2021 Haziran ayı burç yorumları

haziran222 (1).jpg
haziran222 (2).jpg
haziran222 (3).jpg
haziran222 (4).jpg
haziran222 (5).jpg
haziran222 (6).jpg
 
ay4 (2).jpg



Haziran 2021 Gezegen Hareketleri ve Burçlarınıza Etkisi​

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR HAZİRAN AYI GÜNDEMİ

Sevgili koç burcu ve yükselen burcu koç olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. Aile bireylerinizle iletişim, ev ve yerleşim yerinizde yapacağınız değişiklikler, gayrimenkul kiralama alım satımı ve atalarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için geçmişten gelen konularla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir ya da yeni güncelleme yapmanız mümkün olabilir. Yeni bir eğitim fırsatı elde edebilirsiniz. Tanıtım satış ve pazarlama konusunda yeni proje ve yeni fikirler üretebilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı iletişim, eğitim, sosyal medya, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalar, yakın çevre gezileri konusunda gösterebilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 4-10 aksınızdan etkileyecek. İş hayatı ve kariyerinizde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Beklemediğiniz koşullar iş düzeninizi ve şartlarınızı olumsuz etkileyebilir. İşten ayrılmak zorunda kalabilir ya da işinize son verilebilir. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz hareketine geçince iletişim, eğitim, sosyal medya, tanıtım, satış ve pazarlama, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri ortadan kalkacak. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. Sizin uzaklarda sanal ortamlarda yaptığınız işlerle ilgili müşterilerinizle bazı projeleriniz durabilir ve ertelenebilir. Uzun süre kapalı yerlerde çalışarak tez ya da proje hazırlayabilirsiniz. Müşterilerinizle ilgili iş yapma biçiminizde anlaşmazlık ve sorunlar ortaya çıkabilir. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürüteceksiniz. İşle ilgili gelirlerden beklentilerinizin tamamı karşılanmayabilir. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. İş hayatınızı ve ev hayatınızı dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. Ailenize ve evinize de yeterli zamanı ayırmalısınız.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR

Sevgili boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. İletişim, eğitim, sosyal medya, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizi geliştirip güzelleştirebilirsiniz. Yeni bir eğitim verebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki yerleri gezip görebilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızı arttırmak ve yeni yatırım kararı vermek için projeler ve fikirler üretebilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için geçmişten gelen kişilerle ve kurumlarla birlikte çalışabilir ve maddi anlamda ortak harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. İletişim, eğitim, sosyal medya, zihinsel konulardan gelir elde edebilirsiniz. Kendi öz değerinizin farkında olarak yansıtabilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 3-9 aksınızdan etkileyecek. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, yurt dışı seyahatler, hukuksal konular, eğitim ve yayıncılık, dış ticaret pazarlama konularında önceden yapmış olduğunuz çalışmaların sonucunu alabilirsiniz. Güç savaşları yaşayabilirsiniz. Pandemi nedeniyle yurt dışı işlerinizi istediğiniz noktaya getirememiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Yurt içine yönelmek ve işlerinizi daha çok yurt içi merkezli yapma kararı alabilirsiniz. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz hareketine geçince iş hayatınızda yavaşlayan gelir kazanmanız için toplantı yapabilir anlaşma ve sözleşme imzalayabilirsiniz. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. İşle ilgili gelirlerinizde daha önceden değerlendirmediğiniz teklif ve fırsatlar tekrar önünüze gelebilir. Sosyal sorumluluk projeleri üretip arkadaşlarınızla birlikte çalışabilirsiniz. Dernek, klüp ve sivil toplum kuruluşlarına üye olabilir toplumsal yarar sağlayan faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde sorumluluk ve yükümlülüğünüz artabilir. Ani meydana gelen olaylar durumunda kendinizi duygusal olarak engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. Pandemi nedeniyle yurt dışı işlerinizi yürütmekte zorlanabilir ve işlerinizi yurt içine kaydırabilirsiniz.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR

Sevgili İkizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. Güzellik, bakım ürünlerini satın alabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Ev ve aileye yönelik işlerden para kazanabilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek güneş tutulmasının etkisiyle sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sinirsel gerginlik, eller, kollar ve akciğerler solunum sisteminiz hassas olabilir. Merkür geri harekette olduğu için eskiden gelen konular gündeminizde yer edebilir. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışmalarda bulunabilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. Kişiliğinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi, projelerinizi hazırlayarak insanlara sunabilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 2-8 aksınızdan etkileyecek. Ortaklaşa kazançlar ve ortaklaşa işlerden eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda daha önce yapmış olduğunuz girişimlerin sonucunu alabilirsiniz. Kredi başvurusunda bulunduysanız bunun sonucu belli olabilir. Güç savaşları yaşayabilirsiniz. İsteklerinizin olmasında diretebilirsiniz. Ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz hareketine geçince iletişim alanında yanlış anlaşılmalar ve kendinizi anlatamamadığınız düşündüğünüz konularda sorunlar ortadan kalkacak. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. İş hayatınız ve kariyerinizde daha önceden değerlendirmediğiniz teklif ve fırsatlar tekrar değerlendirmeniz için karşınıza gelebilir. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Yurt dışı işlerinizle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Müşterilerinizle ilgili sorunları çözmek zorunda kalabilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. Kendi kazandığınız para alanı ile ortaklaşa kazançlar ve ortaklaşa gelirler konusunda karar veremeyebilirsiniz. Yabancı kaynak, öz kaynak arasında hangisine ağırlık vermeniz gerektiği konusunda net fikir ortaya koyamayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR

