• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Cok doru soledim ben şimdi demeden böle havuç suyu bide hergun içersem bişe olabilir ay şaşırdık napcagimizi ben sigara kullaniodum onu bırakıp kahve ye saldırdım şimdi oda gitti 😂😂
Ben akşamları süt ısıtıp içine ya bir tatlı kaşığı bal atıyorum ya da bir çay kaşığı kakao atıp öyle içiyorum. Kakaolu süt kahvenin yerini tutuyor bence ama tabi bir cay kasigi kakaonun hamilelikte zararı var mıdır hiç bilmiyorum, araştırmadım hiç.

Merhaba kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda büyümüş bebeğim ❤ tam 9 haftalığız 15 gün sonra tekrar kontrolüm var 3 hafta sonra da ikili test için gidicem hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲😍😍
Masaallah cok guzel canim Rabbim saglikla afiyetle kucagina almani nasip etsin🥰

Kızlar, günlük kahve hakkımı içip kapatmıştım. Faldan az buçuk anlayanlar bi el atabilir mi falıma? 😆

Eklentiler

• 16342133229651688354495870853426.webp
    16342133229651688354495870853426.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 16342133538907633397335853548233.webp
    16342133538907633397335853548233.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 16342133976711966607778104949.webp
    16342133976711966607778104949.webp
    17 KB · Görüntüleme: 24
Transfer sonrası uçağa binenler acaba x-ray cihazından geçtiniz mi , bir sıkıntı olur mu internette gebeler için sıkıntı olacak bir radyasyon söz konusu değildir yazıyor ama bilemedim gerçi benim transferin 4, günü yolculuk olacak, gebe olduğum bile belli değil ama bilemedim

Transfer oldum canım geldim odaya şimdi 😍 aynen parfüm sıkmadım. 😍
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
Hayirlisi olsun insallah canim simsiki tutunurlar insAllah analrina bebeler🥰🥰 1 mi 2 mi koydurmustun canim bi ara kararsizdin da kacirdim en son neye karar verdigini

Kızlar o değil de bende o kadar kaset test olunca her gün test yapıyorum 😂Hala ovitrelle etkisi geçmemis silik çıkıyor, dünkü daha silikti bugün daha belirgin idrara göre değişiyor herhalde 😂Ne zaman etkisi geçecek merak ediyorum
Belki de hic silnmeden direk pozitif dönüyordur canim nerden bilcez ki🤔🤭😇

Çok sıkıştıysan artık gidebilirsin canım, bana 1 saat sonra tuvalete gidebilirsin demişlerdi ya da eğer sürgü verdilerse ona yap için rahat etmezse.
Ya yurtdisinda ne kadar farkli durum lar bilmiyor musunuz kizlar.. Burda hic yatirmiyolar ve transfer sonrasi hemen wc ye gidebilirsiniz diyorlar🤷‍♀️

E biz bosunami strese girioz 😂😂 en büyük derdim benim nasi yurucem oturcam bişe olurmu
Aslında hiç stres yapmaya gerek yok . Stres çok daha zararlı.Oyle basit hareketlerle, oturup kalkmakla embriyoya zarar gelmez.Sadece ağır kaldırma , birde çok yükseğe uzanma yeterli camım

Yani bilmiyorum canim bana kalirsa biraz yatip dinlenmek en iyisi.. Psikolojik bile olsa..
İnsan kendini iyi hissediyor canım aslında yatınca ama doktorlar hemen kaldırıyorlarsa vardır bildikleri herhalde, zaten internette de transfer sonrası dinlenenler ile ayağa kalkanlar arasında başarı oranı arasında bir fark bulunamamış

Val
Ay bak o ihtimalde var , o sebeple ben her gün test yapmaya devam edeceğim, tabi kafayı yemezsem 🤣
Valla burdaki lere göre aynen öyle 🤷‍♀️ ben sormustum bana agir bile kaldirabilirsin bisey olmaz dedi ya.. Bence sacmaliyorlar. 5 kg Dan fazla mesela dedim bisey olmaz dedi. Gerci cocuklu olanlar var onlari tasiyan hamile kalan belki de haklilar bilemiyorum. Hersey allahtan ya istedigimi kadar dikkat edelim olmucak Sa olmuyor.. Iste keske deme ek icin biz kendimiz I rahatlatiyoruz biraz belki de..

Back
X