• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

selam canlar 2 ekim yumurta toplama yapıldı şimdi transfer için bekliyoruz herşey yolunda giderse 1 ay dondurulacak bugün aradılar 7 yumurtadan 4ü çok iyi durumda 3ü biraz geriden geliyor dediler hayırlısıyla bakalım süreci tamamlarlar inş. doktorumuz bizim transfere kadar ilişkiyi yasakladı çoğu kişi bizim öyle bir durumumuz yoktu dıyor sizlerin doktoruda aynı şeyi söyledımı acaba

Kızlar merhaba. Transfer sonrası 5 günüm. 2 adet 5.gün embriyo transferi olmuştum. Sabah test yaptım gölge şeklindeydi. Bi kaç saat sonra epey belirginleşti. Sağlık ocağına tahlil verdim yarın çıkıcak sonuç çok heyecanlıyım zaman geçmiyo

Eklentiler

• IMG_20211004_122303.webp
    IMG_20211004_122303.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20211004_090044.webp
    IMG_20211004_090044.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 56
Eki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
canım benim 10.günde 37 çıkmıştı , önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması

Ahh kuzum benm kıyamam. Korkma Allah nasip ettiyse başımızın tacı etmediysede tevekkül etmek gerek.ama pozitif tir bence öle bir his aldm senden🥰 ağrılar belirtiler takılma kiminde agrı olur kımınde hc belırtı olmaz.buna göre var yok demek zor.10.gundesn bi cesaret et kaset te yapabılırsn
Gazına geldim yaptım kaset dest tabikideeee tek çizgiiii 🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun burda çıkan değerden ziyade 2 günde bir 2 kat artması önemli değerinin daha düşük değerle öğrenen çok kişi oldu çünkü kalbini ferah tut😊

Back
X