- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.121
Evet kasımcılar da burda kalsın süreci beraber takip edelimListeye ekler kasım die ne farkederbaşlık değil başlığın altındaki bizler önemliyim rozelim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kasımcılar da burda kalsın süreci beraber takip edelimListeye ekler kasım die ne farkederbaşlık değil başlığın altındaki bizler önemliyim rozelim
![]()
Gözünaydııın ne güzel bir haberBiz aynı gün telaş yaşadığımızdan senin dünkü mesajlarını hiç görmemişim.Bir de başka bir gruba daha çok yazmışımDün sabah 11. Günde tuvalete gidince kahverengi lekeler oldu tuvalet kağıdında.Doktor tamam kan ver istersen dedi.1 gün önce verdim testten.199 çıktı.40 yaşıma 1 ay kala ilk kez gebe kaldım
Ne olacak bilmiyorum, inşallah sağlıkla devam eder
Umarım sağlıklı olarak onları kucağımıza alabiliriz halleyyy
![]()
Çarsamba gunu canımOo maşallah seninki daha fazlaymışkontrole ne zaman gidecektin canım sen
Amin canım inşallahGözünaydııın ne güzel bir haberSağlıkla devam etsin inşallaah
![]()
bende ilk 1hafta ilaçlardan sersem gibiydim ama şuan alıştı bünye:))) dinlenıyom kuzu öle sürekli yatmıyrm ama bir işte yapmıyorum7 ekimde kuzum. Bende şu haldeyim
![]()
Sen nasılsın bakalım dinleniyorsun dimi![]()
yaa cnm uzun bir süreç geçirmişsin şimdiye kadar..allah kolaylık versin..inşallah bu sefer sağlıkla devam etsin.allahım kucağını boş bırakamasınBende de kan pıhtılaşması çıktı genetik testimde.5 Kez tüp bebek denedim, ilk 4 denememde biri kimyasal oldu diğerleri tutmadı.Eski gittiğim doktorlardan veren olmadığı gibi sadece coraspirin veren de oldu.Ama son iki denemede gittiğim doktorum günde bir ENOX iğne ( senin oksapar ile aynı) ve 100’lük ecoprin verdi. Geçen denememde yine tutmamıştı ama dün 5. Denememde kan tahlilim 199,23 çıktı40 yaşındayım daha önce hiç çocuğum olmadı. Doktor dün pozitifi duyunca sadece ilaçlara aynen devam dedi.Hiç kan tahlili istemedi bunun için.Ben ileri yaş olunca ve 5. Denemede tutturunca korkuyorum ben de .İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerimiz olsun
![]()
hakkında hayırlısı olsun cnm.allah kalbine göre versin..Haklısınız kızlar ama benim ikiz riskini alacak bi durumum yok maalesef. Tek transfer ile devam etme kararı aldım, doktor bugün gene ikiye yönlendirecektir ama %15-20 tutma olasılığı bile bana yüksek geldi. Hayırlısı olsun artık, 10.30 da transferdeyim umarım rahat geçer.
Ah kuzum çok haklısın başarısız denemeler senimçok yıpratmıştır eminim bak benim ilk denemem tuttu ama sadece pozitif haberini aldığımda çok sevindim insan korkuyor ya bişey olursa diye bende o durumdayım hep korku endişe var içimde yani tam anlamıyla sevinemiyorum diye ama sonuçta hep bu korkuyla da dokuz ay gecmez sen en iyisi üç aynkendine çokkk dikkat et ve gerisini rabbime bırakAyyy inşallah olur ya sağlıklı bir şekilde.Tek dileğim oKorkum var tabii yaştan ve eski tutunmamalardan dolayı, o yüzden hep tetikteyim hiç sevinemiyorum.Annemle babama söyledim sadece ve dedim ki sakın çok sevinmeyin , sadece dua edin.Kendinizi her duruma hazırlayın.Onların da hiç torunu yok.Yıllardır bekliyorlar benimle birlikte ama bu 5. Deneme olunca sonra üzülmelerini istemiyorum bir şey olursa.Hiç alışmadığım için pozitife çok ümitlenmeyin dedim.Allah’ım hayırlısı ise ve sağlıklı olacaksa versin yarabbim
![]()
Canim ben ilk transferde 45 dk dayanıp kalkıp wc ye gitmistim. 2. Transferde 10 dk bile olmadan surgu istedim. Bir de her taraf da cis oldu. Belime kadar islandi. Sanirim surguden kaydı ve akti. Bir de belimi her yerimi ıslak mendil ile sildik. Bence bunlar olacagina gidip wc ye yapsam daha mantıklıydı. Bence transferden sonra yatmanin hic bir anlami yok. Su an evde yatakta uzanıp tv izliyorum. 3. Günüm. Esim cok panik sadece. Kahvaltıyı hazırladım o marketteyken. Geldiginde kizdi. Yat kalkma demiyor muyum sana dedi ama asiri yavas beklesem onu ilac saatini kaciracaktim.Kizlar benim doktor transferden sknra yatmanin bi onemi yok, sizin psikolojiniz icin yatmayı oneriyoruz dedi. Transferden hemen sonra kalkmamak onemliymis.durabildigin kadar dur, sonra kalk idrarını yap diyo. Yani surgu falan istesem vermezler. Ilk transferde 25 dk dayanabilmistim. Bakalım 2.de nasıl olcak
Canim ngsli 2 embriyo koysan bile ikisinin tutma olasiligi yuzde 10.Haklısınız kızlar ama benim ikiz riskini alacak bi durumum yok maalesef. Tek transfer ile devam etme kararı aldım, doktor bugün gene ikiye yönlendirecektir ama %15-20 tutma olasılığı bile bana yüksek geldi. Hayırlısı olsun artık, 10.30 da transferdeyim umarım rahat geçer.
