2021 Haziran ayı burç yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645

AYIN ŞANSLI VE DİKKAT ETMESİ GEREKEN BURÇLARI​

Yay, Başak, Balık ve İkizler burçlarında tutulmadan dolayı kare açı var. Bu nedenle dikkatli olmaları gerekiyor.
Yengeç, Akrep, Boğa, Oğlak ve Balık burçları ise çok iyi durumdalar.
Haziranda Balık burçları hem zorlanacak hem de şans görecek gibi gözüküyor.

Parasal konularda toprak grupları yani Boğa Başak ve Oğlak burçları şanslı.
Seyahat anlamında ise İkizler ve Yayların eline kimse su dökeyemeyecek.
Kova ve Terazi burçları akıllı işler yapacak.

Sağlığa gelecek olursak, Yengeçler mideye, Oğlaklar kemiklere, İkizler çarpmalara, Yaylar şeker ve diyabete dikkat etsinler.

HAZİRANDA 12 BURCU NELER BEKLİYOR?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Koç burçlarının iletişimleri artıyor fakat bu burçtakiler iletişimde zorluklar yaşıyorlar. Hem yurt dışına gitmek hem yarım kalmış eğitimlerini tamamlamak hem de kendilerini daha iyi ifade etmek istiyorlar ama yanlış ve hızlı hareket ediyorlar. Gereksiz programların içinde kendilerini dahil ediyorlar. Bu da onların yorulmasına sebep oluyor. Fakat her şeye rağmen Güneş Tutulması'nda Koçlar büyük bir coşkuyla “Ben de varım” diyecekler. Kendilerini gösterecekler ve iletişimleri kuvvetlenecek. Bazı insanlarla ilişkilerini kesecekler, bazı insanlarla da birleştirebilecekler. Yeni bir çatışma içine girecekler ve bu onlar için güzel olacak. Özellikle ikili ilişkiler, aşk ilişkileri, duygusallık, iletişim, kardeş bağları ve arkadaşlıklar Koçlar için ön planda olacak. Çok koşturacaklar, bazı tekliflere karşıt düşünce üretecekler ama eğitim, kardeşler, aile bağları, uzaklarda olan aşklar gündemlerinde olacak. Çok güzel bir haziran ayından geçiyorlar. Ayın 22’sinden sonra aile bağları ve kariyerle ilgili konulara daha çok odaklanacaklar. Para onlara sonbaharda gelecek. Parayla ilgili konularda çaba göstererek başarılı olacaklar.



BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Boğa burçlarının istedikleri paralar ellerine geçecek. Uzun süredir donmuş paralar, bekletilmiş, sümen altında kalmış olaylarla, çevre ile iletişimi doğru kullanmakla ilgili Boğaların lehine gelişen durumlar olacak. Sevgili Boğalar çalıştığı iş yerlerine veda edebilirler veya çok güzel terfi alıp yeni bir dönemin içine girebilirler. Çevreleri çok güzel gözüküyor. Özellikle Plüton retrosunun içinde eski aşklar, eski dostluklar, eski arkadaşlarla yeniden bir araya gelecekler. Ama bu tutulma sayesinde eskilerin gerçek yüzlerini görüp, yeni ilişkilere başlayabilirler.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI

İkizler, Güneş Tutulması ile birlikte bir çatışma içine girecekler. Büyük bir enerji topunun içindeler. Ne yapmaları gerektiği konusunda biraz düşünüyorlar. Çünkü içlerinde büyük bir potansiyel barındırıyorlar. Hem ilişkiler hem iş hem aile konusunda kendilerini daha iyi yerlerde görmek isteyecekler ve var olan potansiyelleri ortaya çıkacak. 22 Haziran'dan sonra koşar adımlarla paraya koşacaklar, para da zaten gelip onları bulacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI

Yengeç burçları çok değişik bir 4 seneden geçti. Çok eğlendiler, çok koşturdular ve çok yoruldular. Şimdi artık bunları geriye atmak ve planlarını gerçekleştirmek isteyecekler. Çünkü eskiden yaptığı planlar artık vadesini tamamladı ve bitti. Hayatlarının bir bölümünün perdeleri kapandı. Yeni bir perdenin içindeler. Bunun için yeni bir çalışma düzenine, yeni olaylara, yeni oluşumlara ihtiyaçları olacak. Bu nedenle doğru planlar yapacaklar ve yaptıkları planları destekleyen bir ekip onların yanında olacak. İçsel huzurları ve duyguları ön plana çıkacak. Artık sağlıklarıyla, hayatlarıyla ilgili çok güzel kararlar alacaklar ve bu kararları uygulayacaklar.



ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI

Tutulmalar en çok Aslan burçlarına yaradı. Çünkü İkizler’deki ve Yay’daki iki tutulma Aslan burçlarını çok iyi destekledi. Yeni bir yaşam planı, yeni çevreler, yeni bir aşk gündemlerinde olacak ve çok fazla sevilecekler. Kendi hayatlarındaki rüzgarları kendileri estirecekler. Yeni oluşum içinde, kendi fikirlerini destekleyen önemli kişilerle bir arada olacaklar. Ama ille de çocuklar, ille de aşk ille de sosyal ilişkiler ve ille de ben diyerek istediklerini yapacaklar. Özgürlüklerine de sınır koyan insanlara tepki gösterecekler.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI

Başak burçları haziran ayında sınavlardan geçecekler. Hem ailevi konular hem iş konuları hem de kariyer konuları arasında gelgitler yaşadılar. Neptün’ün etkisinde kaldılar, Neptün onları yanlış yerlere götürdü. Sevgili Başaklar artık bunları yaşamak istemeyecekler. Geriye dönük hesaplarında yeni bir çıkış yolu bulacaklar. Başaklar kendi planlarını kendileri yapar ama artık çevrelerini dinlemenin ayrı bir özveri olduğunun farkında olacaklar. Birlikte işler yapmaya, çevresel koşullarla yeteneklerini birleştirmeyi öğrenmeye devam edecekler. Çünkü bir geçiş dönemindeler. Ama sonuç onların bu sene lehine olacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI

Terazi burçları sorumluluk almaya çok meraklılardır. Dengeyi severler ve dengeleri bozulduğu zaman hemen o ortamdan uzaklaşmak isterler. Ama maalesef bu aralar uzaklaşamadılar. Uzun süredir Satürn ve Plüton onlara hem destek hem köstek oldu. Bu nedele yeni bir yapılanmaya girecekler. Aileyle ilgili sorumlulukları bitecek, iş konusunda çok başarılı olacaklar ve Teraziler artık yüksek sesle çevresine kendilerini kabul ettirecekler. Eskiden daha kibar ve zarif bir şekilde geri çekilmeyi seviyorlardı ama artık onu yapmak istemeyecekler. Kendi donanımlarına çok güvenecekler. “Ben diğer insanlardan daha akıllıyım” diyecekler. Haklı olarak birazcık egolarını beslemeye başlayacaklar. Özellikle ikili ilişkilerde, dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinde kendi düdüklerini kendileri çalacak ve ön plana çıkacaklar.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI

Akrepler en son yapacağı şeyleri önce yapmak isteyecekler. Parasal konular onlar için çok önemli olacak. Şimdiye kadar derinden gidiyorlardı. Kimseye çok fazla duygularını anlatmak istemiyorlardı. Mars haziranda Akrep burçlarına destek vererek, “Aşkı bulacaksın”, “Çevreni çok iyi koşullandıracaksın”, “Hayatını çok güzel düzenleyeceksin”, “Bunları yaparken de çok iyi paralar kazanacaksın” diyecek. Haziranda en çok parayı kazanan, en güzel aşkı bulan, çevre ilişkilerini pekiştiren burç Akrep olacak. Sadece kıskançlıklar, bazı projelerde itirazlar, kurdukları diyaloglarda insanların kuyu kazması gibi agresif davranışlara hedef olabilirler. Ama onlar bu konuları takmayarak emin bir şekilde ilerleyecekler.



YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI

Yaylar ikili ilişkiler alanında 26 Mayıs’ta bir Ay Tutulması yaşadı. 2020 Aralık’ta yaşanan tutulmanın rövanşıydı bu. Böylelikle Yaylar bazı konulara nokta koydu, içselliği yükseldi. Pek çok işte başarılı olmanın tadına vardılar ve bu tadı bu sene de götürmek isteyecekler. Muhteşem bir başarının içine girecekler. Enerjileri çok yüksek, itiraz haklarını da çok rahat ve doğru yerlerde kullanacaklar. Eskiden hayatın akışında ilerliyorlardı. Şimdi iç dinamiklerini çok doğru kullanacaklar. “Sorumluluklarımın farkındayım, işimi çok iyi biliyorum, ben çok donanımlıyım, bayrak benim elimde” diyecekler. Böyle bir davranışı benimseyerek çok başarılı olacaklar. Çevresel ilişkilerden de çok destek alacakLlar ve güçlenecekler.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI

Oğlaklar çok zorluklar yaşadı. Plüton 2008’den beri onları çok yordu ama artık son sınavlarını verecekler. Plüton geri hareketinde. Özellikle haziran ayında parasal kazançları, çalışma hayatları, çalıştığı insanlar, çalıştığı insanlarla kurdukları düzen çok önemli olacak. İkili ilişkilerinde biraz daha akıllıca ilerliyorlar. Kazandıkları parayla doğru insanlarla doğru işbirliği içine girerek yatırım yapacaklar. Enerjilerini çok yüksek tutacaklar. Muhteşem bir güzelliğin içindeler sevgili Oğlaklar. Eski akraba ilişkilerini ve atalardan gelen kodlamaları çözüyorlar Eskiden sanki atalarının kaderlerini yaşıyormuş gibi hissediyorlardı ama artık sınavlarını verdiler. Özellikle haziran ayı Yengeç burcundaki Venüs’ten muhteşem bir enerji alacaklar. Evlilikler, aşklar, güzel kararlar Oğlaklarla olacak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI

Kovaları yılın burcu olarak kabul ettik. Ama Jüpiter onlardan çıkarak Balık burcuna geçti. 29 Temmuz'a kadar da Balıkta kalacak. Kovalar daha güzel para kazanma yollarını bulacaklar. Kendilerini gösterecek ve daha disiplinli hareket edecekler. Kovalar çok zeki oldukları için toplumdan kendilerini ayırarak konuşurlar. Farklı duygularla hareket ederler. Bu da onların çevresi tarafından anlaşılmamasına neden olabilir. Haziran ayı para kazanma konusunda çok önemli. Öte yandan sağlıklarıyla ilgili gecikmiş olan tedavilerini yaptırmalı, diyet programları varsa başlamalılar. Özgürlük alanları genişliyor, onları da daha çok kullanmalılar.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI

Balıklar haziranda biraz kilo almaya hazırlasınlar kendilerini. Azıcık iştahları artacak. Direkt sağlıklarını etkileyen bir Jüpiter var. Bunun yanında şans kapılarına geliyor. Mars zaten haziran boyunca Yengeç burcunda, Venüs de Yengeç burcunda olacak ve gezegenler Balıkları çok mutlu edecek. Bütün başarılar onlarda olacak. Güneş ve Ay tutulması 10. ve 4. evlerini etkiliyor. Gerek aile içinde gerekse kariyerde güzel fırsatlar gözüküyor fakat gezegenler “Seni çok destekliyorum ama bazen gecikiyorsun atılımlarını geç yapıyorsun. Haziran ayı boyunca seni çok yüksek yerlere getirecek, enerjini ortaya çıkaracağız, aşk ve parasal konularda sana destek vereceğiz. Fırsatları lütfen iyi kullan” diyor. Balıklar da mesajı çok iyi aldıkları için haziran ayı onlar için muhteşem geçecek.


Filiz Özkol
 
Screenshot_20210528-193301_Instagram.jpg
 
aylık (5).jpg

KOÇ
Dönüşümün durmayacağı bir ay sevgili Koç..

Son derece hızlı akacak, tepkisel, dürtüsel, güdüsel bir ay olacak senin adına.

Bilhassa kariyer, eğitim, finans, toplum önündeki duruşun ile ilgili önemli değişimlere açık bir ay olacak.

Yurtdışı, şehir dışı bağlantılar, online işbirlikleri, online eğitimler, işbirlikleri gündeme gelebilir.

Ailevi ilişkilerin adına, yakın ilişkilerin adına özgürlükçü tutumların son derece öne çıkabilir.

Sosyal ilişkilerin adına yenilikçi bir ay olacak, yeni iletişimler öne çıkacak diyebilirim.

