• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

canimm merhaba ne yaptinn nasilsin merak ettim seniii bu arada bisi sorucam sana ben bugun 6. gunum erken gebelik testiyle yaptim 2. silik cizgiyi gordum fakat normal gebelik testlerimde asiri asiri silik kor olursun gorurken yani o derece borde ben catlatma ignesi kullandim yaniltici payi cok var yani o yuzden guvenmiyorum vallahi icim daraliyor ya
sana sey sorucam sen testi atmitin ya hani buraya o testleri neyle yaptin yani erken gebelik mi yoksa normal mi
merhaba canım, erken gebelik testi fortel markası. Hiç endişe etme bende normal gebelik testinde çıkmayacağını tahmin için ikisini de erken gebelik testi aldım😅😅
İnşaallah hamileyizdir❤️ İnşaallah sağlıkla kucaklarız❤️ Güzel haberlerle buluşalım inşaallah çok amşn çooookkk❤️❤️❤️
Benim kan testi günüm yarın🥲 artık hayırlısı🥲🥲

merhaba canım, erken gebelik testi fortel markası. Hiç endişe etme bende normal gebelik testinde çıkmayacağını tahmin için ikisini de erken gebelik testi aldım😅😅
İnşaallah hamileyizdir❤️ İnşaallah sağlıkla kucaklarız❤️ Güzel haberlerle buluşalım inşaallah çok amşn çooookkk❤️❤️❤️
Benim kan testi günüm yarın🥲 artık hayırlısı🥲🥲
ayyy cok heycanlii allahimm hayirli haberler almani nasip etsin kardesim ayy bak bu gece alarm kur kalk teyettcut namazina ellerini ac dua et bak ben inaniyorum yarin senden guzel haberle alicaz 🙏🙏🙏 benimkine daha varda ben rahat duramiyorum iste 😔😔 aslinda 2. cizgi var fakat acaba catlatma ignesinden mi sebeb yoksa normal hamileyimiyim bilemiyorum iste 1 tanr erken gebelik yaptim 3 tane normal😁😁 ya albi marka gebelik testinde nagtif gibi bisi yanide digerlerinde var ama 3tllik testmis o insalalh dandik oldugu icin oyledir 😁😁 allahimmmm insallahh insallah bebislerimiz bize simsiki tutunmusturrr insallahhh 🙏🙏🙏🙏🙏

Evet canım ilk günün nasi geçti ben bı kere daha gitcekken direk transfer günü verdi bu saat hala bı kal geldi emeklerimizin karşılığını alalım inşallah🤲🤲❤️❤️
Canım şimdilik iyiyim, yatıyorum sürekli arada yürüyüş yapıyorum evin içinde ama vakit geçmiyor bir türlü ya 🤗

Canım şimdilik iyiyim, yatıyorum sürekli arada yürüyüş yapıyorum evin içinde ama vakit geçmiyor bir türlü ya 🤗
Film izle diziler indirmiştim sakin kadın prog izleme bagiriolar çok😂😂 ben iyi gelir die mandala aldım boyarim yürüyüş verdi deme evde dinlen komik videolara bak sana diorumda bende çok skilcam😂😂

Kızlar bugun çok şükür kalp atışın duyduk darısı isteyen tüm herkese nasip olsun❤️ normalde yedi haftalık ama doktor hamileliği kırk haftalık olarak hesap ettiğim için ben bir hafta. Geriden hesaplıyorum dedi 6 haftalık diye baz aldı ❤️ Bide kızlar doktor bana oksaparı doğuma kadar kullanmanı istiyorum dedi ne olur ne olmaz riske atmamak için dedi siz hiç böyle bişeye denk gelmişmiydiniz ? Saglıkla kucagım alimde dokuz ay da vururum hiç sorun değil ama karnımda yer kalmadı artık :( bacaga geçicem sanırım

Kizlar randevum güzel geçti verdi ilaçları transfer tarihim 21 i oldu heycanlandim çok hayırlı haberler alalim inşallah Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye yarın seninde çok güzel geçsin inşallah haber et vizede bebeleri alinca
Canııııııım , çok sevindim senin adına ❤️❤️❤️
Harika bir haber, hadi bakalım 21’ime bir şey kalmadı. 😉

Kızlar bugun çok şükür kalp atışın duyduk darısı isteyen tüm herkese nasip olsun❤️ normalde yedi haftalık ama doktor hamileliği kırk haftalık olarak hesap ettiğim için ben bir hafta. Geriden hesaplıyorum dedi 6 haftalık diye baz aldı ❤️ Bide kızlar doktor bana oksaparı doğuma kadar kullanmanı istiyorum dedi ne olur ne olmaz riske atmamak için dedi siz hiç böyle bişeye denk gelmişmiydiniz ? Saglıkla kucagım alimde dokuz ay da vururum hiç sorun değil ama karnımda yer kalmadı artık :KK43: bacaga geçicem sanırım
Maşallah, çok sevindim kuzum. ❤️❤️❤️
Sağlıkla ilerlesin inşallah. 🥰

Back
X