Canım inşallah hepimizin sağlıkla bebişleri doğar.Senin kalbimi durdu yoksa düşük mü oldu?Benim de uzun denemeler olmayınca korkum ilerleyen haftalarda öyle birşey olması. Senin kaç çıkmıştı ilk gebeliğinde beta hcg kan testi sonucun?Allah kucağımızı sağlıklı bebeklerle doldursunyaa cnm uzun bir süreç geçirmişsin şimdiye kadar..allah kolaylık versin..inşallah bu sefer sağlıkla devam etsin.allahım kucağını boş bırakamasın![]()
Transfer stresi uzerine cis temizlemekte cok kotu olmusCanim ben ilk transferde 45 dk dayanıp kalkıp wc ye gitmistim. 2. Transferde 10 dk bile olmadan surgu istedim. Bir de her taraf da cis oldu. Belime kadar islandi. Sanirim surguden kaydı ve akti. Bir de belimi her yerimi ıslak mendil ile sildik. Bence bunlar olacagina gidip wc ye yapsam daha mantıklıydı. Bence transferden sonra yatmanin hic bir anlami yok. Su an evde yatakta uzanıp tv izliyorum. 3. Günüm. Esim cok panik sadece. Kahvaltıyı hazırladım o marketteyken. Geldiginde kizdi. Yat kalkma demiyor muyum sana dedi ama asiri yavas beklesem onu ilac saatini kaciracaktim.
Bilimsel olarak da yatmanın hic bir faydası yokmus. Bir kac yerden okudum.
amin cnm inşallah.7.haftalıklık ikinci kalp atışını duymaya gittğimizde kalbi iki saniye atıyor iki saniye duruyordu düzensiz atışı vardı ve geri kalmıştı gün olarak..doktor bir kaç gün içinde kalbinin durcağını söyledi.4 gün sonra gel kontrol edelim kalbi durmuşsa kürtaj yapalım dedi ve maalesef ki öyle oldu.kürtaj oldum..Canım inşallah hepimizin sağlıkla bebişleri doğar.Senin kalbimi durdu yoksa düşük mü oldu?Benim de uzun denemeler olmayınca korkum ilerleyen haftalarda öyle birşey olması. Senin kaç çıkmıştı ilk gebeliğinde beta hcg kan testi sonucun?Allah kucağımızı sağlıklı bebeklerle doldursun![]()
Ben hematologla devam ediyorum. Transferden 1 hafta önce oksapar 8gneye basladim. Tum hamilelik boyunca kullanmam soylendi. Hatta dogumdan sonrada 10 gun devam edecekmisim.amin cnm inşallah.7.haftalıklık ikinci kalp atışını duymaya gittğimizde kalbi iki saniye atıyor iki saniye duruyordu düzensiz atışı vardı ve geri kalmıştı gün olarak..doktor bir kaç gün içinde kalbinin durcağını söyledi.4 gün sonra gel kontrol edelim kalbi durmuşsa kürtaj yapalım dedi ve maalesef ki öyle oldu.kürtaj oldum..
