• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Biliyorsun ki kainattaki her şeyin yaratıcısı Allah’tır ve ancak O ol derse olur.
Biz elimizden geleni yapıcaz ve yapıyoruz da zaten, gerisi takdir-i ilahi.
Gerçekten böyle düşününce ben ve eşim ilk kaybımızı çok rahat bir şekilde atlattık.
Bu sefer yine pozitifi gördük, çok şükür. 🤲
Ama devam eder mi, kucağımıza almak nasip olur mu Allah bilir.
Kaldı ki her şey yolunda gitse bile bizim de 9 ay ömrümüzün olduğu garanti değil. 🙃
Yani demem o ki, neden olmadığı gayet açık canım benim. 😊
Canim beni yanlış anladın galiba 🤭
Tabiki her zaman tevekkül ediyorum
Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz bununda bilincindeyim
Bende ilk kaybımda elimden geleni yaptım cok şükür gerisi takdir ilahi diye ayni duayı ettim.
Halleyin de ilk denemesi tutmuştu cok şükür hamile kalabiliyor bu tutmayınca ona şaşırdım sadece hayal kırıklığı üzüntüm bu sebepten

Olsun kuzum ya bende ilkinde tutunca bu seferde olur sandm ama demek kı zamanı değilmiş.üzülmüyrm olupta kaybettikten snra bnlar hiç acı gelmıo bana
Bende ilkinde tutunca bu sefer çok umutluydum
Hayirlisi böyleymiş dediğin gibi zamani var demekki
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah 🤲💕

Evet canım ilaçlar yapıyor hep o duygusallığı🤭 ben iğneleri yaparken ağlıyordum bazen canım acıyor diye. Şimdi tebessümle hatırlıyorum o anıları. Rabbim inşallah bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla sağlıkla ol desin. Hepimiz hamiş olalım 🤲🤲
Ay amiiin amiiin kocaman amiiin 😍

Amin amin birbirimizi de hiç eksik etmeyelim insallah

Benim aslında dondurulmuş 5. Gün embriyosu ilk gebeliğimde de 5.gündü ama yine 12.gün istemişti doktor. Kan tahlili vermiştim ve değer baya yüksekti tabi o zaman anlıyor insan niye geç verildiğini ama beklemek çok zor. Ben tabi dayanamayıp 8. Gün erken gebelik testi yapmıştım bunda da yapmaya niyetim var aslında. 3. Gün embriyosu için de mi 12.gün istiyorlar ben bunu bilmiyordum pek embriyom olmadığı için malesef
Benimde öyle canım olsun bir tane olsun bizim olsun inşallah 🙏🏼

Canim beni yanlış anladın galiba 🤭
Tabiki her zaman tevekkül ediyorum
Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz bununda bilincindeyim
Bende ilk kaybımda elimden geleni yaptım cok şükür gerisi takdir ilahi diye ayni duayı ettim.
Halleyin de ilk denemesi tutmuştu cok şükür hamile kalabiliyor bu tutmayınca ona şaşırdım sadece hayal kırıklığı üzüntüm bu sebepten
Ay özür dilerim canım yaa, gerçekten çoooooooook yanlış anladım. 🙃 Niye olmadı deyince şaşkınlıkla yazdım ben de. 🙈
O kadar çok mucizeye şahit oluyoruz ki mesajları okudukça, vardır demek ki bir zamanı. 🥰
En çok tedaviyi bıraktıktan sonra doktorların asla olmaz demelerine rağmen doğal yolla gebe kalıp doğuranları okudukça hayran kalıyorum. Rabbim büyük, elbet vardır bir zamanı. ❤️
Elimizden geleni yapıp dua etmekten başka çare yok. Allah isteyen herkesin kucağını sağlıklı bir evlatla doldursun. 🤲

Ay özür dilerim canım yaa, gerçekten çoooooooook yanlış anladım. 🙃 Niye olmadı deyince şaşkınlıkla yazdım ben de. 🙈
O kadar çok mucizeye şahit oluyoruz ki mesajları okudukça, vardır demek ki bir zamanı. 🥰
En çok tedaviyi bıraktıktan sonra doktorların asla olmaz demelerine rağmen doğal yolla gebe kalıp doğuranları okudukça hayran kalıyorum. Rabbim büyük, elbet vardır bir zamanı. ❤️
Elimizden geleni yapıp dua etmekten başka çare yok. Allah isteyen herkesin kucağını sağlıklı bir evlatla doldursun. 🤲
Canim benim çok haklısın rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin hepimize insallah 🤲💕

16 sı benimde arkadaşlarım erken bak bir şey olmaz diyor ama hiiiiç cesaret edemeyeceğim günü gelene kadar herhalde 3. Gün dondurulmuş embriyo benim sizinki nasıl 12 gün sonraya verdiğine göre sizinkide 3. Gün sanırım
aynıyız😍16 test günüm...bende yapmıcam zamanında öğrencem...bişey biliyorlarki o tarihi veriyolar ...3.gün dondurulmuş benimde...

Benim bugün 9. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu. Sonucum 6.81 cikti. Cok düşük biliyorum kimyasal diye dusunuyorum. Salı günü yine kan vercem

aynıyız😍16 test günüm...bende yapmıcam zamanında öğrencem...bişey biliyorlarki o tarihi veriyolar ...3.gün dondurulmuş benimde...
Var mı bir şeyler hissettiğiniz belirti filan . aşırı karamsarlık var içimde olmucak zaten hissetmiyorum diyorum kendimi koruma mekanizması mı geliştirdim anlamıyorum ama ümidim yok hiç 🤷🏻‍♀️🙏🏼

Benim bugün 9. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu. Sonucum 6.81 cikti. Cok düşük biliyorum kimyasal diye dusunuyorum. Salı günü yine kan vercem
Öyle düşünmeyin, iki gün sonra yine bi test yapın ikiye katlarsa sıkıntı yok. Bir de normalde 5.gün embriyosu bile olsa 12.gün test günü veriyolar doktorlar genelde. Sizinki 10.gün istemiş şaşırdım.

Salı ve Perşembe testi tekrarla bence, hiç belli olmaz çünkü.
Küçük değerler daha fazla katlanabiliyor.
Belki de 12.gün 80’lere ulaşacak değerin. 😉

Back
X