2021 Haziran ayı burç yorumları

aylık1e.jpg

Koç burç yorumları: Bu ay yakın çevrenle, kardeş veya kuzenlerinle daha çok bir araya gelebilirsin. Onlarla ilgili yeni şeyler öğrenebilirsin ancak onların anlatacaklarının tarafsız olmadığını ve olayları berrak bir şekilde göremeyeceğini unutmamalısın. Ailenden kişilerin duygu sömürüleri kararlarını etkileyebilir. Ticari anlaşmalar yaparken dikkatli olmanda yarar var.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle huzurlu ve keyifli bir dönem geçirebiliriz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili tadilatlar yapmamız, gayri menkul alım satım işleriyle uğraşmamız mümkündür.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda bir hızlanma olabilir. Yeni bir aşk kapımızı çalabilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa çatışmalardan kaçınmamız ilişkinin geleceği açısından daha hayırlı olacaktır. Sosyal hayatımızda çok aktif olacağımız bir dönemdeyiz. Yaratıcılığımız artabilir. Ancak egomuzun kurbanı olmamaya dikkat etmeliyiz. Çocuklarımız varsa, onlarla gururlanacağımız haberler alabiliriz.

26 Haziran’a kadar devam edecek retro sürecinde finansal konularda araştırmadan yatırım yapmamalı ve riskli durumlardan kaçınmalısınız. Ayrıca gerileme zamanı geçmişten haberler almanız mümkün. Yakın çevreyle ilişkilerde bazı sorunlar yaşanabilir. Bu tarihe kadar yeni şeylere başlamak yerine mevcut yarım kalan konuları tamamlayabilirsiniz.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, özellikle iş hayatın ve sosyal yaşamınla ilgili bir değişimin habercisi olabilir. Bu dönemdeki gelişmeler, seni hayati kararlar olmaya ve hayatında bir dönemi kapatmaya zorlayabilir. İşten ayrılabilir veya terfi alabilirsin. Ev değiştirmen mümkün. Attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin.




Boğa burç yorumları: Yeni kazanç yolları arıyor olabilirsin. İçinde bulunduğun gruplardan veya arkadaş çevrenden bu konuyla ilgili bilgi veya tavsiye alman mümkün. Ancak harekete geçmeden önce konuyu her yönüyle ele aldığından emin olmalısın. Özellikle kendini yazılı veya sözlü ifade etmen gereken işlerle ilgili fırsatlar daha olumlu olabilir, çünkü yaratıcılığı kullanabileceğin bir dönemdesin.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, aramızdaki sorunları çözebilir, küslükleri bitirebiliriz. Kardeşlerimizden her konuda duygusal destek almamız mümkündür.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Fikirsel ayrılıklarda kantarın topuzunu biraz kaçırabilir, sert sözler sarf edebiliriz. Evde bir güç ve liderlik savaşı yaşanabilir. Evle ilgili yapmak istediğimiz değişiklikler veya aldığımız kararlarda ailenin geri kalanlarının da fikrini almamızda yarar var. Tek başımıza hareket etmek istememiz ve aile büyüklerinin otoritesini hiçe saymamız, gerginliklere neden olabilir.

26 Haziran’a kadar kariyer iş konularında önünüzü görmekte zorlanabilir ve biraz karamsar ruh haline bürünebilirsiniz. Bu süreçte kariyerde yapmak istediklerinize odaklanmalı ve retro bitiminden sonra harekete geçmelisiniz. Bazı alacaklarınız varsa bu dönem tahsil etmeniz mümkün gibi görünüyor. Ancak yeni bir başlangıç yapmak için uygun bir zaman dilimi değil.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte kardeşler, kuzenler ve de yakın çevrenle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Yüksek öğrenim, yurt dışı ve mahkemelerle ilgili konular sonuçlanabilir. Dolunay, seni daha çok zihinsel olarak etkileyebilir. Tecrübelerin olayları ele alış biçimini değiştirmene neden olabilir. Hayatı daha farklı görmeye başlayabilirsin.




İkizler burç yorumları: Yeni Ay’ın sizin burcunuzda seyahate başlaması dolayısıyla en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. Bu ay, hayatının her alanında yeni adımlar atma fırsatı yakalayabilir veya böyle bir ihtiyaç hissedebilirsin. Kariyerinle ilgili kararlar için önemli bir dönem. Bu konuda bir adım atmayı planlıyorsan aklın kadar sezgilerine de kulak vermeli, geri dönüşü olmayan hamleler yapmaktan kaçınmalısın. Merkür’ün geri harekette olduğunu da hesaba katmakta fayda var.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha tutumlu olacağımız, maddi konularda sadece kendimizi değil, ailemizi ve sevdiklerimizi de düşünerek temkinli davranacağımız bir dönemdeyiz. Gelirimizde bir artış olabilir. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Çok sayıda kısa deniz yolculuğu yapabiliriz. Bu arada kardeşler, kuzenler ve komşular ile aramızda rekabet yaratacak durumlar oluşabilir. Zekamıza fazla güvenip, egomuzla sevdiklerimizi kırmamakta fayda var. Sosyal medyada da özgüvenimiz yüzünden fazla cesur ve sivri dilli olup başımızı belaya sokabiliriz. Sakin olmaya çalışmalıyız.

26 Haziran’a kadar ani kararlar vermemenizde fayda var. Hızlı alınan kararlar var olan ilişkilerde yüksek tansiyonlu durumlar oluşturabilir. Retro zamanı dilediklerinizi söylerken yanlış anlaşılma olasılığınız yüksek. Ayrıca taşınma ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, eşinin finansal kaynaklarıyla ilgili bir dönüşümü gündeme getirebilir. Miras, sigorta, prim gibi konularda yaşanan sorunlar çözüme kavuşabilir. Finansal krizlerini gözden geçirebilir ve çözüm arayışına girebilirsin. Maddi ve manevi paylaşımların ve de seni içsel olarak huzursuz eden konularla ilgili kararlar alabilirsin. Bu dönemde aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalısın.




Yengeç burç yorumları: Derinlerde gizli olan düşüncelerinin veya duygularının farkına varabileceğin bir ay olacak. Bilinçaltının kendini dışa vurmak için can attığı bir dönemdesin, bugüne kadar dile getiremediğin konuları gündeme taşımak isteyebilirsin ama bunu yaparken aşırı sübjektif davranmadığından ve kendini doğru bir şekilde ifade ettiğinden emin olmalısın.

2 Haziran’da Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremizdeki herkes tarafından şefkatli, sevgi dolu, merhametli tavrımız ile takdir edilebileceğimiz bir dönemdeyiz. Duygularımızı etkileyici bir şekilde dış dünyaya aktarabiliriz. İmajımızla ilgili değişiklikler yapmamız söz konusu olabilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, maddi konularda her zamankinden daha girişken olabilir, risk almaya fazla eğilimli davranabiliriz. Cesur olmak bize maddi açıdan yeni fırsatlar getirecek olsa da sahip olduklarımızı koruma iç güdümüze de kulak vermemizde fayda var. Aşırı harcamalar, bütçemizdeki dengeyi tutturmamızı zorlaştırabilir ve daha sonra güç durumlarda kalmamıza sebep olabilir.

26 Haziran tarihine kadar devam edecek Merkür gerilemesi süreci, işlerinizi yavaşlatabilir. Bilinçaltı, gizli saklı konular ortaya dökülebilir. Gizli düşmanlıklarla ilgili bazı bilgiler kulağınıza gelebilir. Bu dönem iç dünyanıza daha fazla çekilebilirsiniz.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, özellikle ev, aile ve kariyerle ilgili konularda bir dönüm noktası olabilir. Evlilik kararı alabilirsin veya evliliğinle ilgili olarak seni rahatsız eden koşulları değiştirmek için karar alabilirsin. Eşini daha fazla sorumluluk alması için zorlayabilirsin. Yakın ilişkilerde sorunlar yaşanması olası, bu nedenle sağduyulu davranmaya çalışmalısın.




Aslan burç yorumları: Bu ay arkadaş ortamın son derece hareketli, yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsin. Özellikle burcunuza geçecek Mars’ın da etkisiyle keyifli günler seni bekliyor olabilir. Hedeflerini gözden geçireceğin bir dönem, daha cesur bir şekilde hareket edebileceksin ancak özellikle finansal konularda bir sonraki adımını planlarken dikkatli olmalısın.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç huzuru ve ruhsal dinginliğe kavuşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geçmişte olan olayları, hatalarımızı gözden geçirmek, eskiden kalma sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışabiliriz. Zihinsel temizlik yapmamız, büyük bir enerjiye kavuşmamızı sağlayabilir.

11 Haziran’da savaşçı ve atılgan Mars; güçlü, sıcakkanlı, asil Aslan burcuna geçiyor. Mücadeleci ve maceracı tavrınız güçlendirecek. Kendinizi geçtiğimiz aylara göre daha pozitif hissedecek ve enerjinizi istediğiniz hedeflere yönlendirebileceksiniz. Uzun zamandan beri çıkmak istediğiniz bir tatil varsa bunu hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha enerjik ve cesur hissedebiliriz. Daha çok konuşmak isteyecek, özellikle zihinsel olarak kendimizi daha çok göstermek isteyeceğiz. Özgüvenimiz bize ayrı bir hava katacak. Karizmamız ve cesaretimizle parlayacağımız bir dönemdeyiz. Ancak egomuzun kurbanı olup, kibirli davranışlar sergilemekten kaçınmalıyız.

26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde eski arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak dilinize dikkat edin. Bazı iletişim kazaları olabilir. Arkadaş çevrenizde yanlış anlaşılabilirsiniz.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sağlık ve akrabalarla ilgili konuları gündeme getirebilir. Kendinle veya yakın akrabalarınla ilgili hastane süreçleri canını sıkabilir. Çalışma ortamın ve iş hayatınla ilgili sorunlar gün ışığına çıkabilir. Çalıştığın ortamı değiştirmek durumunda kalabilirsin. Görev değişikliği söz konusu olabilir. Çalışma arkadaşlarında aranda rekabet artabilir.




Başak burç yorumları: Kariyerin ve toplumsal alandaki imajın açısından yeni bir dönem başlıyor olabilir, özellikle iş birliklerine ve ortaklıklara açıksın. İletişim trafiğin hareketlenecek, önemli görüşmeler yapabilirsin. Ancak vereceğin kararlarda duygusal davranmadığından ve alacağın teklifleri her yönüyle değerlendirdiğinden emin olmanda yarar var.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla buluşup hasret giderebileceğimiz, huzurlu ve keyifli bir dönemdeyiz. Sorun yaşadığımız dostlarımızla da bu süreçte aramızı düzeltmemiz mümkündür.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamızda iniş çıkışlar ve çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Derinlerde yatan korkularımız ön plana çıkabilir. Kendimizi zihinsel anlamda yetersiz hissedebilir, yorgun ve enerjisiz olabiliriz. Gizli düşmanlarımızla veya arkamızdan konuşanlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Stres sağlığımıza büyük zarar vereceği için çatışma ortamlarından uzak durmaya çalışmalıyız.

26 Haziran’a kadar devam eden Merkür retrosu sürecinde elektronik eşyalara ve evdeki görünmez kazalara dikkat etmekte fayda var. Yeni bir iş başlangıcını retro sonrasına bırakmanız faydalı olacaktır. Çıkacak olan aksaklıklara karşı sabırlı ve temkinli olmanız gerekiyor.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay özellikle romantik ilişkilerini, aşk hayatını ve çocuklarla ilgili konuları etkileyebilir. Aşık olabilirsin. Mevcut ilişkini gözden geçirebilir, ilişkine ciddiyet kazandırmak isteyebilirsin. Bu dönemde hayatın keyifli taraflarına değil, görev ve sorumluluklarına odaklanabilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Olayları duygularınla değil, mantığınla değerlendirebilirsin.





Terazi burç yorumları: İş amaçlı seyahatler yapmak veya yeni bir eğitime başlamak için uygun bir zaman. Hayata bakış açını, görüşlerini veya inançlarını gözden geçirmeni gerektirecek deneyimler edinebilirsin. Görüşlerini dile getirmek için istekli olacaksın, ancak olaylara her zamanki kadar tarafsız ve adil yaklaşamayabilir, duygusal davranabilirsin.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hassas bir ruh hali içinde olduğumuz ve duygusal kararlar alabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Elimizden geldiği kadar rasyonel olmaya çalışmalı, mantıkla hareket etmeliyiz. Kadın otorite figürlerinden hem maddi hem manevi büyük bir destek görebiliriz.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilir, kendimize yeni gelecek planları kurabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir. Özgüvenimiz, çevremiz tarafından takdirle karşılanabilir. Ancak aşırı rekabetçi tavırlar sergilemekten veya en iyi olduğumuzu kanıtlamaya çalışmaktan kaçınmalıyız. Gelecek hayallerimiz ve planlarımız için harekete geçmek adına iyi bir dönemdeyiz.

26 Haziran’a kadar devam edecek retro sürecinde gizli bilgiler açığa çıkabilir, yakın olarak gördüğünüz kişilerin bir başka yüzünü fark edebilirsiniz. Aldanmalara dikkat! Hak, hukuk, adalet, eğitim, seyahat gibi konularda aksaklıklar olabilir.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte yaşamsal konuları ilgilendiren kararlar alman söz konusu olabilir. Kariyerin, evin ve ailenle konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinle yaşayacağın gerginlik seni yeni bir tutum takınmaya itebilir. Kariyerinle ilgili konularda emeklerinin karşılığı almak isteyebilirsin. Evlilik kararı alabilir, ev sahibi olmak için adım atabilirsin. Hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin.





Akrep burç yorumları: Hayattan daha çok keyif almak için finansal kaynaklarını gözden geçirmek ve kendine yeni kaynaklar yaratmak istiyor olabilirsin. Bu konuda karşına güzel fırsatlar çıkması mümkün, özellikle gayrimenkullerle veya başkalarıyla ortak olduğun gelirle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir, ancak ne olursa olsun harcamalarında aşırıya kaçmaktan kaçınmalı, borçlanmamalısın.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sezgilerimiz çok güçlenebilir. Manevi konularla ilgilenmeye başlayabiliriz. Yabancılarla bir iş birliği söz konusu olabilir. Hayatımıza yurt dışından veya farklı kültürlerden birisi girebilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında öz güvenimizin arttığı, mücadele etmeye hazır olduğumuz bir döneme giriyoruz. Geri adım atmamak ve taviz vermekten kaçınmak bizi üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile karşı karşıya getirebilir. Gerekli tepkileri gerekli zamanlarda vermek bizi daha sonra yaşayacağımız sorunlardan kurtaracaktır. Risk almaktan korkmayacağız ancak yine de yeni iş fırsatları hakkında harekete geçmeden önce biraz düşünmekte fayda var.

26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde miras konuları gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalmış konular, mal paylaşımı ve başkalarından gelen paralarla ilgili konularda bazı engellere, gecikmelere, aksaklıklara neden olabilir. Eşiniz ve aile büyükleriyle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, yakın çevrenle ilişkilerinde sorunları tetikleyebilir. Kardeş, kuzen veya komşularınla ilgili gelişmeler, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir. Bu dönemde çevrene karşı kırıcı bir dil kullanmaktan kaçınmalı, sözlerinden sorumlu tutulacağını unutmamalısın. İmza atmanı gerektiren işlerde de dikkatli olmalısın.





Yay burç yorumları: Karşıt burcun İkizler’de gerçekleşecek olan yeniay, ikili ilişkilerinde, iş birliklerin ve ortaklıklarında yeni bir dönemin başladığına işaret ediyor. Bu tarz ilişkilerde devam eden sorunlar varsa bunları çözmek için harekete geçebilirsin. Maddi kaynaklarını arttırmak için iş birlikleri kurman mümkün. Bu ay önemli kararlar almak isteyebilirsin ama mantıklı düşündüğünden emin olmalısın.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda fazla risk almak istemediğimiz ve alışılageldik yatırımları tercih edeceğimiz bir dönemdeyiz. Güvendiğimiz insanlarla birlikte iş yapmaya karar verebiliriz. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız sorunlar kolayca çözülebilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi atıl ve enerjisiz hissettiğimiz bir dönemden sonra tekrar harekete geçerek, yeni bir eğitim alabilir veya seyahat planları yapabiliriz. Bu dönemde dikkatli olmamız gereken şey, başkalarının görüşlerine ve inançlarına karşı saygılı olmaya çalışmak. Kendi fikirlerimizin doğruluğuna dair olan inancımız, fanatikleşmemize ve insanların kalplerini kırmamıza yol açabilir. Sosyal medyada da oto kontrol sağlamamız çok önemli.

26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde özellikle ilişkilerde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Boğaz problemleri, vertigo gibi birtakım çok ciddi olmayan sağlık sorunları yaşanabilir.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizleri özellikle finansal konularda etkileyecek. Bu dönemde tutumlu olmanda ve borçlanmamanda yarar var. Kazancını arttırmak isteyebilirsin, bu konuda attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin. Yeteneklerini daha fazla para kazanmak için kullanmak isteyebilirsin. Verdiğin borçları geri alman da mümkün.





Oğlak burç yorumları: Bu ay günlük işlerinde bir artış veya çalışma ortamında bir hareketlilik olması söz konusu. Her ne kadar hızlı hareket etmek veya üretken olmak istesen de konsantre olmakta zorlanabilirsin. İş arkadaşlarınla veya akrabalarınla daha yoğun bir iletişim içinde olabilirsin. Yeni iş teklifleri alman veya yeni bir işe başlamak için görüşmeler yapman mümkün.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde yaşayabileceğimiz krizleri veya sorunları kolaylıkla atlatabileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi partnerimize karşı sevgi dolu hissedebiliriz. Kalbimiz boşsa, ciddi ve uzun vadeli bir ilişki kurmamız söz konusu olabilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili yeni girişimler yapmak isteyebilir, risk almaktan korkmayabiliriz. Bir yandan da harcama dürtülerimiz artabilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz veya ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz. Kendimizi finans konularında otorite olarak ilan edip, başkalarına söz hakkı tanımamamız gerginlik yaratabilir. Fazla risk aldığımız için de eleştirilmemiz mümkün.

26 Haziran’a kadar devam eden retro sürecinde sağlık konularına dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca yeni projelerden de kaçınmalısınız.

24 Haziran tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay, hayatınızda yeni bir dönemin habercisi olabilir. Evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, taşınma veya iş değiştirme gibi oldukça önemli konularda bir karar alabilirsin. Bu dönemde attığın adımların etkilerinin uzun soluklu olacağını unutmamalısın. Kendi bildiğin yoldan gitmek isteyeceksin ama karşındakileri sana uyum sağlamaları için fazla zorlamamalısın.





Kova burç yorumları: Hali hazırda devam eden bir ilişkin yoksa seni entelektüel açıdan heyecanlandıran biriyle tanışman ve romantik bir ilişkiye başlaman mümkün. Ancak bu karşındaki insan için yapacağın fedakarlıkların seni zorlayabileceğini unutmamalısın. Hayattan daha fazla keyif alacağın, sosyal ortamlarda güzel vakitler geçirebileceğin, neşeli ve hareketli bir dönem seni bekliyor.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında empatik ve şefkatli davranışlarımızla, birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte kendimizi huzurlu ve güvende hissedeceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde veya ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Kendi gücümüzü kanıtlamak ve fikirlerimizi kabul ettirmek için aşırı yüksek tepkiler vermek partnerimizin bizden uzaklaşmasına yol açabilir. İlişkimiz yoksa, hayatımıza dinamik, öz güvenli, enerjik, yaratıcı biri girebilir. Her ne kadar yeni girişimler ve iş birlikleri için can atıyorsak da bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar veya sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değil.

Merkür retrosunun etkisiyle 26 Haziran’a kadar iş, kariyer ve iletişim konularında hareketli bir dönemde olabilirsiniz. Ancak bu tür konularda yavaşlamalar da yaşanabilir. Gelirlerinizde hızlı sonuçlar almanız da mümkün. Yine de riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay senin için oldukça zorlayıcı olabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsin. Sağlık sorunları, dedikodular veya düşmanlıklar gibi can sıkıcı konularla uğraşmak durumunda kalabilirsin. Sorumlulukların altında ezilmiş gibi hissetmen mümkün. İçine kapanman ve depresif bir ruh haline bürünmen olası. Gizli kalmış konuların veya bazı sırların açığa çıkması, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir.






Balık burç yorumları: Bu ay özellikle ev, aile veya kariyer ile ilgili konularda bir takım düzenlemeler, değişiklikler yapma ihtiyacı hissediyor olabilirsin. Ancak kararlarını iyi düşünmek gerekiyor, kararsız kaldığın veya kafanda netleştiremediğin konularda sezgilerine kulak verebilirsin. Aile bireylerinle daha yoğun bir iletişim kurabilir, duygularını dile getirebilirsin.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkilerimizde kendimizi güvende ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza huzur katacak, merhametli ve sevgi dolusu biri ile tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

11 Haziran’da Mars, Aslan burcuna geçiyor. Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda hareketli ancak gerilimli bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerin fikirlerine karşı daha esnek olmalı, başkalarının parlak fikirlerini kendimize bir tehdit olarak görmekten vazgeçmeliyiz. Diğer insanların başarılarını egomuza indirilmiş bir darbe olarak algıladığımız sürece bu dönem bizim için çok zor geçecektir. Daha sağlıklı bir rekabet anlayışı geliştirmeliyiz.

Öte yandan üstlerimiz veya bizim altımızda çalışan kişilerle aramızda tartışmalar olabilir. Çalışmıyorsak, akrabalarımız veya günlük hayatımızda sık sık karşılaştığımız kişiler bizi strese sokacak davranışlar sergileyebilirler. Yaşadığımız gerginlik yüzünden fiziksel olarak da kendimizi yorgun hissedebiliriz. Bu dönemde sırt ve omurga bölgesine çok dikkat etmeliyiz. Merkür gerilemesi nedeniyle 26 Haziran’a kadar ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev, gayrimenkul gibi alanlarda aksaklıklar, gecikmeler yaşanabilir. Bu dönemde aile ile daha sık vakit geçirebilirsiniz.

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, özellikle arkadaş çevrenle ilişkilerinde sorunlar yaşamana neden olabilir ve arkadaş çevreni değiştirmen gerektiğini fark edebilirsin. Gelecek hedeflerini gözden geçirebilir, daha gerçekçi hedefler belirlemek isteyebilirsin. İşten elde ettiğin kazançlarını arttırmak için adım atabilir, mesela zam isteyebilirsin. Çocuk sahibi olman da mümkün.