Manipülasyona açık olmayacağın bu ay son derece tepkisel olabilirsin.

Evli bir Koç isen, fazlası ile kontrolcü, fazlası ile manipülatif olabilir, baskıcı tutumlara açık olabilir.

Hakeza ilişkisi olan bir Koç isen, yine kontrolün dışında bir durum olsun istemeyeceksin.

Bekar bir Koç isen, değişime açık bu ay radikal kararlardan, adımlardan kaçınmakta fayda var












BOĞA
Şanslar sunan, bereketli bir ay olacak sevgili Boğa..

Haziran 2021 senin adına bir çok alanda yenilikler getirecek bir ay olacak.

Kariyer, eğitim, finans hayatın adına son derece dönüştüren, değiştiren, yeni alanlara açık bir ay.

Süregelen işbirliklerin, ortaklıkların, yatırımların adına fazlası ile değişime açık, beklenmedik bir ay olacak.

Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin, sosyal ilişkilerin adına mesafelere açık, bazı dostlukları bitirecek bir ay.

Evli bir Boğa isen, yenilikçi olacaksın, eski, yıpratıcı düşüncelerden kaçınacaksın.

Çocukları olan bir Boğa isen, düzen, disiplin, titizlik, eğitim, sağlık gündeminden düşmeyecek.

İlişkisi olan bir Boğa isen, resmiyete taşımak adına adımlar atabilirsin.

Bekar bir Boğa isen, son derece şanslı bir ay, kalbini heyecanlandıracak gelişmeler var.

Hareketli bir ay olacak, seyahatler, sosyal yaşam, keşifler Haziran 2021’e damgasını vuracak.











İKİZLER
Haziran 2021’in baş rolünde sen varsın sevgili İkizler..

Mayıs 2021’de tam karşıt burcunda bir Ay Tutulması yaşamışken, şimdi öz burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacaksın.

Hayatındaki takribi 19 yıllık bir tarihi açıp-kapatan, dönüştüren, iyileşmen ve daha iyiye gidebilmen adına şifalar sunan bir ay.

Kişisel dönüşümün, ruhsal, zihinsel, bedensel, hobiler, ilgi alanları, hayattan beklentilerin, duyguların adına her alanı dönüştüren bir ay.

Özel hayatın ile ilgili en önemli, en kritik değişimlerin ön plana çıkacağı bir ay olacak Haziran 2021.

Evliliğin, ilişkin, süregelen flörtün olsun bir çok alanda dönüşüm, değişim, beklenmedik gelişmelere açık bir ay olacak.

Bekar bir İkizler isen, riskleri göze alacağın, düşüncelerini meşgul eden kişi ile bir çok şeyi göze alarak iletişime geçebilir, adımlar atabilirsin.

Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin adına kendini, fikirlerini, düşüncelerini, tarzını yansıtacağın, muhalefeti kabul etmeyeceğin bir ay olacak.

Kariyer, eğitim, finans, yerleşik düzenin, yaşam alanın ile ilgili önemli değişimler, geleceğe dair hedeflerin ile ilgili değişimler gündeme gelebilir.

Sık sık seyahat edeceğin, yeniliklere açık olacağın, açık fikirli ancak kararlı olacağın bir ay.











YENGEÇ
Yine karmik, yine kadersel bir ay sevgili Yengeç..

Haziran 2021 çok önemli göksel olaylara şahit, senin öz burcunda önemli bir rol oynuyor olacak.

Yaşam alanın, yerleşik düzenin, konfor alanın ile ilgili önemli değişimlerin gündeme geleceği bir ay olacak.

Alım-Satım, yatırımlar, iş, eğitim, finans hayatın, toplum önündeki duruşun adına önemli gelişmelerin öne çıkacağı bir ay.

Eskiden kalma alacak-borç-kredi-işbirlikleri, hukuksal meseleler öne çıkabilir, önemli çözümler gündeme gelebilir.

Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin adına iletişimin yoğun akacağı, spekülatif iletişimlere açık bir ay.

Özel hayatın ile ilgili beklentilerini yönetmen gereken bir ay zira tepkilerinde aynı zamanda yükseleceği için, kontrol dışı gelişmeler gündeme gelebilir.

Evliliğin, ilişkin adına son derece dönüştüren bir ay, yapıcı olmak kazandırır.

Bekar bir Yengeç isen, karmik/kadersel bir ilişki gündeme düşebilir, kontrol dışı gelişmeler gündeme gelebilir.

Sosyal ilişkilerin adına fazlası ile dönüştüren bu ay, son derece önemli bitişler gündeme gelebilir.











ASLAN
Şanslı, bereketli, flörtöz bir ay sevgili Aslan..

Dünya için yoracak olsa da Haziran 2021 senin adına son derece şanslı bir ay olacak sevgili Aslan.

Bekar bir Aslan isen, yeni bir ilişki ayın ilk günleri itibari ile hayatına dahil olabilir.

Süregelen ilişkin ile ilgili yeni bir başlangıç bitiş ya da resmiyete adımlar atılabilir.

Evli bir Aslan isen, son zamanlarda yaşanan duygusal krizlerin gerileyeceği, iyileşmelerin öne çıkacağı bir ay.

Çocukları olan, çocuk sahibi olmak isteyen şanslı, son derece iyimser bir ay.

Ailevi ilişkilerin, ebeveyn-çocuk ilişkileri, sağlık, yaşamsal alanlar adına fazlası ile dönüştüren, iyimser bir ay.

Ev alabilir, satabilir, aracını değiştirebilir, yeni bir araç alabilirsin.

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili fazlası ile şanslı, fazlası ile iyimser bir ay, değerlendirmelisin.

Yalnız spekülatif para alanlarında mutlaka dikkatli, titiz hareket etmelisin.











BAŞAK
İletişimde özen isteyen, krizlerden kaçınman gereken bir ay sevgili Başak..

Gökyüzünün kalabalığı, yönetici gezegeninin hareketliliği ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine dokunacağını söylemek mümkün.

Ailevi ilişkilerinde bilhassa özen, sakinlik, dikkat, karşılıklı sağduyu, empati isteyen bir ay.

Dostluk, yakın ilişkilerin adına geçmiş defterleri açacak, yüzleştirmeler yaşatacak bir ay olacak.

Evli bir Başak isen, yine geçmişi, geçmiş meseleleri gündeme getirecek, fazlası ile güdüsel bir ay.

İlişkisi olan bir Başak isen, çözümsüz kalan konular, karşılıklı empati yok ise daha çok öne çıkabilir, maalesef ki bitişler gündeme gelebilir.

Bekar bir Başak isen, son derece hızlı akacak, sık sık fikir değiştireceğin bir ay olacak.

Genel olarak ilişkiler adına riskler içeren bir ay, ancak mantıksal ve akılcı hareket etmek sorunların önüne geçecektir.

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın, yatırımlar, taşınmak, ev alım-satım gibi konular ön plana çıkabilir.

Teknoloji, mekanik, telefon, bilgisayar, araç bakımlarını ihmal etmemelisin zira arızalar bütçeni sarsabilir.











TERAZİ
Düzenlemeler gerektiren bir ay sevgili Terazi..

Sağlığından, kişisel gelişimine, günlük rutinlerinden hayattan beklentilerine kadar bir çok alanı dönüştürecek bir ay.

Seni yoran, aşağı çeken, atıllık, miskilik sağlayan alışkanlıklarını, inançlarını, düşüncelerini değişime açmalısın.

Yaşam alanın ile ilgili kontrol dışı gelişmeler, dekoratif değişimler, taşınmalar gündeme gelebilir.

Ailevi ilişkilerin, dostluk ilişkilerin adına bağları koparmasan da özgürlük isteyeceğin bir ay olacak.

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yeniliklere açık, şanslar sunacak bir ay olacak.

Evli bir Terazi isen, fazlası ile kontrolcü olacağın, beklentilerine karşılık arayacağın bir ay olacak.

Çocukları olan, çocuk sahibi olmak isteyen bir Terazi isen, Haziran 2021 yeniliklere açık, şans sunan bir ay.

İlişkisi olan bir Terazi isen, karşılığını net bir şekilde görmek, önünü görebilmek isteyeceksin.

Bekar bir Terazi isen, duygusal anlamda sürprizlere açık bu ay, beklenmedik gelişmeler seni heyecanlandırabilir











AKREP
Önünü açacak, emeklerine karşılık verecek bir ay sevgili Akrep..

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili, yatırımların, yerleşik düzenin ile ilgili önemli gelişmelere açık bir ay.

İş, eğitim, toplum önündeki duruşun ile ilgili yenilikler yapabilir, şanslar yakalayabilirsin.

İş arayan, bulunduğu sektörde öne çıkmak isteyen bir Akrep isen, sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir.

Yeni bir sektör, yatırım alanı, ev, yerleşik düzeni ile ilgili değişimler gündeme gelebilir.

Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin adına iletişimlerde nitelik, samimiyet aradığın bir ay olacak.

Evli bir Akrep isen, yine eşinin iş, kariyer, finans hayatı ile ilgili değişimler ön plana çıkacak.

İlişkisi olan bir Akrep isen, romantik, tutkulu paylaşımlar öne çıkabilir.

Bekar bir Akrep isen, karmik/kadersel gelişmeler, iletişimler, karşılaşmalar gündeme gelebilir.

Özel hayatın ile ilgili dönüştüren, samimiyet, güven, duygusallık arayan bir ay olacak.












YAY
Değişimi hayatında fazlası ile hissedeceğin bir ay sevgili Yay..

Öncelikle hayattan beklentilerin, kariyer, eğitim, finans, toplum önündeki duruşun ile ilgili güncellemeleri olan bir ay.

Değişimi en çok hissedecek olanlardan biri sen olacaksın sevgili Yay.

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın, stilin, kişisel gelişimin, sosyal ilişkilerin adına değişim adına verimli bir ay, değerlendirmelisin.

Ailevi ilişkilerinde süregelen fikir ayrılıklarını düzeltmek adına şanslar sunan bir ay olacak.

Dostluk ilişkilerinde ise, bir nevi yaprak dökümü olacak, bir çok ilişki değişebilir, bitebilir.

Sosyal ilişkilerine mesafeli olacak ancak gündemden, iletişimden de uzak kalmayacaksın.

Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, evliliğin, ilişkin ile ilgili olumlu/olumsuz çok önemli değişimler gündeme gelebilir.

Bekar bir Yay isen, sürprizlere açık bu ay, yeni bir başlangıç hayatına yepyeni bir soluk getirebilir.

Sağlığın, ruh, zihin, beden dengeni yakalamak adına kendine ayırdığın zaman nitelik kazandıracağın bir ay.











OĞLAK
2021’i senin adına resmen başlatacak bir ay sevgili Oğlak..

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ivme alacağın, büyük değişimlere gideceğin bir ay.

Finans, Banka, Hukuk, Kredi yapılanmaları, düzenlemeleri ön plana çıkabilir.

Ev, Gayrimenkul, yerleşik düzenle ilgili değişimler getirecek bir ay olacak.

Uzun zamandır değiştirmek istediğini evini, aracını değiştirme şansı bulabilirsin.

Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin adına eskisi kadar takıntılı, bağımlı olmadığını fark edeceksin.

Daha özgürlükçü, daha ben merkezli ancak daha sağlıklı iletişimler, bağlar kurmaya açık bir ay.

Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, evliliğini, ilişkini bir üst seviyeye taşımak, iyileştirmek adına girişimlerde bulunabilirsin.

Bekar bir Oğlak isen, sürprizlere açık bu ay, kalbine sevgi, sevinç, huzur getirecek bir ay olacak.

Sana tavsiyem; değişime açık olmalı, geçmişin köhne düşüncelerinden, inançlarından arınmalı, hayata yeni bir pencere açmalısın.











KOVA
Kariyer, finans, yerleşik düzen adına yenilik getirecek bir ay olacak sevgili Kova..

Uzun zamandır durağanlık yaşadığın alanlarla ilgili son derece yenilik, şans getirecek bir ay olacak.

Kariyer, eğitim, finans hayatında bulunduğun koşulları iyileştireceğin bir ay olacak.

Öncelikle ev düzeninden, konfor alanından, gündelik rutinlerinden değişime başlayabilirsin.

Kişisel bakımına, kişisel gelişimine özen gösterebilir, fazlası ile hareketli bir ay geçirebilirsin.

Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin adına seni tüketen iletişimleri en aza indirebilir, kendine daha çok zaman ayırabilirsin.

Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile daha uyumlu, daha yapıcı iletişimler kurmaya özen gösterebilirsin.

Eşin, partnerin ile aranızdaki olumsuzlukları aşmak adına girişimlerde bulunabilir, adımlar atabilirsin.

Bekar bir Kova isen, flörtöz iletişimler kurabilir, ancak resmi adımlar atmaktan kaçınabilirsin.

Seyahatler, sosyal ilişkiler, sosyal medya akımlarında paylaşımlar ön plana çıkacak.











BALIK
2021 yılının ilk yarısını muhakeme edecek bir ay sevgili Balık..

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili olum/olumsuz yaptıklarının karşılığını göreceğin bir ay olacak.

Yatırımların, finans değerlendirmelerin adına güvendiğin insanların, işbirlikleri kurduğun insanların iç yüzlerini görebilirsin.

Yeni bir sürecin başlatan bu ay, mutlaka mantıklı, akılcı, sağlıklı adımlar atmaya özen göstermelisin.

Ailevi ilişkilerin, dostluk ilişkilerin adına samimiyet, güven aradığın bir ay olacak.

Evli bir Balık isen, evliliğin, sorumlulukların, geleceğe yönelik adımlarında sakinlik isteyen bir ay.

Çocukları olan bir Balık isen, sağlık adına bilhassa dikkat, titizlik isteyen bir ay.

İlişkisi olan bir Balık isen, fazlası ile ısrarcı, inatçı tutumlara meyilli olabilirsin, krizlere açık olabilirsin, dikkat.

Bekar bir Balık isen, geçmişten gelen saplantılı, olumsuz, tüketen duyguları, kişileri artık geride bırakmalısın.

Ruhsal anlamda arındıran bu ay, mutlaka kendine zaman ayırmalı, meditatif çalışmalardan faydalanmalısın.




Seda Turan
 

aylık (10).jpg

KOÇ​

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; iletişim dilinizin etkinleşmesi ile kendinize güveniniz tam olacak bu ay, gerçi her zaman öyle ama bu ay yakın çevresine daha dönük ve onların ihtiyaçları için savaşan bir Koç var. İletişim yönünüz çok aktif, isteklerinizi yaptırabilmek ve çevreniz tarafından destek görmek sizleri mutlu ediyor olacak. Yazılı ve görsel işlerinizde, tanıtım, pazarlama, medya sektöründe olanlar için uygun ve değerlendirilmesi gereken bir ay. Merkür retrosu tüm ay boyunca etkili aslında 22 Haziran’da sona eriyor ama gölgeli günleri de hesaba katarsak ay sonuna kadar bu etki sizleri geçmişte aldığınız fakat uygulamadığınız kararlarda harekete geçirecek; yeni bir işe başlamayın fakat daha önceden düşündüğünüz bir konuyu ele alabilirsiniz. 10 Haziran İkizler burcunda Güneş Tutulması ile güzel gelişmeler seyahatlerde ve ticari işlerinizde etkili…Venüs Yengeç geçişi ile aşk hayatı için kırılmış kalpleri onarma zamanı, barış var size. Mars’ın Aslan burcuna geçişi ise cesaret gerektiren konularda sizi aktive edecek. Ay sonunda Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşiyor; bu dolunayda iş ve kariyer alanında bir tamamlanma, bitiş var. Çalışmalarınızın karşılığını almak sizi güçlü kılıyor. Sevgiyle kalın, güzel bir ay olsun sizler için...



BOĞA​

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, maddi kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı arttıracağınız etkiler altındasınız. Bu ay özellikle birden fazla iş için uğraş vermek ve nereye yetişeceğinizi bilememek durumunda kalabilirsiniz. Ev, emlak konularında sahip olduğunuz bir malın değer kazanması ve kazanç elde etmenizde çok yüksek ihtimal. Elinizi attığınız şey parlıyor olacak . Yalnız tembellikten ve arkadaşlarınızın yorumlarından mümkün olduğunca uzak durun, size kaybettirebilirler istemeden. Aşk konularında sevdiğiniz kişiyi ihmal etme durumunuz yüksek. Kredi çekmek, borç almak, vermek gibi durumlar, nafaka, ödemeler canınızı sıkabilir ; Merkür retrosu bu alanları tetikliyor sizler için. İkizler burcundaki Güneş tutulması işinizle veya maddi imkanlarınızla ilgili başlangıçlara işaret ederken, Venüs’ün Yengeç geçişi kardeşlerden yana bu ay şanslı olduğunuzu veya anlaşmazlıkların yumuşadığını işaret ediyor. Ay sonunda Oğlak dolunayı ile uzak yerlere planlanan seyahatler iptal olabilir. Sevgiyle kalın.



İKİZLER​

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, geçen aya oranla çok daha iyi bir ay sizler için. Güzel enerjiler içine giriyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür ise tüm ay etkili olacak bir Retro harekette, kafanıza taktığınız, sizi yoran düşüncelerden sıyrılmayı başarmalı, iletişim dilinize dikkat etmeli ve elektronik eşya alımını ertelemelisiniz... Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak 2 Haziran’da; sevdiğiniz kişinin bir isteğini yerine getirerek kalbini kazanacaksınız ve birlikteliğiniz devam ediyor olacak. Güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşecek 10 Haziran’da; yeni bir eve taşınmak, ofis değiştirmek gibi yer değişikliklerine açık bir dönemdesiniz. Aşk ve sevgiye her zamankinden daha fazla duyarlısınız. Merkür Retro olduğu için ertelenen meselelerde adımlar atmak uygun. Yepyeni, şu an düşündüğünüz, aklınıza henüz gelen bir konu değil, daha önceden aklınızdan geçirip fırsat bulamadıklarınıza başlayabilirsiniz. 24 Haziran dolunayı Oğlak burcunda, bu durumda ortaklık konularında tekrar düşünmeli, çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Sevgiyle kalın, güzel bir ay olsun sizler için...



YENGEÇ​

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, ani kararlar aldığınız ve hop oturup hop kalktığınız bir ay, değişime ayak uydurmalısınız. İçinize yönelmek, kendi kendinize kalmak istiyorsunuz zaman zaman... Daha fazla mücadele edebilmek ve enerji toplamak için buna ihtiyaç duyacaksınız. Arkanızdan iş çeviren insanlar olabilir. Sevdiğiniz kişiyle gereksiz yere tartışıp kendinizi yorabilirsiniz, onun yaptıkları gözünüze batabilir fakat ne yapıyorsa sizin için yapıyor, siz de bunun farkına varmalısınız. Bu ay sözleşme ve ticaret yaparken daha dikkatli olun, başta da söylediğim gibi ani ve aceleci tutumlar kayıplar vermenize neden olabilir. Merkür retrosu tüm ay boyunca devrede olacak. Eski sevgililerden dönüşler olabilir. Bunun kararını tabii ki sizler vereceksiniz fakat dikkatli olmalı, inandırıcılığını test etmelisiniz. Venüs sizin burcunuza geçiyor ay başında ve sizi mutlu, huzurlu kılıyor. Haziran dolunayı ise Oğlak burcunda ve sizi evlilik, ilişkiler konularında sınıyor olacak . Güzel bir ay olsun, sevgiyle kalın...



ASLAN​

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, sosyal olarak çok aktif bir ay sizler için. Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni insanlar tanıyacağınız pek çok ortamınız olacak . Bu insanlardan bazılarıyla iş konularında da fikir alışverişi yaparak, işinizi büyütmeyi planlayacaksınız. Maddi olarak şanslı olacağınız bir ay sizler için. Yurt dışı geziler, yabancı ortaklıklar söz konusu. İkizler burcundaki Güneş tutulması sizlere yeni umutlar vadediyor olacak. Yalnız Merkür Retro durumda ve ay sonuna kadar etkili; dolayısıyla bazı olaylarda eskiye özlem duyabilir, eski dostlukları, arkadaşlıkları arayabilirsiniz. Önünüze gelen her şeyi iki kere kontrol etmeyi de unutmamalısınız bu süreçte. Dolunay ise Haziran 24’te Oğlak burcunda ve sizleri sağlık konularında etkiliyor olacak. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz ay sonunda... Kendinizi fazla yormamaya, dinlenmeye özen gösterin. Bir iş toplantısında ve kariyerinizle ilgili alacağınız bir kararda, sevdiğiniz kişi etkili olacak. Onun sizi yönlendirmesine izin vereceksiniz. Güzel bir ay olsun, sevgiyle kalın.



BAŞAK​

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bir karar aşaması bu ay sizler için. Neticelendirmeniz gereken ciddi bir konunuz var. Sizler de zaten daha fazla uzatamayacağınızı anlayacaksınız. Duygularınız da artık bu işin içine girdi. Onu da mantığınıza oturttunuz. Sizler için iş konularında bir değişiklik olabilir. Bir terfi gelebilir veya şehir değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Fakat yönetici gezegeniniz Merkür Retro durumda ve ay sonuna kadar etkili. İş konularında, toplantılarda, konuşmalara dikkat etmelisiniz. Kafa karışıklığını bolca yaşayacağınız bu ay unutkanlıklar, dalgınlıklar yüzünden bazı evrakları, dosyaları kaybedebilirsiniz. İş ve aile alanında eski konularınız gündeme gelecek. Bu durumda ev yaşantınız da değişime uğrayabilir. Güneş Tutulması sizi yeni hedeflere doğru atılım yapmanız için dürtüyor olacak. Dolunay ise Oğlak burcunda 24 Haziran'da gerçekleşecek. Bazı Başaklar çocuk konusunda hassas olacak, bazılarınız ise sadece kendine yönelmek isteyecek. Bu süreçte aldığınız kararlardan pişmanlık duymayacak, bilakis sonuçlandığına sevineceksiniz. Ve kendinize olan güveniniz artmaya başlayacak. Sevgiyle kalın, güzel bir ay olsun sizler için...



TERAZİ​

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, bu ayın en gezgin burcu sizlersiniz bence... Yurt dışı ve yurt içi gezi planlarınız olsun, şehir içi gezmeleriniz olsun, bolca gezip, dışarıda olmak isteyeceğiniz bir ay sizleri bekliyor. Arkadaş çevreniz, iş ortamınız, ortak iş yaptığınız kimselerle birlikte farklı ve sıra dışı yerlere gitme isteğiniz artacak. Evde kaldığınız dönemlerin acısını çıkarmak isteyeceksiniz. Merkür retrosu devrede olduğu için bu ay hukuksal bir konuda adım atabilir, eğitim ve felsefe konularına ilgi duyabilirsiniz fakat geçmişten getirdiğiniz konular olmalı bunlar, yeni adımlar için her ne kadar Güneş tutulması bu alanda yaşanacak olsa da ve sizi yeni başlangıçlara itiyor olsa da Merkür’ün konumu sizlere geçmişteki olayları çözmeden yeniye başlamamanızı tavsiye ediyor. Sevdiğiniz kişinin sürekli iş düşünüyor olması, sizi biraz yorabilir. Ay sonuna doğru 24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek bir dolunay var; ev ve ailevi temalar önde sizin için. Aile içinde bir iş konusunda netice alanların, başarı kazananların kutlaması yapılacak. İletişim kapasiteniz artıyor, yakın çevrenizde gelişen durumlara ayak uydurmakta stres yaşıyorsunuz. Güzel bir ay olsun, sevgiyle kalın...



AKREP​

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, ortaklık var sizlere bu ay. Arkadaş olduğunuz veya tanıştırıldığınız biriyle iş yapmaya karar verebilirsiniz. Farklı çözüm yolları ararken bu iyi bir fikir olabilir sizler için. Yalnız Merkür retrosu bu alanınızda gerçekleşiyor ve sizleri eskiden size ortaklık teklif etmiş fakat sizin ertelediğiniz biriyle yüz yüze getirecek. Ay boyunca içsel dünyanız genişleyecek, daha çok meditasyon, dua ve okült konular ilginizi çekmeye başlayacak. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek ve bu konulara imza atacak. İnançlarınız sayesinde mücadele ettiğiniz konularda başarı sağlayacaksınız. Kredi çekmek veya borç almak, borç vermek konularını abartıya kaçmadan halletmenizi öneririm. ‘Ayağını yorganına göre uzat’ cümlesi sizler için motto olacak bu ay. Bu tutulma sizleri yeni hedefler ve ortaklaşa işlerde destekliyor olacak. Ay sonuna doğru gerçekleşecek dolunay ise sahip olduğunuz bir malı satmanıza sebep olabilir. Aşk konularında ise eski bir sevgiliniz kapınızı çalıyor olacak. Ona bir şans verip vermemek size kalmış. Ay sonunda Oğlak dolunayı ile silkeleniyorsunuz. Sevgiyle kalın, güzel bir ay olsun sizler için...



