıyorsunuzdur test için
Amin inşallah hepimiz güzel haberleri alalım daha doğrusu hayırlı haberi🤲🤗 sonunu bilmiyorum evet belki olumsuzda olabilir ama suan ikisinin benle olduğunu bilmek tarif edilemez bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile yaşatsın ve sonunu güzel eylesin 🤲🤲😍🌼

Merhaba hoşgeldin aramıza inşallah senin için yeni tedavin hayırlı olur eylül ekim ayı hepimize uğur getirsin 🤲🤲
Çooooook teşekkür ederim. 🥰
7FA16269-D9A5-4B47-B08E-76FBBB9EA599.webp

Amin inşallah hepimiz güzel haberleri alalım daha doğrusu hayırlı haberi🤲🤗 sonunu bilmiyorum evet belki olumsuzda olabilir ama suan ikisinin benle olduğunu bilmek tarif edilemez bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile yaşatsın ve sonunu güzel eylesin 🤲🤲😍🌼
Harika. 🥰🥰🥰
1 Eylül’müş transferin. 😉
İnşallah en yakın zamanda pozitifi görürsün canım. 😉

Evet 1 eylül 😍 Rabbimin izniyle inşallah hakkımda neyi nasip ettiyse kabulum 🤲😊😊

Saol cnm… evet daha önce hiç olmadı bu derece.. transferin gerçekleşmesi için taktıkları o şey çok zor yerleşti agrı yaptı. Haricinde farklı bişey olmadı aslında. Dediğin gibi ilaçlardandır midem ama kasıklarımı bende anlamadım. Yarın doktoruma ulaşıp öğrenirim inş
Zor takildiysa büyük ihtimalle o yüzdendir ağrı istemsiz kasmissindir da kendini.Yine sor tabi için rahat etsin

Ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum dayanıcam 🤭🤭
Başarabilirsen yapma tabi 😂Ben de öyle diyordum ama hep yaptım sonra üzüldüm 😔.Çıkmayınca insanının gerçekten morali bozuluyor ama merak duygusu ağır basıyor çoğu zaman.Ama o çift çizgiyi görmek de nasıl mutlu eder🤣Bu sefer transferin 8. Günü kan verecegim yolculuk olacağı için bilmek istiyorum sabahinda kaset yapar arkasından kan veririm diye düşünüyorum bakalım nasip ☺️

Kaçıncı denemeniz ?

kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

ve nelere dikkat ediyorsunuz ?

benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .♥️ Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız ♥️
@Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda 😌 ve tüm diğer arkadaşlar .

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)
@Nureella1. Deneme2 Eylül
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül
@Brarmn113. DenemeEylül
@LadyNurr25 Yaş2. DenemeEylül (Çift Embriyo)
@halleyyy36 Yaş2. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@Catlak-kurabiye30 Yaş1. DenemeEkim
@Cilekkokusuu28 Yaş3. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@Hayyal35 Yaş6. DenemeEkim
@orkide61126 Yaş2. DenemeEkim
Amh düşük olup veya Esin de varikosel başlangıcı olanlar varmı aranizda tüp bebek icin bizde eylülde görüşme yapacağız 9 aydır evliyiz ama amh 0.03 çıktığı için doktor boşuna uğraşmayın dedi birde esim de 3.7 sol tarafta varikosel bae denildi

En güzeli yapmamak aslında. 👌🏻
Ben arkadaşların gazına gelip yapmıştım, 7.gün testsim negatif çıkınca çok üzülmüştüm. 9. ve 11.gün tekrar yapmıştım, öyle pozitifi görmüştüm. 🙈
Kan testini 12.gün istiyorlar genelde.
Kanda çıksa bile kesenin görünmesi için 1 hafta bekleniyo. 😒
Onun için erken öğrenmenin pek de bi anlamı yok bana kalırsa. 😉

Başarabilirsen yapma tabi 😂Ben de öyle diyordum ama hep yaptım sonra üzüldüm 😔.Çıkmayınca insanının gerçekten morali bozuluyor ama merak duygusu ağır basıyor çoğu zaman.Ama o çift çizgiyi görmek de nasıl mutlu eder🤣Bu sefer transferin 8. Günü kan verecegim yolculuk olacağı için bilmek istiyorum sabahinda kaset yapar arkasından kan veririm diye düşünüyorum bakalım nasip ☺️
Hastanede sonucu öğrenmek istiyorum bakalım nasip evede hic test almadım olursa dayanamam diye 😊 hepimiz için hayırlısı inşallah 🤲

Saol canım geçmiş olsun iyi bari anestezi ye de alıştık 😂çok kanama oluo yazio ben ondan endişelendim bı yerde okudum 1 ay kanama gelmiş ondan korktum sanırım😃
Hee yok canım o kadar sürmez galiba. Şuan adet gibi kanama geliyor daha doğrusu ayakta fazla kalınca geliyor bol bol dinlencez galiba🤭

Back
X