- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.721
evettazemiydi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettazemiydi.
Ben istedim. Ama onlar da bu duruma alışıkmış anladığım kadarıyla, hemen getiriverdiler :)Canım merhaba, transferden sonra tekerlekli sandalye ile çıkmayı sen mi istemiştin yoksa hastane her hastasına kendisi mi böyle bir yöntem uyguluyor merak ettim :))
Anladım canım çok sağol insan heyecandan bişey sormayı unutuyor5. Güne gelenler olursa o gün arayıp kesin net bilgi veriyorlar canım ayrıca 1. Kalite diyosa AA dır zaten. Mesela benim 5. Gün 13 adet 1. Kalite embriyom olmuştu ama onları da kendi aralarında en iyi ya da daha az iyi diye ayırmıştı. Transfer günü verdikleri kağıtta da 5AA yazıyodu.
Çok iyiymiş o zaman :))Ben istedim. Ama onlar da bu duruma alışıkmış anladığım kadarıyla, hemen getiriverdiler :)
Düzenleyim canım bugün mü oldu transferinKızlar bilgilerimi düzeltirmisiniz 3.gün embriyosu ve tek embriyo transfer edildi.
hayır ayın 7sinde olduDüzenleyim canım bugün mü oldu transferin![]()
allahim yardimcin olsun insallah sana simsiki tutunsun embriyolarin rabbim isin sonunda sevinc gozyaslati dokmeyi nasip etsin insallahhhhKızlar yarın 15.30 da transferim var , o kadar değişik duygular içindeyim ki bu sefer tutacak mı ne olacak bilmiyorum , bir umutluyum bir umutsuzum.Tam da grip olduğum zamana geldi ama yapacak birşey yok iki gündür yemediğim içmediğim kalmadı resmen inşallah yarına daha da iyi olurum, dualarınızı beklerim![]()
Ne demek canım normal yani heyecanlı zamanlar tabi transfer de yaklaştıAnladım canım çok sağol insan heyecandan bişey sormayı unutuyor![]()
Benim 9. gun idrarda negatifdi kanda 6.81 cikti. Dokuzuncu gün için çok çok düşük ama yarın bidaha vereceğim test. Ya gec tutunma ya kimyasalArkadaşlar 5.gun embriyosu çift transfer olup 7.gun idrar da testi negatif olup sonrası pozitif olan varmı.. varsa yazıp bana ümit olabilirmi benim bugün 7.gunum ve testim negatifçoğu yazılanlari okudum ve gebelik olduysa silik te olsa az bsy çıkıyor anladığım kadarıyla lütfen benim gibi olan varsa dönsün nolur
Kacinci gun bugun. Igne ise yararda icin rahatlar insallahKızlar Selam,
Bi durum güncellemesi yapmak istedim. Hemde benimle aynı şeyler yaşayanlar olur da yazarsa görsün istedim.
En son idrarda gebelk testim pozitifti. Kan için perşembeyi bekliyorum. Dün akşama doğru açık pembe renkli lekelenmem oldu. Dr’uma yazdım. Her şeyin yolunda olduğunu kafama takmamam gerektiğini söyledi. Bugün sabah kahveye döndü öğleden sonra kan rengini aldı. Durmayınca 2 saat önce yine yazdım. Az az geliyor ama renk bu şekilde diye. Pruloton (düşük önleyici) olmamı istedi. Test yaptığımı söylememiştim. Şuan bende durumlar feci karışık. Lekelenmeyi keseceği söyleniyor bu prulutonun ama bakalım.
Doktorum hapsurmanin sorun olmadigini soyledi. Ben cok hapsururum arda arda 3-4-5 olur hemde gun icinde bi kac kere bu sekilde. Bu yuzden bende korkuyorum.4 gundur sadece 1 kere hapsurdum. Korkudan kacti sanirimKızlar mrb transferimin dördüncü günü bugün dünde bugünde hapşırdım bn çok korkuyorum acaba hapşırdıpım için tutmazsa diye çok evhamlanıyorum ne iyi gelir ne iyi gelmez diye rabbim çabamızı boşa çıkarmaz inşlh
Benim 9. gun idrarda negatifdi kanda 6.81 cikti. Dokuzuncu gün için çok çok düşük ama yarın bidaha vereceğim test. Ya gec tutunma ya kimyasah
Hayırlısi olsun inşallahBenim 9. gun idrarda negatifdi kanda 6.81 cikti. Dokuzuncu gün için çok çok düşük ama yarın bidaha vereceğim test. Ya gec tutunma ya kimyasal
Transfer gününü saymazsak 8.günü. Amin canım çok saol. Perşembeyi bekliyorum. Hayırlısı..Kacinci gun bugun. Igne ise yararda icin rahatlar insallah
Üstteki 9.10.21 günü akşam testiKızlar Selam,
Bi durum güncellemesi yapmak istedim. Hemde benimle aynı şeyler yaşayanlar olur da yazarsa görsün istedim.
En son idrarda gebelk testim pozitifti. Kan için perşembeyi bekliyorum. Dün akşama doğru açık pembe renkli lekelenmem oldu. Dr’uma yazdım. Her şeyin yolunda olduğunu kafama takmamam gerektiğini söyledi. Bugün sabah kahveye döndü öğleden sonra kan rengini aldı. Durmayınca 2 saat önce yine yazdım. Az az geliyor ama renk bu şekilde diye. Pruloton (düşük önleyici) olmamı istedi. Test yaptığımı söylememiştim. Şuan bende durumlar feci karışık. Lekelenmeyi keseceği söyleniyor bu prulutonun ama bakalım.
Bugün bı arkadaş test yaptı 7.gununde pozitif i gördü masallah