YAY​

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bu ay işinize kendinizi veriyorsunuz, bu da sevdiğiniz kişiyi üzüyor. Zamanınızın çoğunu ofiste geçirmeniz, günlük işlerinizle meşgul olmak ve sağlık konusunda hassaslığınız, aşka vakit ayırmanıza engel olabilir. Aslında istediğiniz bu değil fakat şartlar bu şekilde ilerliyor ve sevdiğiniz kişiyle aranızı açıyor. Merkür retrosu bu alanda çalışıyor olacak. Eski mevzuları, kapandığını sandığınız konuları tekrar hatırlatacak ve çözüm üretmenizi aksi takdirde ilişkinizde bitiş yaşayacağınızı bilmenizi isterim. Güneş Tutulması yeni sorumluluklar açısından, ilişkinizi bir adım öteye taşımak ve karar vermek için sizi zorlayacak. Ay sonuna doğru 24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşen bir dolunay var, bu durumda olmassa olmaz dediğiniz bir şeyin üstüne düşün, isteyin, koparın ve elde edin. Sizler cesur ve ateş elementi bir burç olarak bunu yapabilecek bir yapıdasınız. Sevgiyle kalın, hoşçakalın.



OĞLAK​

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, çok başarılı olacağınız bir ay sizleri bekliyor. Güneş’in İkizler burcunda parlaması, Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi, Mars’ın Aslan geçişi tüm bu gökyüzü kombinasyonları ve takibi İkizler burcundaki Güneş tutulması sağlık, günlük yaşantınız, iş ortamınız, evcil hayvanlar, kiracılar, kontratlar, sözleşmeler alanlarınızda bazı girişimleri fakat bu girişimlerin geçmişten getirdiğiniz şeyler olması gerekliliğini vurguluyor. Yani ‘daha önce düşündünüz fakat yapmadınız, hadi şimdi yapın’ dedirtiyor adeta. Bu ay iş konusunda sizden daha iyisi olamaz; sabrınız ve disiplininiz sayesinde en zorlu koşullarda bile mücadele yeteneğiniz alkış topluyor. Bunu hak ediyorsunuz hem de sonuna kadar. Çeşitli gezi tekliflerinin de yoğun olduğu bir ay, özellikle yakın çevre, çok uzak olmayan yerler sizler için uygun görünüyor. İletişim ve haberleşme yönünden, kardeşlerinizden, akrabalarınızdan, her yerden davet gelebilir. Medya ve pazarlama işlerinde, internet, yazı, yayın, basım işleriniz oldukça hareketli. Haziran ayı sizleri diyete başlamak konusunda, dolunay ise kafanıza taktığınız, içinize attığınız şeyleri paylaşmanız konusunda uyarıda bulunuyor olacak. Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşecek. Sevgiyle kalın, güzel bir ay olsun sizler için...



KOVA​

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, pek çok zorluğa rağmen yıldızlar sizi destekliyor bu ay. Kendinize inanmaya ve güvenmeye başlıyorsunuz. Bazı şeylerin üstünü çizdiniz ve geri dönüşü yok, yeni bir içsel oluşum içerisine giriyorsunuz. Sevgi ve aşk konularında hayli aktifsiniz, çok fazla kişi var etrafınızda ve siz seçim yapmakta zorlanacaksınız, daha doğrusu hepsine ayrı ayrı zaman ayırıp, deneyip görmek, kafa karışıklığı yaratabilir. Merkür Retro konumda bu alana etki ediyor. Güneş tutulmasında doğru seçimi yapmak için zıt olduğunuz birini tercih etmelisiniz. Sizler sıra dışılıktan hoşlanan kişilersiniz, sıradanlık ve her fikre evet diyenler sizler için kaybeder. Bu ay yer değiştirmek, biraz gezmek sizlere iyi gelebilir. Taşınma konusu da gündeminizde olacak. Ay sonuna doğru meydana gelecek dolunay, sizleri fikirleriniz için savaşmaya ikna edecek. Kendi haklı olduğunuz konularda, insanları ikna edecek ve gerekirse onlardan ayrılma kararı alacaksınız. Merkür retrosu akıl karışıklığı, elektronik eşyalarda bozulmalar, iletişimde aksaklıklar verebilir. Tüm ay boyunca bunlara özen gösterin. Güzel bir ay olsun, sevgiyle kalın...



BALIK​

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, maddi konularda, kadınlardan yana şansınız yüksek olacak, belki bir ortaklık veya maddi destek alacağınız durumlar olabilir. Bu ay ailenizle vakit geçirmek, onların gönlünü almak için uygun etkilere sahipsiniz. Ev içerisinde gayet huzurlu ve mutlu olacağınız günler sizi bekliyor. Aslında geçmişe özlem ve geçmişte kalmış konular önünüze gelecek ve sizler gerekirse bu konularda aile içinde destek görmek isteyeceksiniz. Merkür retrosu bu alanda gerçekleşecek ve eskiyi önünüze getirecek. Güneş tutulmasında ofisinizde dekorasyon, tadilat, değişiklik, yenilenme sizleri motive edebilir. Tutulma sizin kariyer evinizde meydana geliyor, iş konusunda yeni bir fikriniz var ve işle ilgili seyahatleriniz söz konusu. Aşk hayatında, özellikle bekar olan Balıklar için, arayışlar devam ediyor. Bu arayış her ne kadar sosyal çevrenizde olsa da ailenizin tanıştıracağı birine şans vermeyi deneyebilirsiniz. Ay sonuna doğru meydana gelen dolunay bu konuya vurgu yapacak ama pek tabii ki karar sizlerin... Sevgiyle kalın, hoşçakalın.



Dolunay Karaca
 

Haziran 2021'in En Şanslı 3 Burcu​

aylık (6).jpg

Terazi

Haziran ayı Terazi burçları için büyük bir heves ve tutku ile geliyor! Size sunulan tüm tatil planlarına ve arkadaşlardan gelen tüm buluşma tekliflerine olumlu yanıt verme enerjisiyle dolup taşacaksınız. Bu durum ay sonunda sizi yorgun düşürebilir; ancak bu sizin için bir sorun yaratmayacak. Çünkü geride koca bir ay boyunca biriktirdiğiniz harika anılarınız olacak!
Aynı şevki flörtlerinizde de yaşayabilirsiniz. Pek çok kişiye ilgi duyabilir ve daha sonra kendinizi çıkmaza sokabileceğiniz ilişki adımları atabilirsiniz, dikkat!


Yengeç

Sevgili Yengeçler, ayın ilk günleri sizi biraz sakinliğe itecek olsa da, geri kalanında enerjinizi tam anlamıyla yansıtan cümle "karşıma hiçbir engel çıkamaz" olacak ve bu enerji Temmuz ayı boyunca da sizi kuşatacak! Bu ayın enerjisini keşfetmek, maceralara ve yeni deneyimlere atılmak adına yapacağınız planlardan alacaksınız.
Artık kurduğunuz hayaller pek de hayal değil desek yeridir! Hayallerinizin birer plan haline gelişini, serin içeceğinizi yudumlayarak keyifle izleyebilirsiniz. Bu süreçte size destek olan aile bireyleri, partnerler ve dostlar ise, hayatınızda bambaşka bir anlam kazanacak ve onlarla olan bağınız daha da güçlenecek.


Balık

Aşk, iş, sosyal yaşantılar her şey tek düze bir şekilde, heyecansız akıp gidiyor. Epeydir süregelen bu duruma o kadar alıştınız ki artık yadırgamıyorsunuz bile. O halde güzel haberi biz verelim: Bu ay ile birlikte bazı aksiyonlara hazır olsanız iyi edersiniz! Çünkü bir anda her şey bambaşka enerjilerle hayatınızda parlayabilir ve çok daha hareketli bir yaşantıya kucak açabilirsiniz. Elbette bunda yönetici gezegeniniz Neptün'ün burcunuzda geri harekete başlaması etkili!
Gezegeninizle yaşayacağınız bu buluşma hayatınızda bir peri tozu etkisi yaratacak. Siz sadece sevgiye, aşka, eğlenceye, yeniliklere ve hayatın size sunacağı tüm sürprizlere açık olun! Gerisi bir düğümün hızla çözülmesi gibi sorunsuzca ilerleyecek.



Marie Claire
 
aylık1b.jpg

Koç
Bu ay dikkatiniz daha çok kardeşleriniz, aile büyükleriniz, çok yakınızdaki sevdikleriniz üzerinde olacak gibi duruyor. Bu ay iletişim, haber alıp verme konularında yer yer sıkıntılarda yaşamanız olası. Ayın ikinci yarısında evde tadilat veya taşınma pozisyonuna da geçmeniz mümkün. Gayrimenkul konularına dikkat etmenizde fayda var, zarar etmeyin.


Boğa
Haziran ayı sizin için bütçe ayı dersek yeridir. Para ve parayla ilgili konularda ciddi bir koşturmanız olacak gibi duruyor ve bu arada ayın ikinci yarısında ise iş ve koşturmanız daha doğrusu anlaşmalar, sözleşmeler hayatınızda ciddi bir yer tutacak da denilebilir. Bu ay özellikle Güneş tutulmasında, bu başlıklarda daha dikkatli ve özenli olmanız gerekebilir.


İkizler
Haziran sizin artık hareket aldığınız ve kendinizle ilgili değişim dönüşüm zamanı olarak durmakta. Özellikle 19 ° gerçekleşecek olan Güneş tutulması sizi hayata olan tutumunuz ve kendinize yaptığınız yatırımla sorgulatabilir. Ayın ikinci yarısında ise dikkatiniz para konusuna ciddi bir biçimde kayacak demek yanlış olmaz.


Yengeç
“Bu ay, sizin çok daha içe dönük olduğunuz bir ay olacak” demek doğru bir tanımlama olur. Kendinizi haziran ayı boyunca psikolojik anlamda, kafanızın arkasını kurcalarken bulabilirsiniz. Korkularınız belirginleşebilir. Bu konuda bu ay psikoterapi veya ruhsal şifalanmak için gayet iyi adımlar atabilirsiniz.


Aslan
Haziran ayının ilk yarısında görülen o ki kendinizi ciddi bir biçimde sosyal hayatın koşturmalarında bulacaksınız. Ayın ikinci yarısında ise daha çok durgun ve sessiz kalmanız söz konusu olabilir. Maddi konularda enteresan gelişmeler olabilir ve fakat özellikle tutulma zamanlarına elinizden geldiğince dikkat edin. Ve yatırımlar konusunda bilen birinden destek alın.


Başak
Bu ayın ana teması sizin için kariyer ve kariyerden kazandığınız paralar olarak görünmekte. bu Ay bir iş değişikliği düşünüyorsanız gerçekleşebilir veya şimdiye kadar işle ilgili halı altına süpürdüğünüz konular tek tek ortaya dökülebilir. Ne olursa olsun çıkarınızı düşünün ve tehlikeli adımlar atmamaya gayret edin. Zor bir Haziran geçecek gibi.


Terazi
Bu ayın sizdeki en önemli etkisi çalışma hayatınız, sağlığınız ve eğer eğitim alıyorsanız eğitim hayatınızda olacakmış gibi görünmekte. ayın ikinci yarısında ise daha çok kariyer konuları önünüze gelebilir. O nedenle bu ayı özellikle geçmişte yaptığınız ve tamamlayamadığınız işleri toplamak için kullanacaksınız gibi görünmekte.


Akrep
Haziran ayının ilk yarısında sizlerin özel hayatı ve özellikle ortak gelirlerle ilgili konular fazlasıyla dikkatinizi çekebilir. Ve ayrıca ayın ikinci yarısında ise iş ve çalışma koşullarınızda bir değişime gitme ihtimalinizde söz konusu olabilir. O nedenle bu ayı hem özel, hem de maddi konularda biraz kendinizi koştururken bulmanız olası.


Yay
Bu ayın ana teması sizin için ikili ilişkiler, daha doğrusu evlilik, ortaklık gibi uzun soluklu ilişkiler olacak gibi durmakta. Bu anlamda anlaşmazlıklar ve hatta dava açma, hukuki konulara kadar tırmanmanız söz konusu olabilir. İkinci yarısından sonra ise artık hayatınızda ortak gelirleri ve devlet baba ile olan konuları çözmek kalabilir. Dikkatli olun.


