- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.021
Benim negatif oldu canimSiLer kaçıncı gününüzdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli zamanda tez vakitte olsun insallah. Hic uzulme canim. Nasibin ne zaman geleceği hic belli olmaz. Umarim en yakin zamanda pozitifi goreceksinBenim negatif oldu canim
Hayırlısı olsun vaktini bekliyor demek kiBenim negatif oldu canim
Tesekkür ederim canim güzel dileklerin icin aminn Allahin izniyle insAllah ben de inaniyorumHayirli zamanda tez vakitte olsun insallah. Hic uzulme canim. Nasibin ne zaman geleceği hic belli olmaz. Umarim en yakin zamanda pozitifi goreceksin![]()
Canım benim ne kadar güzel bir kalbin varBenim negatif oldu canim
Tesekkür ederim canim güzel dileklerin icin aminn Allahin izniyle insAllah ben de inaniyorumsizleri de mutlulukla takip ediyorum. OlmayanLara uzuluyorum ama bizleri güclü kadinlariz savasiriz sonuna kadar
![]()
Canim benimmm.Benim negatif oldu canim
Tesekkür ederim canim güzel dileklerin icin aminn Allahin izniyle insAllah ben de inaniyorumsizleri de mutlulukla takip ediyorum. OlmayanLara uzuluyorum ama bizleri güclü kadinlariz savasiriz sonuna kadar
![]()
Sizlerin de öyle her birini ayri ayri iyi yureklisiniz bunu hissediyorumCanım benim ne kadar güzel bir kalbin vargönlünce inşallah her şey
Ben yarin yaparsın diye tahmin ettimAynen 2gün snra yapıcam kaset test çıkarsa kan vermicem 12.gune kdr :) hyrlısı bakalmm iğne ilaç süreç derken birde bu bekleyiş![]()
Beni m kaçırdım seni kese tek mı göründü senin deYok canım daha kontrole gitmedim
Senin bebiş önden önden gidiyor deseneAmin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkeseson adete göre 6+6 ultrason da 7+3 çıktım
İki kese göründü ama birinin ıcınde yolk vardı, diğeri bos gibiydi ama emin olamadı, erken daha dedı.. Yanı bos olarak kalabılir de,dolabılır de, yarın belli olur ınsallahBeni m kaçırdım seni kese tek mı göründü senin de
Hadi inşallah gönlüne göre olsun.Guzel haberler alırsın.İki kese göründü ama birinin ıcınde yolk vardı, diğeri bos gibiydi ama emin olamadı, erken daha dedı.. Yanı bos olarak kalabılir de,dolabılır de, yarın belli olur ınsallahkontrolum var.. Senın nasıl canımm, nasıl gıdıyor
Benım de kahve lekeler oluyor arada, kese kontrolunde kanama alanı yok, rahım gırısı kapalı demıstı.. Kanama alanı olsa da olmasa da leke geliyor demek kı, senın de lekelenmelerin olursa korkma.. İkimizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah, Rabbım gonlune göre versinHadi inşallah gönlüne göre olsun.Guzel haberler alırsın.
Benim de bulantılarım var biraz bel ağrım çok fazla oluyor onun dışında sorun yoktu.Gecen hafta kalp atışını duymuştuk bugün tekrar kontrole gittim.Malum tek kese görünmüştü bugün bir kese daha göründü gibi ama gelişmeyecek galiba dedi sonrasında kese olmayabilir kanama alanı da olabilir arada kaldı o durum canımızı sıktı biraz.Bir kaç gün durup tekardan başka doktora gideceğim en azından öğreneyim gelişmese de kese mı kanama mı.Kanama alanı olması beni düşündürüyor
Yarına bi cesaretim yok ya:) geçen transferde gizliden denedm çıkmamıstıBen yarin yaparsın diye tahmin ettim![]()
YaaaYarına bi cesaretim yok ya:) geçen transferde gizliden denedm çıkmamıstıitiraf ediyorum
![]()
canimm benim.hadi gozun ayfin rabbim devaminida getirsin daha yeni oldugu icin asiri silik cikmis o insallh klyulasacam allahin izniylennn3. Gün dondurulmuş embriyo, 7. Günümdeyim sizce var mı bişeyler
Yarın 5.gün perşembe yada cuma yparm sanırsam:))Yaaa
Cok heyecanlıyım inanki simdi cuma mi yapıcaksın
canim icin rahatlasin diye kenfimden ornek vericem.ilk hamileligimde boyle ilk. 7. gune kdsr yandi resmen goguslerim sonra azaldi falsn bitti hatta ama sonra hamile oldugumu ogrendim yani asla takilma asla belirtide arama cunki hepsi ilaclar yuzunden herseyKızlar benim göğüs hassasiyeti 3 gun oncekı gıbı deil, sankı biraz azaldı gibi, sorun yoktur ınsallah
Umarım inşallah öyledircanimm benim.hadi gozun ayfin rabbim devaminida getirsin daha yeni oldugu icin asiri silik cikmis o insallh klyulasacam allahin izniylennn![]()