• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Anladim canim peki iğneler i kendin mi yapiosun sağlık ocagimi ben im yakın deil o derdim aslında bu dediğin iğneler gobektenmi acaba ben Çarşamba ikinci randevum iğne verir herhalde serumu kendin mi istedin prednol kullanıorum ama serum belki verir
Canım serumu doktor rutin veriyor sanırım.Evet göbekten canım Progestan dex ama çok pahalı, kalçadan olana geçerim sonra ben hemşirelik çıkışlıyım kendime yapıyorum kalçadan🤣

Ben 2 günde bir progestan iğne yaptırıyorum. Doktor saati fark etmez ama aynı saatte yaptırmaya çalış dedi. ☺️
Rica edin yapan hemşireye yavaş yavaş versin ilacı, bir de iğnesen sonra iğne yerine bastırarak ilacı dağıtın. Daha az ağrı oluyo o şekilde. 🙃
Transfer günü merkezde yaptırdım iğnemi, transfer sonrası ise ilk günler ayakta yaptı hemşire sağolsun. Bugün 11.gün, yüz üstü yatabiliyorum artık. 😉
Ama tabi hep mor oralar. 🙈 Ağrı olmasın da morluklar geçiyo nasılsa. 🥰
Tamam canım tavsiyelere uycam🥰 ayakta nasıl yaptı kız 🤔 inşallah transferden sonra fitile geçer çok tırsıyorum iğneden 🤭
Sen testte pozitif mi gördün şimdi ben anlamadım 😍

Hey maşallah kız neler var öyle 😍 valla bende bişey yok bi yarın progestan iğneye başlıcam. Hatta sordum hemşireye transfer günü bi iğne falan olacak mı diye. Yok biz uygulamıyoruz dedi. Valla inşallah tutar😬
Kuzum boşver Valla bizimki de yapıyor ama ha işe yarıyor mu bilmiyorum, saglıklıysa tutunur zaten 🤗🐣

Canım serumu doktor rutin veriyor sanırım.Evet göbekten canım Progestan dex ama çok pahalı, kalçadan olana geçerim sonra ben hemşirelik çıkışlıyım kendime yapıyorum kalçadan🤣
Ne şans kendine yaparsın canım 🥰özel bişe iciomussun yiyomusun şuanda canım bende bı önde gidiosunuz Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ile ben özel bişe yemedim kahveyi bıraktım saatli kahvaltı yapiorum ilaç için siz neler yapıyorsunuz canım suanda

Ne şans kendine yaparsın canım 🥰özel bişe iciomussun yiyomusun şuanda canım bende bı önde gidiosunuz Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ile ben özel bişe yemedim kahveyi bıraktım saatli kahvaltı yapiorum ilaç için siz neler yapıyorsunuz canım suanda
Valla kuzum ekstra birşey yapmıyorum, sadece paketli gıdalar yemiyorum, ben zaten normalde kahve içmem sevmem .Ama çaydan vazgeçemiyorum, onu da açık içmeye çalışıyorum.Avakado yiyebilirsin bak bebeğin tutunması için çok faydalı, bol bol meyve sebze ye , protein al .Kendini çok kasma ben daha öncede tranfer olduğum için bence en önemli şey pozitif bakmak, stres yapmamak ❤️

Tamam canım tavsiyelere uycam🥰 ayakta nasıl yaptı kız 🤔 inşallah transferden sonra fitile geçer çok tırsıyorum iğneden 🤭
Sen testte pozitif mi gördün şimdi ben anlamadım 😍
Benim hem fitil hem iğne var. 🙈
Ayakta sedyeye kollarını koyup dayan dedi, yaptı valla. 😂😂😂
Ya evet, idrarda iki gün arayla pozitifi gördüm ama kan vermediğim için kimyasal mı değil mi bilmiyorum henüz. 🙈🙈🙈

Valla kuzum ekstra birşey yapmıyorum, sadece paketli gıdalar yemiyorum, ben zaten normalde kahve içmem sevmem .Ama çaydan vazgeçemiyorum, onu da açık içmeye çalışıyorum.Avakado yiyebilirsin bak bebeğin tutunması için çok faydalı, bol bol meyve sebze ye , protein al .Kendini çok kasma ben daha öncede tranfer olduğum için bence en önemli şey pozitif bakmak, stres yapmamak ❤️
Evet avakado aklımda ya aslında kasmiorum da tek kalicam eşim izin alır ama ondan stres yapiorum sonra diorum millet hamile kalio haberi yok iş yapio sende diorum dinlene dinle ne yaparım kabız olmamak için yicejleri stoklayayim🤣bı korkum da o

Benim hem fitil hem iğne var. 🙈
Ayakta sedyeye kollarını koyup dayan dedi, yaptı valla. 😂😂😂
Ya evet, idrarda iki gün arayla pozitifi gördüm ama kan vermediğim için kimyasal mı değil mi bilmiyorum henüz. 🙈🙈🙈
Gözün aydın kuzum Kanda da çıkar Allah'ım kucağına almayı nasip etsin canım🥰🥰

