Zehra öyle düşünme , yanlış değil sadece zamanı var.Benim 5. Denemede oldu biliyorsun, tabii sağlıklı ilerlerse, bir de o korku var.Her denemede çok sağlıklı kaliteli embriyolar koyuldu .Lucrin vurulduğum, rahmin çizildiği ve dinlendirildiği , histereskopi ile polip kist kontrolünün yapıldığı, intralipid serumlar kullandığım bundan önceki denemede tutmamıştı.bu son denememde bunların hiç birini yapmadı doktor.Dedimki 40 olacağım Kasım’da , olmayacak demekki koydurayım son dondurulmuşlarıda aklıma çıksın dedim.Önceki denemelerimin hepsinde ilk haftalarda dinleniyordum bu sefer onu yapmadım.Her gün işe gittim büyük bir ümitsizlikle ama tuttu, tutmayacak dediğim bir zamanda.40 yaşındayım devam eder mi bilmiyorum.Belki düşüreceğim , belki kalp atışını duymayacağım ama ilk defa tutundu , zamanı şimdiymiş demekki.

Allah hepimizin yüzünü güldürsün ama ileri yaş olduğum işin devam etmezse de gebeliğim dünyanın sonu değil.En azından sağlıklıyız.Dua et, çok istediğini söyle eminin duyacak seni ve gelecek