• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım yanlış anlama asla canını sıkmak istemem.. Bana da o ilaçtan verdi. Akşamları yatarken 2 şer tane içiyorum.. Pek işe yaramadı 😥 yarın başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek. Tamam istifra etme durumum yok ama tüm gün bulantım devam ediyor.. İnşallahhhhh sende işe yarar.. Tekrar söylüyorum yanlış anlama lütfen 🙏
Aa sende işe yaramadımı.bana çok iyi gelmişti.

Unutulamaz bence önemsenmedigi için ihmal edilir bunu farketmen güzel ben olsam bidaha o merkeze devam etmem 🤨
bir doktor testi yapıp bana söylemedi tedavı baslaması gerekırken baslamadı,diğeride önemlı olmasına ragmen bakmadan serklaj yaptı sonuc canmla ödeyecektm.bebegımı kaybettm oyuzden. doktor die güveniyoruz ama onlarda hata yapabiliyor

bir doktor testi yapıp bana söylemedi tedavı baslaması gerekırken baslamadı,diğeride önemlı olmasına ragmen bakmadan serklaj yaptı sonuc canmla ödeyecektm.bebegımı kaybettm oyuzden. doktor die güveniyoruz ama onlarda hata yapabiliyor
😔🤨🧐 Allahım aklı başında iyi insanlarla karşılaştırsın İnş 😔

merhaba hanımlar,biraz sivri konuştuğum için bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu haklı olarak bende uzak durmayı tercih etmiştim bugüne kadar✨zira bugün dondurulmuş transferim oldu benimde...bakalım şimdi zannımca 16 ekimde de test günüm olacak...yine buradan umarım iyi haberler veririm,herkesinde iyi haberlerini alırım.(gayetle rahat geçti,idrar sıkışması durumu hariç) şimdilik sadece yattığım için biraz ayaklarım sırtım uyuşmuş dolanıyorum evde🤩

sen perşembeye kriz geçirmessen iyidir😂😂 kafanı meşgul edecek birşeyler bulll diziye felan başla,kitap oku yada cık dısarı gez.neyden hoslanıyorsan onu yap .sen transferden sonra ne olcan ben onu merak ediyorum asıl 😂😂😂
hahah ya belkı olsunda rahatlarım dıye dusunuyorum allahın ıznılen ay dur yazacam ama ne oldu ne bıttı dıye :D :D :D

merhaba hanımlar,biraz sivri konuştuğum için bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu haklı olarak bende uzak durmayı tercih etmiştim bugüne kadar✨zira bugün dondurulmuş transferim oldu benimde...bakalım şimdi zannımca 16 ekimde de test günüm olacak...yine buradan umarım iyi haberler veririm,herkesinde iyi haberlerini alırım.(gayetle rahat geçti,idrar sıkışması durumu hariç) şimdilik sadece yattığım için biraz ayaklarım sırtım uyuşmuş dolanıyorum evde🤩
Gözün aydın canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah 🥰 🥰

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk hersey yolunda🥰🥰 10 gün sonra tekrar gidicem Rabbim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah 🤲
Gözün aydın canım benım 🥰 valla boyle haberler alınca cok seviniyorum, ınsallah carsamba gunu ben de boyle guzel bı yorum yazarım buraya 🤲🏻❤️

Tabii orası ayrı.. Doktor bana birden mide bulantıların bitse ne hissedersin diye sordu.. Dedim korkarım 😂 aynen öyle dedi.. İçinde bir şey büyüyor bu da onun belirtilerinden biri. Severim ben midesi bulananı diyo 😂 gel bana sor bir de 😂😂😂
Aynen niye bulanmıyor deriz o zamanda bulansın ya o bile çok güzel 😊😊 doktorun pek tatlı dilliymiş 😂

Back
X