- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.081
Hadi gözün aydın canım çok sevindimKızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydın canım çok sevindimKızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
![]()
Her ikisiylede ilgili canım yaşın kaçtı acaba sorun neydiMerhaba arkadaşlar. Bu ay 4. tedaviye başladık.. 5 gün önce opu oldum 29 yumurta toplandı. 3. Gün aradıklarında 17 embriyom vardı 5 tanesi iyi diğerleri geriden geliyor dediler. Bugün aradılar 1 embriyo kalmış ondan da çok emin değiller yarına bi bakacaz ona göre dondurcaz dediler bi önce ki tedavimde de aynı şey başıma gelmişti transfer olamadım. Çok üzgünüm sanki dünya yıkıldı yine başıma.. böyle birşey yaşayan oldu mu? Neden oluyor bilginiz var mı spermle mi ilgili yumurtayla mı![]()
Canim ben direkt kan testi yaptırmayı düşünüyorum. 4 de bi hastaneden randevu aldim. Hem enfeksiyon icin crp yazdircam doktora hem de beta hcg testi.pinkbuyu ben bugün yani 5.gün test yaptım hayalet çizgi gördüm. Bekledikçe biraz daha belirginleşti..
Ayyyyy canimmmm cok sevindim. Masallah.Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
![]()
Saol canım benımHadi gözün aydın canım çok sevindimkaç haftalık oldun buguh itibariyle
İnşallah canım benımAyyyyy canimmmm cok sevindim. Masallah.
Saglikla gelsin bebiskolar![]()
Ben ilk 10 gün toplam 39 iğne oldum. Sonra da devam ediyor zaten biliyorsunuz. Yumurta toplama sonrası çok feci demişlerdi. Hiçbir şey hissetmedim. Transfer günü aşırı pozitif ve neşeliydim. Biraz transfer esnasında canım yandı çok sıkışık olduğum için ama hiçbirisi beni bu bekleyiş kadar zorlamadı. Duygularım bir inip bir çıkıyor. Gerçekten zormuş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah. Buraları müjdeli haberlerle süsleyelim. Desteğin için teşekkür ederimCanim en zor kısmı beklemek sanirim.
Biz ilk transferde cok heyecanliydik tutunca ben gözyaşlarımı tutamamistim hayatımda ilk defa sevinç gozyasisi dokmustum. Sonu kotu bitti o maceranın. Ondan sonra da artik bu transferde duygularım alınmış gibi oldum. Zaten bizim elimizde olan bir sey yok. Yapabileceğimizin en iyisini zaten yapmışız.
Olmadıysa ya zamani degildir ya da hayırlısı değildir demek gerekiyor diye surekli kendimi telkin ediyorum ben.
GözünaydıınKızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
![]()
Aminn canım benım ınsallahGözünaydıınAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoşları
![]()
Aminn canım inşallah bugün çok güzel haberler alırsın. MinnoşlarındanInşallah canım inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah hepimizin yüzünü guldursun![]()
Çok aminnÇok şükür kızlar, rabbim sizlere de nasip etsin çifter çifter inşallahn![]()
Mide bulantısı değilde baş dönmesi ve baş ağrısı yapmıştı canım. Sonra geçiyor biraz dahaKizlar transfer ilaçlarında basbagrisi mide bulantısı yaşayan varmı hangi ilaç yapio çok kötü oldum kafam kalmio![]()
Valla nasi kötüyüm ah biz bu kadınlar migren varya bende daha da tetikledi herhaldeMide bulantısı değilde baş dönmesi ve baş ağrısı yapmıştı canım. Sonra geçiyor biraz daha![]()
Vallah yok((bende internette takip ediyorum , hemşire da sordum çoğu kişi hala çıkmadı (((hastenede bekliyorum kızlar
Güzel haberlerle inşallahVallah yok((bende internette takip ediyorum , hemşire da sordum çoğu kişi hala çıkmadı (((hastenede bekliyorum kızlar
Ay senin hamilelik takvimini yesinler maşallahÇok şükür kızlar, rabbim sizlere de nasip etsin çifter çifter inşallahn![]()
Yaa inşallah kuzumAy senin hamilelik takvimini yesinler maşallahBaktım da benim de eğer tutarsa transferim senden bir ay sonraya doğum gözüküyor
![]()
Ben yaptırdım canım. Bugün benimde 6. Gün ve kanda çıktı çok şükür. Çıkabilir senin de.Kizlar bugun transferden sonraki 6. Günüm. Yarin test yaptırmaya gidecektim fakat esim arabayla goturemeyeceginden gidemeyeceğim burdaki bir lab. Da kendim kan veririm diye dusundum.
Diyorum ki acaba bugun gitsem kan testi versem tuttuysa cikar mi kanda? 5. Gun embriyosu