• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım hastanede o rapor geçmiyorsa ilaçları raporu olana sgk karşılıyormu yinede acaba bilgin varmı
Hayır onu bilmiyorum bizde söyle oldu ilacları yazdılar sekreter ilaç raporu cıkarıyor o anda ve indirimli alıyoruz iki aşılamda yapıldı aynı şekilde yaptılar ama bi araştırın belkide gecerlidir benim bilgim yok

Vallahi canım iyi diyelim iyi olsun. Pazar günü kanamam oldu yoğun sonra kahveye döndü hala devam ediyor. Pazartesi yakın bir hastaneye gitmiştim bebeklerin birisi var ve kanama alanı var dinlen dedi. Bugün kendi doktoruma randevum vardı. Vajinal baktı ikisini de gördü kalplerini duyduk. Bana birisi biraz küçük gibi geldi ama doktor her şey yolunda diyor 🤷🏻‍♀️ Hala tek yumurta ikizi oldukları için korkularım devam ediyor. Rabbim hayırlı yazılar yazsın sohrab cım bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alabilelim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Benım de kanama alanı varmıs mınık mınık, zaten 2 3 gune bır kahve lekeler geliyor ondanmıs, yerlesıyor, ıkı bebıs tasıyorsun dedı doktorum.. Kırmızı yogun pıhtılı kanama gelmediği sürece korkma dedı, hatta o gelirse bır uyusmazlık ıgnesı daha yapalım dedı.. Kese gormeye gıttıgımde kan uyusmazlıgı ıgnemı hemen yaptılar, bir de progestan bıraktık haftada ıkı proluton depot yaptırcam, daha etkılı dedı.. Vitamin yazdı, folık asıt devam.. 10 gün sonraya da riskli gebelik uzmanına yonlendırdi artık, takıbı o devraldı.. Sen de rısklı gebelık uzmanına görün.. Sacma sapan doktorlara gıdıp canını sıktırma bos yere

Fiyat olarak gercektende cok fark ediyor özele gitme şansimiz olmadı bizim tabi kıyas yapamam o yüzden ama hocalar çok iiler gercektende rapor alıp tabi dışarıda da yapılabiliyormuş birde sizin daha önce yapılmiş tüp bebek durumlarınız filanda olunca daha kolay alabilirsiniz galiba raporu biz sıfırdan tahliller filan ile başladık biraz uzun sürdü acıkcası
Evt ama her merkez kabul etmiyor malesef artık devlet hastaneleride çok iyiymiş Bi düşüncem teşekkür ettim canım 🥰 hangi aşamadasın şuan

Kızlar negatiften sonra ilacları bırakınca kaç gün sonra regl oluyorduk hatırlayamadım kendi geçmişimi 🤭🤣 ilaçlar hafızamızıda etkiliyor galiba 🙄

Benım de kanama alanı varmıs mınık mınık, zaten 2 3 gune bır kahve lekeler geliyor ondanmıs, yerlesıyor, ıkı bebıs tasıyorsun dedı doktorum.. Kırmızı yogun pıhtılı kanama gelmediği sürece korkma dedı, hatta o gelirse bır uyusmazlık ıgnesı daha yapalım dedı.. Kese gormeye gıttıgımde kan uyusmazlıgı ıgnemı hemen yaptılar, bir de progestan bıraktık haftada ıkı proluton depot yaptırcam, daha etkılı dedı.. Vitamin yazdı, folık asıt devam.. 10 gün sonraya da riskli gebelik uzmanına yonlendırdi artık, takıbı o devraldı.. Sen de rısklı gebelık uzmanına görün.. Sacma sapan doktorlara gıdıp canını sıktırma bos yere
Canım ben ilk baştan bir perinatolğa gittim ama doçent Prof falan değil operatör. İleri haftalarda ikiz olduğu için daha iyi bir ğerinatoloğa geçebilirim. Bu arada bana vitamin vermedi ya 😒 unuttu mu acaba beni sakinleştirmekte uğraştı daha çok 😂

Back
X