Oğlak
Haziran ayının sizler için ana konusu sağlık ve gündelik hayatınızda servis verdiğiniz ve aldığınız meseleler olacakmış gibi duruyor. O nedenle bu konularda bu zor ayda biraz daha dikkatli ve sabırlı olmanızda fayda var. Elbette salgını da dikkate alarak kendinizi korumak için çok daha özen göstermeniz gerekebilir.


Kova
Bu ay sizin için aşk konuları, duygusal ilişki ve iletişimleri, aynı zamanda şans ve şansa ihtiyaç duyacağınız başlıklar gündeminizde kalacak gibi görünmekte. O nedenle Haziran ayı boyunca kendinize ve çevrenize dikkat etmenizde, orantılı davranmanızda ve özellikle maddi konularda işi şansa bırakmamanızda fayda var diyebiliriz.


Balık
Bu ayın ilk yarısında aile içi konular ve başlıklar önünüze gelebilir ve özellikle aile büyüklerinizle ilgili mevzularda sabırlı davranmanız gerekebilir. Ayın ikinci yarısında ise ibrelerin daha kişisel konuları göstereceğini söylememiz mümkün. O nedenle İkizler burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması sizin ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmenize neden olabilir.


Murat İpek
 
aylık (7).jpg

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Haziran ayına İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün bir araya gelmesiyle güçlü diyaloglar kurduğunuz ve verimli iş alanları oluşturmaya çalıştığınız tempolu bir merhaba ile başlıyorsunuz. Ticaret veya iş konularıyla ilgili alanlarda görüşmeler yapmayı planlıyorsanız kararlığınızı koruyarak ve değişen koşulları da göz önünde bulundurarak hareket etmenizde fayda var.

Haziran ayının en önemli gündem maddesi İkizler burcunda bir Güneş tutulması yaşanacak olmasıdır. Fikirleriniz ve bağlantı kurarak hayata geçirmeye çalıştığınız projeleriniz konusunda ciddi kararlar alabilir ya da bu konuyla ilgili daha önceden aldığınız kararların meyvelerini alabilirsiniz





BOĞA BURCU

İkizler burcunda ilerleyen Kuzey Ay Düğümü ile Güneş’in kavuşumu, bütçenizde ekonomik iyileşmelerin habercisi olabilir. Varsa alacaklarınızın tahsili, birikimleriniz ve mevcut çalışmalarınızın getirileriyle sağlam adımlar atarak yönünüzü belirleyebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs, Yengeç burcuna geçtiğinde, yakın çevre ile iletişiminizde bazı bağların güçlendiğini ve onlara karşı daha sahiplenici olmaya başladığınızı görebilirsiniz.

Güneş burç değiştiriyor ve Yengeç burcundaki seyriyle, hayatınızda bazı sorunları çözmeye başladığınız, kendinizi ve fikirlerinizi daha iyi ifade ettiğiniz bir dönemi başlatıyor.





İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler ve Yükselen Burcu İkizler olanlar, parlayacağınız ve hayatınıza iyi yönde, kalıcı değişiklikler katacağınız bir aya başlıyorsunuz. Burcunuzda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün kavuşumu hem kendinizi hem ilişkilerinizi besleyeceğiniz bir zamanı başlatıyor.

Kendinizle ilgili bazı kararlara gidebilir, arkasında durabildiğiniz müddetçe de pişman olmayacağınız sonuçlar alabilirsiniz. Bir süredir burcunuzda seyahat eden Venüs, ayın ilk günlerinde Yengeç burcuna geçiyor ve size maddi anlamda da kazanç elde edeceğiniz yolları açıyor.





YENGEÇ BURCU

İyileşmeye içinizden başlayıp dışarıya da yansıtacağınız bir Haziran ayına giriyorsunuz. Toksik fikirlerden ve ilişkilerden kurtuluyorsunuz. Hayatınızın bundan sonraki sürecinde en çok da gerçekler ve doğrular rol oynayacak. Venüs, ayın ilk günlerinde burcunuza geliyor ve size enerjinizin yeniden yüklendiğini hissettirerek yaşama daha pozitif bakabileceğiniz bir dönem başlatıyor.

İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile geçmişte yaşananlara ve korkulara dair bir son nokta koyuyorsunuz. Artık ilk adımı geleceğe ve sizi düşürmeyecek hedeflere atacağınız bir zamanın başlangıcındasınız.





ASLAN BURCU

Sosyal çevrede adınızdan söz ettireceğiniz bir Haziran ayına giriyorsunuz. İkizler burcundaki Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün kavuşumu, sevilen kimliğinizi daha da ön plana çıkaracak ve yapacağınız hamlelerle hem kendinize hem çevrenize ilham olacak çalışmalara vesile olabilir. Mars burcunuza geçiyor ve hayatınızın durgun yanlarına hareketlilik katıyor. Hem zihinsel hem de fiziksel anlamda daha aktif olacağınız günler başlıyor.

Yönetici gezegeniniz Güneş, Yengeç burcuna geçtiğinde karanlıktaki her şeyin aydınlandığına ve bu aydınlığı da yine kendi çabanızla oluşturduğunuzu fark edeceksiniz.





BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve Yükselen Burcu Başak olanlar, kariyerinizin zirvesine doğru yürüyeceğiniz bir aya giriyorsunuz. Güneş’in ve Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcunda kavuşumuyla, belki yoğunluğunuzun ve sorumluluklarınız artacak ama emeklerinizin karşılığını da aynı oranda görebileceksiniz.

Karşıt burcunuzda ilerleyen Jüpiter’in geri hareketiyle, ikili ilişkiler konusunda bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Özellikle sosyal anlamda fikirlerinizin değerli bulunduğu ve bunların üzerine konuşabildiğiniz insanlarla çevreniz için bir yatırım yapabilirsiniz.





TERAZİ BURCU

Yeni bir çevre ve yeni girişimlerle geçireceğiniz bir Haziran ayına başlıyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün kavuşumu ile yeni tanışacağınız insanlarla yapacağınız görüşmeler ve hatta belki anlaşmalarla ileriye dönük ortak projeler ortaya çıkarabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs, Yengeç burcuna geçiyor ve kariyerinizle ilgili alacağınız desteklere dikkat çekiyor.

Neptün’ün Balık burcunda geri harekete geçmesiyle birlikte çevrenize ve kendinize daha verimli ve faydalı olmak adına fark etmeniz gereken bazı konularda aydınlanma yaşayabilirsiniz.





AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, hayat mücadelenizi daha kaliteli bir hale getireceğiniz bir aya giriyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün kavuşumuyla, ikili ilişkilerinizdeki değer kavramı üzerine kafa yorabilirsiniz. Yeni iş birlikleri, ortaklılıklar veya anlaşmalar ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızın kullanımı ve bu noktada izleyeceğiniz yol konusunda yeni teklifler alabilirsiniz.

Venüs, Aslan burcuna geçiyor ve ayın sonlarına doğru çalışma ortamınızda ve kitleler önünde kendinize olan güveninizin tazelendiğini görebilirsiniz.




YAY BURCU

Mutlu ilişkiler ve mutlu anlar yaşayacağınız bir Haziran ayına giriyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcunda kavuşmasıyla yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinizde ciddi kararlar alabilirsiniz. Ayın sonlarına doğru Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle dolaylı yoldan yürüttüğünüz ilişkileriniz ve elde ettiğiniz kazançlar noktasında beklentilerinizin gerçekleşmesine şahitlik edebilirsiniz.

Mars’ın Aslan burcuna geçişi sizi uzaklık ve mesafe ile ilgili konularda destekliyor, hem kendiniz hem de fikirlerinizin başkalarına da ilham olması için harekete geçiriyor.





OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, yoğun bir tempo içinde olacağınız bir Haziran ayına başlıyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcunda kavuşmasıyla, günlük hayatınızda yoğun bir tempo yaşayabilir ve sorumluluklarınızın arttığını görebilirsiniz.

Venüs karşıt burcunuz Yengeç’e geçiyor ve bu ikili ilişkilerinizle ilgili gündemlere işaret ediyor. Yeni bir adım atabilir, maddi ve manevi anlamda geçmişte yaptığınız hatalara düşmeden daha samimi ve güvenli şekilde yol alabilirsiniz.





KOVA BURCU

Yetilerinizi en güzel şekilde uygulayacağınız ve gözle görünür bir değişimin öncüsü olacağınız bir aya giriyorsunuz. Venüs ayın ilk günlerinde Yengeç burcuna geçiyor ve çalışma hayatınızdaki sahiplenici tutumunuzun dozunu arttırıyor. Üzerinize fazladan alacağınız her işe mutlulukla yaklaşabilir ve size iyi dönüşler yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Neptün yönetici olduğu Balık burcunda geri harekete geçtiğinde, kazanmak ve değerli hissetmekle ilgili şüphelerinizi ve yanılgılarınızı iyileştirecek gelişmeleri önünüze serebilir.




BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, aklınızdan geçenleri hayatınıza taşıyacağınız bir aya giriyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcundaki kavuşumu, hayatınızın amacını bulduğunuz ve bundan sonra ilerleyeceğiniz yolu çizdiğiniz bir dönemin kapılarını açıyor. Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ilişkileriniz farklı bir seyir kazanabilir.

Güneş ay sonuna doğru Yengeç burcuna geçiyor ve sizi yetenekleriniz konusunda hem daha görünür hem de daha aktif biri haline getiriyor. Burada kendinizin yeniden doğuşuna veya tamamlanışına şahitlik edebilirsiniz




Aygül Aydın
 
aylık1r.jpg

Koç​

Yakın çevreniz, komşularınız, kardeşleriniz ve eski arkadaşlarınızla ilgili konuların ön plana çıktığı bir aya girdiniz. Haziran ayında sözleşmeler, yazışmalar, kurumsal iletişim konularında temkinli adım atmanızda fayda var. Karşınıza çıkacak bazı tartışmalı konulardan uzak durmaya, olayları alevlendirmemeye çalışın. 3 – 28 Haziran tarihleri arası evinizde, özel hayatınızda, aile içinde daha keyifli zamanlar sizi bekliyor. Evle ilgili yenileme, evden çalışma zamanı. Evinizde her zaman olduğundan daha huzurlu hissedeceksiniz. 10 Haziran günü gerçekleşecek Güneş tutulması ve yeniay öncesinde iletişimde zorlanmalar olabilir. Bu tarihten sonraya yeni konulara başlamayı başarırsanız daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Bu Güneş tutulması, geçmişte yapmış olduğunuz, emek verdiğiniz çalışmaların uzantısı olan yeni projelere ışık tutuyor. Geçmişle bağlantılı konularda 10 Haziran sonrası ilerleme fırsatlarınız yüksek. Geçmişte iş birliği yaptığınız kişiler ve eski müşterilerinizin kapılarını tıklatın. 12 Haziran sonrası sizin için eğleneli zamanlar başlıyor. Kendinizi çok daha dinamik, özgüvenli ve hareketli bulacaksınız. Flörtler, keyifli, eğlenceli zamanlar geliyor.

Boğa​

Bu ayın belirleyici konusu sizin için maddi birikimlerle ilgili. Yatırım yapıp yapmama, alacaklarınızı, verdiğiniz borçları tahsil edebilme, geç ödenen maaşlar ve benzeri olaylar gerçekleşebilir. Paranızı doğru şekilde kullanabilmek için birkaç hafta daha düşünün. Kendinizi maddi olarak emniyette hissetmiyorsanız hiç telaşlanmayın, işler Temmuz ayında rayına girecek. Özellikle sizinle birlikte hareket eden, desteğini gördüğünüz kişiler, arkadaşlarınızın 3 Haziran sonrası daha da fazla yardımını görebilirsiniz. Bu tarihten itibaren kısa geziler, iş ziyaretleriniz de istediğiniz sonuçları elde ederek sonuçlanabilir. Boğa burcunun getirdiği temkinli hareket edebilme yeteneği ile riskleri göğüs pasıyla yumuşatabileceksiniz. 12 Haziran sonrası evin içinde bazı tadilatlar, evi güzelleştirmeye, daha renklendirmeye yönelik işler sizi bulabilir. Evinizle ilgileneceğiniz için bu tarihten sonra iş hayatınızı biraz yavaşlatmanızda fayda olabilir. Geri giden Merkür’ün 23 Haziran sonrası düzelmesi ile işler rayına girecek görünüyor. Bu tarihten sonra para konularında da daha akılcı kararlar vermeniz mümkün olacaktır.

