• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benim de 21 i transferim oldu canım adet ağrısı oldu bende bide böle bide akıntı fitilden sonra başka da bişe yok dün kizlar bana baya yardımcı oldu herkeste belirti olmamis ağrı olan da olmus leke gelende herkeste farklı oluomus mesala kimisinde adet ağrısı olumlu kimisinde de olumsuz bakalım teste anlicaz sanırım :KK54:
Merhaba Benim de 22 3. Gün embriyosu. Bugüne kadar pek bi belirtim yoktu açıkcası. Of korkuyorum 😬

Merhaba Benim de 22 3. Gün embriyosu. Bugüne kadar pek bi belirtim yoktu açıkcası. Of korkuyorum 😬
Korkma canım inşallah iyiye işarettir yani herkes de belirti farklı oluyor ama için rahat etsin diye söylüyorum bende de 5. Gün aynı ağrı olmuştu.
İnşallah güzel haberler verirsin canım. İyi düşünmeye çalış🤗

:
Sorma bende dün modum düştü bugün sabah iyidim az önce eşime tutmadı artık dedim teselli kısmına bile girdim bı diorum orda var sanırım hepimiz şuanda bu duygular içindeyiz bı acaba trend yol dan bebiş eşyası bakayım
mod :KK15: hayırlısını bekliycez sanırım bugüne kadar belimde agriodu şimdi daha hafif

Korkma canım inşallah iyiye işarettir yani herkes de belirti farklı oluyor ama için rahat etsin diye söylüyorum bende de 5. Gün aynı ağrı olmuştu.
İnşallah güzel haberler verirsin canım. İyi düşünmeye çalış🤗
Ah çok sevinmiştim senin için kurabiye 😘 İnşallah benim de senin gibidir 🥲

:
Sorma bende dün modum düştü bugün sabah iyidim az önce eşime tutmadı artık dedim teselli kısmına bile girdim bı diorum orda var sanırım hepimiz şuanda bu duygular içindeyiz bı acaba trend yol dan bebiş eşyası bakayım
mod :KK15: hayırlısını bekliycez sanırım bugüne kadar belimde agriodu şimdi daha hafif
Senin kaçıncı gün transfer edildi? Test yapma girişiminde bulundun mu hiç 🙊

Senin kaçıncı gün transfer edildi? Test yapma girişiminde bulundun mu hiç 🙊
7.gunum canim test yapmadım almadım önceden eşimde test günü dio ondan yani adet ağrısı oldu şu anda sürekli akın ti gelio ama bilemedim böle hissetmek istiorum sanırım gerçi oda öğrensek bile hemen olmuomus ☺️ sen yaptinmi hiç cesaret edip test

7.gunum canim test yapmadım almadım önceden eşimde test günü dio ondan yani adet ağrısı oldu şu anda sürekli akın ti gelio ama bilemedim böle hissetmek istiorum sanırım gerçi oda öğrensek bile hemen olmuomus ☺️ sen yaptinmi hiç cesaret edip test
Yok yapmadım yapmayım diye test de almadım 😃
Pazartesi günü benim test günüm, o gün bile gelmesin istiyorum çok korkuyorum 😬

Kızlar transferimin 9. Günü rahmimde ağrı var , daha önce böyle bir şey yaşayan var mı neden olur ki
merhaba benım 8.gunum hıc bısey hıssetmedım ben.Test gununuz ne zaman acaba. Ahh benım şu tez canlı halım dayanamayıp 5.gun idrar 6 ve 8 gunlerde kanda yaptım.Siz ıyı sabredıyosunuz.

Dün transfer oldum test tarihi 8 kasımmış beklerim ben sanki öle düşünüyorum evde o çizikli testler hele hiç iyi anlaşamam kendileriyle bugüne kadar yüzümü güldürmediler 😅 sizin en zman test tarihi
merhaba canım benım ayrın test gunum.ama ben dayanamayıp 5. gun idrarda baktım.6 .ve 8 .gunlerde kan testı yaptım.

Kızlar merhaba , bende 20 ekimde transfer oldum gece test verdim hcg 70.45 çıktı , sizce değer nasıl başınıza gelen var mı , bugün rahmimde ağrı var sizce olmadı mı çok korkuyorum , hiç bir belirti ya da hassasiyetim yok bugün sadece rahmimde ağrı var
merhaba canım.benımde 20 ekım test gunum du .bugun bemımde 8.gunum bende kan verdım benım102.8 cıktı.Valla bende cok anlamıyorum ama suan deger ıcın ıyı dıyolar.senınde guzel bence. benım bı arkadasım 9 .gun yapmıstı 70 kusur cııkmıstı.inşallah bebegın tutunur sana.

Yok yapmadım yapmayım diye test de almadım 😃
Pazartesi günü benim test günüm, o gün bile gelmesin istiyorum çok korkuyorum 😬
Bende korkuorum en son cenemde sivilce de çıkınca eşim duygusal onu hazırlayım yine güçlü ben olayım dedim☺️ bakalım belki bı supriz olur

Selam kızlar 🙋🏻‍♀️ Baya pozitif alan olmuş bu topikte tebrik ediyorum hepinizi 💐

Benim de transferimin 6. Günü. Bugün her an adet olacakmış gibi kasıklarım ve bacaklarım agrımaya başladı. Sormak istiyorum size bu tutmadıgı anlamına mı geliyor şimdi :KK42:
canım merhaba.Bence oyle dusunme.Bende hıc bısey hıssetmıyodum.Dayanamayıp 5 gun test yaptım.Sende sonuc senı ne kadar etkıler bılmıyorum ama dusunup beklemektense test yap bence.ama bazen gec dolenme olabılıyo.oyle dusunup yap ıstersen.

canım merhaba.Bence oyle dusunme.Bende hıc bısey hıssetmıyodum.Dayanamayıp 5 gun test yaptım.Sende sonuc senı ne kadar etkıler bılmıyorum ama dusunup beklemektense test yap bence.ama bazen gec dolenme olabılıyo.oyle dusunup yap ıstersen.
Ya testten cok korkuyorum ama benim zaten 3. Gün embriyosu cıkmaz ki 6. Gün testte 😕

Back
X