• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Tureed Tureed ve Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye , ben transfer öncesi kavanoz kavanoz yemek yaptım.
Sıcakken yeni kapakla kapatınca vakumluyor kendini. 😉
10 gündür açıp yiyoruz, mis gibi valla. 🥰
Çok pratik oluyo. 😉Sadece pilav çorba yapıyorum arada. Aklınızda bulunsun. 😉
Kızlar ben de transfer öncesi yemeklerimi hazırlayıp buzdolabı poşetine doldurup buzluğa attım, öyle de çok rahat oluyo aklınızda olsun. Büyük poşetlerin içine çok rahat iki günlük yemek sığıyor, sadece çözdürüyorsun lezzet aynı😋
Ayy sağolun kızlar cansınız. Valla bu yemek işi benimde kafama dertti aileler bilmiyor bu aşamaları. Bende şimdiden yaptığım yemeklerden biraz biraz atayım🥰😍 sonra hazır olur🥳🥳

merhaba arkadaşlar temmuz ayında tüp bebek gebeliği 7.haftada kürtajla sonlandı.😔
sonrasında genetik test yaptırdık ve kan pıhtılaşmam çıktı.
şuan ikinci transferimin 11. günündeyim yarın ve pazartesi gün kan verececeğim..
adetin üçüncü günü oksapar 4000 ve aspirin 100 lük başladım.
eğer gebelik oluşursa bir hematoloji doktoru ile de devam etmek istiyorum kan değerlerimin takibi için.
hematoloji doktoruna ne zaman gitmeyelim bilginiz var mı.hcglerden sonra hemen gideyim mi kalp atışını duymayı bekleyeyim mi..
Bence de kanda pozitifi gördükten sonra git inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin🤲🤲

Ben nar suyu kabak çekirdeği geçen transfer hazirligimda çok içtim canim bu sefer hiç içmedim kendimce diorum düzeni ben mi bozdum kalındı bu sefer ne olcak bilmiorum düzensiz kalınlaşma dedi ya ama ceviz felan başlayayım artık bide Su bol içelim şimdiden başlayalım bnce ananasa ne diosunuz kimi doktor ye diomus ben daha sormadım kuzum
Kabak çekirdeği günde bir avuç yiyelim canım ya çok faydası var. Nar suyu için bir şey diyemicem şimdi bende bi tırstım🤔 düzensiz kalınlaşma olur diye. Evet suyu unuttum transferden sonra da bol dol içelim. Ananası burada duymuştum ama almıcam ya avokado var

Kabak çekirdeği günde bir avuç yiyelim canım ya çok faydası var. Nar suyu için bir şey diyemicem şimdi bende bi tırstım🤔 düzensiz kalınlaşma olur diye. Evet suyu unuttum transferden sonra da bol dol içelim. Ananası burada duymuştum ama almıcam ya avokado var
Ananas geçenkinde çok yemiştim ama bunda yemedim. 😉
Arkadaşlar rahim kalınlaşmasın sebep oluyo, transfer öncesi yemek lazım dediler.
Araştırdım ama pek bişi bulamadım, onun için bu sefer hiç yemedim ben. ☺️
Ama avokado tüm hamilelere öneriliyor. Şekli de Rahime benzediğinden rahim hastalıkları için falan da çok iyiymiş. 🙃

Arkadaşlar rahim kalınlaşmasın sebep oluyo, transfer öncesi yemek lazım dediler.
Ama avokado tüm hamilelere öneriliyor. Şekli de Rahime benzediğinden rahim hastalıkları için falan da çok iyiymiş. 🙃
Şimdiden sabah yyiyim bende doktora Diom özel bişe yiyimmi yok daha deil diolar yine sağlıklı seler yiyelim 🥰

Aynen canım avokado 🥑 baya tavsiye ediliyor. İnşallah şifa olsun hepimize😍

Tamam canım tavsiyelere uycam🥰 ayakta nasıl yaptı kız 🤔 inşallah transferden sonra fitile geçer çok tırsıyorum iğneden 🤭
Sen testte pozitif mi gördün şimdi ben anlamadım 😍
Benim çok şükür iğnem olmadı iğne yerine hap kullanıyorum halen ben 😊 ya birde ben yüz üstü halen yatmıyorum korkuyorum bisey olur diye ah bu korkular 🤦‍♀️🤦‍♀️

Benim çok şükür iğnem olmadı iğne yerine hap kullanıyorum halen ben 😊 ya birde ben yüz üstü halen yatmıyorum korkuyorum bisey olur diye ah bu korkular 🤦‍♀️🤦‍♀️
Peki bişe merak ettim ben şimdi kan sulandırıcı hap kullaniorum canım bunu kullanınca mi o iğneyi vermio ben bilgin varmı

Peki bişe merak ettim ben şimdi kan sulandırıcı hap kullaniorum canım bunu kullanınca mi o iğneyi vermio ben bilgin varmı
Kan sulandırıcı kullanıp iğne kullananlarda var sanırım canım bilenler yazar benim kullandığım hapda progestron için bana iğne ve fitil yerine hap verdi doktorum

Bende onu düşünüyorum ya transfer olanlara soralım😁 acaba yüz üstü yatmak sakıncalı mı. İğneyi nasıl yaptırıyorlar 🧐
Yok canım niye sakıncalı olsun 😊 Hatta ben yüzüstü uyumayı çok severim, karın büyümeye başlayana kadar sıkıntı olmuyo ondan sonra yatmak sakıncalı 😊

Ben geldim 🙃

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247

Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız. 🙏

Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileği ile

4 Ekim 31 yaş 3.deneme

Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
5.gun embriyosu dondurulmus

Ben geldim 🙃

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247

Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız. 🙏
Yaaaaaa, maşallah. 🥰
Ne kadar güzel bir haber bu. ❤️
Gözünüz aydın canım. 🥰

Aynen canım bende cesaret edemem ya🤭
Yok canım niye sakıncalı olsun 😊 Hatta ben yüzüstü uyumayı çok severim, karın büyümeye başlayana kadar sıkıntı olmuyo ondan sonra yatmak sakıncalı 😊
Ben sanki başlangıcından itibaren sakıncalı diye biliyorum canım yine de dikkat et sen 🥰

Back
X