Rica ederim kuzum inşaallahAnladım canım çok teşekkür ederim. İnşallah bir an önce nasip olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim kuzum inşaallahAnladım canım çok teşekkür ederim. İnşallah bir an önce nasip olur![]()
İlk aşılamayı ben de araştırma hastanesinde oldum. Bu ay için oluruna bırakmaya karar verdim düne kadar 2.aşılamayı düşünüyordum vazgeçtim.Tüp bebek (raporlu ) olması için 3 yıl evlilik şartı istediklerinden beklemeye karar verdikEvet canım araştırma da olacak.İstanbul ..Çıkıyor rapor da raporlu ücretini şuan bilmiyorum canım hastaneye gidince öğrenicem onu.
Mantıklı canım..Bende az önce kan verdim gebelik testi için yarın öğrencem sonucu.Belki bende tüp bebeğe hemen başlamam 1-2 ay ara veririm bilmiyorum eşimle konuşup karar alıcaz bakalımİlk aşılamayı ben de araştırma hastanesinde oldum. Bu ay için oluruna bırakmaya karar verdim düne kadar 2.aşılamayı düşünüyordum vazgeçtim.Tüp bebek (raporlu ) olması için 3 yıl evlilik şartı istediklerinden beklemeye karar verdik![]()
Kullanılan ilaçlar geçiktirme yapıyormuş ben tam günümde geldi ama 2 günü lekelenme şeklinde olduDün bahsetmiştim 13 eylülde aşılama yaptırdım. Beklenen adet tarihim 25 eylüldü fakat 3 gün geciktim. Dün kan testi verdim negatif. Ama hala adet olmadım. Var mı bu şekilde olan? Neden adet olamıyorum acaba
Ben de 2.250 ödemiştimKizlar bugun asilama yapildi ilk defa benim toplam odedigim tutar 2500 sizinkiler cok pahali geldi neden acaba igne de oldum merional onlar da 500 tuttu toplam femara kullandirdi bide estrofem kullaniyorum sans cok dusuk biliyorum da bi umut bakalim hayirlisi
merhaba , nerde yaptırdınız acaba bırde sorununuz neydı bende dıger adetımde asılama yaptırcamKizlar bugun asilama yapildi ilk defa benim toplam odedigim tutar 2500 sizinkiler cok pahali geldi neden acaba igne de oldum merional onlar da 500 tuttu toplam femara kullandirdi bide estrofem kullaniyorum sans cok dusuk biliyorum da bi umut bakalim hayirlisi
Ben anlayamadım araştırma hastanesi dediğinizi. Ben de Lütfi Kırdar eğitim araştırma Hastanesi'nde yaptırıyorum iğneler hariç ödeme yapmıyorumMerhaba ben devlette değil Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım canım.Normal doktor da 1600 aşılama ücreti + raporlu iğne fiyatı ( o da 300 küsür bişeydi raporsuz 890 TL iğne ) benim doktorumun aynı hastanede ücreti 3250 aşılama + ilaç masrafı o yüzden bu kadar tuttu.Direkt devlette yaptırırsan sadece ilaç parası ödüyorsun.Ama araştırma hastanelerinde az ya da çok ücret çıkıyor
Ben 1 er ay kendi isteğimle bekledim daha doğrusu ilkinde kist oluştu mecbur bekledim 3.içinse kendim bekledim. Üst üste daha iyi diyen de var ama psikolojik olarak yorulduğum için bekledim benBirşey sormak istiyorum. İlk aşılamam negatif oldu malesef. Sizce direkt ikinci aşılamaya mı geçilmeli yoksa araya 1 veya 2 ay boşluk mu bırakılmalı? Henüz bunu doktoruma sormadım ama sizlerin tercihleri nedir veya doktorunuz ne dedi daha öncesinde bu konu hakkında?
Benim gittiğim hastane vakıf hastanesi aynı zamanda ondan fark çıkıyor canım Yarı özel yarı devlet gibi yaniBen anlayamadım araştırma hastanesi dediğinizi. Ben de Lütfi Kırdar eğitim araştırma Hastanesi'nde yaptırıyorum iğneler hariç ödeme yapmıyorum
Ben 2. Aşılamayı yaptırdım 24. Eğer bu da tutmazsa tüp bebek deneyeceğizAşılaması tutmayanlar şimdileri nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorlar ?![]()
Canimmm inşallah tutar yaBen 2. Aşılamayı yaptırdım 24. Eğer bu da tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz![]()
Bizim hiçbir sorun yok hsg temiz çıktı eşimin sperm sayısı 41 milyon çıktı benim diğer sonuçlarım güzeldi ama 1 yılı aşkın süredir oluyor maalesefCanimmm inşallah tutar yainşallah.sizin sorununuz neydi acaba
Canımm inşallah yaBizim hiçbir sorun yok hsg temiz çıktı eşimin sperm sayısı 41 milyon çıktı benim diğer sonuçlarım güzeldi ama 1 yılı aşkın süredir oluyor maalesefhepimizin inş. Tutar da tüp bebeğe filan kimsenin gerek kalmaz
![]()
ınsallaaahhh olumlu olur canımm aminBu sabah aşılamamı oldum ben de 2 hafta sonra bakalım neler olacak