İndigo Dergisi
 
aylık (8).jpg



KOÇ
Sevgili koçlar ve yükselen koç burçları,

Haziran ayına Merkür retrosu ile başlıyoruz. 5 Mayısta ikizler burcuna ve sizin 3. evinize giriş yapmış olan Merkür sizi bir süredir zihinsel olarak çok aktif hale getirmiş, iletişiminizi güçlendirmiş, yakın çevre ile etkileşiminizi arttırmış olabilir. 30 Mayıs itibariyle retro yapmaya başlayan Merkür bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Yanlış anlamalar, kırıcı söylemler, yanlış mesajlar, unutulan ve aksayan konular sizi yoracak olsa da aynı zamanda bu ay içinde içinize dönmek yazı yazmak, duygu ve düşüncelerinizi kağıda aktarmak üzere güzel fırsatlar edinebilirsiniz. Yakın seyahatler yapıyorsanız biletinizi çok iyi kontrol etmenizi, eşyalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Merkür sizin 6. evinizi de yönettiği için sağlığınızla ilgili bekleyen kontrolleri yaptırabilirsiniz.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 4-10 evlerinizde gerçekleşeceği için iş ve aile yaşamınızda dengesi sağlamakla ilgisi özel ihtimam sergilemeniz gerekebilir.

2 Haziranda Venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 4. evinize geçiş yapacak dolayısıyla evde daha çok vakit geçirmek, değişiklikler yapmak, ebeveynlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatini evinize yönelebilir.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 3. evinde gerçekleşiyor. Dikkatinizin tümüyle kardeşler, eğitim, öğrenim, yakın seyahatler, ticaret, zihinsel faaliyetlere yönelebileceği bu tutulmada Merkür’ün de retro olduğunu göz önüne alırsak geçmişte kalmış konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde yeni anlaşma ve sözleşmelerden özellikle uzak kalmanızı tavsiye ederim.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 5. evinize girmiş olacak. Böylece özellikle flörtü olmayanlar için yeni bir ilişki için fırsatlar gündeme gelirken bir yandan da zaten ilişkisi olacaklar için hareket dolu günler başlamış olacak. Heyecanlı hissedebilir, sevmek ve sevilmek isteyebilir, yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuk isteyen yükselen koçlar için güzel fırsatlar olabilir












BOĞA
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 2. evinize giriş yaptı, dolayısıyla maddi konularda adımlar atmış, kaynakları artırmanın yollarını aramış olabilirsiniz. Bir süredir harcamalarınız artmış beklediğiniz kaynaklarda gecikmeler olmuş olabilir. Bu alan öz değer ile ilişkili olduğu için zaman zaman öz değerinizi sorgulamış olabilirsiniz. 30 Mayıs itibariyle yine bu alanda retro yapacak olan Merkür bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Geciken ve beklenen ödemeler gelebilir, beklenmedik harcamalar çıkabilir. Ortaya koyduğunuz her türlü değeri sorgulayabilir, bu alanda yaratıcı şeyler ortaya koyabilirsiniz. Merkür sizin 5. evinizi de yönettiği için eski partnerlerin selamına maruz kalacaklar listesindesiniz. Yaratıcı çalışmalar iyi gelecektir.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 3-9 evlerinizde geçekleşeceği için özellikle retro Merkür’ün de Neptün’e kare yaptığı bu günlerde ciddi iletişim problemleri yaşamanıza neden olabilir. Öfkenize hakim olmakta zorlanabilir, büyük bir hayal kırıklığı ile baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu enerjinin özellikle yazarak sağaltılması sizin adınıza anlamlı olabilir.

2 Haziranda venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 3. evinize geçiş yapacak dolayısıyla bir yandan sevgiyle iletişim kurmak isteyecek, sevdikleriniz için kendinizi koşulsuzca adayabilirsiniz, kardeşleriniz ve yakın akrabalarınla ilgilenebilir, yeni eğitimler almaya karar verebilirsiniz. Venüs yengeç burcundayken genel olarak evde daha çok vakit geçirmek, değişiklikler yapmak, ebeveynlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatinizi iletişim, kardeşler, eğitim ve ticaret konularına odaklayabilirsiniz. Yazın ilk hareketini yakın seyahatler yaparak değerlendirebilirsiniz.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 2. evinde gerçekleşiyor. Maddi konularda önemli bir fırsat elde edebilir, bir eğitim alabilir yada eğitim vererek kaynaklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 4. evinize girmiş olacak böylece eve sığmanız da zorlaşacak, aile içinde gerginlikler, ev içinde hareketlilik, ebeveynlerle ilgilenmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Bazılarımız için taşınmak, evde tadilat yapmak, yaratıcı çalışmaları eve taşımak gibi durumlar söz konusu olabilir.











İKİZLER
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 1. evinize giriş yaptı ve size kendisini hissettirmeye başladı. Merkür sizin yükseleninizin de yöneticisi olduğu için yılda 3 kere yaşadığınız retrolara bir yenisini daha eklemeye hazırlanın. Bu süreçte kendinizi rahatça ifade ettiğiniz, sohbet etmekten keyif aldığınız bir o kadar da hayatınıza dair önemli kararlar almakta yaşadığınız kararsızlığı geride bırakabilirsiniz. Bu dönemi bir köşeye not almakta fayda var. 30 Mayıs itibariyle yine burada retro yapacak olan Merkür bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Özellikle fiziksel sağlığınız konusunda el kol, boğaz ağrılarıyla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Merkür 4. evinizi de yönettiği için aile içinde ortaya çıkabilecek sorunlar, evle ilgili eski konular gündeme gelebilir. Bazen ağzınızdan çıkan kelimeyi zapt etmekte zorlanabilirsiniz. Bu enerjinin sağaltılması adına herkese yazmanızı tavsiye etsem de özellikle sizin için tavsiyenin ötesinde şart olduğunu belirtmeliyim.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 2-8 evlerinizde gerçekleşecek dolayısıyla maddi krizler, öz değer sorunları ile baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu günlerde mümkün mertebe sakin ve sağduyulu kalmaya çalışmalısınız.

2 Haziranda Venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 2. evinize geçiş yapacak dolayısıyla eviniz için harcamalar yapmak, değişiklikler yapmak, ebeveynlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatini evinize yönelebilir böylece kaynakların artması için yoğun çaba sarf edebilir, kendinizi değerli hissedebilirsiniz.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 1. evinde gerçekleşiyor. Malum kardinal akslarda gerçekleşen tutulmalar kaderseldir. 1 ve 7 evlerdeki bu tutulmalar hayatınızda keskin değişim ve dönüşümler yaratabilir. Dikkatinizin tümüyle kendinize, benliğinize, kendinizi ifade etme biçiminize odakladığınız bu günlerde evliliğiniz önemli gündeminizi oluşturabilir. Bekarlar için karmadan gelen yada uzun süredir sürüncemede kalan ilişkilerinde başlangıç ve sonlanmalar olabilir.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 3. evinize girmiş olacak. Böylece özellikle iletişim konusunda daha cesur olabilir, yeni ticari girişimler içinde bulunabilir, yeni eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Fikirlerimiz değer kazanabilir, kardeş ve yakın çevremizle ilgilenebiliriz.











YENGEÇ
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 12. evinize giriş yaptı ve 30 Mayıs itibariyle yine burada retro yapacak olan Merkür bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirmeye başlayacak. 12 ev bilinç dışı bir alanı ifade ettiği için konsantre olmakta zorlanabilirsiniz, aynı anda birden fazla konuyla ilgilenen siz aklınızı toparlayamadığınızı düşünebilirsiniz. Bilinç dışı korkular açığa çıkabilir, haberci rüyalar görmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemi bir köşeye not almış olduğunuzu umuyorum. Özellikle Merkür sizin 3. evinizi de yönettiği için iletişim problemleriyle boğuşabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle aranızda bir takım yanlış anlaşılmalar olabilir. Anlaşma ve sözleşmelerinizde ortaya çıkabilecek aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. 3. ev eğitimlerle ilgili olduğu için uzun bir süredir almayı istediğiniz bir eğitime başvurabilirsiniz.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 1 ve 7. evlerinizde olacağı için ikili ilişkilerde tepkileriniz sertleşebilir, ani ve dürtüsel tavırlar takınabil yada buna maruz kalabilirsiniz.

2 Haziranda Venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 1. evinize geçiş yapacak dolayısıyla güzelleşmek fiziksel görünümünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde zaten anaç olanız doğanız hassasiyetle vurgulanabilir. Aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle göz önünde parlayabilir dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 12. evinde gerçekleşiyor. Dikkatinizin tümüyle blinç dışı konular, ruhsal sağlığınız, gizli saklı konular üzerine odaklanabilir. Yaratıcı çalışmalar, spritüal konular, gündelik rutinleriniz, iş yaşamınızda astlarınızla ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çalışma koşullarımızı düzenleyebilir, sağlığımıza önem verebilir, gereken tedavileri de yaptırabilirsiniz. İçsel büyüme, farkındalık ve aydınlanma yaşayabilirsiniz.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan tüm ay kalacağı aslan burcuna geçerek sizin 2. evinize girmiş olacak. Maddi kazançlarını artırmak için özel çaba sarf edebilir, birazda düşüncesizce lüks harcamalara kaçabilirsiniz.











ASLAN
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 11. evinize giriş yaptı. Sosyal çevreniz, sosyal gruplar içinde aktif rol almış, yeni hedefler belirlemiş, kariyere dair planlamalar yapmış olabilirsiniz. 30 Mayıs itibariyle yine burada Merkür retro yapmaya başlayacak dolayısıyla bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Merkür aynı zamanda sizin 2. evinize de yönettiği için maddi kaynaklarınızda geciken ödemeler gelebileceği gibi, beklenmedik borçlarınız ortaya çıkabilir. Retro boyunca öz değerinizi sorgulayabilirsiniz.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 12 ve 6 evlerinizde gerçekleşecek bu dönem bilinçaltı birikimler sağlık problemleri olarak açığa çıkmasını istemezseniz yaratıcı çalışmalara zaman ayırmanızı tavsiye ederim.

2 Haziranda Venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 12. evinize geçiş yapacak dolayısıyla gizli saklı konular, bilinçaltı, rüyalar da hareketlenmeler olabilir. Platonik ilişkiler gündeme gelebilir. Yaratıcı çalışmalar için güzel bir dönem. Aynı zamanda bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatini evinize yönelebilir.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 11. evinde gerçekleşiyor. Dikkatinizin tümüyle kariyere dair yeni umutlar ve planlar üzerine olabilir. Aşka ve cinselliğe dair beklentiniz, flörtler, çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar yapabilir, yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Ekip çalışmaları, sosyal kuruluşlar içinde rol alabilirsiniz.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 1. evinize girmiş olacak. Ay boyunca hızlı, heyecanlı yerinde duramayan tavırlar sergileyebilirsiniz. Dominat ve baskın tavırlarınızla etrafınızda biraz agresif algılanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenebilir, spor vb çalışmalarla fiziksel olarak hızını sağaltabilirsiniz.











BAŞAK

5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 10. evinize giriş yaptı. Kariyere dair hedefleriniz gözden geçirdiniz, yeni planlar yaptınız, zihnen toplum önünde görünürlüğünüzü önemsemiş olabilirsiniz. Konuşan fikir beyan eden ve dikkatleri üzerinize çeken bir görüntü verdiğiniz bu süreçte sizin için kolay olmayacak bir süreç başlayacak. 30 Mayıs itibariyle yine burada Merkür retro yapmaya başladı. Dolayısıyla bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Merkür sizin yönetici gezegeniniz olduğu için bu ay içinde sağlığınızla ilgilenebilir, zaman zaman kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle kariyer alanınızda değerlendirme yapmanız gereken bir süreçtesiniz.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 5 ve 11 evlerinizde olduğu için ilişkinizde beklenmedik krizler ortaya çıkabilir. Çocuklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz, Yaratıcı çalışmalarla sert enerjileri sağaltmanızı tavsiye ederim.

2 Haziranda Venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 11. evinize geçiş yapacak dolayısıyla sosyal çevrenizle ilişkileriniz güçlenebilir, etrafınızı sevgiyle sarıp sarmalayabilirsiniz, kariyerinizin getirileri sizi sevindirebilir. Aynı zamanda bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle birlikte sosyalleşmeye hazırlanın.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 10. evinde gerçekleşiyor. Dikkatinizin tümüyle işini kariyerinize yönelebilir. Merkür’ün de retro olması nedeniyle yeni iş anlaşmaları için mecbur değilseniz beklemenizi tavsiye ederim. Toplum önünde statünüz değişebilir, ev iş yeri değişiklikleri, taşınmalar söz konusu olabilir.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 12. evinize girmiş olacak. Bilinçdışı korkularınızı harekete geçirebilir, arkanızdan konuşulan bir takım söylentiler kulağınızı gelebilir bu da sizi tedirgin edebilir. İçinize dönmek, sakinleşmek, meditasyon gibi çalışmalar size iyi gelebilir.











TERAZİ
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 9. evinize giriş yaptı. Dolayısıyla zihinsel olarak odağınız yüksek öğrenim, yurt dışı konuları, mahkemeler ve manevi boyutta hayata dair inancınıza yönelmiş olabilir. 30 Mayıs itibariyle yine burada retro yapmaya başlayan merkür bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Diğer taraftan 12 evinizi de yöneten merkür içsel karmaşalarınız artırabilir, arkanızdan söylenen bir takım eski söylemler kulağınıza gelebilir.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 4 ve 10 evlerinizde gerçekleşeceği için aile içinde ve kariyer alanınızda dürtüsel tavırlar sergileyebilir yada bu tavırlara maruz kalabilirsiniz.

2 Haziranda Venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 10. evinize geçiş yapacak dolayısıyla iş yaşamınızda samimi ortamlar yaratmak isteyebilir, bir terfi alabilir, dışarıdan sevgi dolu bir görünüm sergileyebilirsiniz. Bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatiniz kariyerinize yönelebilir, toplum içinde statünüzde parlama ile dikkat çekebilirsiniz.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 9. evinde gerçekleşiyor. Hayat felsefeniz, inançlarınız, uluslararası konular, yolculuklar, yabancı kültürler, hukuki işler ve eğitim alanında gelişmelerle ilgilidir. Eğer evliyseniz eşinizin yakın çevresi ile ilgili konular gündeme gelebilir, bekarsanız 2. evlilikler için önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Aynı zamanda 3. ev konuları olan yakın çevre, kardeşler, komşular, yakın arkadaşlar, eğitim ve ticari faaliyetler önem kazanabilir.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 11. evinize girmiş olacak. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir, zaman zaman sert söylemler söz konusu olabilir. Vakıf ve derneklerle görev alabilir, insanlara yardım edebilirsiniz.











AKREP
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 8. evinize giriş yaptı. Dolayısıyla maddi konularla ilgilenmiş varsa borçları yapılandırmak istemiş, miras nafaka gibi konularla ilgilenmiş olabilirsiniz. Diğer taraftan zihinsel olarak derin konulara, ölüm ve ölüm ötesi mevzulara ilginiz artmış olabilir.. 30 Mayıs itibariyle yine burada retro yapacak olan Merkür bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Beklenmedik harcamalarla karşılaşmamak adına dikkatli olmalısınız. Merkür de 11. evinizi yönettiği için süreçte arkadaş çevrenizle aranızda eski meseleler gündeme gelebilir zaman zaman yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 3 ve 9 evlerinizde gerçekleşiyor. Eğitim, hayata dair inançlarınızda büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Trafikte sakin kalmanız önemli!

2 Haziranda Venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 9. evinize geçiş yapacak dolayısıyla yeni eğitimler almak isteyebilir, uzun keyifli seyahatler yapabilirsiniz ayrıca bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatiniz 9 ev konularına yönelebilir, hayata dair inançlarınız, mahkemeler, eşinizin akrabaları ile ilgilenebilirsiniz.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 8. evinde gerçekleşiyor. Dikkatinizin maddi kaynaklarınız, ortak paralar, bankalar, krediler, vergilerle ilişkili olabilir. Evliyseniz eşinizin geliri ile ilgili gelişmeler, nafaka vb durumlarla ilgilenebilirsiniz. Beklenmedik bir borç, miras konuları, kariyerinizde atacağınız adımlar için kredi çekme ve ameliyatlar söz konusu olabilir.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 10. evinize girmiş olacak. Kariyeriniz için mücadele etmekten kaçınmayacaksınız. Kendinizi daha güçlü ve net biçimde ifade edebilirsiniz, zaman zaman üstlerinizle aranızda gerilimler olmaması adına sağ duyulu olmakta fayda var












YAY
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 7. evinize giriş yaptı. Sizin için tutulmalarında yoğun etkisi altında olduğunuz önemli bir dönem başlamış oldu. 7. ev her türlü ikili ilişki ama özellikle eşiniz ile olan durumları ifade eder. Bir süredir Merkür burada hareket ederek aslında size neleri gözden geçirmeniz gerekeceğinin ipuçlarını verdi. Merkür aynı zamanda sizin kariyer evinizi de yönettiği için kariyeriniz adına bir takım adımlar atmış olabilirsiniz. Retro boyunca bu adımları yeniden değerlendirme fırsatı elde edeceksiniz.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 2 ve 8. evlerinizde gerçekleşeceği için maddi krizler, öz değer sorunları ile baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu günlerde mümkün mertebe sakin ve sağduyulu kalmaya çalışmalısınız.

2 Haziranda venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 8. evinize geçiş yapacak dolayısıyla evde daha çok vakit geçirmek, değişiklikler yapmak, ebeveynlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Eviniz için yeni masraflar yapabilir, borca girebilirsiniz. Cinsellik konuları ile ilgilenebilir, korku ve endişeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatinizde tümüyle borçlar, alacaklar, vergi ve nafakalar yada sağlığınızla ilgili operasyonlara kayabilir.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 7. evinde gerçekleşiyor. Eğer evliyseniz kötü giden ilişkinizde sert sonlanmalar yaşayabilirsiniz. İyi giden ilişkiler için ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Bu alanda özellikle kişisel gezegenleriniz varsa sizin toplum önündeki duruşunuzu değiştirecek gelişmeler, kişilik ve kimliğinizde bir yenilenme, bireysel tutumunuzda ciddi değişimler olabilir.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 9. evinize girmiş olacak. Böylece özellikle uzak yolculuklar yapmak, yeni kültürler tanımak, yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Hukuki konular gündeminizdeyse mücadele etmeniz gereken durumlar olabilir. Fikirlerinizi hararetle savunurken fazlasıyla dominant olmamaya gayret etmelisiniz.











OĞLAK
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 6. evinize giriş yaptı. Dolayısıyla zihinsel odağınız sağlığınıza, iş yaşamınıza, rutinlerinize ve evcil hayranınıza yöneldi. Gününüzü toparlamak konusunda sabır ve istikrarlı adımlarla ilerlemeyi seven siz yükselen oğlaklar için bu hareketlilik yorucu gelebilir. 30 Mayıs itibariyle Merkür burada retro yapmaya başladı ve bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze gelme zamanı da geldi. Merkür aynı zamanda sizin 9. evinizi de yönetiyor dolayısıyla uzun zamandır ertelediğiniz eğitiminizle ilgilenebilirsiniz, yine hukuki konularda çözümsüz kalan durumlar gündeminize gelebilir. İçe dönmek, astroloji, inançlar ile ilgilenmek için fırsatınız olabilir.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 1 ve 7 evlerinizde gerçekleşeceği için özellikle evliyseniz eşinizle ve ikili ilişkilerinizde büyük kırılmalar yaşayabilirsiniz.

2 Haziranda Venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 7. evinize geçiş yapacak dolayısıyla ilişkilerinize daha çok odaklanabilir, yengece has korku ve kaprisleri yaşayabilir yada partnerinizden aynalayabilirsiniz. Bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatiniz partneriniz olabilir.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 6. evinde gerçekleşiyor. Sağlığınız, gündelik rutinleriniz, iş yaşamınızda astlarınızla ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çalışma koşullarımızı düzenleyebilir, beklettiğiniz sağlık muayenelerinizi yaptırabilirsiniz. İçsel büyüme, farkındalık ve aydınlanma yaşayacağınız bu süreç zor olsa da sonunda rahatlayacağınızı söyleyebilirim.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 8. evinize girmiş olacak. Böylece özellikle tutkunun, hırsın ve zaman zamanda korku ve öfkenin tetiklendiğini hissedebilirsiniz. Kaynaklarınızı toparlamak isteyebilirsiniz, diğer taraftan nafaka, borç ve krediler gündeminize gelebilir. Tutulmalarında 6-12 aksında olduğu bu süreçte sağlık operasyonları gündeme gelebilir.











KOVA
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 5. evinize giriş yapmış oldu. Zihinsel olarak odağınız tümüyle ilişkinize kaymış, çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmiş olabilirsiniz. Sanat ve yaratıcı çalışmalarda zihninizin dört döndüğü bu günlerde 30 Mayıs itibariyle yine burada retro yapmaya başlayan Merkür bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Heyecanla başlayıp yok olan bir partnerin yada eski sevgilinin dönüşüne hazır olun. İletişim problemleri konusunda hassasiyet göstermekte fayda var. Merkür aynı zamanda sizin 8. evinizi de yönetiyor beklenmedik bir borç ertelediğiniz bir sağlık operasyonu ortaya çıkabilir.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, pluton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 6 ve 12 evleriniz dolayısıyla bu bir kaç gün sağlığınıza özel ihtimam göstermelisiniz. İçsel olarak kendinizle baş başa kalmak dua ve meditasyon yapmak iyi gelebilir.

2 Haziranda venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 6. evinize geçiş yapacak dolayısıyla çalışma arkadaşlarınızla sevgi dolu iletişim kurmak isteyebilir, bir evcil hayvan edinmeye karar verebilirsiniz. Sağlığınıza da iyi gelecek estetik bir müdahale yaptırmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatiniz sağlığınıza ve gündelik rutinlerinize yönelebilir.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 5. evinde gerçekleşiyor. Aşka ve cinselliğe dair beklentiniz, flörtler, çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar yapabilir, yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Çocuk bekleyen yükselen aslanlar için güzel haberler gelebilir. Eski bir ilişkide ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 7. evinize girmiş olacak. İkili ilişkilerinizde rekabetçi bir tavır takınabilir. Mücadele içinde olabilirsiniz. Diğer taraftan evlilik kararı vermişseniz sizi hareketli günler bekliyor biraz koşuşturma söz konusu olabilir. İletişim problemlerinin yoğun olduğu bu günlerde hızla kızıp karar vermemelisiniz.