Ben ekstra sabah uyanınca geceden suya koyduğum kuru kayısıları yiyorum. 😉Tutunmayla alakalı değil ama bağırsakları çok güzel çalıştırıyo. 🙃
Keşke transfer öncesi başlasaydım, transferden sonraki gün bi kabızlık maceram oldu ve çok korktum cidden. 🥺

kizlar bisi sorucam size bu lutinus fitil varya hani yahu ben onu kullanirken asiri agri yapiyo bana kasiklarima onu kullandiktan sonra cok iceri sokmuyorum aparati ama aciyor canin ya sixede oluyor mu boyle

Tureed Tureed ve Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye , ben transfer öncesi kavanoz kavanoz yemek yaptım.
Sıcakken yeni kapakla kapatınca vakumluyor kendini. 😉
10 gündür açıp yiyoruz, mis gibi valla. 🥰
Çok pratik oluyo. 😉Sadece pilav çorba yapıyorum arada. Aklınızda bulunsun. 😉
Kuzum bende yapmak istiorum cesaret edemiyorum baya soğanlı kıymalı sebze yemekleri yaptın deme cesaret edemiyorum bişe olur die neler yaptın esim yapsa çünkü en fazla biseler kizartir 🤣ee bide güzel yemeliyiz yapayım diyorum

Kuzum bende yapmak istiorum cesaret edemiyorum baya soğanlı kıymalı sebze yemekleri yaptın deme cesaret edemiyorum bişe olur die neler yaptın esim yapsa çünkü en fazla biseler kizartir 🤣ee bide güzel yemeliyiz yapayım diyorum
Tabi tabi, tencere yemeği yaptım canım. Biraz abarttım galiba. Daha 1 ay gider bize. 😂
1 kavanoz 2 gün yetiyo zaten. Hiçbir şey olmuyo, merak etme.
Önemli olan kaynar kaynar doldur kavanozları, bir de eşin evdeyken yap ki o sıksın kapakları. 🥰

Yok canım, Estrofem ve Prolutex yapmaz merak etme. ☺️
Geçenki maalesef kimyasal olmuş senin. 😔
Ben de henüz kan vermedim, 6 ve 8.günler kanda pozitifi gördüm sadece. Doktorlar onun için 12.günü bekleyin diyorlar zaten. Biz acele ediyoruz. 🙃
Yarın kan günüm, iyi bir değer çıkarsa pazartesi ve çarşamba da verip takip edicez. Bakalım... 😉
Daha yolumuz çok uzun, Allah yardımcımız olsun hepimizin. 🥰
Amin canım inşallah sonucun yüksek cıkar saglıkla kucagına alırsın meleğini. İn şallah benim de bu sefer kimyasal olmaz

Tabi tabi, tencere yemeği yaptım canım. Biraz abarttım galiba. Daha 1 ay gider bize. 😂
1 kavanoz 2 gün yetiyo zaten. Hiçbir şey olmuyo, merak etme.
Önemli olan kaynar kaynar doldur kavanozları, bir de eşin evdeyken yap ki o sıksın kapakları. 🥰
Çok saol valla süpersin kimse yok yakınımda başka ilde herkes yapaim bende sen baya yapmışsın e süper şimdi bulantıların felan başlarsa hazır işte ugrasmican bunları bile düşünmek bize stres elimizde deil ama🤣😌

Evet avakado aklımda ya aslında kasmiorum da tek kalicam eşim izin alır ama ondan stres yapiorum sonra diorum millet hamile kalio haberi yok iş yapio sende diorum dinlene dinle ne yaparım kabız olmamak için yicejleri stoklayayim🤣bı korkum da o
Canım boşver dinlen 1 hafta sonra yavaş yavaş kalkarsin ki ilk günden sonra normal hayatınıza dönün diyor doktorların çoğu, rahîm için kan akışı lazım onun içinde hareket lazım.Bende şehir dışında olacağım transferi annemler orda 4 gün kalıp sonra uçakla eve dönüp ise başlayacağım mecburen.Kabiz çok sıkıntı ya Progestan hep kabız yapıyor, bol bol meyve sebze birde kuru meyveler tüket, evde hazır bulundur ha bide kavrulmamis kuruyemisler özellikle kabak çekirdeği ve siyah çekirdekli kuru üzüm

Çok saol valla süpersin kimse yok yakınımda başka ilde herkes yapaim bende sen baya yapmışsın e süper şimdi bulantıların felan başlarsa hazır işte ugrasmican bunları bile düşünmek bize stres elimizde deil ama🤣😌
Benim herkes yanımda aslında ama kimse bilmiyo tedaviyi. 🙈
Yalnızım yani şimdilik. 😉
O günleri düşünerek yapmak stres değil kız, valla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da bulantılara falan her şeye razıyım ben. 🥰

Back
X