Sevgili Yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. Dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilir farklı bir tarz benimsemek isteyebilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için projeler ve fikirler üretebilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için eski konularla ilgili kişiler ve olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Uzaklarda yaşayan müşterilerinizle ilgili haberler ve sonuçlar alabilirsiniz. Uzun süre kapalı yerlerde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlık sorunları yaşıyorsanız hastaneye gidebilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. Gizli düşmanlarınızın yaptığı ortaya çıkabilir. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 1-7 aksınızdan etkileyecek. İkili ilişkiler ve evliliğinizde güç savaşları yaşayabilir kendi istediklerinizin olmasında diretebilirsiniz. Ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda ortaklık yapma kararı verebilirsiniz. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz harekete geçince arkadan dönen işler, sizinle ilgili yapılan dedikodulara bir son vermek için çalışabilirsiniz. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. Süregelen bir davanız varsa davayla ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Eğitim ve yayıncılık alanında şifa konularında kitaplar hazırlayabilirsiniz, bu alanlarda basılan kitapları okuyabilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Eskiyle yeni sistemlerin birbiriyle savaşını görebilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. İkili ilişkilerde sen-ben dengesini koruyamayabilirsiniz. Her iki taraf kendi isteğinde diretince anlaşma sağlamak zorlaşacak.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR

Sevgili Aslan burcu ve yükselen burcu Aslan olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. Sevgi aşk ve ilişkilerde platonik duygular besleyebilirsiniz. Sevginizi gösteremeyebilir siz de sevgi göremeyebilirsiniz. Gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için eski konularla ilgili kişiler ve olaylar tekrar gündeminize gelebilir. İşle ilgili gelirlerinizi arttırmak için yeni kararlar alabilir yeni projeler üretebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Toplumsal yarar sağlayan faaliyetlerde bulunmak için dernek, klüp ve sivil toplum kuruluşlarına üye olabilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek için bir araya gelebilirsiniz. Birlikte kitap tartışmaları yapacağınız grup çalışmaları yapabilir film izleyerek bunları eleştireceğiniz kültürel gruplar kurabilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 6-12 aksınızdan etkileyecek. Gündelik işlerinizi yürütürken iş arkadaşlarınızla aranızda güç savaşları oluşabilir. Birbirlerinize üstünlük sağlamaya çalışabilirsiniz. Kendi istediklerinizin olmasını diretebilirsiniz. Sağlık konusunda diz, kemik, diş, iskelet sistemi ile ilgili rahatsizlıklara açık olabilirsiniz. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz harekete geçince arkadaş gruplarınızda iletişim konusunda yanlış anlaşılmalar ortadan kalkabilir. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. Ortaklaşa gelirler ve ortaklaşa kazançlar konusunda daha önceden değerlendirmediğiniz teklif ve fırsatlar tekrar değerlendirmeniz için önünüze gelebilir. Spiritüel ve metafizik konularda bilgi almak için yeni kitaplar okuyabilir ders alabilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Ortaklık kurma konusunda karar alırken zorlanabilirsiniz. Ortağınızla farklı fikir ve düşünce yapısında olabilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. Yanınızda çalışan kişilerin çalışma sitillerini beğenmeyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR

Sevgili Başak burcu ve yükselen burcu Başak olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. Arkadaş çevrenizden bir kişiyle flört etme kararı alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşebilir güzel zaman geçirebilirsiniz. İşle ilgili kazançlarda artış elde edebilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için eski konularla ilgili kişiler ve olaylar tekrar gündeminize gelebilir. İş hayatı ve kariyerinizde telekominikasyon, haberleşme ve eğitim gibi sektörlerle ilgili yeni başlangıçlarda bulunabilir bu sektörlerde yeni faaliyette bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. İş hayatınız ve kariyerinizde kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtacaksınız. İletişim, bilgiyi öğrenme ve yayma gündeminizde olacak. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 5-11 aksınızdan etkileyecek. Sevgi aşk ve ilişkilerde yeni bir kişiyle flört etmeye başlayabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların hayatı ile ilgili olumlu gelişmelere sevinebilirsiniz. Hobilerinizi büyüterek meslek haline gelmesi için çalışabilir üretebilirsiniz. Spekülatif kazançlar konusunda borsa ve şans oyunlarında risk alarak güç savaşlarına girebilirsiniz. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz harekete geçince iş hayatınız ve kariyerinizde ertelenen işler ve projelerle ilgili düzelmeler meydana gelebilir. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. İkili ilişkiler ve evliliğinizde merhametli, anlayışlı, empatik tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle işlerin yapılış biçimi ile ilgili anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. Sevdiğiniz kişiyle güç savaşları yaşayabilir, isteğinizin olmasında diretebilirsiniz.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR

Sevgili Terazi burcu ve yükselen burcu Terazi olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. İş hayatı ve kariyerinizde yeni gelir ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Ev eşyaları evle ilgili ürünler satan sektörlerde çalışma imkanı bulabilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için eski konularla ilgili kişiler ve olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, yurt dışı seyahatler, eğitim ve yayıncılık, dış ticaret pazarlama konularında yeni kararlar alabilir yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Süre gelen bir davanız varsa o sonuçlanabilir. Yeni bir yüksek öğretim için yurt dışına gitme kararı verebilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. Yurt dışındaki işler ve yabancılarla ilişkilerinizde zihinsel ve entellektüel olarak iletişiminizi geliştirecek, bilgiyi öğrenecek ve yayacaksınız. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 4-10 aksınızdan etkileyecek. Aile bireylerinizle iletişiminizde güç savaşları yaşayabilir kendi isteğinizin olmasında diretebilirsiniz. Atalarınıza ait daha önceden bilmediğiniz bilgilere ulaşabilir ve şaşırabilirsiniz. Evinizi değiştirebilir kiralayabilir ya da satın alabilirsiniz. Bu konularda değişiklik fırsatı elde edebilirsiniz. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz harekete geçince yurt dışı seyahatler, yurt dışı işlerinizi düzene koyabileceksiniz. Pandemi nedeniyle işlerinizi elektronik ve sanal ortamdan yürütebilirsiniz. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. Gündelik işlerinizi yürütürken iş arkadaşlarınıza karşı merhametli, affedici ve empatik tavır ve davranışlar geliştireceksiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgilenebilir bakımlarını yaptırabilir ve gezdirebilirsiniz. Sağılığınızla ilgili daha önceden tedavisini aldığınız konularda şifalanabilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkilerde ani gelişen olaylar ve durumlar sonucunda anlaşmazlık ve sorun yaşayabilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. İş hayatınız ve ev hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilir ve zamanınızın çoğunu iş yerinde geçirdiğiniz için ev halkından ültimatom yiyebilirsiniz. Evinize ve ailenize de gerekli zamanı ayırmalısınız.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR

