• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ayy anca gördüm mesajınızı kusura bakmayın, teşekkür ederim cevabınız için,
inşallah pozitifi görürüz merakla ve heyecanla bekliyorum sonucunuzu 😍😍😍😍
Rica ederim, ne demek. 😉
İdrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm çok şükür. 🙏
Cumartesi günü de kan vericem, inşallah güzel haberlerle gelirim. ❤️

Canım genetik tarama derken embiriolara yapılan mı yoksa kan alıp kromozan ve kanda pırtılasma gibi bir kaç faktörr bakıyorlar o mu oluyor?
Embriyolara sanırım çok Bi fikrim yok negatif olunca telefonda doktorum genetik kaldı sadece sana yapmadığımız dedi tek fikrim o 🤭

9EA466B7-912C-497E-99FE-F142C5B017F9.webp
bu saatte dayanamayıp yaptım ama yaniliyormuyum acaba tam pembe degil ikinci çizgi pozitifmi emin olamadm gercekten ben hayatımda belkide 3 kez yapıyorum ve onların negatif oldugunu bile bile yapmiştim su testi 10 yıldır

Eki Görüntüle 2928681 bu saatte dayanamayıp yaptım ama yaniliyormuyum acaba tam pembe degil ikinci çizgi pozitifmi emin olamadm gercekten ben hayatımda belkide 3 kez yapıyorum ve onların negatif oldugunu bile bile yapmiştim su testi 10 yıldır
maşAllah🧿bayağı bariz çıkmış hatta ne güzel...kaçıncı gün yaptınız?

Embriyolara sanırım çok Bi fikrim yok negatif olunca telefonda doktorum genetik kaldı sadece sana yapmadığımız dedi tek fikrim o 🤭
Canim benim de dusuk ve kalp durmasi oluyordu. Ngs yaptirdik biz o yuzden. Embriyo basina 300 dolar odedik. Iyi ki de yaptirmisiz. 11 tane embriyo ngs ye girdi sadece 4 unun tum kromozomlari saglikli geldi. Yaptırmamak hasta olan 5. Gun embriyolari koyulsa yine dusuk kurtaj vs yaşayacaktım.
Bir de tutmama varsa geçici menapoz ignesi kullandığım sonrasinda transfer deneme doktorunuz. Bi danışın benim bu defa oyle yapildi. Cogu doktor oyle yapiyor artik.

bugün yaptım cnm tek çizgi hayrlısı .6.gün bugün yarın tekrarlıcam bakalm ümidim yok ama
Hiç belli olmaz kuzum, benim geçenkinde 9.gün anca idrarda çıkmıştı.
Geç tutunma olabilir, idrara geç karışıyo olabilir.
Hiiiiiiiiç bozma moralini. 😉
Du bakalım.

Back
X