- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.743
- 53
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.661
kızlar nar ymeyin rahim duvarını inceltiyor östrojen hormonuna baya estisi var mışİşte ben de onu demeye çalışıyorum, tutunma zamanı nar faydalı.
Ondan sonra zararlı.
Yerinde olsam çooooook canım isterse eğer, fazla abartmadan yerdim.
Benim göğüs sisligim hic yok . Sırf bu yüzden acaba tutmadi mi diye düşünüyorum.Belirti değil de his daha güçlü bişi geliyor bana belirti test sonucu başlar bu arada planlar ilaçtan bence benm transferden önce göğüslerim o kadar gergin ve acıyordu ki o zaman dedim bunlar ilaçtan diye
Evi temizlerken dikkat et canım bu aralar süpürge kullanma hatta ilk 3 ay kullanmaBen evi temizledim
Suyu açın aksın. O rahatlatıyor
Neler denemedikki bu yolda
Tel değilmişim demekkiEvet kesinlikle var, surekli gaz cikariyorum ve genelde aksamlari daha yogun kesinlikleama benim igneden once de oluyor
Ben ananası çok severim zararlı olduğunu biliyorum sadece 1 dilim yiyiyorum ama odamı zararlı yoksa fazlasımı zararlıananasta trasferden önce öneriliyor ama sonrası için yine uygun değil fazla kan sulandırdığı için kanama yapabilrirmiş
coraspirin kullanıyorsan bence gebelik tam oturana kadar ananas yeme avakado yesen bebeğe daha sağlıklı doktorum yememem gerekenler listesine yazmıştı ananasıBen ananası çok severim zararlı olduğunu biliyorum sadece 1 dilim yiyiyorum ama odamı zararlı yoksa fazlasımı zararlı
Kimi öyle dio bana da doktorum yemelisin dedi içindeki madde tutunmaya yardımcı ananas ve avakoda için hergun bı porsiyon yedim ondanananasta trasferden önce öneriliyor ama sonrası için yine uygun değil fazla kan sulandırdığı için kanama yapabilrirmiş
Bende hızlıca yapıyorum mecbur. Çorap giyerken korkuyorum birazcikda göbek varYa ben istemsizce uyanırken farkında olmadan geriniyorum tam gerinirken kendime geliyorum korkuyorum
Bir de pantolon ve külot değiştirirken korkuyorum çok eğilip bükülüyormuşum gibi geliyor rabbim korusun artık
Bende hızlıca yapıyorum mecbur. Çorap giyerken korkuyorum birazcikda göbek varYa ben istemsizce uyanırken farkında olmadan geriniyorum tam gerinirken kendime geliyorum korkuyorum
Bir de pantolon ve külot değiştirirken korkuyorum çok eğilip bükülüyormuşum gibi geliyor rabbim korusun artık
Canim doktoruna sor ben herşeyi aldim ananas almamıştım biliodum iki farklı görüş var senin doktorun ye derse ye benimki özellikle ye dedi ve transferden sonra hergun yedim ha bilmiorum tuttumu ama doktorum önerdi tutunmaya yardımcı dediBen ananası çok severim zararlı olduğunu biliyorum sadece 1 dilim yiyiyorum ama odamı zararlı yoksa fazlasımı zararlı
YaaGittik canim evet maalesef negatif zaten transfer edilen yumurta kalitesi 3.-4.kaliteymis doktorumuz her zaman olumlu tarafa donuk bilgiler veriyo bize o yuzden basta soylemedi stres almayalim cunku olumluya da donebilir diye ki bugun adet oldugumu soyledigimde yine de cok uzuldu velhasili biraz kilo vermemin de faydasi olacagini soyledi bi iki ay icinde bi kac kilo verebilirsem tekrar baslicaz tedaviye bu sekilde canim ☺ umarim buradaki en son negatifi goren kisi olurum benden sonra herkes pozitif olsa gercekten mutlu olurum duaciyim