Sevgili Akrep burcu ve yükselen burcu Akrep olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. Yurt dışı seyahatler yapabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan bir kişiyle sanal alemde tanışarak flört edebilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için eski konularla ilgili kişiler ve olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ailenizden size miras paylaşımı yapılabilir. Eskiden ödemeyi unuttuğunuz bir borcunuz ortaya çıkabilir. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. Ezoterik ve metafizik konularda yeni bilgileri öğrenmek için eğitim alabilir kitap okuyabilirsiniz. Psikoloji konuları ilginizi çekebilir ve bu konularda bilgiyi öğrenebilir ve yayabilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 3-9 aksınızdan etkileyecek. İletişim, eğitim, sosyal medya, tanıtım, satış ve pazarlama, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde daha önceden yaptığınız çalışmaların sonucunu görebilirsiniz. Web sitesi açabilir ya da blog yazabilirsiniz. Sosyal medyada daha aktif olarak yer almak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkinizde güç savaşları yaşayabilirsiniz. İsteklerinizin olmasında diretebilirsiniz. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz harekete geçince ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda yaşadığınız gecikme, erteleme ve engellenmeler ortadan kalkacak. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. Sevgi aşk ve ilişkilerde romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuklarınıza karşı anlayışlı ve merhametli olabilirsiniz. Spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunlarında fırsatlar ve büyüme imkanları elde edebilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde güç savaşları yaşayabilir kendi isteklerinizin olmasında diretebilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. Yurt içinde mi çalışmalısınız yoksa yurt dışında mı faaliyet göstermelisiniz bu alanda karar almakta zorlanacaksınız.

YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR

Sevgili Yay burcu ve yükselen burcu Yay olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için eski konularla ilgili kişiler ve olaylar tekrar gündeminize gelebilir. İkili ilişkiler ve evliliğinizde yeni başlangıçlarda bulunabilir yeni sayfa açabilirsiniz. Hayatınızda geçmişte kalmış eski sevgilinizle yeniden denemek için karar alabilirsiniz. Ortaklık kurma konusunda araştırma yapabilir şartları değerlendirebilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve danışmanlık konularında kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtacaksınız. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 2-8 aksınızdan etkileyecek. Kendi kazandığınız para alanında daha önce yaptığınız çalışmaların sonucunu görebilirsiniz. Kazandığınız paranın bir bölümünü yatırım kararı verebilirsiniz. Kendi öz değerinizin farkında olacak ve insanlara yansıtacaksınız. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz harekete geçecek. Evlilik ve ikili ilişkilerde yaşadığınız iletişim problemleri ve anlaşmazlıklar ortadan kalkacak. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. Aile bireylerinizle iletişiminizde merhametli, bağışlayıcı ve empatik tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Ev değiştirebilir kiralayabilir ya da satın alabilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Gelirinizi arttırmak için güçlü bir şekilde arzu duyabilir ve çalışmalarınızı yoğun olarak sürdürebilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. Bütçenizde yerli kaynaklardan mı yabancı kaynaklardan mı yararlanmalısınız sorusunun cevabını arayacaksınız.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR

Sevgili Oğlak burcu ve yükselen burcu Oğlak olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. İkili ilişkiler ve evliliğinizde sevgi paylaşımında bulunacaksınız. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için eski konularla ilgili kişiler ve olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Gündelik işlerinizi yaparken çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yeni kararlar alabilir yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Eskiden gelen sizin için çalışan kişilerle tekrar çalışma kararı verebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sinirsel rahatsızlıklar, eller, kollar, akciğerler ve solunum yolları ile ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. İş arkadaşlarınızla iletişiminizi geliştirip güzelleştirebilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 1-7 aksınızdan etkileyecek. Kişiliğinizi, karakterinizi, hedeflerinizi, projelerinizi insanlara anlatmak için sunum hazırlayabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Gücünüzü sergilemek isteyeceksiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için çok çalışacaksınız. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz harekete geçecek. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri ortadan kalkacak. Aynı dilden konuşacaksınız. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. İletişim, eğitim, sosyal medya, tanıtım satış ve pazarlama, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde daha önceden değerlendirmediğiniz teklif ve fırsatlar tekrar önünüze gelecek. Eğitim verebilirsiniz. Sosyal medyada daha aktif olarak yer almak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde merhametli, affedici ve bağışlayıcı tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Spekülatif kazançlar konusunda ani meydana gelecek düşüşler gelirlerinizde azalma meydana getirebilir. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. İkili ilişkiler ve evliliğinizde ben-sen dengesini korumakta zorlanabilirsiniz. Bir tarafın istediklerini güçlü olduğu için yaptırabilir diğer taraf etkisiz kalabilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR

Sevgili Kova burcu ve yükselen burcu Kova olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. Gündelik işlerinizi yürütürken çalışma ortamınızı güzelleştirebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onların bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için eski konularla ilgili kişiler ve olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Sevgi aşk ve ilişkilerde yeni flört etme kararı verebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla iletişiminizi geliştirip güzelleştirebilirsiniz. Eski sevgiliniz tekrar hayatınıza girmek isteyebilir. Spekülatif kazançlar konusunda borsa ve şans oyunlarında faaliyet gösterebilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı hobilerinizi yaparak, eğlenceli ve sportif aktivitelerde, sevgi aşk ve ilişkilerde, çocuklarınızla iletişimi geliştirirken gösterebilirsiniz. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 6-12 aksınızdan etkileyecek. Uzaklarda yaşayan müşterilerinizle online görüşmeler yapabilirsiniz. Uzun süre kapalı yerlerde çalışabilirsiniz. Arkanızdan dönen işleri ve gizli düşmanlarınızın yaptıklarını öğrenebilirsiniz. Sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz. Diz, diş, kemik, iskelet sistemi rahatsızlıklarına yatkın olabilirsiniz. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz harekete geçecek. Sevgilinizle iletişiminizde yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemi ortadan kalkacak. Çocuklarınızla daha paylaşımcı ve güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. Kendi kazandığınız para alanında daha önceden değerlendirmediğiniz teklif ve fırsatlar tekrar değerlendirmeniz için karşınıza çıkabilir. Bolluk bereket büyüme ve gelişme elde edebilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda zorlu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. Güç savaşları yaşayabilir kendi istediklerinizin olmasını diretebilirsiniz.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR

Sevgili Balık burcu ve yükselen burcu Balık olanlar Haziran ayı gündeminizde Venüs 3 Haziran’da Yengeç burcuna geçecek. Sevgi aşk ve ilişkilerde duygularınızı paylaşacaksınız. Hobilerinizi büyüterek ve geliştirerek meslek haline getirebilirsiniz. Spekülatif kazançlar konusunda borsa ve şans oyunlarından gelir elde edebilirsiniz. 10 Haziran’da İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutulması ve yeni ay gerçekleşecek. İkizler burcunda entellektüel ve zihinsel alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için eski konularla ilgili kişiler ve olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde iletişiminizi geliştirip güzelleştireceksiniz. Ev ve yerleşim yerinizde tadilat, tamirat vb. Gibi çalışmalarda bulunabilirsiniz. Gayrimenkul kiralama ve satım işleriyle uğraşabilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisi altı ay sürelidir. Haziran ayı boyunca Güneş ikizler burcunda ilerleyecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı ailenizle birlikte iletişiminizde göstereceksiniz. Dolunay 24 Haziran’da Oğlak burcunun 3.derecesinde oluşacak. Sizi 5-11 aksınızdan etkileyecek. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde daha önceden yaptığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz. İşle ilgili gelirler konusunda gelişmeler elde edebilirsiniz. Güç savaşları ve kendi istediğinizin olmasında diretme gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Merkür gerilemesi 30 Mayıs -23 Haziran arasında devam edecek. Merkür İkizler burcunda 23 Haziran’da düz harekete geçecek. Aile bireylerinizle iletişiminizde iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar ortadan kalkacak. Ağır hareket eden gezegenlerden Jüpiter balık burcunda gerilemesine 20 Haziran’da başlıyor. Kişiliğinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi, projelerinizi insanlara sunmak için hazırlık yapabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışmalarda bulunabilirsiniz. Haziran ayındaki önemli açı kalıplarından söz edecek olursak; Yıl boyunca etkisini sürdüren Satürn Uranüs karesi 15 Haziran’da kesinleşecek. Teknoloji kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. İletişim, eğitim, sosyal medya, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkiler konusunda arkadan iş çevrildiğini ve gizli düşmanların yaptıkları ani olaylar ve durumlarla karşılaşabilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı ise 5 Haziran’da kesinleşecek. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde güç savaşları yaşayabilir kendi istediklerinizin olmasını diretebilirsiniz.









Tülin Aydoğan
 
tumblr_b4bc19f7e203f55df6bcd3ef7145e111_87179007_640.jpg











Zihninde şimşekler çakıyor Koç!​

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Haziran ayına canımızın içi Merkür Retrosu ile giriş yapıyoruz, 24 Haziran’a kadar da bu Retro devam edecek, İkizler burcunda yani senin 3. Evinde gerçekleşen bu Retro hareket ile 24 Haziran’a kadar özelikle çok yakın çevrenle ilişkilerin, iletişimin, düşüncelerin, alacağın haberler retronun gölgesinde olacak. Kiminle ne konuştuğuna, kime hangi mesajı gönderdiğine çok dikkat etmeni öneririm sevgili Koç’çuğum zira Retro “pardon” dinlemez :) Burası aynı zamanda yeni imzaları, sözleşmeleri de işaret ettiğinden erteleyebiliyorsan biraz ertele, yeni bir eğitim planın varsa onu da ertele. 26 Mayıs’tan önce başlayan bir konunun neticelenmesi bu döneme denk geldiyse sorun yok, ancak özellikle 29 Mayıs’tan itibaren gündeminde yeni bir konu belirdiyse mümkün olduğunca oyalan, şöyleydi böyleydi, arayacağım sizi, çekmiyor falan de.

10 Haziran’da tutulmalar döneminin 2. sırasındaki Güneş Tutulmamız var, etkilerini Haziran başından itibaren hissedebiliriz, ayrıca 2 3 aylık bir süreç boyunca da tesiri devam edecek. Yine senin 3. Evin olan iletişim, zihin, eğitim, haberleşme, sözleşmeler, kardeşlerin ile ilgili temaları içeren alanda gerçekleşecek bu tutulma, hele bir de İkizler burcunda 15 – 25 derece arasında bir gezegenin varsa daha net tesir alırsın. Güneş tutulmaları yeni bir başlangıcın işaretçisidir, kuvvetli “yeni ay”lardır, alacağın yeni bir haber sana bir kapı açabilir, yeni bir ticari faaliyet içine girmeye niyetlenebilirsin örneğin (24 Haziran’a kadar başlangıç yapmadan) veya yeni bir eğitime başlayabilirsin, varsa kardeşlerin ile ilgili bazı yeni gündemler olabilir. Zihninde epey şimşekler çakacak sevgili Koç, hazır ol.

2 Haziran’dan itibaren Venüs Yengeç burcunda yani senin ev, yuva, aile, duygusal iç dünyanın temsilcisi olan 4. Evine giriş yapacak. Evinde güzel vakit geçirebilirsin, ailenle belki bir tatil yapabilirsin, evini yenileyebilirsin, ayrıca duygusal ihtiyaçlarını fark edebilir ve kapanmayan yaraların varsa kendi kendine ilaç olabilirsin, kendine şefkat gösterebilirsin sevgili Koç, her şeyden önce kendine verdiğin değerin yerini zaten hiçbir şey tutamaz öyle değil mi?