İkizler​

Yılın belki de en önemli ayına giriyorsunuz. İkizler burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve İkizler burcunun yöneticisi Merkür’ün geri hareketi pek çok alanda mücadele dolu günler getirebilir. Bu ay boyunca işyerinde ve özel hayatınızda sonradan tutamayacağınız sözler vermeye, eksik bilgi ile hareket etmeye eğilimli olabilirsiniz. Söyledikleriniz karşı taraf tarafından yanlış anlaşılabilir. Bilgi kirliliğine de çok dikkat edin. Eksik bilgilerle karar almamaya çalışın. Bu dönemin getirisi ise geçmişte düşündüklerinizi hayata geçirebilme fırsatlarının karşınıza çıkmasıdır. 10 Haziran’dan hemen önceki bir iki gün boyunca size rahatsızlık veren bazı şeyleri hayatınızdan çıkarın. Düşüncelerinizde de arınma zamanı. Endişe ve kuruntuları yok edin. Bu tarihten hemen sonra, Güneş tutulması ile birlikte yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Şans gezegeni Jüpiter bu ay kariyer hayatınızı koruyor. İstediğiniz görev veya şirket değişiklikleri yapabilirsiniz. 12 Haziran sonrası geziler, yazışmalar dolu günler sizi bekliyor. Etrafınızdan yardım alabilir, güçlü arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz. 3-28 Haziran tarihlerinde Yengeç burcunda olacak Venüs, size maddi açıdan fayda sağlayacak. Bu dönemde bir yerlerden beklediğiniz paraya kavuşabilirsiniz. Ek gelir kazanabilir, ücretinizi artırabilirsiniz.

Yengeç​

Ay boyunca tam olarak ortaya çıkmayan, sizin aklınızı kurcalayan konular peşinizde olacak. Kuruntuları bir kenara bırakmanızda fayda var. Bu ayın sonlarına doğru, odaklandığınız kaygıların aslında ne kadar boş olduğunu göreceksiniz. İşyerindeki dedikodulara aldırmayın. 3-28 Haziran tarihlerinde burcunuzda bulunacak Venüs, ilişkilerinizde olumlu bir hava getiriyor. İyilik, güzellik, estetik ve çekicilikler ilgili görülen Venüs burcunuzdan geçerken sosyal anlamda beğeni kazanır, görüşmelerdeki ikna yeteneğinizi iyi kullanabilirsiniz. Venüs, başkaları tarafından çekici bulunmanızı da sağlayacaktır. Bu kadar beğeni kazanacağınız günlerde kişisel imajınıza özen göstermenizde fayda var. 12 Haziran sonrası atılım gezegeni Mars, ısrar ettiğiniz takdirde kazancınızın artacağını söylüyor. Maddi birikimlerinizle ilgili harekete geçme zamanı. Ücretinize zam isteyin, müşterilerinize teklifler götürün. 24 Haziran günü Yengeç – Oğlak karşıtlığında gerçekleşecek olan Dolunay o hafta boyunca hayatınızdaki her şeyi apaçık görmenizi sağlayacaktır.

Aslan​

Gelecek planlarınızın, hayattan beklentilerinizin değiştiği bir dönemdesiniz. Sosyal faaliyetler, gruplarla iç içe olacağınız çalışmalar sizi bekliyor. 10 Haziran Güneş tutulmasının ve geri giden iletişim gezegeni Merkür’ün etkisi ile eski dostlarla bir arada dirsek temasında idealleriniz için çalışabilirsiniz. 12 Haziran sonrası Aslan burcunda bulunacak Mars size cesaret ve fiziksel enerji verecektir. Hareketli, hedef odaklı günler sizi bekliyor. İsteklerinize doğru atılım yapabilir, riski kolayca alarak cesur adımlarla ilerleyebilirsiniz. İş başvuruları, müşteri teklifleri, yeni başlangıçlar için uygun zamanlar. 24 Haziran günü gerçekleşecek Dolunay ofisiniz, işyeriniz ve yaptığınız görevlerle ilgili bazı şeyleri görmeniz gerektiğini söylüyor. 28 Haziran sonrası Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile hayattan daha fazla keyif alacak, eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Yaratıcı ve muzip tarafınız ortaya çıkıyor. Hem Mars hem de Venüs’ün burcunuzda olması, cesaretle yeni ilişkilere, yeni işlere yelken açabileceğinizi, kendinizi en iyi şekilde gerçekleştirebileceğinizi vurguluyor.

Başak​

Bu ay kariyeriniz, iş hayatınızın genel gidişatı, itibarınız, kişisel imajınız ile doğrudan ilgili olaylar karşınıza çıkabilir. 10 Haziran günü gerçekleşen Güneş tutulması, görevinizde, ünvanınızda değişimler yaratabilir. Eskiden yapmış olduğunuz bir işe geri dönebilirsiniz. 3-28 Haziran tarihlerinde Venüs’ün etkisi ile sosyal alanda aktif günler sizi bekliyor. Dostlarla, arkadaşlarla, iş çevresi ile yakın temasa geçin. Tanışıklıklar, görüşmeler ağırlık kazanıyor. Sevilen birisiniz. Venüs’ün aktif olduğu tarihlerde evde oturmak yerine davetlere katılın. Sosyal olma zamanıdır. 24 Haziran günü gerçekleşecek Dolunay ise bugüne dek yaptıklarınızla ilgili ön plana çıkabileceğinizi, eserlerinizi başkalarına da gösterebileceğinizi söylüyor. Varsa çocuklarınızla ilgili beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Ünvanınızdaki yenilenmeler kafanızı biraz karıştırmış olsa da Temmuz ayında işlerin rayına gireceğini bilin. Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter’in karşıt burcunuzda olması, ay boyunca varlıklı, rahat, iyi ahlaklı kişilerden fayda göreceğinizi söylüyor.

Terazi​

Kendinizi geliştirmek bu yıl en çok odaklandığınız konu. Farklı felsefeleri keşfetmek, uzaklardaki kültürleri öğrenmek istiyorsunuz. İletişim gezegeni Merkür, uzaklardan gelecek haberlerin gecikebileceğini söylüyor. Yazılı ve sözlü iletişimde, kazalara neden olmamak için yazdıklarınızı göndermeden önce birkaç kere okuyun. Her zaman edebiyat ve yazarlık konularında yetenekli olsanız da, bu aralar ifadelerinize özen göstermenizde fayda var. 24 Haziran günü iş ve ev dengesini kurmanız gerektiğini size hatırlatan bir dolunay geliyor. Evde bazı değişiklikler yapmak gerekebilir. Kariyerinizde ilerliyorsunuz. Diğer taraftan özel hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi dış dünyadan biraz uzak tutabilir.

Akrep​

3-28 Haziran tarihlerinde yurt dışı, uzaklar, yabancılarla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Bu alanlarda beklediğiniz haberler iyi sonuçlanacaktır. Yabancılarla çalışıyorsanız, veya çalışmayı düşünüyorsanız atılım yapmanızın uygun olduğu zamanlar. Kişisel gelişim, öğrenme, hayatı keşfetme…İşte bunlar ay boyunca fırsatların olduğu konular. Kendinizi fazla yormadan hareket edin. Bu ay eşiniz, partneriniz veya ortağınız ile birlikte paraları birleştirip yatırım yapma kararı verme eğiliminde olabilirsiniz. Veya ortak paralarla ilgili ne yapacağınızı tam olarak bilemeyebilirsiniz. Maddi ve manevi paylaşımlarınızın, özellikle en yakınınızda olanlarla ortak konuların netleşemediği günler içindesiniz. Hızlı karar almaya çalışmayın. Miras konuları, başkalarından beklediğiniz paralar gecikebilir. En yakınınızdakilerle geçinemediğinizi düşünseniz de biraz zaman tanıyın. Hem kendinize, hem de yakınlarınızdakilere. Özel ve iş hayatındaki yakınlarınızla aranızın soğumaması için olayları alttan almaya bakın. 24 Haziran sözleşmelerin üzerinde çalışmak ve doğru kararları almak için uygun bir tarih.

Yay​

İletişim ve ilişki yönetiminin ön planda olduğu bir ay sizi bekliyor. Eski tanıdıkları görebileceğiniz, geçmişte sıkı fıkı olduklarınızla tekrar karşılaşma fırsatı bulacağınız bir ay. 10 Haziran sonrası yeni kişilerle tanışmak için güzel günler var. Eşiniz veya ortağınızın bu ay kafası biraz karışık olabilir. İşyerindeki kişilerden alacağınız bilgiler tam sağlıklı olmayabilir. Bilmeden veya bilerek size eksik, yanlış bilgiler getirebilirler. Karşı tarafın kararsızlıkları, sözünden dönme eğilimi nedeniyle, iş değiştirmek, yeni bir başlangıç yapmak için biraz beklemeniz uygun olabilir. Kısacası bu ay size verilen sözlere tam olarak, kontrol etmeden güvenmeyin. 3-28 Haziran tarihleri arasında eşiniz veya ortağınız ile beraberce maddi bir yatırıma girebilir, başkalarına borç verebilir, ortak işlere girişebilirsiniz. Duygusal anlamda partnerinizle daha yakın olduğunuzu hissedecek ve mutlu olacaksınız. 24 Haziran günü gerçekleşecek Dolunay, maddi birikimlerinizle ilgili kararlar almanızı sağlayacak. Bu tarihten sonra risk alabilir, cesaretle harekete geçebilirsiniz.

Oğlak​

Bu ay işyerinde hareketli zamanlar sizi bekliyor. Özellikle zihinse olarak çaba sarf etmenizi gerektiren projeler üzerinde çalışırken, teslim tarihlerini atlamayın. Gecikme ihtimaline karşı işlerinizi birkaç gün önceden bitirecek şekilde planlamanızda fayda var. Ofise ve eski görevlerinize, eski çalışma temponuza tam olarak dönüyorsunuz. 10 Haziran sonrası size farklı ek görevler de verilebilir. Ya da geçmişte yapmış olduğunuz bir iş tekrar gündeme gelebilir. Size bağlı çalışan ekip iyi niyetli olsa da, yaptıkları bazı hatalar kontrol ve düzeltme bekliyor. 3-28 Haziran tarihleri arasında karşıt burcunuzda yer alan Venüs, ilişkilerinize güzellik, estetik bir ruh kazandırıyor. Varsa eşiniz veya sevgilinizin de hayatındaki olumlu gelişmeler, sizi mutlu edecek. Venüs’ün bu konumu iş görüşmelerinde, tekliflerinde olumlu sonuçların geleceğini vurguluyor. Venüs, sizin ilişkileriniz için çalışırken, iş görüşmeleri yapın. 24 Haziran günü Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, ilişkilerinizde, özel ve iş hayatınızda her şeyin görünür olmasını sağlayacak. İlişkinizin ne yöne gideceği konusunda karar vermenizde fayda var. Dolunay, iş, kariyer, ilişki alanlarında tüm seçimlerinizi netleştiriyor olacak.

Kova​

Bu ay iletişim gezegeni Merkür’ün geri hareketi aşk, flörtler, eğlence gibi konularda düşüncelerinizin değişken olduğunu, kararsızlıklar içinde bulunduğunuzu söylüyor. Sunum yapmak, eğitim vermek, başkaları önünde konuşma yapmak durumundaysanız önceden iyice çalışmaya bakın. Bu ay spekülatif yatırımlardan, şans oyunlarından uzak durun. Eskiden birlikte olduğunuz özel biri ile tekrar karşılaşma olasılığınız da yüksek görünüyor. 10 Haziran günü aşk, çocuklar, yaratıcılık gibi konuların tetikleneceği Güneş tutulması sırasında tüm bu konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Şans, bolluk, bereket ve fırsatlarla ilintili gezegen Jüpiter’in bu ayki konumu maddi anlamda şansa işaret ediyor. Aslında geçtiğimiz ay ortasında başlayan ve Temmuz ortasına dek devam edecek olan bu transit, maddi ve manevi güvencede hissetmenizi de sağlayacaktır. 24 Haziran günü gerçekleşecek Dolunay kuruntuları bir kenara bırakarak gerçek dünyaya odaklanmanızı söylüyor. Günlük işlerin içine girin, çalışın ve hayatı Dolunay ışığı altında olduğu gibi kabul edin. Kontrol etmeye çalışmadan akışa teslim olun. 12 Haziran sonrası Mars’ın konumu ilişkilerde hareketlilik verecektir.