12.gün 529 14.gün 1146 idi 4aa kalitedi idi.
doktor kalan iki embriyoyu genetiğe gönderelim dedi .bende dondurulmuş embriyoları genetiğe göndermenin doğru olmadığını söyledim.kendi isteğimizle genetik test yaprdıktır eşimle ve kan pıhtılaşması çıtkı.
bu tedaviye başlarken sonuçları götürdük.doktor zaten tedavisini uygulamışız oksapar ve aspirini kullanıyordun.bunu sebep olarak göremeyiz dedi muhtemelen embriyo genetiğinde sıkıntı vardı ki kalbi durdu dedi..
aspirini adetin üçüncü günü oksaparı transfer günü kullanmaya başlamıştım diğer transferde bu sefer ikisinide adetin üçüncü kullandırmaya başladı ama ben riske atmak istemiyorum kan değerlerim için hematoloji doktoru ile de devam edeceğim..
Nasil yani tup bebektemi dis gebelik ihtimali yüksek anlamadimKizlar dis gebelik belirtileri diye bir sey var mi? Benim bir tup tikali oldugundan ve tup bebekte dis gebelik ihtimali cok daha yuksek oldugundan korkuyorum acikcasi. Cok korkuyorum dis gebelikten.
Canım çok zor süreçlerden geçiyoruz. Artık ne ile karşılaşacağımızı şaşırdık.Aslında çok güzelmiş ilk kan değerlerin.İçini ferah tut bence bu kez olur, sonuçta çok kez düşük yaşayan kadınlarda genetiğe gitmek zorunda kalmadan başarılı doğumlarda gerçekleşebiliyor. Benim 4 denemem de hiç tutunmamıştı.Hep negatif , sadece biri kimyasaldı.Bu kez tutundu ama genetiğe falan göndermemiştik.Benim ilk değerim daha düşük, 2.sine salı baktıracağım. Ama bak değerlerle de olmuyor bu iş demekki. Haklısın belki bir hemotolog ile birlikte falan yürütmek gerekiyor.İstanbulda mısın?Hangi hemotoloğu düşünüyorsun?amin cnm inşallah.7.haftalıklık ikinci kalp atışını duymaya gittğimizde kalbi iki saniye atıyor iki saniye duruyordu düzensiz atışı vardı ve geri kalmıştı gün olarak..doktor bir kaç gün içinde kalbinin durcağını söyledi.4 gün sonra gel kontrol edelim kalbi durmuşsa kürtaj yapalım dedi ve maalesef ki öyle oldu.kürtaj oldum..
12.gün 529 14.gün 1146 idi 4aa kalitedi idi.
doktor kalan iki embriyoyu genetiğe gönderelim dedi .bende dondurulmuş embriyoları genetiğe göndermenin doğru olmadığını söyledim.kendi isteğimizle genetik test yaprdıktır eşimle ve kan pıhtılaşması çıtkı.
bu tedaviye başlarken sonuçları götürdük.doktor zaten tedavisini uygulamışız oksapar ve aspirini kullanıyordun.bunu sebep olarak göremeyiz dedi muhtemelen embriyo genetiğinde sıkıntı vardı ki kalbi durdu dedi..
aspirini adetin üçüncü günü oksaparı transfer günü kullanmaya başlamıştım diğer transferde bu sefer ikisinide adetin üçüncü kullandırmaya başladı ama ben riske atmak istemiyorum kan değerlerim için hematoloji doktoru ile de devam edeceğim..
Tup bebek ile yuksek denmisti bana. Bir de tup hasarli olunca dis gebelik ihtimali de yuksek oluyor denildi. Acikcasi cok korkuyorum dis gebelikten. Cunku benim tup de tikali.Nasil yani tup bebektemi dis gebelik ihtimali yüksek anlamadim
Benimde tek tup kapalıydı film çekilirken ufak bi işlem uygulandı açıldı
Doğrudur canım ama ikiz beni çok korkutuyor, %10 ihtimali bile göze alamadım. Benim için travmatik bi konu gerçekten geçmişimden dolayı risk alarak tek transfer oldum o nedenle.Canim ngsli 2 embriyo koysan bile ikisinin tutma olasiligi yuzde 10.
Tüp bebek te tüplerle ilgili isi yokki nedem oyle dedi o kismi anlayamadım banada tüpüm hasarlı olduğu için dis gebelik gecirme ihtimalin yüksek dedi ama doğal yolla hamile kalırsam geçerliTup bebek ile yuksek denmisti bana. Bir de tup hasarli olunca dis gebelik ihtimali de yuksek oluyor denildi. Acikcasi cok korkuyorum dis gebelikten. Cunku benim tup de tikali.