11 Haziran’da yönetici gezegenin Mars Aslan burcuna geçecek ve bu sana oldukça iyi gelecek sevgili Koç. Senin 5. Evinde seyrini sürdürecek yani sana hızlı flörtler getirebilir, yeni bir hobi için uğraş getirebilir, hayattan keyif almanı sağlayacak heyecanlar sunabilir, kendini geçtiğimiz aya hatta bu ayın ilk haftasına nazaran daha canlı hissedebilirsin. İlk haftası biraz gergin geçse de Haziran senin için 11’inden itibaren nispeten eğlenceli olacak Koç.

15 Haziran’da ilkini Şubat ayında yaşadığımız Satürn – Uranüs karesi, bu kez Satürn geri hareketindeyken tekrarlayacak. O dönem gündeminde olan para ile ilgili bazı konular ya da sosyal çevrenle ilgili bazı sıkıntılar olduysa tekrar gündemine gelebilir, ancak bu kez bir çözüm önerisi de getirebilir. Belki bir şeylerden fazlasıyla sıkılıp “eeeeh” dersin ve aklına Uranüs’e yakışır orijinal bir fikir gelebilir. Kafe açma da :)

21 Haziran’da Güneş de Venüs’ün bulunduğu 4. Evine giriş yapacak ve gündemini biraz daha evin, yuvan, ailen olarak değiştirecek. Bazı durumlar ailene daha fazla vakit ayırmana sebep olabilir, sen de bunu tercih edebilirsin. Tası tarağı toplayıp yazı Ege’de geçirmeye karar verebilirsiniz mesela :) Aklın biraz daha evin, yaşam alanın, yuvan olacak.

24 Haziran’da ise kariyer hanende pırıl pırıl bir Dolunay var. Bu dolunayla belki uzun zamandır kariyerinle ilgili konuşmak istediğin bazı konuları konuşup bir neticeye varmaya karar verebilirsin, dolunaylar bir şeyleri neticelendirir, bitirir. Sürüncemede kalmış konu bırakmaz. Aklında kendi unvanınla ilgili, kariyerinle ilgili bir şeyler varsa net kararını verip yola devam edebilirsin bu dolunayla. Otorite figürlerinden destek görmen de mümkün, Retro da bitiyor, adım atmakta sakınca yok.

Haziran ayını 27’sinde Venüs Aslan geçişi ile bitiriyoruz, bu da 11’inde Mars Aslan geçişiyle başlayan hareketli aşk hayatını daha flörtümsü, daha romantiğimsi bir yöne taşıyabilir. Sana da böyle bir alım çalım, güzellik getirebilir. Şayet hayatında biri varsa aşkınıza bir taze kan geliyor, şayet yoksa kalbine geliyor o taze kan. Üstelik Venüs Aslan burcundayken yaşananlar pek bir görünür olur, magazine boy boy malzeme verebilirsin yani :)

İşte böyle sevgili Koç ve Yükselen Koç, Haziran ayı yine her güne bir gündemle geçecek. Umarım keyifli bir ay geçirirsin!























Para konularına dikkat Boğa!​

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Mayıs biterken kucağımıza bir Merkür Retrosu bıraktı sağ olsun, 24 Haziran’a kadar da kendisine bakacağız artık elimizden geldiğince :) Bu Retro İkizler burcunda olduğu için de biraz kuvvetli, senin de 2. Evin olan para, pul, sahip olduklarını temsil eden evde gerçekleşeceği için özellikle para yollarken, gönderirken, alırken aman dikkat, yolda bulmasan da say. Bu ara para pul işine girme mümkünse. Çünkü borç versen geri biraz zor alabilirsin, bir mülk almaya kalksan istediğin gibi olmayabilir, para mevzuları konuşsan adın paragöze çıkabilir, tehlikeli. Ödemelerine çok dikkat, gerçi sen zaten tedbirlisin ama burada ekstra bir Boğa dikkati istiyorum senden. 24 Haziran’a kadar, bak bir şey değil, göz açıp kapayana kadar geçer.

10 Haziran’da yine para, pul evinde bir Güneş Tutulması var, malum Mayıs ayı ile tutulma döngüsüne girdik, güneş tutulmaları kuvvetli yeni ay tesiridir, yani yeni başlangıçların kapısını açar. Şayet İkizler burcunda 15 – 25 derece arasında bir gezegenin var ise çok daha net tesirler alırsın. Bu da para kazanma kaynaklarına bir taze kan, yenilik getirebilir, haliyle çalışma, iş güç alanlarında da yeniliğe vesile olabilir. Para kaynaklarına bir yenisini ekleyebilirsin, belki bir toplu para geçer eline ve onunla yeni bir iş kurmaya karar verebilirsin. Güneş tutulmaları etkisini en az 3 aya yayar yani pat diye 10 Haziran’da avucunu açıp para bekleme :)

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor, senin iletişim, eğitim, kardeşler, yakın akrabalar evin burası. Haliyle de sana tatlı dille yılan çıkarma seansları ve güzel haberler getirecek demektir. Beklediğin bazı haberleri alabilirsin ancak retroda olduğumuz için güzelliğine aldanıp hemen kanma, bir sor soruştur doğru mu diye. Öte yandan sen de çok güzel haberlerle çevreni mutlu edebilirsin. 26 Mayıs’tan önce başlamış bir konu, özellikle bir görüşme, iş meselesi olabilir, bu dönemde güzel dönüşlerle sana gelebilir. Ancak özellikle 29 Mayıs sonrası başlayan bir iletişim için dikkat et. Kardeşlerin varsa onlarla ilgili de güzel gelişmeler olabilir bu süreçte, yakın çevrenden aşk meşk haberleri de gelebilir, belli olmaz sen de verebilirsin böyle haberler :)

15 Haziran’da, ilkini Şubat ayında yaşadığımız bir Satürn – Uranüs karesi var, bu kez Satürn retroda, Şubat ayında özellikle kariyer alanında seni zorlayan, belki sıkıştıran, belki yapmak istediklerinin önünde sana engel olan konular olmuş olabilir, özgürleşmek isterken kendini yine baskı altında hissetmiş olabilirsin, işte bu alan tekrar tetikleniyor ancak bu kez Satürn retroda olduğu için nispeten baskı daha esnek. Belki bu kez detaylarıyla düşünüp seni bir karar almaya itebilir. Kariyerini değiştirmek, yeni bir yol çizmek isteyebilirsin.

