• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

günaydın💕artık evde çok sıkılmaya başladım ben yani...napcam bilmiyorum,kaç tane dizi bitirdim,siparişlerimi bile azalttım neyle oyalanırım bilmiyorum...üstüne birde ishal oldum...kabızlıktan iyidir deyip salak salak seviniyorum😬çıkıp dolansam bu sefer ilaçları unuturum diye eve bağlandım...arada burda yazışmak iyi geliyo banada...

Anladim canim peki iğneler i kendin mi yapiosun sağlık ocagimi ben im yakın deil o derdim aslında bu dediğin iğneler gobektenmi acaba ben Çarşamba ikinci randevum iğne verir herhalde serumu kendin mi istedin prednol kullanıorum ama serum belki verir
Progestan iğne kalçadan canım o yüzden ben acilde yaptırcam. Eşimde dün dalgasına ben yapim iğneleri elim çok hafif diyor 🤣 🤣

Selamun aleykum arkadaslar bende ilk defa tup bebek tedavisine basladim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun guzel hayirli sonuclar aldirsin amin..2016 yilinda 5-6 haftalik dusuk yaptim 1.5 ay sonrasi hamile kaldim normal olarak elhamdulillah bir oglum var 4 yasinda 2 yildir bebek dusunuyoruz ama bu defa olmadi..Benim amh degerim coook dusuk cikti 0.65 esimde bir sorun yok sadece bu degerle ne zaman menopoza girerim bilmiyorum bunun endisesi oldugu icin asilama yaptirmak istedik ama doktorumuz asilamadan ziyade tup bebegin daha iyi olacagini soyledi bizde kabul ettik..adet bitiminden sonraki ganol igne asamasindayim yarin cetrotide ignesine baslicam inseallah pazartesi doktor randevusu var buyuk ihtimal carsamba persembe yumurta toplama olucak demisti doktorumuz..benim seruvenim bu sekilde baslamis oldu..
Hayırlı olsun tedavin canım iyi yapmışsın bende hiç aşılama yapmadım hem bizde çok beklemstik bide yüzde oranı daha çok die direj tüp bebek yaptik inşallah sonuc alırız hepimiz 🥰🥰

O kan sulandırıcı sana verdimi bana başında bı iğne yaptı göbekten olur inşallah verdikleri sağlık ocağı yakın deil
Yok canım vermedi şimdilik Coraspin kullanıyorum. Benimde sağlık ocağı yakın değil eşimin iş çıkışı acile gidip orda yaptırcam. Ama çok yakıyormuş kızlar diyordu. Tırsıyorum :KK17: :KK17: :KK43:

Selamun aleykum arkadaslar bende ilk defa tup bebek tedavisine basladim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun guzel hayirli sonuclar aldirsin amin..2016 yilinda 5-6 haftalik dusuk yaptim 1.5 ay sonrasi hamile kaldim normal olarak elhamdulillah bir oglum var 4 yasinda 2 yildir bebek dusunuyoruz ama bu defa olmadi..Benim amh degerim coook dusuk cikti 0.65 esimde bir sorun yok sadece bu degerle ne zaman menopoza girerim bilmiyorum bunun endisesi oldugu icin asilama yaptirmak istedik ama doktorumuz asilamadan ziyade tup bebegin daha iyi olacagini soyledi bizde kabul ettik..adet bitiminden sonraki ganol igne asamasindayim yarin cetrotide ignesine baslicam inseallah pazartesi doktor randevusu var buyuk ihtimal carsamba persembe yumurta toplama olucak demisti doktorumuz..benim seruvenim bu sekilde baslamis oldu..
Aleyküm selam canım hayırlı olsun tedavin inşallah Rabbim kolaylaştırsın. Hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin 🥰

Yok canım vermedi şimdilik Coraspin kullanıyorum. Benimde sağlık ocağı yakın değil eşimin iş çıkışı acile gidip orda yaptırcam. Ama çok yakıyormuş kızlar diyordu. Tırsıyorum :KK17: :KK17: :KK43:
Evet yakiomus bide morari olsun geçer bebeimiz gelsin geçer o izler saat vermedi mi o ignede kuzum öyleyse bende akşam eşim goturru acile tek korkarım🤣🤣

