• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benim kan testim negatif cikti kizlar maalesef 😔😔 sizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz🤲 ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum 🥰
Canm benm yavrunla sımdlk teselli bul.seneye gel buralara belki bebeegının nasibi türkiyededir burdan alır bebişini gidersin.daha gencsin kafanı dagıt yaza kadar dinlen.üzülme sakın

Benim bu 2. Denemem oncesinde 3 kez asilama yapildi. 6 yil oldu.Rabbim yuzumuzu guldursun surda her yorumu okudugumda Rabbim yardim et ya da sonunda mutlu et diyorum genelde yazmasam da . Cidden kafa dagitmak icinde burasi bire bir ilk denemede aile yakinlarina arkadaslara soylemstm oyle umutlandim sonra tek tek olmadi demek yordu artik kimseye soylemiorum 😔
Aynen canım yoruyor açıklama yapmak. Ben de söylemiyorum artık.Hayırlısı olsun hakkımızda 💜❤️Dualarımız inşallah gerçekleşir 🙏

Benim kan testim negatif cikti kizlar maalesef 😔😔 sizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz🤲 ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum 🥰
Canım inşaallah bir sonraki denemede olur.Umut ve dua etmekten başka çare yok 🙏💜

Ayy nolsun hala gelen giden selam veren yok 🤣🤣 napim çay koyup börek açıp 5 çayına mı davet etsem🤣
Senin transfer günü kesinleşti mi şimdi
Yaaa delü😂neden gelmiyor bu ne nazlı çıktı seninki çık yürüyüş yap ,ada çayı iç,aspirin iç gelsin artık aaaa😡benm dün 10.gün kntrl vrdı kalnlk 6,7 mm çıktı 13.güne cmt ye kntrl vr kalınlasırsa transfer persembe olur dedi.muallak yani şuan kalınlaşçakmı bilmiyorum her ay değişiyor bu rahim hanım;)gecen ay ilaçsz 8.gun 10mm di şimdi ilaçla bile zor kalınlasıo dengesiz haspa

Yaaa delü😂neden gelmiyor bu ne nazlı çıktı seninki çık yürüyüş yap ,ada çayı iç,aspirin iç gelsin artık aaaa😡benm dün 10.gün kntrl vrdı kalnlk 6,7 mm çıktı 13.güne cmt ye kntrl vr kalınlasırsa transfer persembe olur dedi.muallak yani şuan kalınlaşçakmı bilmiyorum her ay değişiyor bu rahim hanım:KK66:gecen ay ilaçsz 8.gun 10mm di şimdi ilaçla bile zor kalınlasıo dengesiz haspa
Kuzucum nar suyu içiyor musun bak o kalınlaşmaya faydalı diye biliyorum tabi çok değil günde 1 bardak. Bir de avokado ye. İnşallah istenilen kalınlığa ulaşır canım benim. Bebiş gelecek oraya yatak lazım nerde yatacak minnoş 🤣 söyle hemen hazırlansın 😍

Kuzucum nar suyu içiyor musun bak o kalınlaşmaya faydalı diye biliyorum tabi çok değil günde 1 bardak. Bir de avokado ye. İnşallah istenilen kalınlığa ulaşır canım benim. Bebiş gelecek oraya yatak lazım nerde yatacak minnoş 🤣 söyle hemen hazırlansın 😍
Nar suyu daha önce denemiştim gecen sene pek fayda etmedi bende.ama avakado yiyorum bugun basladm yemeye.bakalm hayrlısı varsa olacagı zaten olur napakkk baci 😁

Yok kuzum kadınlar için, clife macun var ya. Bilmiyor musun 🤷‍♀️ bir çok hastalık için kullaniliyor. Bende regl için kullaniyorum şuan. 3 ay düzenli kullanıcam. Instagramdan bakabilirsin bitanem🤗
Hiç duymadım bebeğim mrk ettim bi bakayım ne işe yarıyor😉 ah biz kadınlar bitmiyor şu rahim hanımla derdimiz😁

Back
X