BALIK
5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 4. evinize giriş yaptı. Zihinsel olarak odağınız tümüyle evinize, ailenize, ebeveynlerimize kaymış olabilir. Evde iletilişim trafiğinizin yoğunlaştığı bir ay olabildiği gibi taşınma ve değişikli planları yapmış olabilirsiniz.30 Mayıs itibariyle yine burada retro yapmaya başlayan merkür bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Merkür diğer taraftan sizin 7. evinizi de yönettiği için eşiniz ve her türlü ikili iletişimde zaman zaman yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, pluton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 5 ve 11 evlerinizde dolayısıyla aşk yaşamınızda yada sosyal yaşamınızda keskin değişimler deneyimleyebilirsiniz. Yaratıcılığınız inanılmaz tavan yapabilir.

2 Haziranda venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 5. evinize geçiş yapacak dolayısıyla hayatınıza beğeneceğiniz sizde heyecan yaratacak bir ilişki girebilir, devam eden ilişkilerde anaç tavırlar sevgi ile sarıp sarmalama hali görülebilir. Bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatinizi fölrtler, çocuklar ve riskli paralara verebilirsiniz.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 4. evinde gerçekleşiyor. Ev ve yer değişikliği yapabilir, evlilik- boşanma kararı verebilirsiniz. Kariyerinizde de evliliğinizle beraber etkileyici gelişmeler söz konusu olabilir. Taşınma ev alma ve satma gibi durumlarla ilgilenebilirsiniz.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 6. evinize girmiş olacak. Böylece mücadele alanınızda beraberinde değişecek. Gündelik rutinleriniz, sağlığınız, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Astlarınızla ilişkilerinizde gerginlik olmaması adına sakin ve sağduyulu hareket etmenizi tavsiye ederim.






Özlem Somuncu
 
aylık (9).jpg

HAZİRAN AYINDA YILDIZLAR BURÇLARA NE GETİRİYOR?​



KOÇ: İletişim bu ay sizin için anahtar rolde. Her şeyden evvel en önemlisi bu ay pozitif düşüncelerde kalmaya çalışmalısınız çünkü burcunuzun yönetici gezegeni Mars , Haziranın ilk haftasında Plüton ile zor bir açı kuracak, ilişkilerde size duygusal baskılar yükleyecek stresli anlar yer alabilir. Kariyer ve aile alanında sorunlara el atacağınız ve mantıkla duygular arasında kalabileceğiniz bir zamana işaret ediyor. 12 Haziran itibarıyla Mars Aslan burcuna geçecek ve sizler için nispeten daha burcunuzun enerjisine uygun günler başlıyor olacak. Aşk romantizm ve tutku ön plana çıkıyor. Eğlenmek yaratıcılığınızı ortaya koymak ve çocuksu yanınızı yaşamak için size enerji verecek. Bu ay birçok insanla iletişim içinde olacaksınız, bir iletişim haberleşme bombardımanı ile bu ayın geçeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Konuşmak yazmak anlatmak telefonda bilgisayarsa iletişim kurmak yolculuklar ve fikirleri somutlaştıracak bakış açısıyla ilerlemek şansınız olacak. Eğitimleri, kursları, kısa yolculukları, kardeşlerle ve yakın çevreyle ilişkileri güçlendireceğiniz, yanlış anlaşılmalar olursa da bunları yine iletişim becerileriniz ile çözebileceğiniz bir dönemdesiniz. İlişkiler gezegeni Venüs ev ve aile alanınızda yer alacağından evle ve aileyle ilgili işlere ve sorumluluklara daha fazla odaklanabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek zihinsel becerilerinizi ortaya koymak bilginizi paylaşmak için harika bir ay olacak. Ayrıca taşınmak yer değiştirmek veya araba, bilgisayar ve cep telefonları ile ilgili gerekli düzenlemeleri yapmak sorunları gidermek için adım atabilirsiniz. Her halükarda aslında 24 Haziran’a kadar Merkür gerilemesi yer alacağından önemli kararları alım satım imza ve sözleşme işlerini sonrasına bırakmakta fayda var. Özellikle kazançlarla ilgili bir gelecek projeniz varsa bunu arkadaşla, bir grupla ekiple veya sosyal alanda yapıyor olacaksanız bu konuda maddi boyutunu çok iyi düşünerek sağlam ve somut adımlarla ilerlemeye çalışınız, planlarda gecikme erteleme veya ani değişimler yer alabilir ve orijinal planınız bayağı değişikliğe uğrayabilir.

BOĞA: Kişisel gelir, birikim veya kazançlarla ilgili değişimlerin olabileceği bir aydasınız. Maddi konularla uğraşacağınız bir ay olacak. Gelirinizde bir değişim olabilir bu zorlayıcı yönde de olabilir. Eğer şanslı yıldızlarınız varsa bu paranızı artırmak anlamına da gelebilir. Ancak ne olursa olsun bu ay en fazla düşüneceğiniz konu maddi kaynaklar ve bunların nasıl yönetileceğidir. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu ay Yengeç burcunda ve sizlerin iletişim alanında yer alacak. Yakın çevre ve kardeşlerle akrabalarla kurduğunuz iletişimi oldukça güçlendirecek bir konum bu. Bol bol dinleyeceğiniz şefkat ve merhamet duyguları ile hareket edeceğiniz bir süreç olacak. Yolculuklar ve zihinsel projeler güzel sanatlar güzel konuşmak ve yazmak eğitimler ve web siteleri ile ilgili yaratıcı işlerle meşgul olabilirsiniz. Taşınmak yer değiştirmek komşularla ve okul arkadaşları ile bir araya gelmek sosyalleşmek mümkün. Kalbi boş Boğalar bu dönemde sosyal mecralardan bol bol sohbet edebilir ve flört yaşayabilirler. Satürn Uranüs karesi zorlayıcı bir açı olacak ve bu ay kariyerle ilgili konularda beklenmedik haberler alınabilir, hızlı ve objektif kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz. İşle ilgili hedeflerinizde kalıpların değiştiği ancak somut adımlar atabileceğiniz günlerdesiniz. Bir yandan da esnek olmak ve alternatifleri de değerlendirmek için açık fikirlilikle davranmak ta akıllıca olacaktır.

İKİZLER : Bu ay sizler için önemli bir ay. Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Haziran yılın en hareketli aylarından biri olacaktır. Düşüncelerde , planlarda ve yaşam hedeflerinize doğru yeni bir bakış açısı ile ilerlemek gerekecektir. Sağlığınızı ve sizi neyin mutlu ettiğini düşünmek ve ilişkilerde yeni kararlar almak adına oldukça değiştirici bir ay olacak. Fiziksel anlamda da bedeninizle ilgilenmek ve sağlığınızı güçlendirmek için yeni kararlar alabilirsiniz. Bu ay iletişim konuları sizler için zorlayıcı bir alan olabilir zira burcunuzun yönetici gezegeni Merkür 24 Haziran’a kadar geri harekette bulunacağı için kendinizi ifade ederken açık ve net olmaya çalışmalısınız. Bu ay esnek olmak , planlarda alternatifleri tutmak bir B planına sahip olmak akıllıca olacaktır. Satürn Uranüs karesi bu ay hepimizi etkileyecek bu önemli göksel açı sizler için iş alanında zorlayıcı bir takım kararları almak anlamına gelebilir. Sizi geride tutabilecek bir takım elde olmayan durumlar söz konusu olabilir ve nasıl ilerlemek istediğinizle ilgili seçim yapmak gerekebilir. Ani gelişecek ve kalıplarınızı değiştirecek maddi alanda veya kariyer konularında değişimlerin yer alabileceği önemli bir aydasınız. Mars ve Plüton karşıtlığı da maddi kaynaklarınızı ifade eden alanda olduğu için bu ay maddi manevi konularda ve ilişkilerde tümseklere çarpabilirsiniz. Ay sonunda kediler borçlar ve mali paylaşımlar alanınızda yer alacak Oğlak burcundaki dolunayı da hesaba katarsak kemerler sıkmak isteyebilirsiniz. Her zamanki uyum sağlama esnek kalma ve pratik olabilme becerilerinizi devreye sokmak bu ay çok işinize yarayacaktır.

YENGEÇ: Bu ayın başında ilişkiler gezegeni Venüs burcunuza geçiş yapacak ve yaklaşık ay sonuna kadar burcunuzda kalacak. Yakın ilişkilerin gündemde olacağı bir ay olacak. Sizi yere çeken stres yükleyen ilişkileri bırakmanın veya bakış açınızı değiştirmenin önemli olacağı bir ilk 10 gün olacak. Üzerinizde duygusal baskı ve gerilim hissedebileceğiniz bir Mars Plüton karşıtlığı yaşayacağınızdan, ilişkiler alanınızı daha dikkatli ele almak gerekliliği ortaya çıkıyor. Duygusal yanınızın ön planda olacağı ve duygusal tepkilerinizin artacağı, kendinizi güvende ve ilişkide sağlam hissetmek için daha fazla karşınızdaki kişiden onay beklediğiniz bir dönemde olacaksınız. Bir yandan da oldukça çekici şefkat ve ilgi dolu olabileceğiniz bir zaman, dert dinlemek ve karşınızdakine omuz vermek için istekli olacaksınız. Venüs burcunuzdayken karşı cinsin dikkatini çekmemek mümkün değil. Kendinizi daha çekici güzel bakımlı hissetmek için Venüs sizin yanınızda olacak. Ancak tabi bu estetik müdahaleler için şahane bir zaman değil zira Merkür 24 Haziran’a kadar gerilemesini sürdürecek. Bu arada İkizler burcunda gerçekleşecek tutulma sizlerin arka bahçenizi bilinçaltınızı ve elde olmayan durumları sembolize eden alanda gerçekleşeceği için öncelikle ruh ve beden bütünlüğünüz ile daha fazla ilgilenmelisiniz. İş ve çalışma koşulları veya temposu, gündelik işlere ayırdığınız zaman ve harcadığınız emek arasında bir denge kurmak sizi memnun edecek bir düzene sokmak çok önem taşıyor. Zamanınızı efektif kullanmanız gereken bir döneme doğru geçiş yapmak isteğiniz artabilir. İş alanında veya günlük işlerinizde sizi yoran ve geciktiren işinizi yapmanızı zorlaştıran etkenler neyse bunları değiştirmek için adım atmak isteyeceğiniz günlerdesiniz. 12 Haziran’da Mars para kaynakları alanınıza geçiş yapacak bu ay harcamalar biraz artış gösterecektir. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi ortaya dökerek hayattan keyif almaya çalışarak ve bütçe denetimi ve yönetimini akıllıca yaparak bu ayı değerlendirebilirsiniz.



ASLAN: Bu ay gezegenlerin çoğu sizlerin sosyal alanını aydınlatıyor. Arkadaşlıkların grup çalışmalarının gelecek planlarının yoğun bir biçimde sizi meşgul ettiği bir ay olacak. Yeni arkadaşlıklar kurmak ve gelecek planlarını hayat geçirmek üzere adımlar atmak isteyeceksiniz. Ancak elbette bu alanda yer alacak Merkür geri hareketi nedeniyle bir yandan da arkadaşlarla iletişimin oldukça önemli olduğu bir süreç olacak. Kendinizi doğru ifade etmek gerekecek. Net objektif ve esnek bir iletişim işinize çok yarayacaktır. İlişkilerde alternatif yolları denemek veya bir B planına sahip olmak sizler için önemli olacak. Becerileriniz ve yaratıcılığınızla elde edeceğiniz başarılar sizin için bu ay çok önem taşıyor. Kariyer planlarınız iş ortaklıkları ve iş birlikleri alanınızda yer alan Satürn Uranüs zorlu açısı sebebiyle bu ay kariyer hedeflerinizde hızla ilerlemek çok mümkün olmayabilir. Planlarınızı sağlamlaştırmak yeniden planlamak ve yapılanmak için çaba sarf edeceğiniz ve değiştirmeniz gereken kalıplar olduğunu göreceğiniz bir ay. Aynı zamanda evlilikte iş ortaklıklarında veya uzun süreli ilişkilerde kendinizi maddi güvende hissetmek önemli olacak güçlü ve kendi ayaklarınız üzerinde durmak ve kendinize yeter olmak önceliğiniz. Bu arada eşinizin kariyer ve iş hedefleri ile ilgili sürpriz değişimler olabilir veya iş ortaklığı içinde yer alan Aslanlar için ortaklıkla ilgili sürpriz değişim kararları yer alabilir. Venüs ay sonuna kadar bilinçaltınızı ve zihninizin arka bahçesini sembolize eden alanda yer alacağından, ruh ve bedeni dinlendirmek, tatil yapmak , ara vermek, biraz işten uzaklaşmak ve kendi alanınızda kendinizle baş başa kalarak sizi mutlu eden hobilere veya işlere yönelmek size iyi gelecektir. Yaratıcı işler için ev-ofis çalışanlarınız için çalışmalarınızda verimli olabilecek bir süreçtesiniz. Sadece ortaya çıkmak için 24 Haziran’a kadar beklemek gerekiyor.

BAŞAK: Bu ay kariyer konularında iş hedeflerinize ve planlarınızda değişimlerin olabileceği bir zaman olabilir. İş alanına daha fazla enerji sarf edeceğiniz görülüyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür’de 24 Haziran’a kadar geri harekette bulunacağından iş yerindeki iletişime azami önem vermek gerekiyor. Sorunlara esnek ve çözüm odaklı tepkiler vermeniz gerekecek. Sizler bunu rahatlıkla becerebilecek bir burçtasınız ancak bu İkizlerdeki gezegen toplaşması tutulma ve Merkür Retrosu biraz fazla enerji yüklediği için her zamankinden daha özenli bir plan yapmak ve tutum içinde olmak akıllıca olacaktır. Yanlış anlaşılmalar olabilir veya planlarınızda gecikmeler yer alabileceğinden işinizi yüzde yüz randımanla yapmak güç olabilir. Bu arada yeteneklerinizi ve şimdiye kadar neler yaptığınızla ilgili çok alçakgönüllü davranmamaya bakın çünkü değerinizi ortaya koymanın önemli olacağı bir aydasınız. İletişim satış pazarlama konuşmak ve anlatmak bu ay sizin için önemli gelişmeler getirebilir. İş alanında sizi geride tutan kişi iş veya bakış açısı varsa bunu değiştirmek için adım atmaktan korkmayın. Satürn Uranüs karesi bu ay iş alanınızı ve çalışma düzeninizi yeniden ele almanız gerekliliğini hissettirecektir. Keza sağlığınızı da göz önüne alacağınız bir süreçte olacaksınız. Beslenme, omurga kalp damar ve varis gibi konularda kendinizi korumaya almanız ve daha özenli olmanız önemli. Arkadaşlıklara ve yakın ilişkilere odaklı olacağınız bu dönemde duygusal tepkilerinizin artacağı ve şefkat ve ilgi beklediğiniz bir döneme işaret ediyor. Ay sonunda gerçekleşecek aşk alanınızda yer alacak dolunay ilişkilerde ciddi sorumlu ve ne istediğini bilen bir tutumla hareket etmezseniz gönül işlerinin çetrefilli olabileceğine işaret ediyor. Yaratıcı çalışmalarınız varsa veya para kazandığınız hobiyi işe dönüştürme gibi atılımlarınız varsa işleyişi bakımından bir takım plan değişiklikleri yeniden tasarlama ve yapılanma gerektiren durumlar çıkabilir.



TERAZİ: Bu ay uzaklara gitmek günlük hayattan uzaklaşmak sizi mutlu eden neyse o konulara eğilmek için normalden daha fazla bir arzu ve istek duyabilirsiniz. Uzakları ,yabancılarla iletişimi ,akademik çalışmaları ve resmi işleri sembolize eden alanda yer alacak olan Güneş tutulması sizi bu alanlarda yeni adımlar atmak ve işlerinizi yoluna koymak için destekliyor. Ancak tutulma yöneticisi Merkür bu dönemde geri harekette yer aldığından, bir yolculuk planlıyorsanız özenle karar vermelisiniz ,sınavlar veya akademik konular ay sonuna kadar zorluklar içerebilir. Resmi kurumlar üniversite mahkemeler davalar vize veya pasaport işleri basın yayın baskılı işler sosyal mecralarda yer alan işler için hem fırsat dolu bir ay hem de adımların iyi planlanması gereken bir ay. Siz şimdi planlayın ama 24 ünden sonra eyleme geçin. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu ay kariyer ve sorumlulukları temsil eden alanda yer alıyor. Dolayısıyla, topluluklar önünde daha fazla görünür olacağınız günlerde olacaksınız. Anne baba ve çocuklarla ilişkilerin de ön planda olacağı bir dönem olacak. Aile içinde veya iş hayatında birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla karşılıklı olarak ilgi şefkat ve destek görmek sizler için önemli olacak. Aşk hayatınızın bu ay kalıpları kıran bir değişim içinde olabileceği söylenebilir. Ya bakış açınız değişecek ya da her zaman yaptığınız bir şeyi artık yapmayarak veya nasıl ele aldığınızı somut bir biçimde değişime uğratarak ilişki kalıplarınızı değiştirebilirsiniz.



AKREP: Bu ay hayatınızın değişmeyen sizi kapana kısan psikolojik olarak yoran ne konusu varsa bunu ele almak ve farkındalık yaratmak için fırsatınız olacak. Yaratıcı kaynaklarınızın tükendiğini düşünüyorsanız bu ay düşüncelerinizi nasıl daha fazla yaratıcı olabileceğinize ve bu konuda neler yapabileceğinize odaklayabilirsiniz. Bu ay özellikle finansal konulara daha fazla eğileceksiniz. Kredi almak veya yatırım yapmak istediğiniz alanlarla ilgili almanız gereken kararlar olabilir. Paranızı nasıl değerlendireceğiniz müşterilerden gelen para veya iş ortaklıkları ile ilgili olmak üzere maddi konuların ağırlıklı olarak ön planda olacağı ve ele alınacağı bir ay olacak. Hem tutulma hem de Merkür gerilemesi mali kaynaklarınızı ve paylaşımınızı sembolize eden alanda yer alacağı için ödemelere ve para transferlerine kredi kartınıza ve vergi sigorta vb gibi mecburi ödemelere dikkat ediniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars fikirlerinizi ifade ettiğiniz alanda geçişini 12 sine kadar sürdürmeye devam edecek kendinizi anlatmak ifade etmek sosyal mecralarda çaba göstermek aktif olmak ve kendinizi ortaya koymak için şansınız olacak. 12 sinden sonra Mars kariyer hedefleri alanınızda yer alacağı için iş hayatında daha hırslı olmak isteyebilirsiniz, diğer taraftan planlarınız açısından görünür olmak prestij kazanmak isteyeceksiniz ve başarılı olarak ilerlemek mümkün olacaktır.,

YAY: Bu ay ilişkilerin her şeyden öncelikli olarak hayatınızda öne çıkacağı bir dönem olacak. Uzun ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanınızda yer alacak ikizler burcundaki Güneş tutulması etkilerini derinden hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu ay iletişim kanallarını açık tutmak gerekecek. Merkür gerilemesi de bu alanda yer alacağından eskiden gelen problemler tekrar su yüzüne çıkabilir. Geçmişte bıraktığınız ilişkiler tekrar kapınızı çalabilir. Yüzeysel olmadan net ve açık bir biçimde kendinizi ifade etmeli ve ne istediğinizi belli etmelisiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak için bu ay çok verimli bir zaman değilse bile var olan ilişkilerde pozitif anlama bağları güçlendirmek için adım atabileceğiniz bir zaman. Konuşmak sohbet etmek zihinsel faaliyetlerde bulunmak için birlikte hareket edebilirsiniz. İlişkiler ve para gezegeni Venüs Yengeç burcuna geçeceğinden maddi konularda size yeni fırsatlar gelecektir. İlişkilerde duygusal alışverişi artıracak bu geçiş aynı zamanda yakınlaşmak tenselliği artırmak ve şefkat beklemek için sizi istekli kılacaktır.

OĞLAK: Bu ayın majör teması sağlığınıza özen göstermek olmalıdır. İş oldukça yoğun ve bol konuşmalı yazışmalı geçebilir bu durumda dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak önem kazanıyor. Günlük hayatınızın temposu oldukça artış gösterecektir. Halletmek veya tamamlamak zorunda olduğunuz bir çok iş olacaktır. Merkür retrosu da iş çalışma ve sağlık alanınızda yer aldığı için nefes kulak burun boğaz eller kollar ve omuzlar gibi bölgelere dikkat etmelidir. İş alanında iletişiminizi güçlü tutmalıdır. Beslenme düzeninizi iyi ele almalısınız. Merkür R olacağı için yeni bir spor planına başlamak çok uygun olmayabilir ama kendinize evden veya özel alanınızda bol bol hareket edebileceğiniz bir egzersiz programı planlayabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın iyiliği ve sağlığına beslenmesine ve sindirimine de özen gösterebilirsiniz. Yeni bir iş sözleşmesi yapmak veya işe adım atmak için en harika zaman değildir. İlişkiler alanınızda geçiş yapacak ilişkiler ve aşk gezegeni Venüs sayesinde bu ay ilişki alanınız canlanıyor. Yakın ilişkilerde şefkat ve ilgi görmek aynı zamanda kalbi boş olan Oğlaklar için bu yakın tatlı bir iletişim kurmak mümkün. En azından size kendinizi güvende hissettirecek biriyle tanışmak olası. Yine de Haziranın ilk haftası Mars ve Plüton karşıtlığı yer alacağı için ilişkilerde duygusal krizler veya baskı hissedilebilir. Yaratıcı çalışmalara maddi yatırım yapacağınız veya hobilerden para kazanmak için çaba sarf edeceğiniz bir dönem ama gecikmeler veya işlerde ertelenmeler beklenebilir.