Balık​

Ay boyunca ev ve özel hayatınızla ilgili konularda aklınız biraz karışık olabilir. Evde yapılacakları unutabilir, ihmalkarlıklarda bulunabilirsiniz. Eve bu dönemde yeni bir şey almamak, gündemde olsa bile taşınma gibi işleri sonraya bırakmakta fayda var. Aile içinde yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Kimseyi kırmadan, en uygun şekilde geçinmeyi sağlayarak hareket ettiğinizde karlı çıkarsınız. 23 Haziran gününe dek geri harekette olacak iletişim gezegeni Merkür size küçük akıl oyunları oynayabilir. 24 Haziran günü gerçekleşecek Dolunay etkisini olumlu yönde bir hafta kadar sürdürecektir. İdealist konular, kulüpler, derneklerle ilgili çalışmalarınızın iyi yönde ilerlediği, dostlarınızın desteğini gördüğünüz bir dönem içindesiniz. Venüs 3-28 Haziran tarihleri arası yaratıcılık, aşk, hayattan keyif alma alanlarında size ışık tutuyor. Venüs sayesinde başkalarına ruhsal anlamda ilham verebilirsiniz. Mars 12 Haziran sonrası günlük temponuzu oldukça artıracaktır. Bu dönemde çok zengin gıdalar tüketmemeye bakın. Yaratıcı çalışmalar için kolları sıvama zamanıdır.



Binnur Zaimler
 

aşk89.jpg

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Genel olarak haziran ayı boyunca ilişkiler ve iletişimle ilgili konular çok vurgulu gözüküyor. Neye imza attığınız, kime ne söz verdiğiniz, hangi kararları aldığınız çok önemli. Seyahatlerle ilgili aksamalar, yakın çevre, kardeş, kuzen ilişkilerinde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi aileden, anne-babadan destek getirebilir. Ev veya emlak yatımı yapmak isterseniz 25 Haziran Merkür retro bitimi daha iyi olabilir. Mars’ın Aslan burcuna geçişi aşk hayatınızı etkiliyor. Yeni bir ilişki başlangıcı, kıvılcımlanma söz konusu olabilir. Veya çocuk sahibi olmak için karar alabilirsiniz. İkizler burcundaki Güneş Tutulması yine iletişim alanında gerçekleşiyor ve çok fazla farkındalık önem kazanıyor. 24 Haziran Oğlak dolunayı kariyerle ilgili problemleri çözmek, patronlarla ilişkide zorlanmaları getirebilir. İşinizi kaybetmek istemiyorsanız ağzınızdan çıkanları, kulağınızın duyması gereken zamanlardasınız.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Oldukça hareketli günlere hazırlıklı olmalısınız. Merkür retrosu ve Güneş tutulması finansal alanınızda gerçekleşiyor. Dolayısıyla bu günlerde yatırım yaparken çok temkinli olmak zorundasınız. Harcamalarınızı gözden geçirip iyi bir bütçe planlaması yapmanız gerekebilir. Özellikle gereksiz harcamalardan sakınmanız gereken bir dönem. Venüs Yengeç geçişi yakın çevre ve kardeş ilişkilerinden destek sağlarken yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir araba almak veya değiştirmek için Merkür retro bitimini (25 Haziran sonrası) değerlendirmeniz daha doğru olabilir. Mars’ın Aslan burcuna geçişi ile ev içinde yaşanacak sakarlık kaynaklı kazalara daha açık olabilirsiniz. Aynı zamanda aile içi ilişkilerde gereksiz sürtüşme, inatlaşmalardan kaçınmak gerekir. Ayın son günlerinde yaşanacak Oğlak dolunayı yurtdışı ve yabancılarla ilgili işleri, hukuksal konuları, eğitim hayatı ile ilgili çözülmesi gereken problemlere dikkat çekiyor.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Haziran ay sizin için oldukça önemli olabilir. Zira Merkür geri hareketi ve Güneş tutulması kişisel alanınızda gerçekleşiyor. Yeni projeler, yeni girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Bu arada oluşacak krizleri sakin ve sabırlı şekilde çözmek zorundasınız. Yalan, iftiraya maruz kalabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz. Venüs’ün finansal alanınıza geçmesiyle beklediğiniz paralar gelebilir, daha fazla para kazanma şansı doğabilir. Mars’ın Aslan burcuna geçişi sizin yakın çevre, kardeşlerle ilişkinizde gerilimlere, gereksiz çatışmalara sebep olabilir. Trafikte hız yapmamaya, araba kazalarına karşı dikkatli olun. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapma durumundaysanız üç kere düşünün her şeyi en ince ayrıntısına kadar gözden geçirin. Oğlak dolunayı miras, kredi, vergi, borçlar alanına vurgu yapıyor. Gerçekten akıl ve iradeyi birleştirerek yönetmeniz gereken finansal sorunlar oluşabilir. Borçlarla ilgili yeniden yapılandırmalara gidebilirsiniz.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Merkür geri hareketi ve Güneş tutulması; gizli düşmanların açığa çıkacağı, arkanızdan dönen dolapların farkında olacağınız konuları gündeminize getirebilir. Ve şimdiye kadar dost sandığınız birisinin ihaneti ile yüzleşebilirsiniz. Ruhsal ve mistik konulara ilginizin artacağı bu dönem bağımlılıklarınızdan kurtulmak, arınmak için çok iyi bir dönem olabilir. Ayın başlarında Venüs kişisel alanınıza geçiyor. Güzellik konularıyla ilgilenebilir, sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Mars’ın Aslan burcuna geçişiyle finansal konular önem kazanmaya başlıyor. Para kazanmak için daha fazla inisiyatif alırken harcamalarla ilgili de çok dikkatli olmalısınız. 24 Haziran’daki Oğlak dolunayı ilişkiler, evlilik, ortaklık alanında gerçekleşiyor. Beklenmedik duygusal durumları mantık çerçevesinde çözmeniz gerekebilir. Ani duygusal tepkiler, alınganlıklar daha fazla yara almanıza sebep olabilir.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi spritüel konulara ilginizi çekerken şifa, yaratıcılık ve ilham gücünüzü yükseltebilir. Sanatsal konularla ilgilenenler için maksimum fayda sağlayabilir. 11 Haziran’da Mars sizin burcunuza geçiyor. Çok daha aktif, cesur, yaratıcı olabilir fakat bir o kadar da fevri ve düşünmeden hareket edebilirsiniz. Aslında öfkenizi ve hırsınızı dengeleyerek harekete geçmek için yeterli enerjiye sahip olacaksınız. Merkür’ün geri hareketi ve Güneş tutulması arkadaşlıklar, sosyal çevre ilişkilerine dikkat çekiyor. Belki hayatınızdan çıkarmak zorunda kalacağınız bazı arkadaşlarınız olabilir. Dahil olduğunuz dernek veya kulüpler ile ilgili skandal gelişmeler, bazı şanssızlıklar yaşanabilir. Ve son olarak 24 Haziran’da gerçekleşen Oğlak dolunayı sağlık alanındaki konuları vurguluyor. Yediğinize, içtiğinize dikkat edin ve gerekli sağlık kontrollerinizi aksatmayın. Yanınızda çalışanlarla ilgili sürtüşmeler, iş ortamında gerginlikler yaşanabilir. Sağduyulu olmakta fayda var.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Haziran ayı kariyer hayatınız için çok önemli olabilir. Zira Merkür retrosu ve Güneş tutulması bu alanda gerçekleşiyor. Kariyerle ilgili hızlı, beklenmeyen, şaşırtan gelişmeler söz konusu. Kaçırdığınız bazı iş fırsatları tekrar gündeme gelebilir. Otorite figürleri, patronlarla ilgili gerilimler sonucu hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Problemleri sakince çözmeye odaklanmak yolunuzu daha fazla açacaktır. Sosyal çevre alanına geçen Venüs yeni arkadaşlar, yeni imkanlar getirecektir. Yeni çevrelere girebilir, farklı derneklere dahil olabilirsiniz. Mars Aslan transiti gizli düşmanlıklar, arkanızdan iş çevirenlerle ilgili aydınlanma sağlıyor. Dost gibi görünen düşmanlarınızı fark edebilirsiniz. Ve artık değiştirmediğiniz alışkanlıkların zararını görmeden bırakma zamanı olabilir. Son olarak 24 Haziran’daki Oğlak dolunayı aşk hayatınıza ışık tutuyor. Sevgiliniz, partnerinizle aranızda gerilimler, güç çekişmeleri olabilir. Hassas dengelerdeki ilişkiler tamamlanma sürecine ilerleyebilir. Mantık çerçevesinde davranmak yara almak yerine şifalanmayı çalıştırabilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Haziran başında yönetici gezegeniniz kariyer alanınıza geçiyor. İşle ilgili şans ve fırsatlar getirirken aile desteği de alabilirsiniz. Terfi alabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Mars’ın sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanında ilerlemesi kendini ortaya koyma cesareti veriyor. Diğer taraftan arkadaşlar arasında rekabet ve kıskançlıklara artabilir. Merkür gerilemesi ve Güneş tutulması yurtdışı, yabancılarla olan konulara dikkat çekiyor. Geçmiş kaynaklı problemler, hukuksal süreçlerle uğraşmanız gerekebilir. Seyahat veya eğitim konularında ertelemeler gündeme gelebilir. Sağduyulu ve sorumluluk alarak problemlerin üstesinden gelebilirsiniz. Son olarak Oğlak Dolunayı aile ile ilgili konulara ışık tutuyor. Aile üyeleri arasında zıtlaşmalar, güç çekişmeleri olabilir. Emlak alım-satımı ile uğraşabilir veya ebeveynleriniz ile ilgili problemleri çözmek zorunda kalabilirsiniz.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

İkizler burcundaki Merkür gerilemesi, İkizler burcundaki Güneş tutulması zorlu bir alandan sizi etkiliyor ve dikkatli olmanızı gerektiriyor. Fazla risk almaktan kaçınmalısınız. Gizli sırlar ve ilişkiler, yalanlar ortaya çıkabilir. Kredi, borç, miras, alacak konularında bazı problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Aslan burcuna geçecek Mars kariyer alanınızı etkilemeye başlıyor. Kariyer konularında daha aktif ve mücadeleci olabilirsiniz. Rakipleriniz ve yöneticileriniz ile aranızda gerginlikler olabilir, problemler yaşayabilirsiniz. Venüs Yengeç size yeni bir eğitim programına başlama isteği veya yurtdışı seyahati yapma fırsatı getirebilir. Ve ayın son günlerinde gerçekleşecek Oğlak Dolunayı yakın çevre, kardeşler, kuzenlerle ilişkilerde gerilimleri, zorlu süreçleri işaret ediyor. Gereksiz tartışma ve kavgalardan kaçınmanız gerekiyor.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

İkizler Merkür retrosu ve İkizler Güneş tutulmasının etkilerini çok güçlü alan gruptasınız. İlişkiler, evlilik, ortaklık alanınızda krizler yaşayabilirsiniz. Geçmişte verilmiş sözler, yapılmış anlaşmalar tekrar ortaya çıkıp canınızı sıkabilir. Yaşadığınız problemleri sakin ve akılcı bir şekilde çözebilirsiniz. Rakipler ve açık düşmanlıklarla ilgili konular da gündeme gelebilir. İmza attığınız ve verdiğiniz sözlerde çok dikkatli olmanız gerekiyor. Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi ortaklaşa kaynaklar alanından destek veriyor. Ortak bir yatırım fırsatı karşınıza çıkabilir, bir miras davası çözüme ulaşabilir. Beklediğiniz bir kredi çıkabilir ve yatırım şansı yakalayabilirsiniz. Mars Aslan geçişi hukuksal konularla ilgili problemlerde dikkatli olmanızı gerektiriyor. Yurtdışı seyahati yapacaksanız kazalara açık olduğunuzu da unutmayın. Aceleci ve fevri davranışlar içinde olmamaya çalışın. Son olarak Oğlak dolunayı parasal konulara ve harcamalara vurgu yapıyor. Nereye ne kadar harcadığınızı kontrol etmek ve gereksiz olanlardan kaçınmak zorundasınız.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Merkür retrosu ve Güneş tutulması sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmanızı gerektiriyor. Ertelediğiniz sağlık kontrollerini yaptırmak, yeme-içme konularında titizlenmek gerekebilir. Yanınızda çalışanlarla ilgili problemler, sürtüşmeler gündeme gelebilir. Varsa evcil hayvanlarınızla ilgili sorunlar oluşabilir. Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi ilişkilerle ilgili olumlu etkiler sağlıyor. Yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilir, devam eden ilişkinizde daha ciddi bir aşamaya geçmek isteyebilirsiniz. Yeni bir ortaklık teklifi alabilirsiniz. Mars Aslan geçişini zorlu bir alandan alıyorsunuz. Daha hırslı ve azimli olabilirsiniz. Fakat kendinizi entrika ve güç savaşları içinde de bulabilirsiniz. Aşırı finansal riskler almak zorlayıcı olabilir. Ayın son günlerinde gerçekleşecek dolunay sizin burcunuzda ve kişisel alanınızda gerçekleşiyor. Duygular ve mantık arasında kalabilir, ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

