• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Üzüldüm cnm inan bende merakla bekledim sonucunu.ama demek hayrlı zaman suan değilmiş.iyice dinlen ruhen ve bedenen tekrar deneyeceksin inşallah.geçen bir arkadaş burda 5.denemede pozitifi aldı.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Benimde sıradaki beşinci olacak inş benim sürecim biraz zorlu gidiyor yaa napalm saglık olsun siz iyi olunda İnş 🥰💞💓

Benimde sıradaki beşinci olacak inş benim sürecim biraz zorlu gidiyor yaa napalm saglık olsun siz iyi olunda İnş 🥰💞💓
hepimiz iyi olalım canm.bi çoğumuz zor şeyler yasıyoruz bu süreçte ilk denemede alsak kucagımıza iyi olurdu ama nasip işte elimizden gelen neyse onu yapıyoruz.gerisi Allaha kalıyor.iyice dinlen 1-2ay ara ver sonra gücünü toplayınca denersn inşallah

Canım şimdi gördüm mesajları. Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin yüreğine ferahlık versin. İnşallah başka tedaviye gerek kalmadan habersizce sessizce gelsin minik mucizen🤲

Canım inşallah sağlıkla artar değerlerin sımsıkı tutunur bebişin🤗
Amiin canım inşallah 🥰 sonucu öğrendiğimde ezan okunuyodu nasıl dua ettim bu yolda yürüyen herkese. Rabbimin saatine gelsinde kabul etsin inşallah

Dogumdan 3 ay sonra transfer mi yaptırdınız? Olabiliyormuymus oyle ? Benim bildiğim dogumdan belli sure sonra hamile kalin diyorlar?
Yokk canım 3 ay önce 9 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim ben ondan öyle gözüküyor heyetten geçmiştim tüp bebek için hamile olduğumu öğrendim tedavim yarım kalmıştı sonra gecen ay kaldığımız yerden devam ettik bu şekilde

Yokk canım 3 ay önce 9 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim ben ondan öyle gözüküyor heyetten geçmiştim tüp bebek için hamile olduğumu öğrendim tedavim yarım kalmıştı sonra gecen ay kaldığımız yerden devam ettik bu şekilde
Anladim canim. Cok gecmis olsun. Umarim bu defa hersey guzel sonuçlanacak.

Ya sen öle san pozitifi görüncede hcg artacakmıs kese olacakmı kalp atacakmı die dieeee gidiyor😂😂
haha evet biliyorum kuzum ben iste ilk dusugumden once 1 haftada 3 kere test yapmistim heycandan😁😁😁 bu arada bsii diycem bhgun gittim doktora suan 10 olmus rahim kalinlihi bu arada kistimi aldi doktor ay bir agri yapiyor suan zor duruyorum

da 10 dusuk degil mi perb. gunu tranferfe bi tik buyurmu acaba ya

haha evet biliyorum kuzum ben iste ilk dusugumden once 1 haftada 3 kere test yapmistim heycandan😁😁😁 bu arada bsii diycem bhgun gittim doktora suan 10 olmus rahim kalinlihi bu arada kistimi aldi doktor ay bir agri yapiyor suan zor duruyorum

da 10 dusuk degil mi perb. gunu tranferfe bi tik buyurmu acaba ya
10 dusukmu.benim dun 6 dedi cuma transfer var

Back
X