KOVA: Haziran sizler için yaratıcı eğlenceli ve aşkla alakalı bir ay olabilir. Aynı zamanda kariyer ve sorumluluklarla ilgili kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu anlamda eğlenceyle iş arasında denge kurmanız gerekecektir. Neler sizi mutlu ediyor, yaratıcı yanınızı yeteri kadar ortaya koyabiliyor musunuz bunları düşünebilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi yeniden düşünmek ve plan yapmak için bu ay hayatınızdaki değişkenleri ve gerçekçi bir biçimde yaşam koşullarınızı ele almanın vakti gelmiştir. Maddi güvence içinde olmak ancak bir yandan da özgür olmak isteyeceğiniz ve bu ikisi arasında size en uygun planı seçmek için çaba sarf edeceğiniz bir süreçtesiniz. 12 sinden sonra Mars ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanınızda geçiş yapacak ilişkilerde daha fazla çaba sarf etmek gerekecek. Karşınızdaki insanlar daha fazla onaylanmak , özen gösterilmek ve beğenilmek isteyecek gurur onur sadakat dürüstlük bir kavramlar ilişkiler alanında sıkça duyacağınız kelimelerden olabilir bu ay. Yaratıcı tarafınızı harekete geçirecek aktiviteler yapmak imkanı da bulacaksınız. Yakın ilişkilerde duygusal krizler ve ego çatışmaları yaşamamak için bu ay alınganlık yapmamalı, aşırı hassas ve gururlu davranmamalıdır. Aşk alanınızda yer alacak tutulma size yeni bir aşkın heyecanını taşıyabilir ya da geçmişten gelen aşklar tekrar gündeme gelebilir hangisi olursa olsun sözler vermeden önce akılcı bir biçimde durumun gerçekliğini ve ne vaat edebileceğini net düşünün ve iletişim kanallarını açık tutun.

BALIK:
Bu ay aile alanınızda yer alacak olan tutulma sizlerin eve ve aile ile ilgili konulara daha fazla odaklanmanıza neden olabilir. Ev ve yerleşimle ilgili sorunlar varsa bunlara el atabilirsiniz. Ev almak satmak kiralamak ve tadilat yapmak gibi konular gündemde olabilir. Merkür retrosunun biteceği 24 Hazirandan sonra bu konularda harekete geçmek akıllıca olacaktır. Aile içindeki iletişime elbette azami dikkat edilmeli. Aşk ve romantizm alanınıza geçiş yapacak Venüs sayesinde bu ay hem yaratıcı yanınızı harekete geçirebileceksiniz hem de aşk ve romantizm alanında flört etmek ve sizi mutlu edecek duygusal bir deneyim yaşamak şansı elde edeceksiniz. Çocuklar ve yaratıcı çalışmaların ve hobilerin hayatınızda öne çıktığı bir ay olacak. Kardeşler yakın akrabalar ve komşularla iletişime ve ilişkilere bu ay daha dikkatli yaklaşmak isteyebilirsiniz. Akıllıca bir karar almak için daha fazla çaba sarf edeceksiniz.




Naz Bayatlı
 

🍀

https://www.google.com/url?sa=t&rct...%F0%9F%8D%80&usg=AOvVaw3GUS-x5I4pTOeoI8dTOV1J
aylık (4).jpg

Yükseleni ve Güneşi Koç Burcu olanlar için

21 Mart - 19 Nisan


Sevgili yükselen Koçlar, 3. evde İkizlerde bulunan Güneş, Kuzey Düğüm ile 1 Haziran’da kavuşumda. Gelecek vizyonunuzu belirleyebilirsiniz. 3. ev iletişim evi sürekli bir hareketlilik, bir arayış söz konusu olacaktır. Yakın çevrenizle iletişim artacak, kardeşleriniz varsa daha samimi ilişkiler kurmanız iki tarafında hayatını güzelleştirecektir.

Kısa vadeli sorunları çözmeye çalışmak bu süreçte daha faydalıdır. Karşıt Koç’lar çok seyahat ederek ilginç insanlarla tanışmaya hazır olun. Merkür ve Venüs’te 3.evde İkizlerin son derecelerinde Koçlara parlak hızlı bir zihin veriyorlar.

Venüs 2 Haziran’da Yengeç burcunda,

27 Haziran‘da Aslan burcuna geçmiş olacak. Venüs çok hareketli bir durumda Koçlar için

4. ev Yengeç burcunda. Bu evde aile, yuva, sevdiklerinizle iletişim etkileri alacaksınız. Romantik ve duygusal bir dönem olacak. Evinizde rahat ve siz huzurlu hissedeceksiniz. Sıcak aile ortamı bu süreçte size çok iyi gelecek..Ev değiştirebilir, tadilata girişebilirsiniz.

Merkür Rx ve 23 Haziran’da bitiyor olacak.

Bu süreçte düşünmeden asla hareket etmeyin, sözleşme imzalamamaya çalışın mümkünse bekletin. Geçmişten gelenlere takılmayın. Retro bitince elektronik eşyalar alabilirsiniz.

Mars 5. evde Aslan burcunda 11 Haziran’da. Mars sizi burda dağıtabilir. Mars yaralama, yaralanma, savaş ve enerji gezegenidir.

Hareketlerinize dikkat edin yaralanmaktan kaçınmak için yavaş ve temkinli hareket edin. Flört ve ilişkiler konusunda da bu süreçte dikkatli ve düşünceli olmaya çalışın. Egolu olmayın, bu enerjiyi spor salonunda atmaya çalışın.

10 Haziran 2021 3. evde İkizler burcunda YeniAy doğacak. Ve Halkalı Güneş Tutulması olacak.

İletişim, öğretim, kardeşler, komşular, yakın çevremiz, günlük etkileşim halinde olduğumuz herkes ve herşeyi kapsar. Yenilik için bir güç bir destek alacaksınız. Yeni Ay döneminde yeni arkadaşlar bulma, kötü alışkanlıklardan kurtulma, ilginç bir eğitim ve bilgi alma etkinliğe gitme ihtimaliniz artacak.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün 12. evde Retrosuna başlayacak.

Bu ev bilinçaltımızı, sırlarımızı, rüyalarımızı ve sağlığımızı, geçmiş yaşamlarımızın karmasını size hatırlatacaktır. Bu ev, ruhumuzun derinliklerine hükmeder.

24 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. İş hayatınız dikkatinizin tam merkezi haline gelir. Burda şimdi çok çalışılır. Oğlak burcunun verdiği hırslarınızı yönetmelisiniz. Pişman olunacak ani eylemlerden kaçının. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Kariyer sorunları ön plana çıkacaktır. Sakin kalın sorumluluklarınızı yerine getirin. Yeni bir iş kurmaya karar verebilirsiniz.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun..


Yükseleni ve Güneşi Boğa Burcu olanlar için

20 Nisan - 20 Mayıs


Sevgili Boğa Burcu yükselenliler, 1 Haziran’da Güneş ve Kuzey Düğüm 2. evinizde İkizler burcunda ve maddi refahınıza odaklanmış durumdalar. Gelecek vizyonunuz belirleniyor. Retro Merkür’de bu evde içsel çalışıyor. Kalmış maddi, üretimsel, değerini bulamamış konuları gündeme alıyor.

10 Haziran’da Tutulma ve YeniAy da bu evde yaşanacak. Belki ek gelir yada yüksek maaşlı bir iş arayacaksınız. Boğalar da Yengeç’ler gibi güven ararlar. Bütçeyi planlayın, iş stratejileri geliştirin, karar verirken acele etmeyin. Büyük alımlarınız varsa bu sürecin geçmesini bekleyin. Kazançta fırsat yakalarsanız kaçırmayın, ertelemeyin, peşine düşün.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç

27 Haziran’da Aslan burcunda olacak. Oldukça hareketli bir Venüs göreceğiz. Venüs Yengeç sizin 3. eviniz her türlü zihin, iletişim, ulaşım, trafik, kardeş ve eğitim alanınız. Trafikte dikkatli olun özellikle tutulma ve YeniAy haftası. Boğa’lar romantik ilişkileri güçlendirmek için her türlü çabayı göstererek mutlu bir aile yuvası oluştururlar. Özgür Boğa’lar için ise yepyeni heyecanlar onları bekliyor.

11 Haziran’da Mars artık Aslan burcunda ve sizin 4. evinizde olacak. Aile içinde bu enerjiyi olumlu kullanmaya gayret edin. Baskıcı olmayın.

Belki ufak bir yolculuk 3. evden bir akrabanız sizi biriyle tanıştırabilir bu süreçte. Yine 12 Haziran’da dua ve Dilek zamanı Güneş Merkür’le kavuşacak.

Özgürlük gezegeni Uranüs burcunuzda ve sizleri görünümüzden fikirlerinize etkiliyor.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün 11. evinizde Retrosuna başlayacak. Tüm cemiyet, grup, arkadaş çevrenizi size anlam kazandıran şeyleri tekrar gözden geçirme zamanı olacak.

24 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. 9. ev maneviyatınızın gelişmesine, mevcut inanç sisteminizin yada felsefik yaklaşımızın kişiliğiniz üzerinde nasıl katkıda bulunduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. Bunlar kişisel gelişim çalışmalarıda denebilir. Görüşlerinizi bir kez daha gözden geçireceksiniz Evren bu enerjiyi size yolluyor.

Sizi olumsuz etkileyen, sizi geri çeken ve gelişiminize izin vermeyen her şeyden, herkesten vaz geçirtebilir. Kısa bir yolculuk olabilir. Baştan başlamak zorunda kalsanız bile, bu değişikliklerden korkmayın. 9. evde dolunay olduğunda geleceğin üzerindeki perde kalkabilir sezgisi de olan insanlara Evren daha önce nelere dikkat etmediğini ya da emin olmadığını gösterir.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun..


Yükseleni ve Güneşi İkizler Burcu olanlar için

21 Mayıs - 21 Haziran


Sevgili İkizler Burcu yükselenliler, Güneş ve Yöneticiniz Merkür burcunuzda 11 Haziran’da kavuşacak. Dilek, dua, içinizi fark etme ve yenilenme zamanları. Tüm ibadetler yenilenme anlarıdır. Rabba yakınlaşma onu varlığında bir olma anlarıdır.

01 Haziran yine burcunuzda Güneş Kuzey Düğüm kavuşumu var. Kuzey Düğüm gideceğimiz yoldur.

Gelecek vizyonunuz belirleniyor bu günleri iyi değerlendirmeye bakın tembelliği bırakın..

Hırslı ve hedefiniz için çabalayan olun.

Güneş burcunuzda oldukça krizlere, hastalıklara karşı daha dayanıklı olursunuz.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna 27 Haziran’da ise bu sefer Aslan burcuna geçiyor olacak. Venüs çok hareketli bir ay geçirecek.

2.evdeki Yengeç Venüs para hattında öncü burçta Jüpiter ve Neptün’den destekli bir pozisyonda duracak. Doğal bir lidersiniz bu ay.

Entellektüel Romantik. Herşeyin güzel olmasını istersiniz ama şunu fark et: herşey sana bağlı ya da herşey sana bağlı değil. Kıskanç ve baskıcı İkizler ise yara alabilir.

Yöneticimiz Merkür 23 Haziran’a kadar Retro da kalacak. Yarım kalmış işler, ilişkiler ve projeler önünüze gelecek. Geçmişi temizleme imkanı sunacak size, arının gayretli olun.

10 Haziran 2021 burcunuzda Güneş tutulacak, YeniAy doğacak. Esnek, çok yönlü, dengeli, tutarlı, iletişim kurabilen bireyler bu dönemle öne çıkacaktır.

Sağlığınıza dikkat çünkü 1. ev sağlıktır. Soğuk denize de girmeyin, soğuk şeyler yiyip midenizi üşütmeyin... İkizler bu süreçte dikkatli olmalı, ihtiyatlı olmalı ve kaderi kışkırtmamalı.

11 Haziran’da Mars artık Aslan burcunda ve sizin 3. evinizde olacak. Savaşçı, enerji portalı Mars güçlü hırslar, yeni deneyimler, yeni hisler deneyimleme arzusu içinde olacak.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün 10. evde kariyerle ilgili konularda geri gidecekler. 10.ev imaj ve itibar konusunda eksik kalan konuları gündem yapacaklar. Bu defa kaçmadan Karmayı temizlemeye çalışmalısınız.

Seni incitebilecek tek şey, hızlı kararlar verme ve sonra pişman olma alışkanlığındır. Dürtülerinize teslim olmayın, dikkatli analiz yapmadan önemli seçimler yapmayın.

24 Haziran 2021’de Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek. 8. ev diğer insanlarla ilgili bir ev, bazı beklenmedik masrafları da beraberinde getirebilir. Örneğin, birinin borçlarını ödemek zorunda kalabilirsiniz ya da aniden gelir kaynağınızı kaybedersiniz.

8.ev zor bir ev, derin bir dönüşüm alanı,

bu ev krizler evi ve geçmişle ilgili bazı pişmanlıklar vererek sizi derinden üzecektir.

8. ev aynı zamanda seks ile de ilişkili olduğundan, dönüşümler hayatınızın bu alanını da etkileyebilir. Ve bazen örneğin istenmeyen hamilelik söz konusu olabilir.

Dikkatli olmalısınız.

Bu kadar etki alan İkizler yaşam tarzlarını tamamen değiştirmeye karar verebilirler. Öncelikleri hayattan tamamen değişebilir.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun..


Yükseleni ve Güneşi YENGEÇ Burcu olanlar...

22 Haziran - 22 Temmuz


Sevgili Yengeç Burcu yükselenliler 1 Haziran’da Güneş ve Kuzey Düğüm 12. evde Zodyaktaki son evde ruhumuzun, içsel benliğimizin alanında kavuşacaklar. Burda gezegenler yok olur. İçsel bir vizyon önünüzde açılıyor olabilir. Sezgileriniz şimdi yol gösterici olarak çok önemli. Hizmet etmek, yardım etmek, özverili olmak bu evde ön plana çıkar.

Burası inziva evi, yalnız kalma evi yani Yengeç pek konuşkan olmayacak. Kuzey Düğüm yol ayrımıdır sizi yurtdışına göç ettirebilir veya bunun için fırsatlar sunabilir.

Venüs bu ay çok hareketli 2 Haziran’da burcunuza 27 Haziran’da Aslan burcuna geçecek. Burcunuzdayken aşktan, sağlığa, dünyayı algılamanıza, başkalarına nasıl göründüğünüze kadar sizi etkileyecek, daha çekici olacaksınız. Tüm yerleşimlerle keskin bir sezgiye ulaşacaksınız.

Mars ise burcunuzu 11 Haziran’da terk edecek.

Para evinize giriş yapacak. Para kazanmak için sıkı çalışacaksınız. İş konusunda sezgilerinize güvenin yara almamaya çalışın.

Merkür Retroda. ve içsel çalışıyor olacak 23 Haziran’da Retro bitmiş olacak.

10 Haziran 2021 yine 12. ev yine etkin olacak İkizler burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşanacak. Göç edebilirsiniz, başkalarına yardım sağlayabilirsiniz. Sözler bu Rx Merkür’de önemli.

Bu tutulma önemli size hayatınızda yeni bir döneme giriş fırsatı, yeni düzelemeler ve yeni döneme hazırlanma fırsatı verecek.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün Retro olarak 9.. evde gelecekle ilgili vizyonların, mevcut sorunların, yabancı ülkelerle ilgili işlerin tekrardan gözden geçirilmesini sağlayacak ve içe dönecek sevgili Yengeç’ler. Sorunları çözmeye gayret edin ötelemeyin sonradan farklı şekilde karşınıza çıkmasın.

24 Haziran Oğlak Burcu Dolunayı sizin ilişkiler evinizde olacak. İlişkinize daha yakından bakma ihtiyacı olacak, her şey istediğiniz gibi gidiyor mu, ihtiyaçlarınızı giderebiliyor musunuz, ne için çabaladığınızdan emin olmak isteyeceksiniz. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır, bir karar almanız çok muhtemel. Anlaşmazlık yaşayanlar uzlaşmada zorluk yaşayacaklar.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun..


Yükseleni ve Güneşi ASLAN Burcu olanlar...

23 Temmuz - 22 Ağustos


Sevgili Aslan Burcu yükselenliler, 1 Haziran’da Güneş ve Kuzey Düğüm 11. evinizde kavuşacak. Arkadaşlarınız, çevreniz, büyük gruplar, işten gelen paralar, umutlar yeni bir vizyonla şekilleniyor olacak. Herşeye karşı önyargıları kaldırın insanlar içinde daha da çekici olacaksınız.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç 27 Haziran’da Aslan burcunda olacak. Oldukça hareketli bir Venüs göreceğiz. Yengeç burcuna geçişi sizin 12. eviniz olacak. Manevi aşk, hizmet, yardımseverlik, platonik aşklar, karmadan gelen eski bir sevgili getirebilir Venüs’ün bu konumu.

Mars ise 11 Haziran’da burcunuza geçecek. Sevgili Aslan’lar herşeye ani tepkiler veren saldırgan ya da aktif, dinamik bir yapı sizi bekliyor. Sağlığınız için sakinleşin, enerji harcayın hafif sporlarla yani hareketli olun.

Merkür Retro 11. evde daha araştırmacı olmanızı sağlayacak. Kalmış konular varsa çözmemize yardımcı olacak. Bu süreçte orjinal fikirler üretebilirler, bunu da çevreleriyle paylaşırsınız.

10 Haziran 2021 de İkizler burcunda Güneş Tutulması ve YeniAy yine 11. evinizde gerçekleşecek. 11. ev konuları bu süreçte oldukça önemli olacak. Dikkatiniz kişisel, profesyonel olarak sosyal alana odaklanacak. Yeniliklerle karşılaşıp sabit bir burç olarak gerilebilirsiniz.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün Retro pozisyonlarıyla 8. ev kriz evinizde başkalarıyla ilgili işlerde derin düşünmek, üzülmek zorunda kalabilirsiniz. Başkalarının sorunlarına çözüm aramak zorunda kalabilirsiniz.

Temizlerseniz önünüz açılır, sürüncemede kaldıkça daha büyük sorunlarla karşınıza çıkabilir. Geleni çözün ve konuyu kapatın, takılmayın. Hepimiz sınanıyoruz verdiğimiz tepkilerle yeni konu başlıkları açıyoruz. Karma yaratmayın.

24 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Burası sizin 6. eviniz günlük hayat, sağlık, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanınız gibi konular gündeme gelecektir. Yeni bir başlangıç için uygun koşullar oluşur. İşinizi bırakabilirsiniz ama ne yapacağınızı biliyorsanız. Yoksa sıkıntıya düşebilirsiniz. Profesyonel işsiz durumlarına düşmeyin.. Aklınızın, mantığınızın yoluna gidin.

Günlük rutinlerinizde değişiklikler yaparak kendinize fırsatlar, değişimler yaratın.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun..


Yükseleni ve Güneşi BAŞAK Burcu olanlar...

23 Ağustos - 22 Eylül


Sevgili Başak Burcu yükselenliler, Güneş 10. evinizde ayın 3 haftasını Rx Merkür, Kuzey Düğümle geçirecek. 1 Haziran’da Güneş ve Kuzey Düğüm kavuşacak. İş ve kariyer alanınızda size hırs verecek. Başak burçları bu alanda zirveye ulaşmak için her zamankinden daha fazla çalışıp çaba gösterecek.

10 Haziran 2021 de İkizler burcunda Güneş Tutulması ve YeniAy 10. evinizde olacak. Burası profesyonel alan kariyer ve sosyal gelişim eviniz Başak burçları başarmaya çalışacaklar. Bir değil bir kaç fırsat aynı anda söz konusu olacak. Toplumdaki yeriniz ön plana gelip bu duruma duyarlılığınız artmış olacak. Bu karşı ev olan aile ve yuva evinin de etkilenmesi demek. Aile, ev, ebeveynler etki altında demek.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç 27 Haziran’da Aslan burcunda olacak. Oldukça hareketli bir Venüs göreceğiz. Yengeç burcuna geçişi sizin 11. evinize olacak. Burası tüm sosyal ilişkiler, gruplar, arkadaşlar eviniz benzer ideallere sahip kişiler ve benzer tercihlerinizin olduğu kişilerle etki alacaksınız. Bu temaslardan romantizm doğabilir. Burası aynı zamanda umutlar ve işten kazanılan paralar evi gelirde artış olabilir.

Mars 11 Haziranda Aslan burcuna sizin 12. evimize gelerek yalnızlık istemenize neden olabilir. Platonik, karşılıksız aşklar doğabilir.

Kendinizi yorgun ve bunalmış hissedebilirsiniz Boğa burcundaki Uranüs karesine dikkat ve sağlığınıza önem vermeniz gerekir. Stres düzeyinizi kontrol edin ve ani gelişecek kazalara karşı temkinli olun.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün Retro pozisyonlarıyla ilişkiler evinize içsellik katacaklar. Sorunları, hataları, davranışları, algımızı gözden geçirme zamanları.

24 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Burası sizin 5. eviniz etki alanı duygularınızla başa çıkmada zorluklar olabilir. Herşeyi bırak eğlenmene bak hissine kapılabilirsiniz. Burası yenilenme, romantizm, yaratıcılık ve çocuklar evi.

Çocuklarınız etki alabilir. onlarla da çok eğlenebilirsiniz. Hayalleriniz için yaratıcılığınızı kullanın. Romantik ilişkiniz bir sonraki aşamaya geçebilir.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun..


Yükseleni ve Güneşi TERAZİ Burcu olanlar...

23 Eylül - 23 Ekim


Sevgili Terazi Burcu yükselenliler, Güneş ve Kuzey Düğüm haritanın 9. evinde 1 Haziran’da kavuşumda olacaklar. Rx Merkür’le düşünme süreciniz etki altında , bilgi merakı, seyahat, felsefi konular, din tüm geçmiş konular yeni bir vizyonla gözden geçirilip değerlendirilecektir. . Ufkunuz genişler.

10 Haziran’da İkizler burcunda yani 9. evinizde bu konulara dikkat çeken bir Güneş Tutulması ve YeniAy yaşayacaksınız.,Hayatın anlamının size ne ifade ettiğinin sorgulaması yapılabilir.

Uzak kültürler yada ülkeler, hukuk bu Yeniayın konuları arasında. Gazetecilikle ilginiz varsa eski konular gündeme gelip yeni başlangıçlar, yeni deneyimler yaşanacaktır. Karşıt eviniz de etki altında iletişim, akrabalar, kardeş konuları, dedikodular gündeminizde.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç,

27 Haziran’da Aslan burcunda olacak. Oldukça hareketli bir Venüs göreceğiz. Yengeç burcuna geçişi sizin kariyer, sosyal statü, hedefler, tanınma ve iş sahanızı etkileyecek. Fırsatlar oluşabilir iyi değerlendirin.

Mars 11. evinize Aslan burcuna transit gelecek

11 Haziran’da. 11. ev hayaller, vizyonlar, sosyal çevreyle hareketlenecek. Fikirlerinizin uyuştuğunu insanlarla daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Sosyal hizmetlere ilgi duyup zaman harcayabilirsiniz. Mars bu sağlığınıza dikkat edin.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün Retro pozisyonlarıyla Balık burcunda 6. evde burası da günlük hayat ve sağlık evidir. Soyut konular da bu iş ve sağlık evinde içsel olarak önem kazanacak ve işler karmaşıklaşacaktır.

