• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benim kaybın olmadan 8 yılda hep testler negatif az önce hıçkırarak ağladım diorum yapma güzel seler olcak transfere az kaldı ama Allah'ım isteyen herkese aratmadan kucağına alsın inşallah 🤲🤲
Ayy yapma kuzum ya kıyamam. İnanmalıyız. Her şey güzel olacak diyelim birbirimize.

Oo maşallah canım 😍 en iyisi ne güzel stresten uzak duruyorsun zaten en önemlisi o stres 😍 senin test günü ne zaman 😍
19 u test günüm canım. Az kaldı. Bugün erken test yaptım çıkmadı ama 7. gün pek de beklememiştim zaten. Bakalım. Yeğenim 3 yaşında, baya baya oyalıyor beni. Tüm gün plajda takılıyoruz birlikte. Akşam o da ben de serilip kalıyoruz valla 😂

Kızlar merhaba, transfer gününü saymazsak bgn 5. Günüm. Yrn kan testi versem çok mu erken olur acaba? Oksapar kullanıyorum, gebelik yoksa ve bunu erkenden ögrenirsem ona göre iğne kullanmama gerek kalmaz diye düşünüyorum aslında. Hafta sonu da saglik ocakları kapalı o yüzden yrn mı yaptırsam diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Kızlar merhaba, transfer gününü saymazsak bgn 5. Günüm. Yrn kan testi versem çok mu erken olur acaba? Oksapar kullanıyorum, gebelik yoksa ve bunu erkenden ögrenirsem ona göre iğne kullanmama gerek kalmaz diye düşünüyorum aslında. Hafta sonu da saglik ocakları kapalı o yüzden yrn mı yaptırsam diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
erken canım.

Canım kaçıncı gün embriyosuydu? 6. gün çok erken daha ya

19 u test günüm canım. Az kaldı. Bugün erken test yaptım çıkmadı ama 7. gün pek de beklememiştim zaten. Bakalım. Yeğenim 3 yaşında, baya baya oyalıyor beni. Tüm gün plajda takılıyoruz birlikte. Akşam o da ben de serilip kalıyoruz valla 😂
Sizin 19'una kadar beklemenize gerek yok bence, 19'u benim test tarihim; benim transferim sizden iki gün sonra yapıldı. 17 si uygundur bence 😁

Kizlar ya kahve bitki çayları yasak ya sıcak içtiğiniz bişe varmı sizin bu dönemde içtiği ne var sağlıklı havuc elma sktim ama malum kahve icemioruz ya ona benzer bişe ariorum 😔

Sizin 19'una kadar beklemenize gerek yok bence, 19'u benim test tarihim; benim transferim sizden iki gün sonra yapıldı. 17 si uygundur bence 😁
Ya ilk transferimde doktorumla biraz tersleştik. Adam her adımda haklı çıktı annem gibi 😂 o yüzden test 19 unda dedi tamam dedim, sözünü dinliyorum. Bir de 17 si pazara geliyor o yüzden mecbur bekleyeceğim gibi 🤦🏼‍♀️

Kizlar ya kahve bitki çayları yasak ya sıcak içtiğiniz bişe varmı sizin bu dönemde içtiği ne var sağlıklı havuc elma sktim ama malum kahve icemioruz ya ona benzer bişe ariorum 😔
Bana günde 1 fincan kahve içebilirsin dedi. Siyah çay abartmadan iç ama meyve ve bitki çatları özellikle adayı kesinlikle yasak dedi. Ben her gün 1 türk kahvesi içiyorum şekersiz. Onun haricinde bol bol su içiyorum sadece

Benim doktorum kahveyi günde bir fincan ile sınirlı tut bisey olmaz dedi. Benim de kışın canım çok kahve çekiyor malesef o yüzden 3 gündür içiyorum. Kendimi bir şeyler için sınırlandırınca daha çok strese giriyorum ben. Bu dönemde sırf faydali olsun diye bir seylerin suyunu sıkıp içmek tehlikeli olabilir diye düşünüyorum ben. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, mevsiminden meyve sebze tüketiyorum, arada bir bahçeye cikip d vitamini niyetine sırtımı güneşe veriyorum o kadar 😊

ben 8.gün yaptım da noldu...iyice kafam bunaldı...yine 12 yi bekliyorum paşa paşa...insan malesef muallak yaşıyor...beni migren yoldan çıkardı...yarın yaptırcam valla...çıkmazsa (ki negatif biliyorum) ilaçları keserim en azından raatlarım.