Evet yakiomus bide morari olsun geçer bebeimiz gelsin geçer o izler saat vermedi mi o ignede kuzum öyleyse bende akşam eşim goturru acile tek korkarım🤣🤣
Yok gülüm saate önemli değil dedi günde bir olunca bizde o şekilde planladık. Eğer sana da günde bir derse aynı şekilde yaparsın. Yandı totolar yandı 🤣🤣

günaydın💕artık evde çok sıkılmaya başladım ben yani...napcam bilmiyorum,kaç tane dizi bitirdim,siparişlerimi bile azalttım neyle oyalanırım bilmiyorum...üstüne birde ishal oldum...kabızlıktan iyidir deyip salak salak seviniyorum😬çıkıp dolansam bu sefer ilaçları unuturum diye eve bağlandım...arada burda yazışmak iyi geliyo banada...
Bak dizi önerisi yapabilirim 🤣 yargı dizisi çok fena ama henüz 3 bölüm yayınlandı. Sen onu bir günde bitirirsin🤣 gönül dağı da çok güzel

Yok gülüm saate önemli değil dedi günde bir olunca bizde o şekilde planladık. Eğer sana da günde bir derse aynı şekilde yaparsın. Yandı totolar yandı 🤣🤣
Ayy iyi bari saati kendimi ze göre ayarlarız bende onu dusunuodum kara kara yandık valla ilk sen Olcan detaylı anlatırsın benim var daha 🤣🤣

Bak dizi önerisi yapabilirim 🤣 yargı dizisi çok fena ama henüz 3 bölüm yayınlandı. Sen onu bir günde bitirirsin🤣 gönül dağı da çok güzel
Bir öneri de ben yapayim size🤣 suan dünyada izlenme rekoru kiriyomus bir kore dizisi, squid game cok iyi tavsiye ederim 👍🏼🥰

Günaydın kızlar 6 ve 7 gün idrarda test yaptım 2. Cizgi az belirgin oldu ama sevinemiyorum geçen seferde böyle olmuştu 6 gün idrarda cıkınca kan vermiştim değerim 14 cıkmıstı 10.gün test verdiğimde negatifti ama. Bundada aynısı olur diye çok korkuyorum. Benim yaşadığım bu durumu yaşayan varmı?

Estorefem veya prolutex iğnenin etkisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20211008_095814.webp
    IMG_20211008_095814.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 43
Ben 2 günde bir progestan iğne yaptırıyorum. Doktor saati fark etmez ama aynı saatte yaptırmaya çalış dedi. ☺️
Rica edin yapan hemşireye yavaş yavaş versin ilacı, bir de iğnesen sonra iğne yerine bastırarak ilacı dağıtın. Daha az ağrı oluyo o şekilde. 🙃
Transfer günü merkezde yaptırdım iğnemi, transfer sonrası ise ilk günler ayakta yaptı hemşire sağolsun. Bugün 11.gün, yüz üstü yatabiliyorum artık. 😉
Ama tabi hep mor oralar. 🙈 Ağrı olmasın da morluklar geçiyo nasılsa. 🥰

Günaydın kızlar 6 ve 7 gün idrarda test yaptım 2. Cizgi az belirgin oldu ama sevinemiyorum geçen seferde böyle olmuştu 6 gün idrarda cıkınca kan vermiştim değerim 14 cıkmıstı 10.gün test verdiğimde negatifti ama. Bundada aynısı olur diye çok korkuyorum. Benim yaşadığım bu durumu yaşayan varmı?

Estorefem veya prolutex iğnenin etkisi olabilir mi
Yok canım, Estrofem ve Prolutex yapmaz merak etme. ☺️
Geçenki maalesef kimyasal olmuş senin. 😔
Ben de henüz kan vermedim, 6 ve 8.günler kanda pozitifi gördüm sadece. Doktorlar onun için 12.günü bekleyin diyorlar zaten. Biz acele ediyoruz. 🙃
Yarın kan günüm, iyi bir değer çıkarsa pazartesi ve çarşamba da verip takip edicez. Bakalım... 😉
Daha yolumuz çok uzun, Allah yardımcımız olsun hepimizin. 🥰

Back
X