Faturalar ödenmeyebilir, düzen bozulabilir.

24 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Burası sizin 4. eviniz aile, yuva, ev konularında zorunlu değişimler getirebilir. Karşıt evden gelen etkiyle sosyal statünüz kriz yaşayabilir. Evle ilgili yaptığınız tadilatlar bu süreçte sonlanabilir. Uzun süre beklenen konforun tadını çıkarabilirsiniz.

Dolunay’ın ışığı ailenizde olan ama sizin bilmediğiniz yada görüp üzülmek istemediğiniz sorunlara Işık olup gözünüze görünür hale gelebilir.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun.


Yükseleni ve Güneşi AKREP Burcu olanlar...

24 Ekim - 22 Kasım


Sevgili Akrep Burcu yükselenliler, Güneş ve Kuzey Düğüm 1 Haziran’da kavuşuyor. Bu kavuşum haritanın krizler ve dönüşüm evi olan 8. evde olacak. Duygular ve cinsellik yoğun hissedilecek.

Bu duyguların yoğunluğu nedeniyle sizi bunaltsada kavuşumla yeni bir vizyon kapısı da açılıyor olacak. Dikkatiniz borçlar, vergiler, krediler, sözleşmeler, bankalara yönelik olacaktır. 10 Haziran’daki YeniAy ve Güneş tutulmasıyla finans kaynaklarınız kısılabilir krediye başvurmanız gerekebilir bir kriz yaşanabilir. Şimdiden çözümler aramaya başlamanız zorlanmanıza engel olabilir. Sinirinizle başa çıkmak için mümkün olan tüm yolları deneyin. Daha az dürtüsellik ve daha fazla düşüncelilik sizi toparlayacaktır.

Bu enerjilerle dönüşüm evinde kendinizde bir dönüşüm başlatacaksınız.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç,

27 Haziran’da Aslan burcunda olacak. Oldukça hareketli bir Venüs göreceğiz. Yengeç burcuna geçişi sizin 9. evinize olacak ve tutulmada da size destekleyici ve kurtarıcı açılar gönderecek.

Hoşgörü, sevgi, ilgi ve yeni deneyimler sunacak.

Merkür’de 8. evinizde Retro pozisyonunu devam ettiriyor olacak. Bu durumla sezginiz gelişecek olsa da biriken eski sorunları, sevgilileri geri getirecektir.

Retroya gelen Retroyla gider bunu unutmayın.

Kime güvenip kime karşı dikkatli olmanız gerektiğini sezgileriniz size söyleyecektir.

Mars 11 Haziranda Aslan burcunda burası sizin 10. eviniz iş ve kariyer hattınız. İşinizden gerçekten memnunsanız bu geçiş sizi daha aktif, başarılı ve atılgan yapıp göz önüne çıkmanızı sağlayacaktır. Ama değilseniz Mars sizi dürtecek ve agresif olmanıza sebep olacaktır. Fikirlerinizi, projelerinizi göze sokmak için uğraşmayın daha diplomatik olun. Kendi işini yönetenlere, buralarda hedefi olanlara güzel fırsatlar olabilir.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün Retro pozisyonlarıyla Balık burcunda yani 5. evde sanat, hobi, flörtler, çocuklar evinizde içsel yoğun duygular hissedeceksiniz. Buralarda çözülmemiş sorunlar tekrardan önünüze gelecek.

24 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Burası sizin 3. eviniz iletişim, kardeşler, komşular alanınız bu konularda sıkıntılar getirecektir. Ayrıca iletişim derken hakkınızda dedikodu yapıldığını öğrenebilirsiniz. Sizde kimse hakkında dedikodu ve yargılama yapmayın. Son derece önemli haberlerde alabilirsiniz. Bunlar sizi yorabilir, Dolunay esnasında uykularınız bozulabilir. Görmediğiniz, bilmediğiniz şeyler Dolunay ışığıyla aydınlanacaktır.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun.


Yükseleni ve Güneşi YAY Burcu olanlar...

23 Kasım - 21 Aralık


Sevgili Yay Burcu yükselenliler, 1 Haziran’da Güneş ve Kuzey Düğüm haritanın 7. evinde kavuşacak. Yeni bir vizyonla evlilik, ortaklıklar, eşler, partnerlik, ilişkiler konusunda ilerleme sağlamak isteyeceksiniz. Retro Merkür’de bu evde geçmişten gelen partner yüzünden tekrar ilişkiyi denerken çatışmalar söz konusu olabilir. İlişkiler evinde ilişkilerin performansı sorgulanacak ve ilerleme istenecek.

İlişkilerinizi, arkadaşlıklarınızı, ortaklarınızı oldukları gibi kabul etme yoluna gidin. Kişilere saygı duyun. Beklentilerinizi karşı tarafa yüklemeyin. Kişisel yada iş hayatınızdaki çıkacak tüm sorunları akılcı bakış açısıyla çözmeye çalışarak durumu değerlendirmeniz gerekir. Çözüm bulmaya odaklanın. 10 Haziran’daki YeniAy ve Güneş tutulması yine İlişkiler evinizi etkileyecek. İlişkinizde güven, saygı, değer uyuşması, aynı vizyon varsa birlikteliği geliştirmek için elinizden geleni yapın. İlişkinizde sorunlar varsa beyaz bir sayfa açmayı düşünebilirsiniz.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç,

27 Haziran’da Aslan burcunda olacak. Oldukça hareketli bir Venüs göreceğiz. Yengeç burcuna geçişi sizin 8. evinize olacak. Burası dönüşüm ve krizler evi. Yoğun duygular içinde olacaksınız.

Zorlayıcı bir ev dedik karşımızdaki kişiyi temsil eden bir ev. Bu yoğunluk zihnen, bedenen ve ruhen olacak baskı olursa karşı tarafı patlatabilirsiniz. İlişkinizde vizyon, anlayış, güven varsa Venüs’le birlikte eşten ve ortaktan gelen kazanç ve rahatlık söz konusu olacaktır.

Mars 11 Haziran’da Aslan burcunda sizin

9. eviniz. Burası sizin zodyaktaki doğal eviniz Mars’ın gelişi bir maceraya sürükleyebilir sizi.

Yay burcu konuları olan din, felsefe, akademik durumlar, seyahatler gibi konularda fanatikçe ve sert bir şekilde savunma yapabilirsiniz.

Mars savaş gezegeni dilinizi ve fikirlerinizi sertleştirecektir.

Uranüs sağlık evinizde daima sakin olun ve vücudunuza karşı dikkatli olun.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün Retro pozisyonlarıyla Balık burcunda yani sizin

4.evinizde bulunuyorlar aile, yuva, ev, ebeveynler konularında çözüm odaklı olmaya çalışacaksınız. Sorumluluk omuzlarınızda ailenizi korumak isteyeceksiniz bu süreçte endişe gibi sert içsel yoğun duygular hissedeceksiniz.

24 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Burası sizin 2. eviniz olan üretim, değer ve para eviniz. Bu Dolunay maddi durumunuzu etkileyecek. Bu süreçte gereksiz alışverişler yapabilirsiniz. Bu bile maddi durumunuzu değiştirebilir. Dolunay kazancınızın miktarını veya gelir kaynağınızı değiştirebilir. Kendimize saygınızı gözden geçirebilirsiniz bu evde ne üretiyorsun, neye kıymet veriyorsun, kime ne zarar veriyorsun, kandırdığın biri var mı? gibi gibi sorular sorup cevap arayabilirsiniz. Siz hak ettiğiniz değeri alamıyorsanız bir yerde bir hata vardır Dolunay herseyi aydınlatır.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun.


Yükseleni ve Güneşi OĞLAK Burcu olanlar...

22 Aralık - 20 Ocak


Sevgili Oğlak burcu yükselenliler, 1 Haziran’da Güneş ve Kuzey Düğüm haritanın 6. evinde kavuşuyor. Bu yeni bir vizyon yeni bir günlük hayat demek.

Bu kavuşuma Retro Merkür eşlik etmekte.

10 Haziran’daki YeniAy ve Güneş tutulması yine 6. evinizle etkileşecek. Dikkatiniz çalışma hayatınız, sağlığınız varsa yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınız da olacak. Merkür’ün içe dönmesiyle halı altına süpürdükleriniz sıkıcı bir şekilde önünüze gelecektir. Zaman daha yavaş akarken sıkılabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

Yeni bir hayata başlayabilirsiniz yada bir evcil hayvanınız olabilir bu tutulma enerjisiyle.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç,

27 Haziran’da Aslan burcunda olacak. Oldukça hareketli bir Venüs göreceğiz. Yengeç burcuna geçişi sizin ilişkiler evinize olacak. Bu ilişkinize aşk ve tutku getirecek. Yalnız olanlara da tanışma, tanışmaya gayret, ilişki olmasını sağlama gayreti olacaktır. Şiddetli bir sevgi ihtiyacı doğacak aramaya çıkın tanışacaksınız. Arkadaşlıkları, ortaklıkları ve diğer ittifakları güçlendirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmaya hazırsınız.

Mars 11 Haziran’da Aslan burcunda sizin 8. evinizde yoğun cinsellik yaymaya başlayacak. Burası krizli ve dönüşüm sağlayan bir ev, krediler, borçlar, sigorta, başkalarının parasının alanı. Bu konularda Mars etkisiyle dürtüsel yaklaşmayın.

Şansınıza güvenmeyin. Rx Merkür etkisiyle mantığınızı kaybetmeyin, temkinli olun. Kemerleri sıkın. Yeni gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Uranüs 5. evde ve ilişkiler alanında sizi özgürleştirmek istiyor.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün Retro pozisyonlarıyla Balık burcunda yani sizin

3.evinizde gerilemeye başlayacaklar. Kardeşler, ticaret, iletişim, eğitim konuları tekrar gündeminize gelecek.

24 Haziran’da Burcunuzda Dolunay oluşacak. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Kendinizle ilgili konular ayın parlak ışığıyla daha görünür olacaklar. Başkalarına nasıl göründüğünüz önemli olacak. Gücenmiş sevilmeyen biri gibi hissedebilirsiniz. Önceliklerinizi belirleyin ve işe yaramaz herşeyden kurtulun. Yeni bir sen yapma gücünüz var. Hayattan ne istediğinizi düşünün, kendinize belirli hedefler koyun ve onlara ulaşmaya çalışın

Genel sağlığınız bu dönemde önem kazanacak.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun.


Yükseleni ve Güneşi KOVA Burcu olanlar...

21 Ocak - 18 Şubat


Sevgili Kova Burcu yükselenliler, 1 Haziran’da Güneş ve Kuzey Düğüm haritanın 5. evinde kavuşuyorlar. Risk almaya hazırsınız ve artık sahne önüne çıkabilirsiniz. Varsa eğer çocuklarınız sizi gururlandırırlar ya da çocuk sahibi olabilirsiniz.

10 Haziran Güneş tutulması ve YeniAy’da bu evde olacak. Eğlence ve zevk alma evi, hobilerle aktif hale gelecek. Bu Güneş Tutulması risk alabilirseniz size yeni biriyle tanışma şansı verecektir. En çok zevk aldığınız şeyleri yapın destek gelecektir. Retro Merkür geçmişten gelen sevgilinizle şimdi tekrardan karşılaştırabilir iyi düşünün aynı şeyleri tekrar yaşamak kolay değildir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç,

27 Haziran’da Aslan burcunda olacak.

Oldukça hareketli bir Venüs göreceğiz.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi sizin 6. evinize olacak. Hiçbir gezegen Mars dışında 6. evi sevmez ve burda kendini gösteremez. İçinize çekilmeyin bu ev günlük hayat, iş hayatı, sağlık evi. Belki bir kedi sahiplenebilirsiniz. Gerçekçi olun iş yaparken önemli konuları düşünmeniz gerekecek.

Mars 11 Haziran’da Aslan burcunda yani sizin 7. evinizde olacak. Burası da zorlu bir geçiş Mars savaş gezegeni ve çok dürtüsel, stres yaratıcı.

Uyum sağlamaya, dinlemeye, anlamaya vakit ayırın. Rx Merkür zihin karıştırıcı olacaktır. İlişkileri bitirebilir yada çok zarar verebilir.

Uranüs’te aile ilişkilerinden sizi özgürleştirmeye çalışıyor, özgürlüğü ve bireyselliğinizi aile içinde kalarak kazanın.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün Retro pozisyonlarıyla Balık burcunda yani sizin para evinizde Retro hareketlerine başlayacaklar.

Değerler, taşınmazlar, üretim, para hattında tekrardan gözden geçirilecek işler olacaktır. Sorunları çözmeye gayret edin ötelemeyin sonradan farklı şekilde karşınıza çıkmasın.

24 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Burası sizin 12. eviniz maneviyat alanınız ve günlük hayatınızın karşısı. Demek ki günlük hayatta sorunlar çıkabilir. Spiritüel konular, rüyalar, sezgiler, içgüdüler, ibadet ön plana ve sizin gündeminize gelecektir. Hayırseverlik, hizmet vermek size iyi gelecektir. Dolunay bu evde gizli sırlara Işık tutabilir, siz de görmek isterseniz.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun.


Yükseleni ve Güneşi BALIK Burcu olanlar...

19 Şubat - 20 Mart


Sevgili Balık yükselenliler, 1 Haziran’da Güneş ve Kuzey Düğüm sizin 4. evinizde kavuşacaklar. Kişisel hayatınız, aileniz, aile hayatınız, eviniz ve anne babanıza odaklı etkileşim içinde olacaksınız. Bu süreçte ailevi sorunlarla ilgilenin.

Kendinize rahat olacağınız bir ortam hazırlamaya çalışın. Rx Merkür’de içe dönerek tıkanmış, sürüncemede kalmış, bitmemiş konuları önünüze serecek. Tüm bu etkileşimler içinde ailenizle normalden de fazla vakit geçirebilirsiniz

10 Haziran’daki YeniAy ve Güneş tutulması da 4. evinizde olacak. İç dünyanıza Işık tutulacak. Belki geçmiş karmalar şuuraltına gelecek. Belki bir gayrimenkul alacaksınız yada tadilat başlatıp yada bitireceksiniz. Evle ilgili dekorasyon söz konusu olacak. İş ve ev arasında denge kurup daha sağlam temeller atmaya çalışacaksınız.. Ailenizle ilgili birtakım değişiklikler getirebilir tutulma.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç,

27 Haziran’da Aslan burcunda olacak.

Oldukça hareketli bir Venüs göreceğiz.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi sizin aşk ve flörtler eviniz olan 5. evinize olacak. Flört etmenin tadını çıkaracaksınız. Romantik maceralara ihtiyaç duyabilirsiniz. Yengeç Venüs size flörtler haricinde akrabalarla ilgilenmeniz konusunda etki edecek. Balıklar bundan da sıkılacaklar.

Mars 11 Haziran’da Aslan burcunda yani sizin 6. evinizde Mars’ın sevdiği evde. 5. evde eğlendi şimdi iş zamanı Mars etkisiyle agresifçe işe saldırmayın, sakinleşin. Mars sağlığınızı bozabilir doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

20 Haziran’da Jüpiter, 25 Haziran’da Neptün Retro pozisyonlarıyla Burcunuzda geriye giymeye başlayacaklar. Kendinizle ilgili çözemediğiniz sorunlar karşınıza çıkacak yada hayallerinizi gerçek yapmaya çalışacaksınız.

24 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Burası sizin 11. eviniz arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızla olan ilişkinizi bir şekilde etkileyecek, sosyal yaşamınız etkilenecek. Gruplarınızdan çıkabilirsiniz gibi etkilerle Dolunay yaşayacaksınız. Umutlarınız Özgür olmak isteyecek.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...

Bütüne katkı olsun.


Karma ve Spiritüel Astrolog Nesrin Gündüz
 
aylık1.jpg

KOÇ HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda eski konular tekrardan karşınıza gelebilir. Bu sefer size sorun olmak yerine istediğiniz şekilde olayları yönlendirebileceksiniz. Ayrıca mantıktan çok hislerinize güvenmeniz gereken bir dönemden geçeceksiniz. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında eğitim hayatında kritik bir süreçten geçebilirsiniz. İletişim yönünüz sert olacaktır. Yanlış anlaşılmalar can sıkabilir.. Ayın ortasıyla beraber aşkta şansınız açılmaya başlayacaktır. Tutkulu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar aile ve ev hayatınızda güzellikler yaşayabilirsiniz. Ailede mutlu bir gelişme yaşanabilir. Ev alım-satım işleriniz varsa yolunda gidecektir. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Özellikle kariyer hayatında eksik bir şeyler varsa tamamlanma evresi olacaktır. Başvurduğunuz bir iş varsa geri dönüş olacaktır. Şansınız gelecekle ilgili planlarınızda size destek olacaktır.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-14-15-23-24-27-28

Düşük enerjili günler: 2-3-17-18-21-22-29-30

Aşkta güzel günler: 14-15

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.







BOĞA HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, şansınız sizinle olacak. Her konuda görünmeyen bir desteğiniz olacak. Bir anda sürprizler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde kendinizden bahsettireceğiniz gelişmelere imza atabilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, parayla ilgili konularda aceleci kararlar almamak gereklidir. Yanlış yatırımlar ileride dert olabilir. Değerli eşyalarınıza, hırsızlıklara dikkat edin.Ayın ortasıyla beraber aile hayatınızda güzel bir evrede olacaksınız. Enerjinizi evin içinde değişimler için harcayabilirsiniz. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar eğitimde zirveye çıkabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ile ilgili problemler varsa güzel haberler alabilirsiniz. İletişime dayalı sektörlerde çalışanlara güzel teklifler gelebilir. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Sizler için akademik alandaki zorluklarda güzel sonuçlar gelecektir. Kendinizi negatife odakladığınız bir konuda şansınız dönecektir.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-7-8-17-18-25-26-29-30

Düşük enerjili günler: 4-5-19-20-23-24

Aşkta güzel günler: 17-18

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.








İKİZLER HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, kariyer konularınız öncelikli olabilir. Çalışma hayatında şansınız olacaktır. Beklenen gelişmeleri yaşayabilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulması bizzat burcunuzda olduğu için sizlerin çok dikkatli olması gerekiyor. Özellikle alacağınız kararlarda aceleci olmayın. Bilin ki yanlış karardır.Ayın ortasıyla beraber, iletişim trafiğiniz artacaktır. Herkes sizden akıl isteyecek, fikir soracaktır. Eğitimde savaş verdiğiniz konularda başarı sizinle olacaktır. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar parayla ilgili bahtınız açılıyor olacak. Gelirinizde ciddi artışlar yaşanabilir. Yatırım yapmak için değerlendirebilirsiniz. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Sizler için bir borç kapama veya bir olayı tamamen bitirme dönemi olacaktır. Miras davanız varsa lehinize sonuç alabilirsiniz. Zihninizi negatife değil pozitife odaklamayı öğrendikçe tutulmalar daha kolay geçecektir.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-19-20-27-28-30

Düşük enerjili günler: 7-8-21-22-25-26

Aşkta güzel günler: 19-20

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.







YENGEÇ HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, enerjiniz yüksek pozitif birkaç gün içinde olacaksınız. Özellikle akademik hayatta beklentileriniz varsa güzel geçecektir. Seyahatleriniz gündeme gelebilir. Yurt dışı işleriniz yolunda gidecektir. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, sizler sağlığınıza daha fazla önem göstermelisiniz. Sadece bu ay değil uzun vadeli olarak dikkatli olmalısınız. Ayın ortasıyla beraber, finansal alanda işleriniz yolunda gidecektir. Hak ettiğiniz maddi tutarlar elinize geçecektir. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar sizlerin dönemi başlıyor desek yalan olmaz. Yengeç burçlarının doğum günleri kutlu olsun. Ayrıca, Güneş size güç verecektir. Dilediğiniz her konuda güzellikler tek tek gelecektir. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Sizler için ilişki ve evlilik hayatında eksik bir şeyleri tamamlama evresi olacak. İlişkinizde bir sorun varsa bir şansı hak ettiğini fark edeceksiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-7-8-12-13-21-22-29-30

Düşük enerjili günler: 9-10-23-24-27-28

Aşkta güzel günler: 21-22

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.







ASLAN HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, borçlarınız, ödemeleriniz gündeminizde olabilir. Başvurduğunuz bir kredi varsa onay gelebilir. Eşinizin geliriyle ilgili müjdeler alabilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, sizler sosyal çevrenizde eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Herkesin dediğine kulak asmayın. Yalan bilgiler olacaktır.Ayın ortasıyla beraber, enerjiniz artacaktır. Elinizi attığınız her işte başarı gelecektir. Aşkta tutkulu bir süreçten geçeceksiniz. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar sağlık problemleriniz varsa şifacı bir zamanda olacaksınız. Psikolojik olarak size yük olan kişi veya düşüncelerden bu dönemde kurtulacaksınız. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Ofis hayatında zorlu süreçlerden geçiyorsanız üstesinden geleceksiniz. Hatta terfi bile alabilirsiniz. Duygusal olarak karamsarken her şey tersine dönebilir. Parada şansınız açılacaktır.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-9-14-15-23-24

Düşük enerjili günler: 2-3-12-13-25-26-29-30

Aşkta güzel günler: 23-24

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.








BAŞAK HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, eşiniz, sevgiliniz sizin odak noktanız olacaktır. İlişki hayatınızda şanslı bir süreçten geçebilirsiniz. Geçmişteki sorunları tekrardan açmak yerine anın güzelliğini yaşamalısınız. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, sizler kariyer hayatında hak etmediğiniz olaylara maruz kalabilirsiniz. Çalışmıyorsanız gelecekle ilgili büyük adımlar için beklemelisiniz. Ayın ortasıyla beraber, enerjinizi sağlığınızla ilgili konulara harcayabilirsiniz. Birkaç tahlil yaptırmanız gerekebilir. Ayrıca eski bir gönül ilişkisinden de haber alabilirsiniz. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar şansınızın açıldığına şahit olacaksınız. Bu her konuda olabilir. Aşk, para, kariyer ne hayaliniz varsa gerçek olabilir. Dost çevresinde isminizi duyuracağınız bir dönemde olacaksınız. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Özellikle flört aşamasında bir gönül işiniz varsa kalıcı bir ilişkiye dönebilir. Uzun zamandır çaba harcadığınız çocuğunuzla, bebeğinizle ilgili bir konuda da mutlu haber alabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 7-8-12-13-17-18-25-26

Düşük enerjili günler: 4-5-14-15-27-28

Aşkta güzel günler: 12-25-26

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.








