- 3 Mayıs 2021
- 108
- 73
- 28
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim de 2.asılamanin 11.günü erken gebelik testi yaptım ama negatif acaba erken mi yaptım bilmiyorum .Adet ağrısı gibi ağrılar oldu ama kullandığım ilaclardandir diye düşünüyorum.Herkese merhaba arkadaşlar, 9 eylülde 2.kez aşılama yapılacak ilki tutmadı malumunuz. Bu yüzden çok umutlu değilim ama Rabbim bilir diyip yola koyulduk yine..benim gibi olanlarınız var mı yada aşılama ile gebe kalanlarınız...Hadi birbirimize destek olalım![]()
Bende bu yüzden tüp bebek tedavisine geçmeye karar verdim.Canım benim de 2.asılamanin 11.günü erken gebelik testi yaptım ama negatif acaba erken mi yaptım bilmiyorum .Adet ağrısı gibi ağrılar oldu ama kullandığım ilaclardandir diye düşünüyorum.
ilk aşılamada 10 gün sonra kanda çıkar dedi doktor belki idrar testinde çıkmamıştır kanda baktır istersen ,bu zamana kadar öğrendiğim şeylerden biri de adet günü geçmeden idrar testi çok da güvenilir değil benceCanım benim de 2.asılamanin 11.günü erken gebelik testi yaptım ama negatif acaba erken mi yaptım bilmiyorum .Adet ağrısı gibi ağrılar oldu ama kullandığım ilaclardandir diye düşünüyorum.
kaç aşılama oldu sizinBende bu yüzden tüp bebek tedavisine geçmeye karar verdim.
Benimde ilk olacak 3 kere yumurta geliştirici ilaç kullandım hsg çekildim ama gebelik oluşmadı bizde ileri hareketimiz biraz düşük ümitliyim aşılamadan ama bakalım Allah nasip ederse oluyor herşey perşembe doktora gidicem başlıcaz aşılama tedavisi için nasıl bi süreç acaba aşılama sırasında falan ağrı oluyor mu biraz tedirginim ve birde iğnemi yapabileceğimi hiç sanmıyorum yaHerkese merhaba arkadaşlar, 9 eylülde 2.kez aşılama yapılacak ilki tutmadı malumunuz. Bu yüzden çok umutlu değilim ama Rabbim bilir diyip yola koyulduk yine..benim gibi olanlarınız var mı yada aşılama ile gebe kalanlarınız...Hadi birbirimize destek olalım![]()
Teşekkür ederim canımilk aşılamada 10 gün sonra kanda çıkar dedi doktor belki idrar testinde çıkmamıştır kanda baktır istersen ,bu zamana kadar öğrendiğim şeylerden biri de adet günü geçmeden idrar testi çok da güvenilir değil bence
1.negatif .bu ikinci canım. 11.gundeyim bekliyorum testikaç aşılama oldu sizin
benim ilaçla geliştirildi yumurtalarım aslında zaten o konuda problemim yok sizinde öyleyse ilaçta verilebilir, uygulamada da çok kısa süren ağrısız bir işlem korkulacak hiç birşey yok merak etmeyinBenimde ilk olacak 3 kere yumurta geliştirici ilaç kullandım hsg çekildim ama gebelik oluşmadı bizde ileri hareketimiz biraz düşük ümitliyim aşılamadan ama bakalım Allah nasip ederse oluyor herşey perşembe doktora gidicem başlıcaz aşılama tedavisi için nasıl bi süreç acaba aşılama sırasında falan ağrı oluyor mu biraz tedirginim ve birde iğnemi yapabileceğimi hiç sanmıyorum ya![]()
hayırlısıyla inşallah olur , özelde mi devlette mi yaptırdınız1.negatif .bu ikinci canım. 11.gundeyim bekliyorum testi
Devlette yaptırdım özele 2 yıl tedavi gördük ama özelden hiç memnun kalmadım. Bana hiç bakmadan ilaç verdiler.Şu ay olcak bu ay olcak dediler .Devlete gittim eşim de de bende sıkıntı cıktı. Özel e göre ikimiz de de sıkıntı yoktu .Bütün herşeyi yaptıktan sonra aşılamaya geçti doktor .Ama özel de hiç bize bakmadılar direk ilaç la tedaviye başladılar.O yüzden özele gitmek istemiyorum bir dahahayırlısıyla inşallah olur , özelde mi devlette mi yaptırdınız