21 Haziran’da Güneş de Venüs gibi Yengeç burcuna geçiyor, aklını yakın çevrene, kardeşlerine yöneltiyor. Aynı zamanda burası zihin, düşünce evi olduğu için aklına yeni yeni fikirler de gelebilir, çok düşündüğünü fark edebilirsin, iletişiminin daha çok arttığını görebilirsin ya da odağın iletişim olduğu konular gündemine gelebilir. Yeni eğitimler aklına gelebilir, yeni ticari konular olabilir, kısa seyahatler de mümkün, e tatil başladı sayılır zaten, yakınlara da kaçmayalım mı yani.

24 Haziran’da Oğlak burcunda bir Dolunay’ımız var, senin uzaklar, yurt dışı, uluslararası konuların, üniversite, akademik konuların, varsa hukuki davaların ile ilgili bir neticelenme, bir sonuçlanma gündemine getirebilir. Yayıncılık ile ilgileniyorsan örneğin, bununla ilgili neticelenmesini beklediğin konular sonuçlanır, o kitap basılabilir mesela :) Yaptığın bir işi sosyal medya aracılığıyla daha fazla insana da ulaştırabilirsin.

27 Haziran’da Venüs Aslan burcuna geçiyor ve ay sonunda sana evinde bir huzur kapısı açıyor. Ailenle vakit geçirmenin tadına varabileceğin, ailenden maddi destek görebileceğin, keyifli, belki evine güzel estetik dokunuşlar yapabileceğin veya güzel bir eve taşınma kararı alabileceğin bir süreç. Evin güzel evin.

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, gördüğün gibi Haziran ayında da boş geçen gün yok neredeyse, her güne yeni bir gündemle uyanacağız :) Umarım sana huzur getiren güzel bir Haziran ayı geçirirsin.





















Yepyeni bir sen olmaya hazır ol İkizler!​

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Ah canım İkizler, Merkür Retrosu’nun çilekeşi İkizler! Mayıs ayının hop diye kucağımıza bırakıp kaçtığı Merkür Retrosu senin burcunda, hem de yönetici gezegenin, insan kendi yönettiği burca bunu yapar mı, yapıyor işte. Bu ay 24 Haziran’a kadar sevgili İkizlerciğim, 10 düşün 1 konuş, 10 dinle 1 anla. Kendini düzgün ifade ettiğini sanırsın, bir bakmışsın sen elma demişsin karşındaki anlamış armut. Sen elma almaya karar vermişsin, eve bir gelmişsin aldığın armut. Yani bu süreçte ne yeni bir karar ne de iyice düşünülmemiş bir fikir beyanı yapmanı önermiyorum sevgili İkizler. Eskiler gelecektir, geldikleri gibi gitsin, ötele. Bir bak bakalım 24’ünden sonra hala kapıdaysa al içeri. Sadece eskiler değil, bu süreçte kapını aşındıran yeni de olsa yine söyle 24’ünü beklesin.

10 Haziran’da yine senin burcunda bir Güneş Tutulması var, bu tutulma Retro tesirli, ancak öte yandan da geleceğe yönelik güzel yeni kararlar aldırabilecek, seni komple yenileyebilecek güzel de bir tutulma, kuvvetli bir “yeni ay” yani başlangıç, yenilenme, tazelenme enerjisi var. Şayet İkizler burcunda 15 – 25 derece arasında bir gezegenin de varsa daha şiddetli hissedersin bu yenilenmeyi. En az 3 aylık bir süreye yayılacak bir enerji bu, hemen 10 Haziran sabahı “eee hani dünün aynısı” deme, etkisini muhakkak hissedersin, biraz sabret. Senin için oldukça güzel, yeni başlangıçların, yeni kararların, kendinle ilgili yeni beyanların olacağı bir tutulma bu. Kariyerini de etkileyebilir, ilişki durumunu da etkileyebilir, bizzat kendi dış görünüşünü de etkileyebilir.

Venüs 2 Haziran’da Yengeç burcuna yani senin 2. Evine, para, pul evine giriş yapıyor, bu güzel. Para evine denge getiriyor demektir, alacakların bir bir gelir, sana yeni bir para kaynağı getirebilir bu geçiş, gelirlerini artırabilir, muazzam artışlar olmasa da yüz güldürür cinsten. Ancak buna kapılıp da har vurup harman savurma tabii, elinde tut.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiyor, bu da çok yakın çevren, kardeşlerin, iletişim kurdukların alanında bir mücadeleyi gösteriyor. Zaten Merkür senin burcunda retroda iken buradaki bir Mars işte yanlış anlaşılmaları sonucu öfkeli olan iletişimlere de döndürebilir, o yüzden mümkün olduğunca dikkatli davran, öfkene hakim ol. Çevrende de agresif tavırlar görebilirsin, sen onlara bulaşma.

15 Haziran’da ilkini Şubat ayında yaşadığımız bir Satürn – Uranüs karesi var, bu kez Satürn Retro. Şubat ikinci haftalarında yaşadığın ve kendini kısıtlanmış, huzursuz hissettiren gündemlerin tekrar kapını çalabilir, ancak bu kez çözümle gelir. Yani özellikle de içine attığın, tam istediğin tepkileri veremediğin bu konular artık seni o kadar da sıkmadan, nispeten daha esnek, daha çözümcü olarak kapını çalabilir.

