2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ananasta trasferden önce öneriliyor ama sonrası için yine uygun değil fazla kan sulandırdığı için kanama yapabilrirmiş

Belirti değil de his daha güçlü bişi geliyor bana belirti test sonucu başlar bu arada planlar ilaçtan bence benm transferden önce göğüslerim o kadar gergin ve acıyordu ki o zaman dedim bunlar ilaçtan diye
Benim göğüs sisligim hic yok . Sırf bu yüzden acaba tutmadi mi diye düşünüyorum.

Ben ananası çok severim zararlı olduğunu biliyorum sadece 1 dilim yiyiyorum ama odamı zararlı yoksa fazlasımı zararlı
coraspirin kullanıyorsan bence gebelik tam oturana kadar ananas yeme avakado yesen bebeğe daha sağlıklı doktorum yememem gerekenler listesine yazmıştı ananası

ananasta trasferden önce öneriliyor ama sonrası için yine uygun değil fazla kan sulandırdığı için kanama yapabilrirmiş
Kimi öyle dio bana da doktorum yemelisin dedi içindeki madde tutunmaya yardımcı ananas ve avakoda için hergun bı porsiyon yedim ondan

Ya ben istemsizce uyanırken farkında olmadan geriniyorum tam gerinirken kendime geliyorum korkuyorum
Bir de pantolon ve külot değiştirirken korkuyorum çok eğilip bükülüyormuşum gibi geliyor rabbim korusun artık
Bende hızlıca yapıyorum mecbur. Çorap giyerken korkuyorum birazcikda göbek var hamile olunca da dikkat etmek.gerekiyor gerilemeye sanırım ilk 3 ay

Ya ben istemsizce uyanırken farkında olmadan geriniyorum tam gerinirken kendime geliyorum korkuyorum
Bir de pantolon ve külot değiştirirken korkuyorum çok eğilip bükülüyormuşum gibi geliyor rabbim korusun artık
Bende hızlıca yapıyorum mecbur. Çorap giyerken korkuyorum birazcikda göbek var hamile olunca da dikkat etmek.gerekiyor gerilemeye sanırım ilk 3 ay

Ben ananası çok severim zararlı olduğunu biliyorum sadece 1 dilim yiyiyorum ama odamı zararlı yoksa fazlasımı zararlı
Canim doktoruna sor ben herşeyi aldim ananas almamıştım biliodum iki farklı görüş var senin doktorun ye derse ye benimki özellikle ye dedi ve transferden sonra hergun yedim ha bilmiorum tuttumu ama doktorum önerdi tutunmaya yardımcı dedi

Yaa inşallah tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla kendiliğinden hiç bir tedaviye gerek kalmadan nasip etsin Rabbim canım çok güzel bir kalbin var inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Gerilmek yasak Gerinmek Yasak uzanmaya çalışmak yasak ona göre dikkat edin lütfen
Yaa ben istemsizce geriniyorum gece uykumdan uyanıyorum hiç yoktu ama engel olamıyorum kendime. Fazla kasılmamaya çalışıyorum napim

Kimi öyle dio bana da doktorum yemelisin dedi içindeki madde tutunmaya yardımcı ananas ve avakoda için hergun bı porsiyon yedim ondan
avakado transferden 1 ay önce başlamıştım hala yiyorum bilemedim şimdi doktorunun neden öyle dediğini
Ananas uterus duvarını yumuşattığı bilinen bromelain içerir, bu bromelain, hamileliğin erken evrelerinde, fetüsün büyümesi için gerekli olan uterus duvarını çözer ve bu yolla, özellikle hamileliğin ilk üç ayında, düşüğe neden olur. Fakat doğuma yakın dönemde kolay doğum için tüketilebilir. internette yazanda bu

Bizim dokto İşte burda bazı karının dojtoru böle dio bizimkide etken madde var tutunmaya yardımcı burda bu konuda doktorların görüşünün farklı olduğunu biliorum oyuzden herkes kendi doktorunu dinlemeli ben almadım ananasi doktoru bekledim demesini bizim hastanedeki doktorların geneli yenmeli diyor hayırlı si hepimizin canim

coraspirin kullanıyorsan bence gebelik tam oturana kadar ananas yeme avakado yesen bebeğe daha sağlıklı doktorum yememem gerekenler listesine yazmıştı ananası
Coraspirin + oksapar kullanıyorum dikkat etmeye çalışaçağım listeniz hamilelik için verilense başka nelere dikkat etmemiz gerekli

Ya uykuda onu bende yapıyorum sonra bütün gün aklıma takılıyor dikkat etmeye çalışıyorum ama uyku hali işte sonra farkedınce uykudan sıcrayarak kalkıyorum resmen elımı kolumu bağlıcam sonunda

evet canım dediğin gibi kişiye görede söylüyor olabilirler yediklerimiz yarasın inşallah hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…