• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben kistleri baskılamak için kullandım canım
Çok fazla hormon almıştım üst üste
yumurta zor oluyor bende tabiki oda kistleri harekete geçirdiği için baskılamak istedi doktorum poliplerim var çok kez histereskopide olmuştum
Anladım canım çok sağolasın bilgiler için Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısyla olumlu haberler almamızı nasip eylesin inşallah

Bu ohss ne oluyor tam çözemedim ama opudan sonra baya sıkıntım olmuştu. Doktoruma güvendim ilaçları düzenli kullandım bir kaç güne biraz daha rahatladım. Sonra zaten 5. Gün adet oldum vücut daha da rahatladı. Sanırım hafif orta ve şiddetli olarak ayrılıyor bu ohss. Benimki ortaydı. Şiddetli olanda nefes darlığı falan oluyormuş şükür yaşamadım öyle bir şey
Benimki siddetliydi 6 defa yumurta toplama oldu hiçbiri bu kadar ağır gelmedi ne kadar fazla yumurta toplanirsa o kadar ohss riski çoğalıyor ben ilk 3 gun nefes alamiyordum tollamadan sonra 7.gunum bugün hala şişlik inmedi tam olarak ilk 3 gun 7 aylıklar gibi dolaniyordum ortalıkta şimdi nefesim yeni yeni düzeldi şükür 🤗🤗 ama herkeste öyle olmuyor mesela önceki denemelerde hiç bu kadar çekmedim
iyi akşamlar acaba aranızda ohss olan yada bu durum hakkında bilgisi olan varmıdır nasıl beslenmek gerek yada ne yaparsak daha rahat atlatılır acaba 🤔

Ne güzel yazmışsın, beklemediğin kadar güzel olsun her şey ❤️
Bir beklentisizliğe alıştırmak kendimi belki de olumsuzluklara çektiğim zırh.İstemsiz oluyor, ne kadar devam etmesini istesem de olamayabileceği hep kafamda bir yerlerde.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Güleriz ya da ağlarız bu yolda ama dünyanın sonu değil ❤️ Allah gönlümüzden geçenle buluştursun ❤️💜

Bir beklentisizliğe alıştırmak kendimi belki de olumsuzluklara çektiğim zırh.İstemsiz oluyor, ne kadar devam etmesini istesem de olamayabileceği hep kafamda bir yerlerde.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Güleriz ya da ağlarız bu yolda ama dünyanın sonu değil ❤️ Allah gönlümüzden geçenle buluştursun ❤️💜
Aynı duyguları hissediyorum canım
Belkide daha fazla üzülmemek için hep olumsuza alıştırma çabası var içimizde umarım bunu yıkan çooook güzel güzellikler yaşarız bundan sonra 💞🥰

Herkesin kendini koruma yöntemi farklı, temkinli olmakta yarar var tabi ama inşallah güzel olacak sürecin, böyle düşünmekte de yarar var 😊 ve evet hiçbir durum dünyanın sonu değil 😘

Benimki siddetliydi 6 defa yumurta toplama oldu hiçbiri bu kadar ağır gelmedi ne kadar fazla yumurta toplanirsa o kadar ohss riski çoğalıyor ben ilk 3 gun nefes alamiyordum tollamadan sonra 7.gunum bugün hala şişlik inmedi tam olarak ilk 3 gun 7 aylıklar gibi dolaniyordum ortalıkta şimdi nefesim yeni yeni düzeldi şükür 🤗🤗 ama herkeste öyle olmuyor mesela önceki denemelerde hiç bu kadar çekmedim
Benim sıkıntım şu ki malesef toplama işleminde filan bişeyim yoktu ama transferin 3günü başladı ve benim progesteron harici hiç bir ilacım yoktu zaten transfer sonrası için ve gebelik olusunca değerler yükseldikçe malesef şikayetlerde artıyormuş çok kötü bi durummuş malesef kendi doktorum uzakta özele gittik yatış da yapmak istemedi covidden dolayı bakalım günlük gidip gelecekmişiz öyle takip edeceklermş iğne ilaç verdi inşallah biran önce çözülür 🙏