TERAZİ HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, çalışma hayatınızda temponuz yoğun olabilir. Yöneticilik vasıflarınızın öne çıkacağı zamanlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda problem varsa iyileşme sürecine gireceksinizdir. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, seyahatlerinize dikkat etmekte fayda var. Rötarlar can sıkabilir. Akademik alanda zorluklar çıkabilir. Ayın ortasıyla beraber, ummadığınız bir konuda güzel bir haber alabilirsiniz. Bu çok savaşa verdiğiniz hakkınız olan bir konu olabilir. Arzulu bir partner ayaklarınızı yerden kesebilir. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar kariyer hayatında gücünüz ispatladığınız bir dönemde olacaksınız. Gelirinizde de ciddi artışlar yaşanacaktır. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Aile hayatında sorunlar varsa çözüme kavuşacaktır. Ev, arsa alım satım işleriniz sonuca kavuşacaktır.

Şanslı ve olumlu günler: 9-14-15-19-20-27-28

Düşük enerjili günler: 2-3-7-8-17-18-29-30

Aşkta güzel günler: 27-28

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.







AKREP HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, şansınıza diyecek yok. O kadar güzel bir başlangıç sizleri bekliyor. Her anlamda derin nefes alacağınız gelişmeler yaşanabilir. Özellikle aşk hayatında ve çocukla ilgili sevinçler yaşayabilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, paranıza dikkat etmelisiniz. Büyük borçlar için hiç ideal zamanlar değil. Ameliyat olmak için aceleci olmayın. Ayın ortasıyla beraber, kariyer hayatında hırslarınızın karşılığını alacaksınız. Zirveye çıkacaksınız. Yeni teklifler kapınızı çalabilir. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar çok pozitif bir Akrep göreceğiz. El attığınız her konu size pozitif dönecektir. Akademik alanda başarılı bir süreç olacaktır. Bazılarınız bir anda seyahatlerde kendini bulabilir. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Eğitimle ilgili verilen emeklerin karşılığı alınabilir. İletişime dayalı sektörlerde çalışanlara güzel fırsatlar gelebilir.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-12-13-17-18-21-22

Düşük enerjili günler: 4-5-9-10-19-20

Aşkta güzel günler: 2-3-29-30

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.








YAY HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, aileniz önceliğiniz olabilir. Size ihtiyaçları olduğu zamanlardan geçebilirsiniz. Evinizde değişimler düşünüyorsanız veya alım- satım işleriniz varsa işleriniz yolunda gidecektir. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, ilişki ve evlilik hayatınız yara alabilir. Fakat unutmayın Yay-İkizler iki burç yeni bir tutulma döngüsüne girdi her konuda belli zorluklar karşınıza çıkacaktır. Ayın ortasıyla beraber, daha pozitif bir psikolojide olacaksınız. Uzun zamandır hedeflediğiniz bir konu varsa lehinize güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar sizler için para konularında güzel gelişmeler olacaktır. Özellikle kredi düşünüyorsanız harekete geçebilirsiniz. Borçlarınızı kapatacak paralar elinize geçebilir. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Gelirinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız bir yatırımdan güzel gelirler geldiğini göreceksinizdir.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-14-15-19-20-23-24

Düşük enerjili günler: 7-8-12-13-21-22

Aşkta güzel günler: 4-5

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.







OĞLAK HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, iletişim temponuz yoğun olacaktır. Bu tempo size güzel haberleri de getirecektir. Çok sevineceğiniz bir telefon veya mail alabilirsiniz. Eğitim hayatında da şans sizinle olacaktır. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, ofis hayatında kimseye güvenmeyin. Özellikle altınızda çalışanlar iş çeviriyor olabilirler. Ayrıca uzun vadede sağlık ihmale gelmez. Bir şey nüks edebilir. Ayın ortasıyla beraber, maddi olarak güzellikler sizi bulacaktır. Borçla, krediyle ilgili bir problem varsa bu konu düzelecektir. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda mutlu bir süreçten geçiyor olacaksınız. Venüs’ünde uğraması bazılarınıza evlilik tekliflerini getirebilir. Yalnızlar uzun süreli bir ilişkiye adım atabilir. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Sizlerin burcunda dolunayın oluşması, her konuda tamamlamanız gereken ne varsa destek olacaktır. Şans da sizden yana olacak.

Şanslı ve olumlu günler: 7-8-17-18-21-22-25-26

Düşük enerjili günler: 9-10-14-15-23

Aşkta güzel günler: 7-8

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.








KOVA HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına başladığınızda, gelirinizde artışlar olabilir. Beklentide olduğunuz maddi gelişmeler ardı ardına yaşanabilir. Yatırım düşünüyorsanız ayın başı idealdir. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, aşk hayatınızda problemler ortaya çıkabilir. Merkür retrosu da yanlış anlaşılmalarla aranızı bozabilir. Çocuk ve bebek konularında istenmeyen durumlar oluşabilir. Ayın ortasıyla beraber, evlilikte güzel bir zaman gireceksiniz. Sorunlarınız varsa aranızdaki elektrik her şeyi çözecektir. Ortaklıkla işiniz varsa emeklerinizin karşılığı gelecektir. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar çalışma ortamında terfi alabilirsiniz. Sağlığınızda sorunlar varsa şifa bulabilirsiniz. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Psikolojik olarak karmaşa yaşayan Kova’lar artık önünü görüp net kararlar alacak. Belki bitiş evresi olacak ama ihtiyacınız olanın bu olduğunu göreceksiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 9-19-20-23-24-27-28

Düşük enerjili günler: 12-13-17-18-25-26

Aşkta güzel günler: 9-23

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.






BALIK HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Haziran ayına süper başlıyorsunuz. Hem şansınız hem enerjiniz yüksek olacak. Güzel şeyler yaşarsanız şaşırmayın. Dış görünümde değişimler düşünüyorsanız ayın ilk günlerini seçin. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulmasında, ailenizde problemler çıkabilir. Birinin rahatsızlığı gündeme gelebilir. Evin içinde dikkatli olun riskli hareketlerden sakının. Alım-satım işleriniz varsa aceleci olmayın.. Ayın ortasıyla beraber, ofis hayatında aktif rol alacaksınızdır. Sizin sayenizde başarılan işleri kutlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 21 Temmuz’a kadar aşk hayatında parlayacaksınız. Her konuda da şansınız çok açık olacak. Tam tamına bir ay mutlu bir zaman sizi bekliyor. 24 Haziran’daki dolunay daha yapıcı etkilerle karşımıza çıkacak. Dolunay dahi olsa size çok şans getirecek. Özellikle Jüpiter’den gelen destekler mucize diyebileceğiniz şeyleri bile yaşatabilir.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-21-22-25-26-29-30

Düşük enerjili günler: 14-15-19-20-27-28

Aşkta güzel günler: 12-13

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Haziran ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.





Astromeri
 
aylık (2).jpg

KOÇ | (21 Mart – 19 Nisan)

10 Haziran tarihindeki Güneş tutulmasıyla birlikte yeni eğitimler almaya hevesli olabilir, online seminerlere katılabilirsiniz. Sosyal medyayı ve bu mecraları bireysel hayatınızda aktif olarak kullanabilirsiniz. Uzun mesailer, mail trafikleri ve telefon konuşmaları yapabilirsiniz. Dolunayla kariyer hayatınızda artan sorumluluklar, gergin hissetmenize neden olabilir.

BOĞA | (20 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde iş hayatınızda özellikle finansal anlamda büyüme gerçekleşebilir. Dolunayla, yurt dışı ile ilgili konularda ve basın-yayın organlarıyla yürütülen işlerde gelişmeler yaşanabilir. Meydana gelen gelişmelerle beraber taşınma gibi konular gündeminizde olabilir.

İKİZLER | (21 Mayıs – 20 Haziran)

İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla beraber bireysel anlamda kazandığınız yaşam deneyimleriyle daha da olgunlaşabilirsiniz. Hayata dair yapmak istediğiniz değişimlerle ilgili aksiyon alabilirsiniz. Oğlak burcundaki dolunay ise finansal konularda yaşanılan krizleri çözümlemek için seçenekler sunabilir.

YENGEÇ | (21 Haziran – 23 Temmuz)

Bu ay İkizler burcundaki Güneş tutulması ile kabuğunuza çekilebilir, kendinizi mercek altına alabilirsiniz. Geçmiş ve gelecek arasında sıkışabilir, zihinsel ve ruhsal olarak kendinizi yorabilirsiniz. 24 Haziran'da gerçekleşecek dolunayla ilişkilerde kuralcı davranabilirsiniz. Partnerinizden daha fazla sorumluluk üstlenmesini bekleyebilirsiniz.

ASLAN | (23 Temmuz – 22 Ağustos)

İkizler burcundaki tutulma ile sosyal hayatınız hareketlenebilir. Girdiğiniz ortamlarda yeni insanlarla tanışabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz. Tatil planları organize etmek keyif verebilir. Gerçekleşecek dolunayla çalışma ortamınızda değişiklikler yaşanabilir.

BAŞAK | (23 Ağustos – 22 Eylül)

Bu dönem kariyerinizde yeni bir yapılanma içine girebilirsiniz. İş hayatınızda önemli ve büyük kararlar alabilir, teoride kalan birçok planı pratiğe dökebilirsiniz. Oğlak burcundaki dolunay özel ve ev hayatınızdaki sorumluluk alanlarını artırabilir. Hayatın tadını çıkartmak isteseniz de çoğu zaman evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

TERAZİ | (23 Eylül – 22 Ekim)

10 Haziran tarihinde gerçekleşen Güneş tutulmasıyla kendinizi geliştirmek üzere yeni eğitim programlarına dâhil olmak isteyebilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili konularda tahmin ettiğinizden şanslı olabilirsiniz. Oğlak burcundaki dolunayla aile ve ev alanlarında sorumluluklar artabilir. Zamanınızı daha çok bu konulara ayırmak durumunda kalabilirsiniz.

AKREP | (23 Ekim – 21 Kasım)

Bu ay miras, nafaka, hukuki süreçler gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Elde ettiğiniz gelirlerde artış olabilir. Borçlarınızı yapılandırabilir, sürpriz gelirlerle kapatabilirsiniz. Yakın çevrenizde sorumluluk alma olasılığınız artabilir.

YAY | (22 Kasım - 21 Aralık)

Gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla ilişkileri bir basamak üste taşıyacaksınız. Geleceğe dair planlar konuşulabilir ve evlilik kararları alınabilir. Oğlak burcundaki dolunayla ise maddi konularda tedbirli davranmanızda fayda var. İş hayatınızda garantici davranabilir, ayaklarınızı yere sağlam basmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK | (22 Aralık – 19 Ocak)

İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla beraber gündelik hayatınızda ve çalışma koşullarında daha dinamik hissedebilirsiniz. Zorlukları kolaylıkla bertaraf edebilirsiniz. Hayatınızda temeli sağlam olmayan konu ve kişilerle vedalaşabilirsiniz. Oğlak burcundaki dolunay önem teşkil eden konuları gözden geçirmenizi sağlayabilir. İlişkiler arenasında bitişler yaşanabilir.

KOVA | (22 Ocak – 18 Şubat)

Bu dönem ilişkilerde ahenk ve uyum dikkat çekebilir. Sosyal aktiviteler, hobiler bu dönem daha da ön planda olabilir. Dolunayla ise kendi içinizde hâlledemediğiniz meselelerle yüzleşebilirsiniz. Zihinsel ve bedensel yorgunluklarınızı spiritüel konular ve pratiklerle dengelemek isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bu ay ev ve yaşam alanlarında köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Taşınma, ev alım satımı olabileceği gibi evinizi baştan aşağı yenilemek de isteyebilirsiniz. Aile büyükleriyle daha sık haberleşip, ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Oğlak burcundaki dolunay ise arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde geride durma isteğinizi tetikleyebilir.


Dinçer Güner
 
aylık (1).jpg


KOÇ


Sevgili Koçlar , Haziran ayı sizin için çok güzel, romantik ve dönüşümünü de beraberinde getiren bir ay olacak. Haziranın ilk haftasında Yengeç burcuna geçiş yapan Venüs’le evinizde şenlik olacak. Nasıl bir şenlik dersek , mutluluk. Büyükleriniz sizi ziyarete gelebilir. Yuva konuları ve yuva kurma ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Genç bayanlar ya da kendini genç hisseden Koç kadınları evlilik teklifi alma yolunda ilerleyen bir ilişkide olabilirsiniz. Netice itibariyle şu anda hayatınızda güzel bir ilişkiye adımınızı atmış, oluyorsunuz. 10 Haziran’da Güneş tutulması İkizler burcunda gerçekleşecek. Bu da sizin iş hayatınız ve yakın çevrenizle ilgili yeni bir başlangıcı ifade etmekte. önümüzdeki 1 yıl boyunca aktifleşecek olan bu döngü. tüm hayatınızla ilgili. Eğer bir işiniz yoksa yeni bir işe girebilirsiniz veya kardeşleriniz ya da yakın çevrenizde sevdiğiniz saydığınız bir insanın, hayatıyla ilgiili yeni bir başlangıç yapmasına şahit olabilirsiniz. Bütün bunların hepsi sizin için çok iyi gelecek. 11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapıyor .Mars’ın Aslan seyri size iyi gelecek .Aşk hayatınızda bir hareketlilik söz konusu. Kendinizi daha çekici daha seksi hissetmeniz mümkün. Bu arada hayatın keyifli anlarını da yaşamanız olası ,çocuklarınız varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Arada ufak tefek problemler yaşanabilir bu dönem boyunca. Fakat genel olarak 11 Haziran sonrası kendinizi daha iyi ve daha keyifli hissetmeniz mümkün. 20 Haziran’da Jüpiter Balık burcunda retroya geçecek. Balık burcundaki retro 12. evinizde gerçekleşiyor. Motivasyonunuzu düşürebilirsiniz. Geleceğe karşı kaygı oluşturabilirsiniz. Fakat bu süreçte mümkünse kendinizle ve geleceğinizle ilgili hayallerinize odaklanmanız, geçmişteki ideallerinizi tekrardan bir gözden geçirmeniz daha doğru olur .24 Haziran’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ve bu Dolunay kariyer evinizi parlatıyor. Kariyerinizde var olan problemler ne varsa bunlarla yüzleşmeye hazır olun.25 Haziran’ da Neptün retrosu başlayacak ve bu 2 Aralık’ a kadar devam edecek , daha gerçekçi, daha sağlam, daha ben merkezci davranmanız söz konusu. Özellikle günlük akışta çalışma ortamında kollektiften çok bireysel odaklı çalışmanız mümkün. 27 Haziran’ da Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. Ve Venüs’ün Aslan seyri ile birlikte kendinizi daha iyi hissedeceğiniz daha keyifli daha mutlu olacağınız bir dönem başlamakta. Aşktan yana sevineceğiniz zamanlar.21 Haziran’da Güneş’in Yengeç seyri ile birlikte ailenizde, yuvanızda mutluluk ve huzur kendinizi daha iyi hissedeceğiniz güzel bir dönem başlamakta. Yakın zamanda evlilik teklifi, ev alma evle ilgili konularda mutluluk yaşayabilirsiniz. Çocuk düşünüyorsanız ,çocuk sahibi olma zamanları. Ayrıca yeni bir hobi edinebilirsiniz bu dönemde. Bu dönemde yeni bir şeyleri keyifle öğrenmek söz konusu olabilir. Haziran ayı size uğurlu gelsin .

BOĞA


Sevgili Boğalar, Venüs’ün Yengeç burcuna geçiş yapmasıyla, işinizle ilgili olan konularda size destek veren bir kadın figürü ile birlikte kendinizi daha çalışır, daha aktif durumda bulabilirsiniz Şans size gülmekte, eğer işiniz yoksa bu dönem iş başlangıçları yapmanız söz konusu. 10 Haziran’ da ki Güneş Tutulmasıyla birlikte para kaynaklarınızda yaşamış olduğunuz problemlerden ötürü yeni kararlar alabilirsiniz .Farklı araçlardan ekstra gelir elde etme durumu olabilir. Yeni bir işe başlamış olabilirsiniz. Önümüzdeki 1 yıllık süreç içerisinde finansal alanda kendinizi yeniden düzenleyeceksiniz. 11 Haziran’ da Mars’ın Aslan seyri sizin kendi hanenizde bir takım hareketlilikleri ve problemleri yaşatabilir Burada aile büyüklerinden kaynaklanan rahatsızlıklardan ötürü onlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreci izlemede kalarak yaşarsanız sizin için daha iyi olur. 20 Haziran’daki Jüpiter’in Balık burcu seyrinde iş hayatınızdaki karamsar bakış açınız motivasyonunuzu düşürebilir. Fakat bu sürecin tam tersine kendinize olan inancınızı yitirmemeli ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmelisiniz. Eski fırsatlar ayağınıza gelebilir 24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay size iyi gelecek. yurtdışı konuları işlerde olumlu haberler almanız olası, sevinebilirsiniz Ayrıca sosyal medya yüksek eğitim konularında güzel sonuçlar almanız olası. 21 Haziran’daki Güneşin Yengeç seyri iş hayatınızda ki konuları aydınlatırken çözümleri de beraberimde getirecek. .Yeni başlangıçlar yapmanıza imkan sağlamakta. Kısa ama keyifli tatillere çıkabilirsiniz. Mutlu olacakları bir dönem. 25 Haziran’da Neptün’ün retro seyri başlayacak ve bu retro seyri 2 Aralık’a kadar devam edecek. Sosyal çevrenizde arkadaş ortamınızdaki insanları tekrardan filitrelemek arzusunda olabilirsiniz. Gerçekten kimin dost kimin düşman olduğunu anlama zamanları ,bir takım seçimler yapabilirsiniz. 27 Haziran’da Venüs’ün Aslan burcuna geçiş yapmasıyla ailenize mutluluk ve huzur geliyor. Kendinizi çok daha huzurlu , çok daha güvenli hissedebilirsiniz. Bu transit size iyi gelecek. Belki uzun zamandan beri arzu etmiş olduğunuz bir eve taşınabilirsiniz, bir ev satın alabilirsiniz. Aynı zamanda uzun zamandan beri görmediğiniz yakın bir arkadaşınız ya da kardeşiniz evinizi ziyarete gelebilir. Sevineceğiniz güzel zamanlar.

İKİZLER


Sevgili İkizler, Haziran’ın ilk haftası ile birlikte finansal gelirlerinizde artış yaşayacaksınız. Özellikle Venüs’ün Yengeç seyri size küçük küçük gelirlerle sevindirebilir. 27 Haziran’ a kadar bu süreci iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. 10 Haziran’da gerçekleşen Güneş Tutulması kendi burcunuzda gerçekleşecek ve bu da haya
tınızda alacağınız radikal başlangıçları ifade etmekte. Yeni bir işe başlayabilirsiniz, yeni bir ilişki arifesinde olabilirsiniz. Yalnız unutmayın ki Merkür’ün retro seyri devam etmekte. Bu dönemde daha önce kaçırmış olduğunuz iş ve aşk fırsatlarının tekrar ayağınıza gelmesi ve sizin bunları yeni baştan değerlendirmeniz söz konusu. O açıdan önümüzdeki bu süreci doğru bir şekilde değerlendirip mümkünse kararlarınızı Haziran’ın sonu itibariyle vermenizi tavsiye ederim. 11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapıyor ve bu sizi mutlu edecek bir transit. Çünkü yakın çevrenize hareket getirecek, aktifleştirecek. Kısa tatillere çıkabilirsiniz, kardeş ziyaretleri olabilir.İş hayatınızdaki trafiğin yoğunlaşıyor,iletişimdeyken dilinize dikkat etmenizi de tavsiye ediyorum. Mars’ın enerjisi ve eylem gücü hayatınızı olumlu anlamda etki edebilir. 20 Haziran’daki Jüpiter’in Balık burcundaki retrosu hayatınızda daha mantıklı daha düzgün bir şekilde ilerlemenize vesile olabilir. Burada kariyer anlamında daha net bir hedef kendinize koyabilirsiniz. Yalnız bu dönemi kendinize olan inancınızı ve hayallerinizi gerçekleştirmek için eforu bırakmadan ilerlemenizi , günlük akışta kalarak çalışmalarınıza devam etmenizi tavsiye ederim. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay başkalarından elde etmiş olduğunuz gelirleri aydınlığa çıkartacak. Banka, vergiler, emeklilik gibi konularla uğraşabilirsiniz, Fakat ne mutlu ki bu sorunları aydınlığa çıkıyor ki çözebileceksiniz. Haziran sonunda Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte kendinizi daha iyi ve daha şanslı hissedeceğiniz bir süreç de başlamış oluyor. Özellikle iş hayatında yeni başlangıçlar yeni fırsatlar yaşamanız söz konusu. Kısa tatillerden keyif alacağınız bir zaman. Kendinizi daha iyi ve daha güzel hissedeceksiniz.Yengeç seyri para hanesindeki konulara odaklanmanıza aracı olacak.

YENGEÇ :


Sevgili Yengeçler, Venüs’ün kendi burcunuza geçmesiyle şansı, iyi hissetmeyi farkındalığınızı daha doğru bir şekilde kullanma fırsatı bulabileceksiniz. 10 Haziran’daki Güneş tutulması 12. evinizde gerçekleşecek. kendinizle ilgili farkındalığa erişmeniz olası Hayatınızdaki değişen durumları iniş ve çıkışların size kattığı deneyimler doğrultusunda ilerleyen dönemde alacağınız kararlar söz konusu. Ve bu kararlar tüm hayatınızı A’dan Z’ye değiştirebilir . Bu kararların ilk başlangıcı sizden ve bilinçaltınızdan kaynaklanacak. Dolayısıyla Haziran’daki deneyimlediğiniz dediğiniz konular her ne varsa buradaki deneyimlerden yola çıkarak hayatınızı dönüştürücü kararları alıp onları uygulayabilirsiniz. 11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapıyor. Buraya dikkat ! Burada aşırı harcama, para ile ilgili birtakım problemler, aldanma- aldatılma enerjisi sizi teste tabi tutabilir. Mümkünse bu zaman dilimine dikkat edelim. Paranızın hesabını iyi yaparak kontrollü gitmekte fayda var. 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcundaki seyri sizi daha net daha düzgün bir şekilde gerçeklerle buluşturabilir. Dolayısıyla günlük hayatınızda yeni bir düzen oturtabilirsiniz. 24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunayla birlikte ikili ilişkileriniz, evlilik hayatınız ve hayatınızı paylaştığınız partnerinizle olan ilişkilerinizdeki sorunları gündeme koyup buradaki sorunlar açığa çıkıyor . Burada ilişkideki problemleri görerek bir karara varma ve bu kararla birlikte hayat yolculuğunda tek ya da devam kararı alma gibi konular özellikle Haziran’da kafanızı meşgul edebilir. Aynı zamanda iş hayatınızla,iş ortaklıkları ile ilgili birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşmanız da söz konusu. Fakat bunları sakin bir şekilde akıllı davranarak duygusala kapılmadan çözebilmeniz de mümkün. 27 Haziran’ da Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. Venüs’ün Aslan burcuna geçişi kendinizle ilgili alanda hem maddi hem manevi anlamda daha güçlü hissedeceğiniz bir dönemi işaret ediyor. Parasal anlamda daha güçlü hissedeceğiniz bir dönem. Ekstra kazançlar elde etmeniz olası. Daha önceki yapmış olduğunuz çalışmalardan ötürü alacağınız artı değerler var. Haziran ayı dönüşüm odaklı geçiyor sizin için. 27 Haziran’da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle para kazanma da yeni iş fırsatları ,yeni kazançlar elde etmeniz olası.

