• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım bende tuvalette ıkınmamak için fazla kalıyorum galiba bu zararlımı
Zararı var mı bilmiyorum ama çok kalıp beklemek yerine ben sık sık gidiyorum tuvalete. 😀
Her defasında deniyorum, olmazsa zorlamıyorum. ☺️

EzgininAnnesi EzgininAnnesi ve LuckyCharm LuckyCharm
Duphalac bitkisel bir şurup, minnacık bebeklere bile veriyorlar.
Tabii ki doğal yolla boşaltımı sağlamak en güzeli ama kullandığımız ilaçlar ve hareketsizlik, düzgün beslenmeye rağmen kabız yapıyor maalesef.
Bu şurup en azından dışkıyı yumuşatıyor. 👌🏻

Ben transferin 2.günü acayip zorlandığım için gün aşırı duphalac kullandım.
Belli bir zaman sonra zaten vücut ilaçlara alışacak ve düzene girecek inşallah. 😊

Ancak ilk başlarda kabızlık problemi yaşayan herkese duphalac öneririm.
Bana hemşire konforuna göre kullan dedi.
Baktım çok fazla katı beslendim veya o gün tuvalete çıkamadım, hala arada içiyorum.
Evet, tadı şerbet gibi çok kötü.
Kapatın burnunuzu gözünüzü dikin kafaya. 😂

Sanırım 🙂 sole güçlü bı tekme o hassas tohumu haliyle ne güzel olur😂😂 akıntı fitilden sonra demi seninde ama önceden sadece ilaç olarak geliodu fitil yapsa dicem ki sadece ilacti seninde öyleydi demi bide belim agrio dün çok ağrımadi düne kadar hep çok ağrıdı
Fitilde daha farklıdır ama bel.agrisi yapar uzan ara ara 👶🏻

Zararı var mı bilmiyorum ama çok kalıp beklemek yerine ben sık sık gidiyorum tuvalete. 😀
Her defasında deniyorum, olmazsa zorlamıyorum. ☺️

EzgininAnnesi EzgininAnnesi ve LuckyCharm LuckyCharm
Duphalac bitkisel bir şurup, minnacık bebeklere bile veriyorlar.
Tabii ki doğal yolla boşaltımı sağlamak en güzeli ama kullandığımız ilaçlar ve hareketsizlik, düzgün beslenmeye rağmen kabız yapıyor maalesef.
Bu şurup en azından dışkıyı yumuşatıyor. 👌🏻

Ben transferin 2.günü acayip zorlandığım için gün aşırı duphalac kullandım.
Belli bir zaman sonra zaten vücut ilaçlara alışacak ve düzene girecek inşallah. 😊

Ancak ilk başlarda kabızlık problemi yaşayan herkese duphalac öneririm.
Bana hemşire konforuna göre kullan dedi.
Baktım çok fazla katı beslendim veya o gün tuvalete çıkamadım, hala arada içiyorum.
Evet, tadı şerbet gibi çok kötü.
Kapatın burnunuzu gözünüzü dikin kafaya. 😂
Ben kilo verdim 😂 artık nasıl sağlıklı beslendiysem 😂😂😂

Maşallah, ne güzel. 😉
Beslenme tüyolarını bizimle de paylaş o zaman. 🥰
Bollca su. Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir çok az ekmek yedim. Öğlen çorba. aralarda ceviz fındık nar kayısı. Akşam sebze çorba 🙈🙈
Şuan bende kendime şaşırdım nasıl böyle düzenli yemişim 😂😂

Bollca su. Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir çok az ekmek yedim. Öğlen çorba. aralarda ceviz fındık nar kayısı. Akşam sebze çorba 🙈🙈
Şuan bende kendime şaşırdım nasıl böyle düzenli yemişim 😂😂
Nar neden?
Çünkü bildiğim kadarıyla rahim duvarını kalınlaştırıyor nar.
Kese göründükten sonra Estrofem’i bile azaltarak kesiyor doktorlar.
Rahim duvarının fazla kalınlaşması istenilmeyen bir şey.
Bebeğin gelişimini engelliyo.

Kızlar günaydın. Ben bu sabah 4lerde bi uyandım kasıklarım çayır cayır yanıyor. Resmen adet ağrısı çok fenaydı 2 saat filan ağrıdı dedim sabah adet olcam herhalde. Şimdi de hafiften var ama adet olmadım. Bu kadar şiddetli ağrı oluyor mu ya bugün 7. Günüm

S serenndrmz slm canim
naptin nasilsin bugün hala guruldamalar gaz falan varmi sende
İyiym canım bu gaz bende akşam uzerı başlıyor onu fark ettım iğneyi olduktan sonra dun gece de oldu midemde oluyo sanki önce gaz.. midem ağrıyor gbı oluyo karnım ağrır gbı oluyo boyle degısık bsey.. çok az sırtım belım ağrır gbı oluyo bazen 😅 ne çok sacmaladm..6.gunum bugun test yapacaktm vazegctm szde nasıl durumlar?

Cnm fazla kalma. Olmuyorsa kalk yürü biraz 1 2 de kayısı at ağzına sonra gidersin yine. Ama o kadar kalma. Ben kendimi sartlandirmistım 3 dk da çıkacağım diye 🥰
Yürüyorum yatmıyorum günlük hayatıma ağır işler yapmayacak şekilde devam ediyorum tuvalet sorunum yok sadece ıkınmamak için kendimi zorlamadan biraz duruyorum🥰

Bende öyleyimmm bi umutlu bi umutsuz sonra amaaaan hayirlisi neyse o olsun diyorum. Daahaa 2. Günümüz belirtide olmaz ki🤷‍♀️
Belirti değil de his daha güçlü bişi geliyor bana belirti test sonucu başlar bu arada planlar ilaçtan bence benm transferden önce göğüslerim o kadar gergin ve acıyordu ki o zaman dedim bunlar ilaçtan diye

Ben De seni merak ediyordm dedim orada sabah olmuştur gitmiştir diyordum
Gittik canim evet maalesef negatif zaten transfer edilen yumurta kalitesi 3.-4.kaliteymis doktorumuz her zaman olumlu tarafa donuk bilgiler veriyo bize o yuzden basta soylemedi stres almayalim cunku olumluya da donebilir diye ki bugun adet oldugumu soyledigimde yine de cok uzuldu velhasili biraz kilo vermemin de faydasi olacagini soyledi bi iki ay icinde bi kac kilo verebilirsem tekrar baslicaz tedaviye bu sekilde canim ☺ umarim buradaki en son negatifi goren kisi olurum benden sonra herkes pozitif olsa gercekten mutlu olurum duaciyim 🤗

Back
X