Meraba benim Bu transferimde sabah 2 aksam 2 devam ettirdi doktorum.
Tabi tabi devam ediliyor, ben hala sabah-öğle-akşam kullanıyorum.
Benim doktorum keseyi görene kadar kullandırıyor canım.
Keseyi görünce dozu azaltıp 3 gün içinde bitirtiyor.
Evet canım devam edecek ben 12 haftaya kadarkullanmıştım hamile kaldıktan sonra da devam ediyor cnm😉😉
7+3 oldum hala kullanıyorum 8. Hafta da konuşacağız dedi doktor.
Çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız 🥰 3 kutu yazmışlar eve gelince fark ettim 3 kutu olduğunu 🤭 acaba dedim sonra da kullanıyor mu. Muhtemelen devam edecek o zaman 🥰

Adet oldun mu canım sen. Adet olunca biraz daha hafifliyor. O şişliğin tam anlamıyla gitmesi biraz daha uzun sürüyor. Çok fena bişey ya. Yatakta sağdan sola dönemiyordum ağrılardan. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah bu son olsun. Evlatlarımız sağ salim gelsinler inşallah 🤲🤲

Bir süre daha devam ediyoruz canım, doktordan doktora değişiyor bu durum.Senin kontrolün vardı sanırım bugün, transfer tarihin belli oldu mu >
Aynen canım kontrolüm vardı. Çok şükür sıkıntı yokmuş haftaya perşembe transfer olacak inşallah. Çok korktum bu ay da ertelenirse benim rapor iptal olacakmış 😬 neyse ki sorun çıkmadı 😍

Aynen canım kontrolüm vardı. Çok şükür sıkıntı yokmuş haftaya perşembe transfer olacak inşallah. Çok korktum bu ay da ertelenirse benim rapor iptal olacakmış 😬 neyse ki sorun çıkmadı 😍
Çok şükür canım, benden iki gün sonra transfer oluyorsun 🐣

Hayırlı olsun canım bende arkanızdan gelicem iğne felan verdimi ilaçlara ne eklendi dier kontrolde hazırlıklı olayım🥰
Canım son 5 gün kala Progestan dex iğne , Progestan fitil, prednol verdi.Bir de tranferden 2 önce omageven serum, transfer günü ve sonrasında da var .Tranferden bir hafta önce ovitrelle vurundum canım.Ha oksapar a başladım Perşembe günü birde pazartesiden beri climara fort bant yapıştırmaya başladım 3 günde 1

Canım son 5 gün kala Progestan dex iğne , Progestan fitil, prednol verdi.Bir de tranferden 2 önce omageven serum, transfer günü ve sonrasında da var .Tranferden bir hafta önce ovitrelle vurundum canım.Ha oksapar a başladım Perşembe günü birde pazartesiden beri climara fort bant yapıştırmaya başladım 3 günde 1
Hey maşallah kız neler var öyle 😍 valla bende bişey yok bi yarın progestan iğneye başlıcam. Hatta sordum hemşireye transfer günü bi iğne falan olacak mı diye. Yok biz uygulamıyoruz dedi. Valla inşallah tutar😬

Anladim canim peki iğneler i kendin mi yapiosun sağlık ocagimi ben im yakın deil o derdim aslında bu dediğin iğneler gobektenmi acaba ben Çarşamba ikinci randevum iğne verir herhalde serumu kendin mi istedin prednol kullanıorum ama serum belki verir

Selamun aleykum arkadaslar bende ilk defa tup bebek tedavisine basladim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun guzel hayirli sonuclar aldirsin amin..2016 yilinda 5-6 haftalik dusuk yaptim 1.5 ay sonrasi hamile kaldim normal olarak elhamdulillah bir oglum var 4 yasinda 2 yildir bebek dusunuyoruz ama bu defa olmadi..Benim amh degerim coook dusuk cikti 0.65 esimde bir sorun yok sadece bu degerle ne zaman menopoza girerim bilmiyorum bunun endisesi oldugu icin asilama yaptirmak istedik ama doktorumuz asilamadan ziyade tup bebegin daha iyi olacagini soyledi bizde kabul ettik..adet bitiminden sonraki ganol igne asamasindayim yarin cetrotide ignesine baslicam inseallah pazartesi doktor randevusu var buyuk ihtimal carsamba persembe yumurta toplama olucak demisti doktorumuz..benim seruvenim bu sekilde baslamis oldu..

Back
X