ASLAN :


Sevgili Aslanlar , Haziran’ın ilk haftasında Venüs’ün Yengeç seyri size farkındalık getirecek bir seyir. Kendinizi daha şanslı ve daha şükür odaklı hissedeceğiniz bir dönem. Enerjinizi yükselttiğiniz ve İyi düşünmeyle iyi hissetmeyi bire bir yaşayacağınız bir dönem. 10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş’ Tutulması ile sizin hayatınızda yeni bir iş, sosyal çevre, yeni gruplar, dernek, parti gibi konuları gündeme getirebilir. Burada yeni bir başlangıç yapmanız söz konusu. Burası size iyi gelecek güzel zamanlar var. 11 Haziran’da kendi burcunuza geçiş yapacak Mars’ın etkisi ile kendinizi daha aktif daha seksi daha güçlü hissedeceğiniz zamanlar. Yalnız bunun olumsuz etkisini şu şekilde de hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki negatif olayları çekme olasılığınız da yükselmekte. 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcundaki retro seyri başlayacak ve bu seyir finansal anlamdaki ödemelerinizi nispeten daha düzeltebilir, daha gerçekçi bir şekilde buradaki parasal süreci daha doğru bir şekilde yönetebilirsiniz. Belki istediğiniz ödemeleri tam olarak alamayabilirsiniz ama daha gerçekçi bir bakışla burayı düzenleyebilirsiniz. 21 Haziran’daki Güneşin Yengeç seyri sizi geleceğe dair umutlandıracak ,kendinizi daha iyi ve huzurlu hissedeceksiniz. 24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay var.İş ortamınızda eğer çalışanlarınız varsa oradaki sorunların ortaya çıkmasına vesile olacaktır. Burada sağlığınızla ilgili sorunların da gündeme gelmesi olası. 24 Haziran’da daha dikkatli ve daha temkinli de olmanızı tavsiye ediyorum. Evet geldik 27 Haziran’ da kendi burcunuzla geçiş yapacak olan Venüs’ün seyri ile yavaş yavaş burcunuzun günleri başlamış oluyor. Enerjiniz dışarıda bulunduğunuz ortamlarda dikkatleri üzerinize toplanması ,şeytan tüyü var misali denmesi söz konusu. Venüs deyince aşk, para gibi konularda şans yüzünüze gülecek.

BAŞAK :


Sevgili Başaklar, Haziran ayı sizin için güzel başlıyor. Yeni başlangıçlar yapacağınız bir süreç var. Bu süreç Venüs’ün Yengeç burcunda seyri ile başlamakta. Yeni derslere girebilirsiniz, yeni eğitimler alabilirsiniz. Ayrıca hayatınızda eğer bir aşk yoksa yeni birileriyle tanışmanız olası. Özellikle kariyer evinizde gerçekleşen Güneş tutulması ile birlikte hayatınızda yeni bir eski bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açmanız söz konusu. Bu kariyerinizde köklü ve güçlü bir başlangıç yapmanızı da müjdeliyor. 11 Haziran’da Mars’ın Aslan seyri ile birlikte biraz daha gergin ve agresif bir tutum sergilemeniz söz konusu. Bu olumsuz düşünce ve gerilim sizi biraz yorabilir ve bozabilir. Mümkünse burada kendinizi daha rahat bir şekilde hafif sporlarla bu dönemi geçirmenizi tavsiye ediyorum. 20 Haziran’da Jüpiter’in balık burcundaki retro seyri ikili ilişkilerinizdeki ve iş hayatınızdaki ortaklıklarla ilgili eski fırsatları tekrar gündeminize oturtacak. Burada eskiden gelen sorunlar ya da fırsatları doğru bir şekilde değerlendirirseniz dezavantajı avantaja çevirmenin söz konusu. 21 Haziran’da güneşin yengeç seyri ile birlikte kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, arkadaşlarınızla eski dostlarınızla görüşüp mutlu olacağınız bir süreç başlamakta. Bu dönem size iyi gelecek. 24 Haziran’daki oğlak burcundaki dolunay aşk hayatınızla ilgili olan sorunları ortaya koyabileceği gibi aynı zamanda mutluluk da vaat etmekte. Eğer bir çocuk düşünüyorsanız bir çocuk haberiyle sevinebilirsiniz. 27 Haziran’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişi ile birlikte kendinizi daha iyi daha huzurlu daha mutlu hissetmeniz söz konusu. Sizin için de güzel bir dönem başlamakta Keyfini sürün diyebilirim

TERAZİ


Sevgili Teraziler , Haziranın ilk haftasında Venüs’ün seyri kariyer evinizde güzel fırsatlar edinmenize aracı olacak. Kariyerinizde terfi, mutluluk yaşayabilirsiniz. Yeni fırsatlar, daha önceden düşünüp elde edemediğiniz eski fırsatların tekrar bir kadın kanalıyla gelmesi söz konusu olabilir. Aynı zamanda İkizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması yurtdışı konuları ile ilgili bir başlangıcı müjdelemektedir. Yurtdışı ile iş yapmak, sosyal medya, e-ticaret , yüksek eğitim gibi konularda başarılar kazanmanız söz konusu. Fakat bu ilerleyen süreç de size artı bir değer getirecek. 11 Haziran’da Mars’ın Aslan burcuna geçişi ile birlikte sosyal çevrenizle daha sık görüşebilir ve burada grup çalışmalarınızda daha aktif olabilirsiniz. Bu seyir size iyi gelecek. 20 Haziran’daki balık burcundaki Jüpiter’in seyri ile birlikte melankolik eski düşünceler sizi tekrardan kendi manyetiğine alabilir. Lütfen burada daha gerçekçi davranarak işlerinizi odağınıza almanızı tavsiye ederim.21 Hazirandaki Güneşin Yengeç seyri , hayatınızda kariyer alanında var olan tüm konuları, sorunları görme fırsatı elde edebilirsiniz. 24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay aile büyükleri, ev ile ilgili olan konular, yuvayı temsil eden sorunları ortaya çıkartacak. Burada daha sakin durarak her şerde bir hayır olduğunu bilerek bakış açınızı daha objektife indirmenizi tavsiye ediyorum. 25 Haziran’da Neptün retrosu gerçekleşiyor. 25 Haziran’daki Neptün retrosu size günlük akışınızda daha bir organize şekilde, çalışanlarınız olsun ya da iş ortamınızdaki arkadaşlarınızla daha hedef odaklı beraber hareket etmenize aracı olabilir. Haziran sonundaki Venüs’ün Aslan burcuna geçişi ile birlikte aslan eviniz daha ön plana çıkmakta. Burada grup çalışmaları olsun sosyal çevreniz olsun yeni fırsatlar ve güzel başlangıçlar elde etmeniz söz konusu. Aynı zamanda terazilerin kalpleri boşsa ayın sonunda aşk olabilir. Kendilerini çok mutlu hissedebilirler.

AKREP


Sevgili Akrepler, Haziranın ilk haftasında Venüs’ün Yengeç seyrine geçişi yurt dışı konularından yana mutluluk ve güzel sonuçlar alacağınızı müjdeleyebilirim. Önümüzdeki 27 Haziran’a kadar bu olumlu enerji ve fırsatlar sizi yurtdışı konularında desteklemekte. Güneş Tutulması İkizler burcunda 10 Haziran’da gerçekleşecek. 10 Haziran’daki Güneş tutulması hayatınızın ödemeler ve başkalarından elde ettiğiniz gelirler alanında bir karara varmak, bir başlangıç yapma zamanı olabilir. Bir kredi başvurusu yahut bir nafaka alımı gibi durumlar olabilir. 11 Haziran’da Mars’ın Aslan seyri ile birlikte kendinizle ilgili kariyerinizde birtakım problemler ve sıkıntılar yaşamanız olası. Bu dönemi daha dikkatli bir şekilde geçirmenizi, tartışmalara girmemenizi tavsiye ederim. Ardından 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcundaki retro seyri ile aşk hayatınızla ilgili daha gerçekçi ve daha net bir düşünceye sahip Eski fırsatların tekrar kapınızı çalması da olası. 21 Haziran’da Güneşin Yengeç burcuna girmesi ile birlikte yurt dışı,yüksek eğitim ve uzun dönemli seyahat planlarınız da aktifleşmekte. Seyahate çıkmanız ,uzun yolculuk yapmanız olası.24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunayla birlikte işle ilgili olan konular, kısa tatiller ve yeni iş fırsatları kapınızı çalıyor bu da size iyi gelecek. Olumlu bir Dolunay yaşayacaksınız, yapmış olduğunuz emeklerin karşılığını aldığınız bir dönem 25 Haziran’da Neptün’ün retrosu başlayacak. 25 Haziran’daki Neptün Aşk evinizde daha gerçekçi bir bakış açısına sahip olmanızın sinyalini veren enerjiler gösteriyor. Lütfen demek ki bu Haziran ayında aşkta birazcık daha mantıklı olmanızı tavsiye ediyorum. 27 Haziran’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişi kariyerinizle ilgili yeni şansları ve fırsatları da beraberinde getirecek. Güzel bir dönem sizin için başlıyor. Aslında bu dönem belki uzun zamandan beri almak istediğiniz evlilik teklifini de aynı zamanda size sunabilir. Eski bir aşkınız tekrardan gündeme gelebilir .Eski bir işten yana tekrardan yeni bir teklifi değerlendirebilirsiniz. Dolayısıyla Haziran ayı sizin için güzel geçecek .

YAY


Sevgili Yaylar, Haziran ayının ilk haftasında Venüs’ün Yengeç seyri ile birlikte korkularınızla yüzleşeceksiniz. Kendinize daha seksi daha güvenli bir enerji taşıyacaksınız 27 Haziran’a kadar. Parasal anlamda başkalarından elde ettiğiniz gelirler konusunda artış yaşamanız olası. Güneş tutulması ikili ilişkileriniz ve iş ortaklıklarınız ile ilgili alanda gerçekleşiyor. Dolayısıyla bir ilişki kapanmış bitmiş olup yenisi için r start verebilirsiniz. İş ortaklıkları ya da bir işle ilgili bir işi bitirip yeni bir işe geçmek yeni iş ortakları yeni iş birlikleri yapacağınız bir dönemi de göstermekte 11 Haziran’da Mars’ın Aslan seyri yurt dışı konuları, sosyal medya ve uzaktan akrabalarınızla ilgili birtakım olumsuz durumları göstermekte. Belki uzun bir tatili ötelemek durumunda kalabilirsiniz 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcundaki seyri evle ilgili konular, aile büyükleri ile olan konuları ön plana çıkartıyor daha önce konuşulmuş yapılmış olan yeni fırsatların, düzenlemelerin tekrar gündeminizde. 21 Haziran’da Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte kredi, borç alanlarınızda konular gündeminizde oturacak. Para konuları, ödemeleriniz. Bu konulara daha ağırlık verebilirsiniz 24 Haziran’daki Oğlak burcundaki Dolunay gelirlerinizle ilgili alanda doğuyor. Bu da demek oluyor ki finansal anlamda artı eksi ne varsa değerlendirmeniz söz konusudur. Evet geldik 27 Haziran’da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesine. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi yüksek eğitim konuları ,yurtdışı işlerinizden yana sevinç yaşayabilirsiniz Keyifle geçireceğiniz bir dönem ya da tatile çıkıyorsunuz diyebilirim.

OĞLAK


Sevgili oğlaklar, Venüs’ün yengeç seyri ile birlikte ikili ilişkilerinizde ve çalışma ortamınızda kendinize daha iyi ve daha şanslı hissedeceğiniz güzel zamanlar başlamakta.İkizler burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ile birlikte sağlıkla ilgili olan konularda birtakım problemler ortaya çıkabilir ve iş hayatı ile ilgili bir karar alıp yeni bir iş başlangıcı yapabilirsiniz. 11 Haziran’da Aslan burcuna geçiş yapan Mars ile birlikte başkalarından elde ettiğiniz gelirlerde bir problem yaşamanız söz konusu. Burada bir daralma bir sıkıntı olabilir. Krediler vergiler ile ilgili sıkıntılar da yaşayabilirsiniz. Burada ani harcamalara dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Aynı zamanda 20 Haziran’daki Jüpiter’in balık burcu seyri sizin çalışma ortamınız ve yakın çevreniz ile ilgili eski fırsat tekrar gündeminize oturtulabilir 21 Haziran’da yengeç burcuna geçiş yapan güneşine etkisi ile ikili ilişkilerinizdeki uzun dönemden beri beraberliğinizdeki bütün sorunlarınızı gündeme gelmesi,ortaya çıkması söz konusu. Bu aynı zamanda iş hayatınızdaki sorunları da aydınlatacak ve ilerleyen süreçte özellikle kendi burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte artık hayatınızda belli bir tamamlanma yaşayacaksınız. Bu yeni bir dönemin başlangıcı. İş hayatınızı tamamlayabilirsiniz, yeni bir işe başlangıç yapmak için şu anda çalışmış olduğunuz işinizden ayrılabilirsiniz. İkili ilişkinizle ilgili konular gündeme yatırılarak ayrılık kararı ya da sorunların üzerine giderek çözmeye odaklanarak ilerleme kayıt edilebilir. Dolayısıyla oğlak kendi burcunuzda bu Haziran ayı sizin için oldukça dönüştürücü diyebilirim. 27 Haziran Venüs’ün aslan burcuna geçiş yapması ile birlikte uzun zamandır elde etmek istediğiniz gelirler , beklediğiniz kredi konuları tamamlanmış olabilir. Müşterileriniz varsa başkalarına elde ettiğiniz gelirlerde artış yapmış olabilirsiniz. Ortak kazançlarda güzel gelişmeler söz konusu.

KOVA


Sevgili Kovalar, Haziranın ilk haftasında Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler yaşatabilir.Çalışma ortamında daha huzurlu hissedebilirsiniz. 10 Haziran’da Güneş tutulması aşk hayatınızda yeni başlangıçları yeni müjdelemekte. Eğer bir aşk yoksa hayatınızda yeni bir insanla ciddi bir ilişkiye başlayabilir, ruh eşiniz ile tanışabilirsiniz . Hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olabilir ya da bu yolda karar alabilirsiniz. Burada yeni bir hobi edinebilirsiniz. 11 Haziran’da Mars’ın Aslan seyri ile birlikte ikili ilişkilerinizde aksaklıklar ve problemler ile karşılaşabilirsiniz, burada birtakım tartışmalar yaşayabildiğiniz gibi aynı zamanda kendinizi daha aktif daha iyi hissedeceğiniz de bir dönem. Enerjiniz yükseliyor. 24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunayla birlikte farkındalığınızın artacağı, kendinizi daha net gerçeklerle yüzleşeceğiniz bir süreç başlamakta. Daha net kararlar alacağınız bir dönemin içerisine giriyorsunuz daha gerçekçi bir bakış açısına sahip olabileceksiniz. 27 Haziran’da Venüs’ün Aslan burcuna geçiş yapması ile birlikte ikili ilişkileriniz olsun, iş hayatınızda olsun yeni güzel bir süreci deneyimleyeceksiniz. Bu size iyi gelecek kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

BALIK


Sevgili Balıklar, Haziran ayının ilk haftasında Yengeç burcuna Venüs’ün geçişiyle hanenizde, varsa çocuklarınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Eğer çocuğunuz yoksa çocuk sahibi olma olmaya karar verebilirsiniz. Müjdeli haberi alabilirsiniz. Aynı zamanda aşktan yana da keyifli ve mutlu zamanlar yaşayabilirsiniz 27 Haziran’a kadar. 10 Haziran’da Güneş tutulması ile birlikte hanenizle, evinizle ilgili olan konularda yeni başlangıçlar yaşanması söz konusu. Bir ev alabilir , yeni bir eve taşınabilirsiniz. Aile ve yuvayla ilgili konularda bir beraberlik neticesi ile bir evlenme kararı verebilirsiniz. Sizin için gerçekten güzel bir dönem. 11 Haziran’da Mart’ın Aslan burcuna geçişi , sağlığınıza daha fazla özen göstermenizi tavsiye ederim. Jüpiter’in kendi burcunuzdaki retro seyri eski fırsatları ve eski iş , aşk olsun bu konuları tekrar değerlendirmeniz için hayatınıza getirecek. 21 Haziran’da Güneşin Yengeç seyri ile birlikte aşkta mutluluk ve huzur yaşamanız söz konusu. Aynı zamanda burada var olan sorunlara karşı çözüm odaklı olursanız da gökyüzü sizi desteklemekte. 24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte arkadaşlarınızla olan ilişkilerimizi tekrar değerlendirme zamanı.24 Haziran’da Oğlak burcundaki Dolunay iş hayatında grup çalışmalarından elde etmiş olduğunuz başarılara odaklanmakta uzun zamandan beri görmediğiniz dostlarınızla buluşma zamanları,sevineceğiniz bir dönem. Ardından 27 Haziran’da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte daha iyi hissedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. Günlük enerjinizin yükseldiği ve kendinizi hem iş hem de özel hayatınızda motive ettiğiniz zamanlar.





Arzum Koyuncu
 
aylık (3).jpg




Koç & Yükselen Koç Haziran Ayı Burç Yorumu!

Sevgili Koçlar Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin inançlar, seyahatler, eğitim, yurtdışı ve hukuksal konular alanınızda olacak, bu konularla ilgili hızlı gelişmeler ve bazı sonlanmalar söz konusu olabilir. Konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken alanlarda olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin iletişim alanınızıetkileyecek bu gerilemede bir sözleşme imzalarken, yeni bir işe başlarken ve yazışmalarda ekstra dikkatli olun. Kardeşleriniz ve bazı akrabalarınız ile ilgili de bazı eski konular gündemde olabilir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek, daha duygusal ve hassas bir süreci başlatacak bu geçiş sizin ev, aile, gayrimenkul alım – satım, kiralama veya taşınmaları anlatan alanınızda olacak. Bu konularda hem daha duygusal olmanız hem de güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulması – yeni ay – bugün gerçekleşecek. Bu etki özellikle yükselen Koç’ların yine iletişim, sözleşmeler ve seyahatler alanine etkileyecek. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan hemen kararlar vermek yerine biraz daha düşünerek hareket edin. Siz harekete geçmeseniz bile ani ve olaylı gelişmeler bu tutulmalar ile tetiklenebilir ve eski birileri ile ilgili veya eski bazı konularda gündeme gelebilir.

11 Haziran Mars – Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek fakat sizin burç yöneticiniz olduğundan ve Aslan burcu sizin gibi ateş elementi olduğundan size ekstra hareketlendirecek bir etki olacak. Yükselen Koçların ise aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler konuları bu etki ile iyice hızlanacak. Eski aşklar, eğlence, seyahat ve güzel gelişmeler içeren bir dönem olacak. Dikkat etmek gereken ise bu karar önceden alınmış ise uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş – Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, sizin yine aile, ev ve gayrimenkul konuları alanınızı etkileyecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve hayalleriniz ile ilgili alanda bazı gelişmeleri ve haberleri getirebilecek. Bu dönemde yolunuza yeni bilgiler, yeni gelişmeler gelebileceği gibi beklediğiniz haberlerde yine bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki yükselen Koçlar için yine aşk, çocuklar, eğlence ve severek yapılan işler alanında olacağından güzel gelişmelere açık günleri de getirecek. Güzel, sıcak, hareketli, ve keyifli bir dönem olacak sizin için. Haziran ayında hızlı gelişmeler var ama ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili Koçlar…





Boğa & Yükselen Boğa Haziran Ayı Burç Yorumu!

Sevgili Boğalar & Yükselen Boğalar, Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin ortak para, yatırımlar, bankalarla ilgili konular ve miraslar alanınızı etkiledi ve bazı hızlı gelişmeleri Haziran ayının ilk yarısında da yaşayabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin parasal konuları anlatan alanınızı etkileyecek bu gerilemede parasal konularda ilerlerken ve kararlar alırken çok dikkatli olmanızı öneririm. Eski bazı parasal konular, alacaklar ve borçlar bu dönemde gündeme gelebilir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek, daha duygusal ve hassas bir süreci başlatacak bu geçiş sizin iletişim, yazışmalar, imzalar, seyahatler, eğitimler ve kardeşlerle ilgili konuları anlatan alanınızda olacak. Bu konularda hem daha duygusal olmanız hem de güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulması – yeni ay – bugün gerçekleşecek. Bu etki özellikle yükselen Boğalar’ın yine parasal konularını etkileyecek. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan hemen kararlar vermek yerine biraz daha düşünerek hareket edin. Siz harekete geçmeseniz bile ani ve olaylı gelişmeler bu tutulmalar ile tetiklenebilir ve parasal konularda bazı gelişmeler ve kararlar gündeme gelebilir.

11 Haziran Mars – Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Boğaların ise ev, aile ve gayrimenkul alım – satım konuları bu etki ile iyice hızlanacak. Eviniz ile ilgili girişimler, yenilenme, taşınma veya alım – satım bu dönemde gündeme gelebilir. Dikkat etmek gereken ise bu karar önceden alınmış ise uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş – Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir.

