• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben geldim 🙃

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247

Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız. 🙏
Maşallah maşallah canım sağlıkla büyümeye devam etsin 🥰🥰

Ben geldim 🙃

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247

Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız. 🙏
MaşaAllah ❤️ Rabbim daim etsin inş 🥰 canım ben dokuzuncu günü akşamı kan verdim negatif diye ilaçları bıraktım sen onuncu gün 8gibi bir deger yazmışsın ben çok erken mi bıraktım acaba 🤔

MaşaAllah ❤️ Rabbim daim etsin inş 🥰 canım ben dokuzuncu günü akşamı kan verdim negatif diye ilaçları bıraktım sen onuncu gün 8gibi bir deger yazmışsın ben çok erken mi bıraktım acaba 🤔
Evet 10. Gün 8 di ben kesin olmadı dedim ama ilaçlarımı içtim bekledim 2 günde bir kan verdim ama doktorum 8 i görünce olmadı demedi hayırlı olsun dedi o beni mutlu etti olumsuz konuşmadı hiç.

Yakiomus ya ben dedim kendimce hap kullaniom tüh kacamadik neyse şifa olsun da tüm iğnelerle razıyiz 😌🥰
Şöyle söyliyim iğneyi ilk kullanmaya başladığım zamanlar gözümden yaş geliyodu acısından ama şuan alıştım sanırım çok az bişey yakıyo sadece ve daha kısa sürede geçiyo yani herkeste öyle olcak diye bişey yok tabi ama ilk yaptığında canın çok yanarsa gözün korkmasın yani zamanla azalıyo 😊

Doktor ilaçları bırak dedimiki canım test gününden önce yapılan testi kabul etmiyor çoğu doktor çünkü evde kaset testin varsa yap bence her ihtimale karşı

Evt bırak dedi bende bıraktım 🙄 az önce yaptım kaset test tek çizgi çıktı olsaydı çıkardı dimi şimdiye kadar 😔
Kaçıncı gün oldu senin canım bide kaçıncı gün embriyosuydu üzülme ne olur Rabbim hayırlı zamandan hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese 🤲

Kaçıncı gün oldu senin canım bide kaçıncı gün embriyosuydu üzülme ne olur Rabbim hayırlı zamandan hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese 🤲
Üçüncü gün dondurulmuş iki taneydi 😔 üzülmemeye çalışıyorum evt ama istemsiz üzülüyor insan beklenti ve emek çok zor 😔 sen hangi aşamadasın acaba

Evt bırak dedi bende bıraktım 🙄 az önce yaptım kaset test tek çizgi çıktı olsaydı çıkardı dimi şimdiye kadar 😔
Ama o arkadaşın ki gibi 8li degerlerle başladıysa cıkarmiki o kaset testlerde yanılmak istemem hiç bilmiyorum aslında o kaset testler ne kadar degeri gösterdiginide ama

Ama o arkadaşın ki gibi 8li degerlerle başladıysa cıkarmiki o kaset testlerde yanılmak istemem hiç bilmiyorum aslında o kaset testler ne kadar degeri gösterdiginide ama
Ümidim yok ama yinede içime kurt düştü
Gidip kan vereyim mi desem yine aynı anı yaşamak istemiyorum 😔 regli bekliyorum gelmezse zaten ortaya çıkar herhalde 🤭

Üçüncü gün dondurulmuş iki taneydi 😔 üzülmemeye çalışıyorum evt ama istemsiz üzülüyor insan beklenti ve emek çok zor 😔 sen hangi aşamadasın acaba
Çok haklısın canım normalde zamanda bile ne kadar yıpranıp üzülüyoruz yanlış bişeyde yazmak istemiyorum ama 3.gün embriyosu için zaten 12.gün kan verilmesi gerekmiyomu benim 5.gündü 9.gün test günümde
Ben keseyi gördüm kalp atışı için bekliyorum canım

Çok haklısın canım normalde zamanda bile ne kadar yıpranıp üzülüyoruz yanlış bişeyde yazmak istemiyorum ama 3.gün embriyosu için zaten 12.gün kan verilmesi gerekmiyomu benim 5.gündü 9.gün test günümde
Ben keseyi gördüm kalp atışı için bekliyorum canım
😍Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş saglıkla canım😊 💞💞💞

Back
X