Hiç korkmayın o kadar kolay oluyor ki.İnan ki en zoru aşılama yapıldıktan sonra testi verene kadar beklemesi .Insan bir umut bekliyor her belirtiyi hamilemiyim acaba diye yorumluyor ama olmayınca çok kötü oluyor .en zoru bu zamanlar canım. Yoksa iğne ilaç aşılama süreci çok kolay .Aşılama yaparken iğne yaparken hiçbirşey hissetmiyorsunn farkına bile varmıyorsun saniye içerisinde bitiyorBenimde ilk olacak 3 kere yumurta geliştirici ilaç kullandım hsg çekildim ama gebelik oluşmadı bizde ileri hareketimiz biraz düşük ümitliyim aşılamadan ama bakalım Allah nasip ederse oluyor herşey perşembe doktora gidicem başlıcaz aşılama tedavisi için nasıl bi süreç acaba aşılama sırasında falan ağrı oluyor mu biraz tedirginim ve birde iğnemi yapabileceğimi hiç sanmıyorum ya![]()
Merhaba, benimde eşimde sperm sayısı az ve hareketlilik az. Bugün muayene olduk bende.asilama deneme taraftariyim. Sizin sorununuz neydi acabaHiç korkmayın o kadar kolay oluyor ki.İnan ki en zoru aşılama yapıldıktan sonra testi verene kadar beklemesi .Insan bir umut bekliyor her belirtiyi hamilemiyim acaba diye yorumluyor ama olmayınca çok kötü oluyor .en zoru bu zamanlar canım. Yoksa iğne ilaç aşılama süreci çok kolay .Aşılama yaparken iğne yaparken hiçbirşey hissetmiyorsunn farkına bile varmıyorsun saniye içerisinde bitiyor
Merhaba, benimde eşimde sperm sayısı az ve hareketlilik az. Bugün muayene olduk bende.asilama deneme taraftariyim.
Benim rahim ağzı çok dardı onu açtılar.Ve rahim içersine yapışıklık varmış onu açtılar. Sonra aşılamaya geçtik. Eşiminde ileri hareketlilik sayısı düşükMerhaba, benimde eşimde sperm sayısı az ve hareketlilik az. Bugün muayene olduk bende.asilama deneme taraftariyim. Sizin sorununuz neydi acaba
Evet canım insan o aşamaya kadar umutlanıyor gerçekten bende 3 aydır ilaçla tedavi gördüm umutlanıyordum hep bakalım aşılamada olur inşallah yaHiç korkmayın o kadar kolay oluyor ki.İnan ki en zoru aşılama yapıldıktan sonra testi verene kadar beklemesi .Insan bir umut bekliyor her belirtiyi hamilemiyim acaba diye yorumluyor ama olmayınca çok kötü oluyor .en zoru bu zamanlar canım. Yoksa iğne ilaç aşılama süreci çok kolay .Aşılama yaparken iğne yaparken hiçbirşey hissetmiyorsunn farkına bile varmıyorsun saniye içerisinde bitiyor
Doktorum geçen ay olmazsa iğneli şekilde tedaviye gecicem demişti heralde öyle yapar ilaç bende yan etki yapmıştı çünkü.Ay inşallah rahatladım o zaman teşekkür ederimbenim ilaçla geliştirildi yumurtalarım aslında zaten o konuda problemim yok sizinde öyleyse ilaçta verilebilir, uygulamada da çok kısa süren ağrısız bir işlem korkulacak hiç birşey yok merak etmeyin
Amin inşallahEvet canım insan o aşamaya kadar umutlanıyor gerçekten bende 3 aydır ilaçla tedavi gördüm umutlanıyordum hep bakalım aşılamada olur inşallah yaAy rahatladım vala ağrı falan yoksa teşekkür ederim
Rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun inşallah
![]()
Sizin kaç aşılama oldu acaba ?Amin inşallah.Merak etme hiç korkulacak birşey yok. Yapılınca bumuydu dersin .
Anladım ,inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızBenim rahim ağzı çok dardı onu açtılar.Ve rahim içersine yapışıklık varmış onu açtılar. Sonra aşılamaya geçtik. Eşiminde ileri hareketlilik sayısı düşük
bende devlete daha çok güveniyorum illaki özeldede iyi olan yerler vardır ama denk gelirsen tabi onu da bilemiyor insanDevlette yaptırdım özele 2 yıl tedavi gördük ama özelden hiç memnun kalmadım. Bana hiç bakmadan ilaç verdiler.Şu ay olcak bu ay olcak dediler .Devlete gittim eşim de de bende sıkıntı cıktı. Özel e göre ikimiz de de sıkıntı yoktu .Bütün herşeyi yaptıktan sonra aşılamaya geçti doktor .Ama özel de hiç bize bakmadılar direk ilaç la tedaviye başladılar.O yüzden özele gitmek istemiyorum bir daha