- 30 Ocak 2021
- 268
- 155
- 53
İnş tutar da artık şu stresten kurtuluruzdoktor söylemedi eşimin normalde yıkanmış sayısı 42 milyondu böyle çıkınca az geldi stres olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş tutar da artık şu stresten kurtuluruzdoktor söylemedi eşimin normalde yıkanmış sayısı 42 milyondu böyle çıkınca az geldi stres olmuş
hayırlısı bakalım inşallahİnş tutar da artık şu stresten kurtuluruz![]()
Allah'tan umut kesilmez tabi ama pek sanmıyorum , tüp bebek için 3 aşılamaya tamamlama amacındayım işteİnşallah tutar içini ferah tut![]()
içime su serptiniz hadi inşallah olurbugün hemşire bana olucaksa zaten ilk 3 saniye de gerçekleşiyor dedi bence yeteri kadar kalmışsın
İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alalımCanimmm çok sağol inşallah çok güzel sonuçlar alirsin. Bende aşılama düşünüyorum doktor çok sık çağırıyor mu kontrole iş yerinden nasıl izin alırım diye düşünüyorum biraz .birde eşinizin spermi kaçtı yıkandıktan sonra biJn sperm sorunumuz var da![]()
Bize hiç söylemediler yıkanmış sperm sayınız şu filan diye neden acababende bugün 10.15 te yaptırdım ama pek umutlu değilim normalde eşimin değerleri yüksek olurdu bu kez yıkanmış hareketli 6,5 milyon o yüzden moralim bozuldu biraz
Aminnn canım inşallahİnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alalımben aşılama yapılana kadar iğnelerle başladıktan sonra toplamda 3 kere gittim sonra aşılama oldu evet bende çalıştığım için izin konusu hepimizin maalesef kanayan yarası
yıkandıktan eşimin spermi hakkında herhangi bir bilgi vermediler bize bizimde sormak aklımıza gelmedi
ama aşılama öncesi sonuçlarımizin iyi olduğu söylenmi
Evet yeter ki olsun bir şekilde alınıyor izinAminnn canım inşallahevet ya mecburen gitcez olsunda napalim hayırlısıyla. Bakalım bende buay düşünüyorum.ay sonu adet olacam . Senin adetten sonra kacinci günü aşılaman oldu canım
Cok heyecanlıEvet yeter ki olsun bir şekilde alınıyor izinbenim adetin 15. Günü aşılama oldu 14 Ağustos adetin ilk günü idi 30 agusto akşam saat 22:00 yumurta catlatma yaptık 1 Eylül öğlen 12.00 gibi aşılama oldu bakalım 4 güne belli olur
![]()
ben de 1 eylülde çatlama yaptım.3 eylülde aşılama hiçbir belirtim yok.sadec adet sancım var.siz de durum nedirEvet yeter ki olsun bir şekilde alınıyor izinbenim adetin 15. Günü aşılama oldu 14 Ağustos adetin ilk günü idi 30 agusto akşam saat 22:00 yumurta catlatma yaptık 1 Eylül öğlen 12.00 gibi aşılama oldu bakalım 4 güne belli olur
![]()
sonuçların çıktısını getirip veriyorlar, bizimde problem yok 1 yıl (evlilik)sonra aşılama yapıyorlar direk oraya yönlendirmişBize hiç söylemediler yıkanmış sperm sayınız şu filan diye neden acababiz mi sormaliydik ki ? İlk asilamamizdi bizim ne yapması gerekiyor ne oluyor bilemedik hiç ayrıca ben burada okuyorum aşılama öncesi çoğu kişiye yumurta çatlatma vs yapılmış biz gittik rahim filmi kan testi sperm testi sonrası sonuçlar güzel aşılama yapalım denildi bir problem olmamasına rağmen neden direk aşılama yapıldı acaba
kafamda deli sorular
![]()
normalde düzenli midirHanımlar ben alılama olalı 16 gün oldu çatlama yapılalı 18 gün oldu ama ben halen adet olmadım 13 gün kan vermiştim negatif çıktı böyle bir durum yaşayan varmdıır ?
bendede hiç birşey yokben de 1 eylülde çatlama yaptım.3 eylülde aşılama hiçbir belirtim yok.sadec adet sancım var.siz de durum nedir
Benim de 2. Aşılama günü belli oldu 14 Eylül'de nasip olursa olcak canımHerkese merhaba arkadaşlar, 9 eylülde 2.kez aşılama yapılacak ilki tutmadı malumunuz. Bu yüzden çok umutlu değilim ama Rabbim bilir diyip yola koyulduk yine..benim gibi olanlarınız var mı yada aşılama ile gebe kalanlarınız...Hadi birbirimize destek olalım![]()
hayırlısıyla aşılaman olsun...güzel sonucunu da buraya yazarsın inşallahBenim de 2. Aşılama günü belli oldu 14 Eylül'de nasip olursa olcak canım![]()
Evet düzenliyimnormalde düzenli midir
Amin canım benim hepimiz için inşaallahhayırlısıyla aşılaman olsun...güzel sonucunu da buraya yazarsın inşallah![]()
3. Aşılamam olacakHerkese merhaba arkadaşlar, 9 eylülde 2.kez aşılama yapılacak ilki tutmadı malumunuz. Bu yüzden çok umutlu değilim ama Rabbim bilir diyip yola koyulduk yine..benim gibi olanlarınız var mı yada aşılama ile gebe kalanlarınız...Hadi birbirimize destek olalım![]()