Yaa ben istemsizce geriniyorumGerilmek yasak Gerinmek Yasak uzanmaya çalışmak yasak ona göre dikkat edin lütfen
avakado transferden 1 ay önce başlamıştım hala yiyorum bilemedim şimdi doktorunun neden öyle dediğiniKimi öyle dio bana da doktorum yemelisin dedi içindeki madde tutunmaya yardımcı ananas ve avakoda için hergun bı porsiyon yedim ondan
Ya bende 25 ekimde transfer oldum doktorum ananas ve avakoduyu sık sık tuketmemı ıstedıcoraspirin kullanıyorsan bence gebelik tam oturana kadar ananas yeme avakado yesen bebeğe daha sağlıklı doktorum yememem gerekenler listesine yazmıştı ananası
Bende bazen sabah unutunca eşim diyor napion. Dedim ben yapmıyorum çocuk yapioYaa ben istemsizce geriniyorumgece uykumdan uyanıyorum hiç yoktu ama engel olamıyorum kendime. Fazla kasılmamaya çalışıyorum napim
valla bilemedim gitti inşallah sağlıklı olalım hepimiz yediklerimiz hep iyi yarasınYa bende 25 ekimde transfer oldum doktorum ananas ve avakoduyu sık sık tuketmemı ıstedı
Bizim doktoavakado transferden 1 ay önce başlamıştım hala yiyorum bilemedim şimdi doktorunun neden öyle dediğini
Ananas uterus duvarını yumuşattığı bilinen bromelain içerir, bu bromelain, hamileliğin erken evrelerinde, fetüsün büyümesi için gerekli olan uterus duvarını çözer ve bu yolla, özellikle hamileliğin ilk üç ayında, düşüğe neden olur. Fakat doğuma yakın dönemde kolay doğum için tüketilebilir. internette yazanda bu
İşte burda bazı karının dojtoru böle dio bizimkide etken madde var tutunmaya yardımcı burda bu konuda doktorların görüşünün farklı olduğunu biliorum oyuzden herkes kendi doktorunu dinlemeli ben almadım ananasi doktoru bekledim demesini bizim hastanedeki doktorların geneli yenmeli diyor hayırlı si hepimizin canimavakado transferden 1 ay önce başlamıştım hala yiyorum bilemedim şimdi doktorunun neden öyle dediğini
Ananas uterus duvarını yumuşattığı bilinen bromelain içerir, bu bromelain, hamileliğin erken evrelerinde, fetüsün büyümesi için gerekli olan uterus duvarını çözer ve bu yolla, özellikle hamileliğin ilk üç ayında, düşüğe neden olur. Fakat doğuma yakın dönemde kolay doğum için tüketilebilir. internette yazanda bu
Coraspirin + oksapar kullanıyorum dikkat etmeye çalışaçağım listeniz hamilelik için verilense başka nelere dikkat etmemiz gereklicoraspirin kullanıyorsan bence gebelik tam oturana kadar ananas yeme avakado yesen bebeğe daha sağlıklı doktorum yememem gerekenler listesine yazmıştı ananası
Ya uykuda onu bende yapıyorum sonra bütün gün aklıma takılıyor dikkat etmeye çalışıyorum ama uyku hali işte sonra farkedınce uykudan sıcrayarak kalkıyorum resmen elımı kolumu bağlıcam sonundaYa ben istemsizce uyanırken farkında olmadan geriniyorum tam gerinirken kendime geliyorum korkuyorum
evet canım dediğin gibi kişiye görede söylüyor olabilirler yediklerimiz yarasın inşallah hepBizim dokto
İşte burda bazı karının dojtoru böle dio bizimkide etken madde var tutunmaya yardımcı burda bu konuda doktorların görüşünün farklı olduğunu biliorum oyuzden herkes kendi doktorunu dinlemeli ben almadım ananasi doktoru bekledim demesini bizim hastanedeki doktorların geneli yenmeli diyor hayırlı si hepimizin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?