21 Haziran’da Güneş de Venüs’e eşlik etmeye geliyor, yani para evine doğuyor, şahane. Bu süreçte yine gündemin para kaynakların olacaktır, yeni maddi gelirler elde edebilirsin, daha çok para kazanma isteği duyabilirsin, bununla ilgili bazı avantajlı fırsatlar da doğabilir bu süreçte.

24 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay da bu para konularını zaten netliğe kavuşturacaktır. Beklediğin, belki dışarıdan gelecek olan gelirler, işte ne olur bunlar miras olur, beklediğin bir kredi olur, evli isen eşinin kaynaklarında gerçekleşecek artış olabilir, beklenen bir nafaka miras davası varsa sonuçlanabilir, yani para hanesiyle ilgili sürüncemede kalmış bir konu varsa netliğe kavuşur bu dolunayla, sen de rahat bir nefes alabilirsin.

27 Haziran’da ise Venüs Aslan burcuna geçiyor, yakın çevren, kardeşlerin, iletişim evine güzellikler getiriyor. Bu sayede senin iletişimin de güzelleşiyor, Mars’ın geçişiyle gelen o gerginlik duygusu yerini tatlı dile, diplomasiye, ikna kabiliyetine bırakıyor. Bu süreçte yapmak istediğin sözleşmeler, anlaşmalar, imzalar varsa işte bunu tatlı tatlı yapabilirsin, istediğin gibi yönlendirebilirsin, zaten Retro da bitiyor, yeni düşüncelerin, kararların varsa bununla ilgili çevrene artık rahatça beyanlarda bulunabilirsin.

Gördüğün gibi sevgili İkizler ve yükselen İkizler, Haziran ayının her günü ayrı bir gündem, yaz rehavetinden eser yok :) Umarım kendini yenilediğin, keyifli, güzel bir Haziran ayı geçirirsin.



































İlahi adalete inan Yengeç!​

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Mayıs ayı bize bir hediye bırakarak gidiyor, 31 Mayıs’tan itibaren Merkür İkizler burcunda Retro hareketine başlıyor ve 24 Haziran’a kadar da bu Retro hareketine devam edecek sevgili Yengeç. Bu da demek oluyor ki senin için rüyaların, bilinçaltın, korkuların, görmek istemediklerin, hatırlamak istemediklerin biraz yüzeye çıkabilir 24’üne kadar. Kendi kendinle hesaplaşmalara girebilirsin, bazı şeyleri hatırlayabilirsin ki zaten normalde de unutmanın ne demek olduğunu pek bilmediğin için senin açından tanıdık bir senaryo :) Bu dönem aslında yüzeye çıkmış korkuları arındırmak için, meditasyon gibi iyileştirecek yöntemleri kullanmak için de muazzam, kendini dinleyip doğru cevapları alabileceğin bir dönem, yeter ki “keşke bana öyle dediğinde böyle deseydim, keşke o zaman böyle yapsaydım” gibi geçmiş hesaplaşmalara girip kendini suçlama.

10 Haziran’da yine bu alanda bir de Güneş Tutulması var ve bu da ciddi bir uyanış, aydınlanma getirebilir sana. Özellikle de iç dünyanda, zihninde bir şimşekle aydınlanabilir, kendinde bazı şeyleri fark edebilirsin. He bir de kenafir gözlü gizli düşmanların, arkandan dolap çevirenler varsa kendilerine bol şans dileriz, çünkü sana hepsi yakalanacak. Bir bir hesabını sorabilirsin, hiçbir şey gizli kalmayacak bu süreçte, sen de derin bir oh çekeceksin böylece. Belki biraz sinirlenecek ve seni gerçekten kızdıracak olaylar yaşayabilirsin, derin bir nefes al, ilahi adaletin tecellisini izle. Etkilerini hemen göstermez, en az 3 aylık bir süreye yayılır.

2 Haziran’da Venüs’ü burcunda ağırlamaya başlayacaksın sevgili Yengeç, bu sana muazzam bir güzellik, albeni, flört fırsatları, aşklar, para kaynakları getirebilir, ancak tabii Retro sürecine denk geliyor :) Şimdi diyeceksin ki “zaten hep böyle olur, mutluluk bana haram, benim ne zaman yüzüm gülmüş ki…” biliyorum çünkü Yengeç’lik bunu gerektirir :) Ancak bu demek değil ki hiç fırsat gelmeyecek, tam aksine eskilerin kapına dönebilir, yeniler tıkır tıkır yola dizilebilir, ummadığın yerlerden birileri hortlayabilir, tek yapman gereken 24’üne kadar beklemek. Bir adım ileri iki adım geri oyala, eskilere zaten direk kapıyı göster, yenilere de bak bakalım 24’ünden sonra da hala orada mı, oradaysa senindir, tut kolundan çek götür.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiyor, bu da bir süre mücadelemizin para alanında olacağını gösteriyor. Daha çok para kaynağı bulmak için fırsatlar kovalayabilirsin, para kazanmak için daha fazla çalışman, mücadele etmen gerekebilir, bu aynı zamanda kariyerinle ilgili de bir mücadeleye girme ihtimalinin olduğunu söylüyor ancak gayet cesaretlisin de, motivasyonun da var. Herkes tatile giderken ben çalışacak mıyım diye düşünme, şimdi biriktireceğiz, sonra yiyeceğiz. Karıncayız biz.

15 Haziran’da bir önceki Şubat ayında yaşanan bir Satürn Uranüs karesi yaşayacağız, ancak bu kez Satürn Retro. Para konularında kendini özellikle Şubat ayında biraz kısıtlanmış hissettiysen, hatta bu mevzular yüzünden yeterince sosyalleşemediğini düşündüysen, bazı konulardan özgürleşmek istediysen, özellikle sosyal çevrende bazı seni sıkıştıran, rahatsız eden gelişmeler olduysa bunlar tekrar gündemine gelebilir, ancak bu kez çözümle gelir. O dönemlerde seni sıkıştıran zorlayan konular, bu kez yine seni gerse de çözüm de getirecektir.