Bana günde 1 fincan kahve içebilirsin dedi. Siyah çay abartmadan iç ama meyve ve bitki çatları özellikle adayı kesinlikle yasak dedi. Ben her gün 1 türk kahvesi içiyorum şekersiz. Onun haricinde bol bol su içiyorum sadece
Ya çok kahve iciodum stres yapcaksan iç ama onermioruz deyince hiç içmedim şimdide böle ariorum bol su aklımda güzel haberler alicaz sizinde hayırlı olsun tedaviniz🤲🥰🥰

Merhabalar

Benim de sorum olacak bilen yaşayan yada duyan varsa bilgilerinizi beklerim.

Şu an 7 haftadayiz kalp atışını gördük. 15 gün önce yoğun kanamam olmuştu ama içerde kanama alanı yoktu neyse kese gelişti falan bebegi gördük kalbi duyduk. Dün sabah baz biraz kanamam oldu. Dr gittik kese etrafı kanama alanı olmuş bebek yine sağlam kalbi atıyor ama kese küçülmüş biraz dedi bol bom su ve ve 10 gün rapor verdi sadece yaticaksin dedi doktorum. İnsallah bişey olmayacak cumartesi tekrar gel bakalım yine dedi. Sonra rapor icin devlet Hastanesi'ne gittim doktorumun SGK anlaşması olmadığından raporu SGK anlaşmalı olan yerler yazıyormuş devlet hastanesindeki doktor empati yoksunu raporu yazıyım ama bu düşer duscekse düşer zaten dedi tüm moralimi bozdu. Zaten bu 5. Deneme daha önce 2 tedavi olumsuzdu. 1tedavi düşük 1 tedavi de kalbi durdu 2 kere kürtaj oldum Böyle yaşayan bilen duyan varmı aranızda.
Canim olumlu dusunmeye calis Rabbimin izniyle hersey duzelir..hastanede boyle dusuncesiz insanlarin olmasi sinir ediyo dedigin gibi empati yoksunu 😏duaciyiz canim Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler

Benim doktorum kahveyi günde bir fincan ile sınirlı tut bisey olmaz dedi. Benim de kışın canım çok kahve çekiyor malesef o yüzden 3 gündür içiyorum. Kendimi bir şeyler için sınırlandırınca daha çok strese giriyorum ben. Bu dönemde sırf faydali olsun diye bir seylerin suyunu sıkıp içmek tehlikeli olabilir diye düşünüyorum ben. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, mevsiminden meyve sebze tüketiyorum, arada bir bahçeye cikip d vitamini niyetine sırtımı güneşe veriyorum o kadar 😊
Cok doru soledim ben şimdi demeden böle havuç suyu bide hergun içersem bişe olabilir ay şaşırdık napcagimizi ben sigara kullaniodum onu bırakıp kahve ye saldırdım şimdi oda gitti 😂😂

Dunden beri carpintim var gece uyuyamadım 😔 strestenmi, ilaclardanmi bu kadar carpinti. Oksapar, progestan igne ve fitil, coraspin, prednol, estrofem kullaniyorum. Bunlari kullanip carpintisi olan varmi. Ilki dusuk oldugu icin, ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. Sanirim birazda bu yuzden oluyo. Yarin test gunum bi an once zaman gecsin istiyorum

ben 8.gün yaptım da noldu...iyice kafam bunaldı...yine 12 yi bekliyorum paşa paşa...insan malesef muallak yaşıyor...beni migren yoldan çıkardı...yarın yaptırcam valla...çıkmazsa (ki negatif biliyorum) ilaçları keserim en azından raatlarım.
Neden kafanız allak bullak oldu peki? 8.gün kanda çıkmadı mı?

5.gün canım. Hmm millet idrar testi yapıp ögreniyor ya o yüzden belki kan için erken değildir dedim. Neyse bekleyeyim bari p.tesiye kadar 😊
Yok canım erken. Pazartesi yap derim. İdrar testi de saçmalık. Evde var diye yaptım ben. Gece 4 defa tuvalete çıkınca sabah idrar testine bişey kalmıyo bence 😂

Back
X