• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Eki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
Hayırlı olsun bence de değerin güzel burada birçok başlıkta okuduğum kadarıyla🥰 moralini yüksek tut her şey yolunda gidecek inşaallah güzel haberlerini alırız yarın❤️❤️

Ahh kuzum benm kıyamam. Korkma Allah nasip ettiyse başımızın tacı etmediysede tevekkül etmek gerek.ama pozitif tir bence öle bir his aldm senden🥰 ağrılar belirtiler takılma kiminde agrı olur kımınde hc belırtı olmaz.buna göre var yok demek zor.10.gundesn bi cesaret et kaset te yapabılırsn
Ayyy canım teşekkür ederim inş 🥰 kaset testte sanmıyorum çıksın benim 3gün embriyosu çünkü 😉 acaba yinede yapsammı 🤔🙄😄

Eki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
9.gün için gzl cnm değerin 12.gun 200lerde olur gayet gzl

Erken oluyor dimi bugün çıkmaz yani 😉
Yani çıkabilir :) benm 5.gün embryo 6.gun görmüştm ilk transferde ama herkes te 6.gun cıkmayabılıo yanı hcg nin salgılmasına göre değişebılıo .oyuzden garanti olsn die 2gun snra bakabılırsn ben tez canlıyım benmde 3gun oldu 3gun snra yaparm gene😂😂😂sen bana uymaaa

Yani çıkabilir :) benm 5.gün embryo 6.gun görmüştm ilk transferde ama herkes te 6.gun cıkmayabılıo yanı hcg nin salgılmasına göre değişebılıo .oyuzden garanti olsn die 2gun snra bakabılırsn ben tez canlıyım benmde 3gun oldu 3gun snra yaparm gene😂😂😂sen bana uymaaa
Doktorumun tavsiyesi yarın test günüm canım zaten 🥰 bişey kalmadı

27 Eylül transferim canım 5. gün taze embriyo. Test tarihim 7 ekim
Tamam canım inşallah müjdelerle gelirsin😍🥰
ekran görüntülerini aldım 🥰🥰

şimdi kontrolden çıktım doktorum bir sonraki aya yapalım transferi rahmi dinlendirelim dedi. 2. erteleme sonrası ben artık kasım topiklerine kaldım 😅
Olsun canım böylesi daha hayırlıdır belki bilemeyiz. Yeterki sonucu güzel olsun 🥰 🥰

Back
X