Yengeç
burcu etkisi sizin iletişim alanınızı hareketlendirecek, bir seyahat konusu gündeme gelebilecek ve ailenizle geçirilecek keyifli vakitlere de işaret edebilecek.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay hem kariyeriniz hem evlilik konularını ve bu konularda gelişmeleri gündeminize getirebilir. Bu dönemde yolunuza yeni bilgiler, yeni gelişmeler gelebileceği gibi beklediğiniz haberlerde yine bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir. #Haziran ayı burç yorumları

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki yükselen Boğalar için ev, aile, alım –satım konularında güzel ve destekli gelişmeler getirebilecek. Güzel, sıcak, hareketli, ve keyifli bir dönem olacak sizin için. Haziran ayında hızlı gelişmeler var ama ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili Boğalar…





İkizler & Yükselen İkizler Haziran Ayı Burç Yorumu:

Sevgili İkizler, Haziran ayı sizin için bu yılın en önemli aylarından birisi olacak, hızlı gelişmeler, önemli konular ve kararlar gündemde olacak. Bunun sebebi hem burcunuzda yaşanacak tutulma hem de burç yöneticiniz Merkür’ün ayın 23’üne kadar geri gitmesi olacak.

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve birebir çalıştığınız kişilerle ilgili olan alanınızı etkiledi. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin burcunuzda olacak bu gerileme, Merkür’ün burç yöneticiniz de olması sebebi ile en kuvvetli size etkileyecek ve bu etki hayatınızın geneline yayılacak. Hayatınızın her alanında bir gözden geçirme, kararlar almadan önce doğru yoldamısınız sorgulama iyi olacaktır.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek, daha duygusal ve hassas bir süreci başlatacak. Bu geçiş sizin parasal konularınızı anlatan alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler yaşamanız da, güzel şeylere para harcamanız da mümkün.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim burcunuzdaki Güneş tutulması – yeni ay – bugün gerçekleşecek. Bu etki sizin burcunuzda olduğundan hayatınızın tüm alanları etkilenecek, iş, ilişkiler, yeni başlangıçlar, eski kararları uygulamak ve hayatınız ile ilgili önemli kararlar almak için iyi bir dönem olacak. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan, hemen kararlar vermek yerine biraz daha düşünerek hareket edin. Siz harekete geçmeseniz bile ani ve olaylı gelişmeler bu tutulmalar ile tetiklenebilir ve önemli kadersel gelişmeler olabilir.

11 Haziran Mars – Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen İkizlerin ise iletişim alanine hareketlendirecek bu etki ile bir seyahate çıkmanız iş ve işin bağlantıları konularında artışlar ve hızlanmalar yaşanması mümkün. Dikkat etmek gereken ise bu karar önceden alınmış ise uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş – Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir

Yengeç burcu etkisi sizin parasal konuları anlatan alanınızı hareketlendirecek, beklediğiniz parasal haberlerin ve gelişmelerin gelmesi söz konusu.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size uzaklardan beklediğiniz haberleri ve kişileri getirebilir. Bu dönemde bir seyahat söz konusu olabilir yine hukuksal konularda beklediğiniz haberler varsa onlarda gelebilir. Bu dönemde yolunuza yeni bilgiler, yeni gelişmeler gelebileceği gibi beklediğiniz haberlerde yine bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki yükselen İkizler’in iletişim alanınıhareketlendirecek bir sözleşme imzalamak, kardeşler ve akrabalar ile geçirilecek güzel günler ve gelişmeler bu dönemde mümkün.

İkizler için hızlı gelişmelere açık ama bir o kadarda güzel, sıcak, ve hareketli bir dönem olacak.. Haziran ayında hızlı gelişmeler var ama ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili İkizler…





Yengeç & Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeçler
, Haziran ayı sizin için biraz yavaş başlayabilir ama ikinci yarısında hayat daha hızlanacak ve sizin için güzel gelişmeler devreye girecek.

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin iş, çalışma, üretme, evin düzeni ve sağlık alanınızı etkiledi. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin bilinçaltı, sizden saklanan konular alanınızda olacak bu gerileme, eski bazı bilgileri, korkuları ve deneyimleri size hatırlatabilir. Eskiyle kapanış yapmak, şifalanmak, bilinçaltı ve psikolog destekler için güzel bir dönem olacak. Hayatınızın her alanında bir gözden geçirme, kararlar almadan önce doğru yoldamısınız sorgulama için iyi olacak bu gerileme.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs burcunuza geçecek ve sizin için güzel bir süreci başlatacak. Bu geçiş sizin için güzel, sevgi dolu bir dönemi başlatırken hem daha kendinizi sevgi dolu hissedebilir hem de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulması – yeni ay – bugün gerçekleşecek. Bu etki sizin bilinçaltı alanınızda olduğundan eski bazı konuların gündeme gelmesi hem fiziki hem de ruhsal şifalanma için iyi bir dönem olacak. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı ve şifalanmanızı, bazı şeyleri bırakmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars – Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Yengeçlerin ise parasal konuları anlatan alanını hareketlendirecek bu etki ile bir seyahate çıkmanız, iş ve işin bağlantıları konularında artışlar ve hızlanmalar yaşanması mümkün. Dikkat etmek gereken ise bu karar önceden alınmış ise uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş burcunuza geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, doğum gününüzü şimdiden kutlarım sevgili Yengeçler. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size ortak para, finans, yatırımlar ve miraslar konularında gelişmeler getirebilir. Parasal konularda, ortaklı işlerde beklediğiniz haberler varsa bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki yükselen Yengeçler’in para konularını anlatan alanınıhareketlendireceğinden bu dönemde hem parasal konularda güzel gelişmeler olabilir hem de güzel şeyler için para harcamak konusu da gündeme gelebilir.

Yengeçler için ay biraz yavaş ve içsel başlayabilir ama ikinci yarısında hızlı gelişmeler var ama Merkür gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili Yengeçler…





Aslan & Yükselen Aslan:

Sevgili Aslanlar
Haziran ayı sizin için keyifli, aşklı ve hızlı etkiler içeren bir ay olacak ama her burç gibi sizinde Merkür gerilemesine dikkat ederek ilk yarısında yavaş ilerlemeniz gerekecek…

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma aşk, çocuklar, hobi gibi veya severek yapılan işler alanınızı etkiledi. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin sosyal çevre, dernekler, topluluklar ve hayallerinizi anlatan alanınızda olacak bu gerileme, eski arkadaşları, hayalleri ve bunlara odaklanmayı getirebilir. Hayatınızın her alanında bir gözden geçirme, kararlar almadan önce doğru yoldamısınız diye sorgulama yapmak için iyi olacak bu gerileme.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin için biraz gizli kapaklı konuşmalar, herkesten saklanan bir aşk veya parasal konuaları da gündeme getirebilecek. Bu geçiş sağlık alanında güzel gelişmeler, kendinizi hem içsel hem de fiziksel bir iyileşmeye sokmak için iyi etkileri de beraberinde getirecek.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin sosyal çevre, hayaller ve umutlar alanınızda olacağından, hep hayal ettiğiniz, eskilerden gelen birşeyi hayata geçirmek için harika bir dönem olacak.Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars burcunuza geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Aslanların hayatı ise bu geçiş ile uçuşa geçecek diyebilrim. Harekete geçme isteği, ilerlemek için acele etmek söz konusu olabilir ama gerilemeyi hatırlayarak biraz yavaş olun. Girişimler, seyahatler, koşturma halinde olmak bu dönem boyunca mümkün. Dikkat etmek gereken ise önceden alınmış kararlar ve işlerde uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki Güneş burcunuza geçip sizin için güzel 1 aylık dönemi başlatmadan önce hazırlanma dönemi diyebiliriz. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size ikili ilişkiler, evlilik ve ortak yapılan işler alanında gelişmeler getirebilir. Parasal konularda, ikili ilişkilerde ve ortaklı işlerde beklediğiniz haberler varsa bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir.

27 Haziranda Venüs burcunuza geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin burcunuzu direkt etkilediğinden hayatınız daha aşk dolu, güzel hislerle dolu ve güzel gelişmelere açık olabilecek.

Aslanlar için güzel bir ay olacak ama Merkür gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili Aslanlar…





Başak & Yükselen Başak

Sevgili Başaklar,
dikkatli ilerlemeniz gereken bir aya başlıyorsunuz sebebi de sizin burç yöneticiniz de olan Merkür’ün geri gidecek olması. Bu ay konular daha çok eskiden olacak, özellikle iş konularında eski işler, eski iş arkadaşları ve eski müşteriler gündeme gelebilir.

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma ev, aile, gayrimenkul konularını etkileyecek ve size bu konularda gelişmeler getirecek. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir, yepyeni konularda ise dikkatli olmak lazım.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin kariyer, evlilik, görünür olma ve toplum önünde olduğunuz alanı etkileyecek bu gerilemede işinizde ve işinizin bağlantıları ile ilgili konularda bazı aksaklıklar, gecikmeler olabilir. Yine eski ve kaçtı sandığınız işler tekrar gündeme gelebilir, yepyeni işlerde ilerlerken ise iyice sorgulamak ve ondan sonra ilerlemek iyi olacaktır…

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin sosyal çevre, arkadaşlar, hep hayal edip yapmak istediğiniz işler alanınıza güzel etkiler saçacak. Daha duygusal, aile ve aile olmak konularının ön planda olacağı bir dönem getirecek bu geçiş.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin kariyer, evlilik, toplum önünde görünür olduğunu alanda olacağından kariyeriniz ile ilgili önemli bir gelişme, bir işin veya projenin sonlanması gibi durumlar söz konusu olabilir. Yine ciddi bir ilişki kararı veya ayrılıkta gündeme gelebilir. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Başakların hayatında ise biraz daha içsel konular, kimsenin haberi olmayan bir proje veya iş üzerinde çalışmak ve kimi zaman içsel gerginlikler yaratabilir bu etki. Bu geçiş sizin işlerinizi ön plana koymadan önceki hazırlık dönemini anlatır gibi olacak daha çok içinizde ve kimseye söylemeden bazı planlar ve çalışmalar yapmak isteyeceksiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin hayalleriniz yolunda adım atmanız için iyi etkiler getirecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size çalışmai üretme ve iş alanında gelişmeler getirebilir. İşinizde, iş yerinizde veya çalıştığınız yer ve kişilerle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz…

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin haritanızın bilinçaltı, gizli saklı yapılan işler alanını etkileyecek. Gizli bir ilişki yaşanması veya ilişkiler konularında saklanan bazı şeyler bu dönemde mümkün. Parasal konularda da bazı gizli hesaplar ve kimseye açıklanmayan durumlar olabilir.

Başaklar için güzel gelişmelere açık bir ay ama burç yöneticiniz Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…





Terazi & Yükselen Terazi:

Sevgili Teraziler,
aşk, iş ve kariyer konularında gelişmelerin ön planda olduğu bir aya başlıyorsunuz fakat herkes gibi sizi de Merkür gerilemesi etkileyecek ve ilerlemek yerine içe dönmek ve biraz daha herşeyi 2 kere düşünmek söz konusu olacak.

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin iletişim, yer değiştirme, seyahatler, eğitimler ve kardeş – yakın akrabalar alanınızı etkileyecek. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir, yepyeni konularda ise dikkatli olmak lazım.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin yurtdışı, seyahatler, yüksek eğitim ve hukuksal konuları anlatan alanınızda olacak ve bu alanlarda bazı aksaklıklar, gecikmeler olabilir. Yine bazı eski işler ve bağlantılar gündeme gelebilir ve ertelediğiniz bir seyahati yapmak isteyebilirsiniz.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin kariyer, evlilik ve toplum önünde görünür yüzünüzü anlatan alanınıza güzel etkiler saçacak.Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konular ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin uzaklar, seyahatler, taşınma, yer değiştirme, hukuksal konular ve eğitimler alanınızı etkileyecek. Ertelediğiniz birşeyi yeniden yapmak için adım atabilirsiniz. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Terazilerin ise sosyal çevre, arkadaşlar ve içinde olduğunuz gruplarla ilgili konular, çeşitli organizasyonlar alanınızı hareketlendirirken yine hep hayal ettiğiniz birşeyi yapmak ve bu yolda adım atmak için size destekleyecek…

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin kariyeriniz ile ilgili konularda güzel gelişmelere açarken bir ilişki ile ilgili karar vermek ve herkese bunu duyurmakta söz konusu olabilir. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin aşk, çocuklar, eğlence, keyif ve keyifle, severek, hobi gibi yapılan işler alanınızı etkileyerek bu alanlarda güzel gelişmeler yaşamanızı sağlayacak.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin sosyal çevre, arkadaş gruplarınız ve hayalleriniz alanine etkileyeceğinden bu konularda güzel gelişmeler ve keyifli zamanlara işaret edecek.

Teraziler için hem iş hem de aşk konularında güzel gelişmelere açık bir ay ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…





Akrep & Yükselen Akrep:

Sevgili Akrepler,
parasal konuların ve işinizin ön planda olduğu bir aya başlıyorsunuz fakat herkes gibi sizi de Merkür gerilemesi etkileyecek ve ilerlemek yerine içe dönmek ve biraz daha herşeyi 2 kere düşünmek söz konusu olacak.

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin parasal konularınızı anlatan alanda hızlı gelişmeler yaşamanızı sağlayacakken aynı zamanda beklediğiniz parasal konularda haberler gelmesini de sağlayacak… Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir, yepyeni konularda ise dikkatli olmak lazım.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin ortak para, finans ve yatırımları anlatan alanınızda olacak ve bu alanlarda bazı aksaklıklar, gecikmeler olabilir. Yine bazı eski işler ve bağlantılar gündeme gelebilir ve geciken bir işin parası gelebilir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin uzaklar, seyahatler, uzak veya uzakta bulunan akrabalar alanınıza güzel etkiler saçacak. Bir eğitime başlamak için iyi bir dönem ama bu önceden planlanmış birşey ise girişmek daha iyi olur.Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konular ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin ortak para, bankalar, miraslar ve yatırımlar alanınızı etkileyecek. Ertelediğiniz ortaklı bir işi yeniden yapmak için adım atabilirsiniz. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Akreplerin, kariyer, iş, gözönünde olmak ve evlilik alanını etkileyeceğinden ve Mars sizin burç yöneticiniz olduğundan sizin için hareketli bir dönemi başlatacak.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin yine uzaklar, seyahatler, eğitimler ve hukuksal konular alanınıza güzel gelişmeler getirecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin ev, ail eve gayrimenkul alanınızda olacağından beklediğiniz sonuçlar ve haberler bu dönemde gelebilir. Bir yenilenme, taşınma veya evde değişiklik yapma kararı da alabilirsiniz.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin kariyer alanınızda olacağından hem kariyer hem de evlilik – ciddi ikili ilişkiler alanında güzel gelişmeler getirebilecek…

Akrepler için özellikle kariyer alanında güzel ve hareketli gelişmeler içeren bir ay olacak ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…





Yay & Yükselen Yay:

Sevgili Yaylar,
sizin için son derece önemli gelişmeleri getirecek, yılın en önemli ayına giriyoruz, hem içsel hem de dışsal olarak değişim ihtiyacı yoğun olacak…

Haziran ayına Mayıs sonunda burcunuzda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin burcunuzda olduğundan kendinizle ilgili önemli kararlar, haberler ve gelişmeler bu dönemde gerçekleşebilecek. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir, yepyeni konularda ise dikkatli olmak lazım.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin karşıt alanınızda olacak bu etki yüzünden bazı eski işler, eski sevgililer, eşler veya ortaklarla ilgili konular gündeme gelebilecek… Zihni eskilere döndürecek bu etki bazı eski olayları veya kişileri daha çok düşünmenizi ve sorgulamanızı sağlayabilir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin ortak para, finans, yatırımlar ve miraslar alanınızı hareketlendirecek. Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konularda ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin tam karşıt alanınızda olacağından aradığınız çözümleri bu sefer içinizde değil karşınızdaki kişilerde bulacaksınız. Aslında bu bir yeni aydır ve ortak bir işe veya bir ilişkiye başlangıcı getirir ama Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Yayların seyahatler, uzaklar, macera, internet üzerinden yapılan işler, hukuksal konular alanine hareketlendireceğinden bu konularda güzel ve hızlı gelişmeler bu dönemde mümkün.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin yine ortak para, finans ve yatırımlar alanınızı etkileyecek ve odağınızı bu konulara çekecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin iletişim, seyahatler, sözleşmeler, işin iletişimi ve yazışmalar alanınızı etkileyeceğinden iş konularında haberler beklediğiniz kişilerden beklediğiniz dönüşleri alabilirsiniz.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin yine uzaklar, seyahatler ve internet üzerinden yapılan işler alanınızı etkileyeceğinden hem güzel bir seyahate gitme kararı hem de bir işle ilgili güzel adımlar bu dönemde söz konusu olabilir. Hızlı gelişen aşklar ve bunların bir seyahatte olması da mümkün.

Yaylar için tutulmalar sebebiile son derece özel ve hızlı gelişmelere açık bir ay olacak ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…





Oğlak & Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar,
sizin için ikili ilişkiler ve parasal konuların ön planda olduğu bir ay olacak Haziran ayı, ilerlemekte zorlanmak mümkün çünkü geri giden Merkür aklımızı da karıştıracak işlerimizi de…

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin bilinçaltı, korkular, gizli – saklı işler ve sağlık alanınızda olduğundan bu konularda bazı ortaya çıkışlar ve farkındalıklar yaşanabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin iş yeri, evin düzeni, çalışma – üretme ve sağlık alanınızda olacak bu etki ilerlemeyi zorlaştırabilir. İş yerinizde bazı eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bazı işlerin üzerinden tekrar geçmek gerekebilir. Evinizde tadilat – tamirat işleri varsa çok doğru bir zaman olmayacak bu dönem. Zihni eskilere döndürecek bu etki bazı eski olayları veya kişileri daha çok düşünmenizi ve sorgulamanızı sağlayabilir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin ikili ilişkiler, ortak yapılan işler alanınızı hareketlendirecek. Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konularda ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin yine iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından yeni bir işe başlamak, eski iş yaptğınız yere dönmek veya eski iş arkadaşlarından destek almak konuları gündeminizde olabilir. Aslında bu bir yeni aydır ve yeni bir iş konusunu veya başlangıcnı da getirir ama Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Oğlakların ortak para, finans, yatırımlar, miraslar alanını etkileyecek bu geçiş, bu konularda sizlere hızlı girişimler yapma fırsatlarını ve hareket getirecek.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin karşıt alanınız olduğundan ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından iyi etkiler devrede olacak. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin parasal konular, sahip olduğunuz şeyler alanınızı etkileyeceğinden parasal konularında beklediğiniz haberler gelebilir…

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin yine ortak para, finans, yatırımlar ve miraslar alanınızı etkilediğinden bu konularda güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Oğlaklar için hayat Haziran sonuna doğru ilerledikçe hızlanacak ve parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilecek ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…





Kova & Yükselen Kova:

Sevgili Kovalar,
Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin sosyal çevre, gruplar, organizasyonlar ve hayaller alanınızda olduğundan bu konularda bazı ortaya çıkışlar ve farkındalıklar yaşanabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alannızda olacak bu gerileme eski işleri ve bazı eski konulart tekrar gündeme getirebilir. Eski bir aşk tekrar gündeme gelebilir, eskiden yapmayı düşündüğünüz ama ertelediğiniz bir işe tekrar başlamak isteyevbilirsiniz. Zihni eskilere döndürecek bu etki bazı eski olayları veya kişileri daha çok düşünmenizi ve sorgulamanızı sağlayabilir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin iş, çalışma, üretme alanınıza güzel etkiler getirecek. Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konularda ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin yine aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanınız etkileyeceğinden bhu konularla ilgili hem bir başlangıç yapma isteği olacak hem de geri giden Merkür yüzünden eski konuları toparlamak gerekecek. Aslında bu tutulma bir yeni aydır ve yeni bir iş konusunu veya başlangıcını da getirir ama Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Kovaların karşıt alanında olacak bu geçiş ortak işler, evlilik ve ikili ilişkiler alanını etkileyecek, bu konularda sizlere hızlı girişimler yapma fırsatlarını ve bol hareket getirecek.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin iş, çalışma, üretme ve evin düzeni alanında olacak ve iyi etkiler devrede olacak. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir

24 Haziranda ise burcunuzda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size direkt etkileyeceğinden bu dönemde önemli kararlar, kapanışlar, beklediğiniz haberlerin gelmesi ve hızlı ilerlemeler söz konusu olacak. Yavaş giden bir aydan sonra sonunda hayat harketlenecek.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin yine karşıt alanınızda yani ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün.

Kovalar için güzel gelişmelere açık ve önemli bir ay olacak. Haziran sonuna doğru ilerledikçe hayat hızlanacak ve parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilecek ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…





Balık & Yükselen Balık:

Sevgili Balıklar,
Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin haritanızın tepe noktasında yani hayatta görünür olduğunuz, toplum önünde olduğunuz alanda olduğundan hayatınız açısından önemli gelişmeler ve kararlar bu dönemde mümkün. Yine kariyeriniz ve ilişkilerle ilgili önemli kararlar ve gelişmelerde bu tutulmalarla mümkün olacak…

Mayıs sonunda başlayan İkizler burcundaki Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin ev, aile, gayrimenkul ve alım – satım konularını anlatan alanda olaacak bu gerileme eski bazı konuları tekrar gündeme getirebilir. Ailenizle veya yaşadığınız yerle ilgili eski bir konu gündeme gelebilir, bu dönemde bir taşınma düşünüyorsanız çok doğru bir zaman olmayacaktır. Zihni eskilere döndürecek bu etki bazı eski olayları veya kişileri daha çok düşünmenizi ve sorgulamanızı sağlayabilir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanınıza güzel etkiler getirecek. Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konularda ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin yine ev, aile, gayrimenkul ve alım – satım konularını anlatan alanınızı etkileyeceğinden bu konularla ilgili hem bir başlangıç yapma isteği olacak hem de geri giden Merkür yüzünden eski konuları toparlamak gerekecek. Aslında bu tutulma bir yeni aydır ve yeni bir ev veya taşınma konusunu da getirir ama Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Balıkların iş alanında olacak bu hareket iş , çalışma, evin düzeni konularında hayatınızı hızlandıracak. Yine sağlık konularında da dikkatli olmak gerekir bu dönemde bir iyileşme sağlamak içinde uğraşı vermeniz söz konusu olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alanınızı etkileyecek ve bu konularda güzel gelişmeler getirecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin bilinçaltı, korkular, sağlık ve sizden saklanan konuları anlatan alanınızda olacağından bilmediğiniz bazı konular ortaya çıkabilir ve size derinden etkileyebilir. Şaşırtıcı gelişmeler ve haberler bu dönemde gelebilir.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin yine çalışma, üretme, iş ve iş yerindeki iletişiminiz alanında olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün.

Balıklar için önemli gelişmelerin yaşanacağı temel atma ve birşeyleri kurmanın yanısıra eskilere artık veda etmeleri gereken bir ay olacak. İlerlemek isteği yüksek olsa da Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…







Güliz Kına
 
X