• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar bugün afetimin ikinci günü geçen hafta bugun opu olmuştum dr muayene etti rahim iyi toparlıyor dedi haftaya cuma histereskopi yapacak önümüzdeki ayda tranfer inşallah 🤗🤗🤗ben çok sevdim senin embriyolari diyo😂😂😂çok umutluyum sizden diyo la 7.denemem neyin umudu😂😂bi ben umutlu değilim bizden 😁neyse gebelik olursa kebap istiyorum dedi gebelik olsun koyun keseriz sana dedim😂😂😂😎😎😎valla deli gibi tranfer oluyum istiyorum sonra onların varlığı bile ici mi rahatlatıyor bırakayım orda kalsınlar diyorum 😁saçma sapan duygular içindeyim 🙈🙈🙈🙈🙆
Duygularını yerim senin canın benim inşallah bu defa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah 🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰
Sağlıkla sağ salim doğum sevinçlerini de paylaştığımız günleri görelim 🥰🥰

Kızlar Progestan fitil den sonra ne kadar yatıyorsunuz , ben ne kadar uzansam da ayağa kalınca bir kısmı geri gelmiş oluyor malasef

Ben ekstra sabah uyanınca geceden suya koyduğum kuru kayısıları yiyorum. 😉Tutunmayla alakalı değil ama bağırsakları çok güzel çalıştırıyo. 🙃
Keşke transfer öncesi başlasaydım, transferden sonraki gün bi kabızlık maceram oldu ve çok korktum cidden. 🥺
Bende öyle deneyim canım, kabız olmaktan çok korkuyorum bende bu Progestan direk kabız yapıyor bende de

Kızlar Progestan fitil den sonra ne kadar yatıyorsunuz , ben ne kadar uzansam da ayağa kalınca bir kısmı geri gelmiş oluyor malasef
Bazen 2 saat yatıyorum, kalkınca geri geliyo.
Bazen de 10dk yatıyorum kalkınca gelmiyo hiçbir şey canım.
Nasıl oluyo anlamıyorum.

Bazen 2 saat yatıyorum, kalkınca geri geliyo.
Bazen de 10dk yatıyorum kalkınca gelmiyo hiçbir şey canım.
Nasıl oluyo anlamıyorum.
İnanır mısın benimde aynı senin dediğin şekilde bazen çok yatıyorum geliyor, az yatıyorum gelmiyor 🤣 İnşallah alacağı miktarı alıyordur önemli olan o

Canım çok yatmayla alakası yok alacağı kadarını rahim alıyor. Gece yatarken koyuyorum sabah kalkıyorum azda olsa geri geliyor. İçini ferah tut sen.

Çok şükür canım hadi bakalım darısı pozitife inşallah 🥰😍
Insallahh 🙏😍sira sana geliyo

Hayırlısı olsun canım heyecanli bekleyiş başladı artık 😍
Basladi sukur pesinden gelirim insallah 🙏

Sabaha kadar yatsanda geliyo

Ben hem coraspin hap kullanıyorum hem de iki günde bi oksapar iğneden yapıyorum canım. Veriyo doktorlar yani 😊
Banada hem hapini hem ignesini verdi.ikiside her gun. Dun aksam yaptım ilk kez.O anda biraz yakti simdi bisey yok kolumda. Bide progestanin ignesi var gobekten.
Ilk transferimde kalcadan ignem vardi felc olmustum baya kolonyayla ovmak iyi gelmisti.
Simdi kolumdada ayni sey olcakmi acaba ona gore kolonyayla onlemimi alayim

Kızlar çok önemli bişey sormam lazım lütfen bilginiz varsa cevaplayın olurmu şimdi biliyorsunuz transfer sonrası oksapar veya enox veriyorlar kan pıhtılaşması için benim doktorum ilk üç ay kullancaksın demişti merak ettiğim bişey var mesela eğer kan pıhtılaşma sorunum olsaydı en başından doktorun yaptığı testlerde belli olurmuydu? Çünkü üç ay dan sonra bırakmamam gerekir böle rahatsızlığım varsa. Doktorum bu konu hakkında bana bişey demedi ama rutin testler yaptı bana hep. Sizce orda belli olmuşmudur?

Back
X