• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaslaaar, bende cumartesi gunu transfer oldum, ilk transferim ve cok heyecanliyim. 27 yasindayim yumurta rezervim dusuk oldugu icin tup bebek tedavisine basladik, toplamda 4 yumurta toplanabildi ,3 embriyo vardi, 1 tanesi saglikli oldu onu transfer ettiler, 5.gun embriyosu olur kendileri :D kendimde belirti aramamaya calisiyorjm ama beklemek ne zor sey, Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah

İyiym canım bu gaz bende akşam uzerı başlıyor onu fark ettım iğneyi olduktan sonra dun gece de oldu midemde oluyo sanki önce gaz.. midem ağrıyor gbı oluyo karnım ağrır gbı oluyo boyle degısık bsey.. çok az sırtım belım ağrır gbı oluyo bazen 😅 ne çok sacmaladm..6.gunum bugun test yapacaktm vazegctm szde nasıl durumlar?
canim bendede öyle aksm yataga yatarken o guruldamalar basliyor gaz gibi yada degil gibi de anlamadim ara ara da hafif adet sancisi gibi gelip gidiyor canim ve baya akintim oluyor ama sanirim o fitilden dolayi canim bence erken en azindan illa erken yapmak istiyorsan yine bir 8inci gün olsun tabi sen bilirsin

Kızlarr yaa gaz probleminiz hala varmk ben akşam iğne vurduktan sonra aşırı gaz var normal mi bu haftalarda 🥰☺️

Gittik canim evet maalesef negatif zaten transfer edilen yumurta kalitesi 3.-4.kaliteymis doktorumuz her zaman olumlu tarafa donuk bilgiler veriyo bize o yuzden basta soylemedi stres almayalim cunku olumluya da donebilir diye ki bugun adet oldugumu soyledigimde yine de cok uzuldu velhasili biraz kilo vermemin de faydasi olacagini soyledi bi iki ay icinde bi kac kilo verebilirsem tekrar baslicaz tedaviye bu sekilde canim ☺ umarim buradaki en son negatifi goren kisi olurum benden sonra herkes pozitif olsa gercekten mutlu olurum duaciyim 🤗
Hayırlısı olur inşallh çoğu gitmiş bilee 🥰

Kızlar bugün transfer sonrası 3. Günüm. Sabah göğüslerim acımaya başladı ama benim her regl öncesi de acıdığı için bir şeye yoramadım

Yok hayır.lutinus vajınal tablet transferden 4 gun önce basladım.progestan ıgne 3 gunde bır vuruyorum.siz nerde tedavi gördünüz
Ben izmirdeyim
Ben de biraz erken yapacağım testi ama ovitrelle kullananlarda yalancı pozitif görülebiliyor diye korkuyorum (transferin üçüncü günü ovitrelle vermişti doktorum) ben de progestan fitil ve kan sulandırıcı iğne alıyorum (pıhtılaşma yatkınlığı var bende)

Çatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.😔
Bizim Söyleyeceğimiz hiçbir teselli işe yaramayacak biliyorum, o yüzden Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişle teselli versin sana, sabırlar dilerim

Gittik canim evet maalesef negatif zaten transfer edilen yumurta kalitesi 3.-4.kaliteymis doktorumuz her zaman olumlu tarafa donuk bilgiler veriyo bize o yuzden basta soylemedi stres almayalim cunku olumluya da donebilir diye ki bugun adet oldugumu soyledigimde yine de cok uzuldu velhasili biraz kilo vermemin de faydasi olacagini soyledi bi iki ay icinde bi kac kilo verebilirsem tekrar baslicaz tedaviye bu sekilde canim ☺ umarim buradaki en son negatifi goren kisi olurum benden sonra herkes pozitif olsa gercekten mutlu olurum duaciyim 🤗
😕 sizin test te çizgi çıkınca ne kadar sevinmiştim rabbim tez zamanda sağlıklı bebiş versin

Gerilmek yasak Gerinmek Yasak uzanmaya çalışmak yasak ona göre dikkat edin lütfen 🙏🙏🙏
Ya ben istemsizce uyanırken farkında olmadan geriniyorum tam gerinirken kendime geliyorum korkuyorum
Bir de pantolon ve külot değiştirirken korkuyorum çok eğilip bükülüyormuşum gibi geliyor rabbim korusun artık

Ben Bugün bebişleri hiç hissetmiyorum kızlar daha dördüncü gün ama sanki önceki günler orda olduklarını hissediyordum şimdi hiçbirşey yok gibi 😢 olumsuz düşünmek de istemiyorum ama elimde değil

Ya ben istemsizce uyanırken farkında olmadan geriniyorum tam gerinirken kendime geliyorum korkuyorum
Bir de pantolon ve külot değiştirirken korkuyorum çok eğilip bükülüyormuşum gibi geliyor rabbim korusun artık
canım allah öyle güzel koruyor ki öyle ufak tefek şeyler engel değil benim başıma gelmeyen kalmadı çok şükür benimle yavrum

Ben Bugün bebişleri hiç hissetmiyorum kızlar daha dördüncü gün ama sanki önceki günler orda olduklarını hissediyordum şimdi hiçbirşey yok gibi 😢 olumsuz düşünmek de istemiyorum ama elimde değil
olumsuz düşünme hissetmen mümkün değil ki zaten bende hissedememiştim birşey dua et sadece

Back
X