İkizler burcunda olan Merkür gerilemesi ve güneş tutulması etkilerini aşk alanınızdan alıyorsunuz. İlişkinizle ilgili önceki sorunlar tekrar gündeme gelebilir veya ilişki bitme noktasına ilerleyebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için daha gerçekçi bir bakış açısına ihtiyacınız olabilir. Çocukların eğitimle ilgili problemlerini çözmek durumunda kalabilirsiniz. Venüs Yengeç geçişi sağlıkla ilgili güzel gelişmeler getiriyor. Beslenme düzeninizde yenilikler yapabilirsiniz. Çalışma hayatıyla ilgili şanslı gelişmeler olabilir. Yanınızda çalışanlardan destek alabilirsiniz. Aslan burcuna geçen Mars tekrar ilişkiler ve ortaklıklar konusunu vurguluyor. İlişkilerinizle ilgili agresif ve kavgacı, sert tutumlardan kaçınmanız yerinde olur. Aşırı bencil ve kaba davranışlar üzücü sonuçlar getirebilir. Rakiplerle ilgili gelişmelere ve düşmanlıklara açık olacağınız bir süreç. Son olarak Oğlak dolunayı psikolojik ve ruhsal sağlığınıza dikkat çekiyor. Ruhunuza iyi gelecek yoga, meditasyon gibi çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde gerçek dostlarınızın farkına varabilirsiniz.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Haziran ayında İkizler burcundaki Merkür gerilemesi ve Güneş tutulması ev, aile, emlak, arsa konularıyla ilgili alanda gerçekleşiyor. Evle ilgili aksayan konular tekrar gündeme gelebilir, emlak alım-satımı ile ilgili bir konuyu çözümlemeniz gerekebilir. Veya ebeveynlerinizin bir sorunu ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Mars Aslan geçişi sağlık alanınızda etkili oluyor. Biraz daha sağlığınıza özen gösterebilir mesela spora başlayabilir veya yeni bir diyet programı deneyebilirsiniz. İş ortamınızda agresif ve bencil tutumlarınızdan dolayı yanınızda çalışanlarla ilgili çatışmalar yaşayabilirsiniz. Günlük rutininizin hız kazanacağı bir dönem. Venüs Yengeç geçişi ise aşk alanından destek sağlıyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, mevcut ilişkinizi daha ciddi boyutlara taşıyabilirsiniz. Çocuk sahibi olmaya karar verebilir, varsa çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Oğlak burcunda gerçekleşen dolunay ise sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanına ışık tutuyor. Bazı arkadaşlarınızla ilgili canınız sıkılabilir, yollarınızı ayırmak isteyebilirsiniz.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 
aylık1g.jpg

KOÇ (21 Mart – 20 Nisan)
Haziran ayına, yaşadığınız ortamda değişiklikler yapma ve konfor duygunuzu artırma isteği hakim olacaktır… Bu duygunun neticesinde konu uygulamaya geldiğinde, cebinizden para çıkma aşamasında kararsızlıklar yaşayabilirsiniz… Kasım 2021’de ekonomik olarak zor etkiler görülebilir; şimdiden tasarruf etmenizde fayda var… Gürültülü ortamlara 6 – 12 Haziran aralığında tahammülsüz olabilir ve kısa süreli gerginlikler yaşayabilirsiniz; sakin olun… 20 – 23 Haziran arası şeker sorunu olanlar dikkatli olmalı…


BOĞA (21 Nisan – 21 Mayıs)
Haziran ayı iştahınızın inanılmaz derecede açılması etkisiyle sizin için ön plana çıkıyor… Özellikle 22 Haziran’a kadar yeme miktarınızı kontrol edemezseniz önümüzdeki 3 ay kilo vermenize pek de izin vermeyecek etkiler getireceği için dış görünümünüzle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz… Ayın ikinci yarısında “İnsanların sorun ve sorumluluklarını gereğinden fazla üstleniyorum” uyanışı yaşayarak aniden çevrenizle olan iletişiminizi kesebilir ve bencilleşebilirsiniz… Bu tutumunuz 20 Ağustos’a kadar devam edecek ve ilk başlarda yadırgadığınız kendinizdeki bu değişiklik sonrasında, insanların size daha olumlu yaklaştıklarını göreceksiniz…


İKİZLER (22 Mayıs – 22 Haziran)
3 – 18 Haziran arasındaki dönemde unutkanlıklar ve özellikle eşya kayıpları yaşayabilirsiniz; bu süreçte her şeyi not etmeye çalışın… Birkaç aydır maddi – manevi yorulduğunuzu hissediyor olabilirsiniz… 9 haziran sonrası elinize geçecek, sizin için çok da yüksek miktarda olmayan bir para ile maddi olarak rahatlarken bunun ruh halinize de olumlu olarak yansıdığına şahit olacaksınız… Yaz ayları ile ilgili planlar yapıyorsanız bu tatil isteğiniz önümüzdeki aylarda çok daha fazla artacağı için bu parayı harcamamaya ve tatiliniz için kullanmaya çalışın…


YENGEÇ (23 Haziran – 22 Temmuz)
Haziran ayında ben odaklı günler sizi bekliyor olacak… Daha yalnız kalmak istediğiniz, kendinize yatırım yapacağınız, dinleneceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu süreç aslında size hayatınızla ilgili ruhsal olarak önemli değişimlerin kapısını açacak ama siz bunu Temmuz ve Ağustos aylarında hissetmeye başlayacak ve insanlara karşı daha yardımsever olma yolunu seçerek huzur bulacaksınız… Özellikle 17 – 28 Haziran tarihleri arasında erken yatmaya özen gösterin; hava karardıktan sonra geçmişe dönük olaylarla ilgili duygularınızla baş etmekte zorlanabilirsiniz… Sabah uyandığınızda bu duygular kaybolmuş olacak ve kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz…


ASLAN (23 Temmuz – 22 Ağustos)
Geçmişte yaptığınız hataları ve yaşadığınız tecrübeleri hatırlamanız gereken bir aya giriyorsunuz… Kendine güven duygusu iyidir ama özellikle 4 – 11 Haziran tarihleri arasında “Ben daha önce bunu yaşamıştım” duygularıyla karşılaştığınızda, karar vermeden önce kendinize güveniniz yanına mutlaka tecrübelerinizi de ekleyip kararınızı verin. 17 – 26 Haziran tarihleri arasında randevu ve toplantılarınıza geç kalabilirsiniz, dikkatli olun…


BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)
Ayın başından 19 Haziran’a kadar olan sürçte iş hayatınızda ve özellikle iş hayatınızdaki üstlerinizle, patronunuzla ya da aile büyüklerinizle yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar yaşayabilirsiniz; 20 Haziran’dan itibaren yavaş yavaş sakinleşeceğiniz günler başlıyor, o tarihe kadar tartışmalardan uzak durun… Dış görüntünüzle ilgili saç renginizi – modelinizi değiştirmek, rejime başlamak gibi kararlar için 26 Haziran ve Temmuz ayları çok uygun bir dönem…


TERAZİ (23 Eylül – 22 Ekim)
Çalışan Terazilerin iş hayatlarında ortaklıklar, yeni iş yatırımları, işleriyle ilgili eğitimler gibi konularda para harcamaları görünüyor. Çalışmayan ama evli olanlar içinse eşlerinin anne – babalarıyla ilgili aynı şekilde aile bütçelerinden para çıkışları söz konusu… Bu ay içerisinde hayatınızdaki konforla ilgili kendinizi talepkâr ve isyankar hissedebilir; maddi konularda “Neden buna sahip değilim!” gibi bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu ruh haliyle borç alma ya da kredi kartı ile taksitlendirerek istediğiniz şeylere sahip olma eğiliminiz yüksek. 24 Haziran sonrası bu duygularınız kayboluyor; o tarihe kadar harcamalardan uzak durun…


AKREP (23 Ekim – 21 Kasım)
14 Haziran’dan başlayarak ay sonuna ve hatta Temmuz ayının ilk haftalarına kadar hayatınızda içinize sinmeyen, aklınıza yatmayan bir konu ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz… Bu konu sizin içinizi sıkan bir konu olabileceği gibi, sevdiklerinizi sorunları da sizin psikolojinizi etkileyeceği için sevdiklerinizin de dertleri olabilir… Daha çok maddi paylaşım odaklı yani nafaka, bir mal paylaşımı, tahsil edilemeyen bir alacak, alım satım konuları olma ihtimali yüksek bu sıkıntıların Temmuz ayının ikinci haftasına kadar sıkıntı yaratma ama bu tarihten sonra olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek…


YAY (22 Kasım – 21 Aralık)
Haziran ayını sizin için üçe bölebiliriz. İlk bölüm, ayın başından 9 Haziran’a kadar olan süreç; bu süreçte tansiyon ya da kan basıncınızla ilgili hassasiyetlere açıksınız, dikkatli olun… İkinci bölüm 10 – 21 Haziran aralığı; bu bölümde her türlü yazılı iletişimden ve imza konularından uzak durmalısınız çünkü yanlış anlaşılmalar ve ters gitme ihtimalleri oldukça yüksek. Yine bu ikinci bölümde gönül ilişkilerinde de sorunlar yaşayabilirsiniz, sakin kalmaya özen gösterin… 22 Haziran sonrası ay sonuna kalan olan süreçte ayın ilk iki bölümünün gerginlikleri yavaş yavaş ortadan kaybolacak…


OĞLAK (22 Aralık – 21 Ocak)
Sağlığınızla ilgili sorunlara odaklanacağınız bir Haziran ayı geçirebilirsiniz… Geçen yaz yaşamış olduğunuz, özellikle sindirim sisteminizle ilgili sorunlar varsa tekrar etmemesine dikkat edin… Hayatınızda özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde tahammülsüzlükler yaşayarak arkadaşlıklarınızı sonlandırma riskiniz var… 7 – 16 Haziran aralığında hırslı bir yapıda olacağınızı ve bu hırsınızdan dolayı tahammülsüzlükler yaşayacağınızı unutmayın… Cep telefonunuzu kırılmalara karşı koruyun; teknolojiye dayalı iletişim kesintileri etkisindesiniz…


KOVA (22 Ocak – 19 Şubat)
8 – 23 Haziran tarihleri arasında gönül işlerinizde ya da çocuklarla olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalar ve kırgınlık yaratabilecek kadar sert tartışmalar yaşayabilirsiniz; yaşayacağınız bu iletişim sorunlarının bilincinde olup kendinizi sakinleştirmeye çalıştırın. Yatırım kararlarınız varsa ki buna borç vermek de dahil ve bunda bir risk görüyorsanız 18 Haziran sonrasına erteleyebilmeniz yararınıza olacaktır… Böylece ya risk durumunu daha iyi değerlendirecek ya da yatırımdan / borç vermekten vazgeçeceksiniz… Vazgeçerseniz aynı konu 10 – 16 Ağustos 2021’de tekrar önünüze gelebilir; o tarihlerde daha olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek…


BALIK (20 Şubat – 20 Mart)
Şubat ayından itibaren bir türlü çözülmeyen, ticaretle ya da ekonomik durumunuzla ilgili bir durum varsa 15 Haziran sonrasında çözülecektir. Bu ay içerisinde öğrenmeyle ilgili bir istek patlaması yaşayabilirsiniz ki bu özellikle teknoloji ve internetle ilgili konularda yoğunlaşacaktır. 21 – 27 Haziran aralığında geceleri uykunuzdan sıkça uyanabilir ya da huzursuz edici rüyalar görebilirsiniz… Kişisel inancınıza göre yatmadan önce dua etmeniz, meditasyon yapmanız kabuslarınızın ve uyku sorunlarınızın önüne geçecektir… Rüyalarınızı hayatınızdaki insan dışında kimseye anlatmayın (eğer hayatınızda kimse yoksa gördüğünüz rüyayı bu sekiz günlük süreçte kendinize saklayın)…



Algoritmik Astrolog Kalust Şalcıoğlu
 
X