• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben fazla mi rahatım ya. Kahve içiyorum ben😂
Ben hiç kahve yasaklayan doktora denk gelmedim şahsen 😀 burda kahveyi bırakanları görünce biraz araştırdım, doktorlara da sordum, tabi ki abartmamak kaydıyla hiçbir zararı yok denildi, tutanda da içtim tutmayanda da. Bence sen doğrusunu yapıyorsun afiyet olsun 😀

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk hersey yolunda🥰🥰 10 gün sonra tekrar gidicem Rabbim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah 🤲
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ins bebiş☺️kalp atışını kaçıncı gün de duymuş oldun

İnşallah kuzum çok doldum ağlıyorum iptal olma korkusu ilaçların yan etkileri çok zorlu yoldayız Allah'ım yardım etsin güç versin hepimize her an tetikte olmak zor
ağ benm bebeğimm sen duygulandınmı.nie üzülüon bu kdr benmde kaç defa iptal edildi .sonra oldu tutmustu.nasip be zamnsa ozamn olur.hiçç canını sıkma bunaaaa belki hayrlısı bu zamndır🥰💖

bana doktor sadece çözdük canlı dedi ve transfer etti,bişey sormadım birşeyde demedi...ilaçlarımı anlattı biraz yattım geldim,kahvemi içtim,bişeyler yedim,hafiften evi topladım,kendi siparişlerime geçtim😍yani içtim kahve...onu yapayım bunu yapmayayım stresi daha zor bence...ilaçları telefonun saatli uygulamasına yazdım şimdi sakince tarihi beklemece...walla ben bugün sürgüye idrar çıkarken zorladım ama bunun iyi-kötü bir etkisi olmuş olabileceğine hiç inanmıyorum...sadece gariptir gaz gibi,taş gibiyim alt taraflarım hassas afedersiniz birde akıntım var,şeffaf o kadar...akıntıda normal herhalde o kadar işlem oluyor orada,kataterler,sıkışıklık ilaçlar vs.bence bu da normal...ama idrar zorladı beni epey😬titizim azıcık sanki taşıyormuş gibi panik oluyorum

bana doktor sadece çözdük canlı dedi ve transfer etti,bişey sormadım birşeyde demedi...ilaçlarımı anlattı biraz yattım geldim,kahvemi içtim,bişeyler yedim,hafiften evi topladım,kendi siparişlerime geçtim😍yani içtim kahve...onu yapayım bunu yapmayayım stresi daha zor bence...ilaçları telefonun saatli uygulamasına yazdım şimdi sakince tarihi beklemece...walla ben bugün sürgüye idrar çıkarken zorladım ama bunun iyi-kötü bir etkisi olmuş olabileceğine hiç inanmıyorum...sadece gariptir gaz gibi,taş gibiyim alt taraflarım hassas afedersiniz birde akıntım var,şeffaf o kadar...akıntıda normal herhalde o kadar işlem oluyor orada,kataterler,sıkışıklık ilaçlar vs.bence bu da normal...ama idrar zorladı beni epey😬titizim azıcık sanki taşıyormuş gibi panik oluyorum
Hayırlı olsun transferinn🥰💖 stres yapacak birşey yok zaten herşey nasip.Allah hayırlısı ve güzelini nasip etsin

yani aynen😍 şimdi işlem oldu,gerisi sadece görevimi yapmak ve beklemek...Allah'ın elinde...wc me kavuştum ya ama⭐💕tövbe tövbe...insan neleri düşünüyor,benim en sinir olduğum hep oydu.kalp ameliyatında olsun ilk aşılamada olsın ilk tedavide olsun hep wc ve sürgü olayı beni tırstırıyor.sezeryanda bile ayılır ayılmaz canımı dişime taktıp kalktım ben

Back
X