21 Haziran’da Güneş burcuna geçiyor, şimdiden sana mutlu seneler dilerim sevgili Yengeç! Umarım muazzam bir yaş geçirirsin! Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle artık kendini daha fazla ön plana çıkaracağın, önde hissedeceğin, kendini ortaya koyacağın, cesur bir döneme giriş yapıyorsun. Venüs de hala burada olacağı için hem maddi konular hem de ilişkiler bakımından yoğun, güzel bir başlangıç yapabilirsin.

24 Haziran’da tam karşıt evinde yani ilişkiler evinde bir Oğlak Dolunayı var sevgili Yengeç, bu da senin ilişkiler evinde, belli ki bu ay ilişkiler epey mercek altında olacak senin için. Bu dolunayla ilişkinle ilgili bir net karar, sonuç, bir devrin kapanması söz konusu olabilir. Şayet ilişkin varsa ve bu ilişkide aksaklıklar, zorla ittir kaktır giden bir durum varsa artık sana da tak diyebilir ve sonlandırabilirsin veya ilişkiniz artık flört olmaktan çıkar ve ciddi bir yola adım atabilirsiniz. İlişkin yoksa yeni bir potansiyel de belirebilir bu dolunayla.

27 Haziran’da ise Venüs Aslan burcuna geçerek seni maddi olarak rahatlatmaya başlayacak sevgili Yengeç. Mücadelenin karşılığında gelecek paralar seni mutlu edebilir, belki prim, zam, ödül gibi veya freelance yaptığın işlerin ödemesi gibi durumlar söz konusu olabilir, cüzdanın biraz dolabilir. Yalnız bu geçiş oooh ya ne güzel para akıyor diye düşündürüp sana çok para da harcatabilir o kısma dikkat, akarken biriktir derim.

Gördüğün gibi sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, Haziran ayının her günü neredeyse ayrı bir gündem. Umarım yeniliklerle dolu muazzam bir ay geçirirsin, şimdiden mutlu seneler dilerim!































Gelecek hayallerinin yolu açılıyor Aslan!​

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Haziran ayına kucağımızda nur topu gibi duran bir Merkür retrosu ile giriyoruz, 24 Haziran’a kadar da bir süre bakacağız kendisine. İkizler burcunda gerçekleşen bu Merkür retrosu senin 11. Evine yani sosyal çevren, arkadaşların, dahil olduğun topluluklar evine denk geliyor, bu da demek oluyor ki burada arkadaş ortamlarında bazı durumlar geri sarabilir, bazı arkadaşlıkların sınavdan geçebilir, kendini iyi ifade edemediğin için gerginlikler oluşabilir. Aynı zamanda burası senin idealler, hayaller, gelecek planlarının da evi, bu 24 Haziran’a kadar geleceğinle alakalı ciddi, önemli bir karar almamanı, adım atmamanı tavsiye ederim, zira bu dönemde aldığın karardan Retro bitiminde pişmanlık duyabilirsin. Bunun yerine bu retroyu geleceğini planlamak için pekala kullanabilirsin sevgili Aslan, daha önce yapmak isteyip de yapamadığın bir şeyi araştırmaya başlayabilirsin, bilgi alabilirsin, Retro bitimininde de harekete geçebilirsin. Bu tür planlamalar, analizler için güzeldir Retrolar.

Yine 10 Haziran’da bu alanda bir Güneş Tutulması da var, güneş tutulmaları kuvvetli “yeni ay” gibi tesir eder, yani yeni ve köklü başlangıçların temsilcisidir. Geleceğini şekillendirmek için bir başlangıç, bir yenilik, bir idealin için bazı gelişmelerin olması, bir hayalini gerçekleştirmek, sosyal çevrene bir yenilik katmak için muazzam. Etkisi 3 aya kadar yayılacaktır, Retro bitimine kadar adım atmıyoruz dedik ancak sonrasında bu süreç güzel yeni bir gelecek için harika bir başlangıç olabilir.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna yani senin 12. Evine girerek sana adeta bilinçaltı temizliği yaptıracak. Kendini korunuyor hissedebilirsin, korkularını iyileştirebilirsin, gizli rahatsızlıklarını tedavi edebilirsin, aynı zamanda gizli aşklara da çekilebilirsin :) Sana gizliden abayı yakanlar da ortaya çıkabilir, ancak gizli saklı yürüyen işler sonrasında sarpa sarar biliyorsun, malum Retro bir de, dikkat derim sevgili Aslan’cığım. 27’sine kadar sabır, sana güzel haberlerim olacak, bekle.

11 Haziran’da Mars senin burcuna geçiyor ve sana biraz fazla enerji, canlılık, hırs, hareket getiriyor. Kendini epey meşgul hissedebilirsin, çok koşturabilirsin, bu seni zaman zaman gerebilecek bir potansiyele de sahip, ancak tabii öfkeye hakimiyet ve bu güçlü enerjiyi başka bir alana yönlendirmek avantajına. Mesela spora başlamak için muazzam bir dönem bu, her zamankinden daha fazla faydasını görürsün, hem ruhen hem de fiziksel olarak.

15 Haziran’da ilkini Şubat ayında yaşadığımız bir Satürn – Uranüs karesi olacak, ancak bu kez Satürn Retro. O dönemde ilişkilerinle veya kariyerinle ilgili seni zorlayan, şaşırtan, canını sıkan konular varsa bunlar tekrar gündemine gelebilir sevgili Aslan. Özellikle yükselen derecen 8 – 18 derece arasındaysa veya doğum günün Ağustos ayının ilk haftasındaysa biraz daha yoğun hissedebilirsin bu kare açılanmayı. Kariyer alanında daha önce seni sıkıştırmış bir konu olduysa nispeten kemerlerin gevşediği ancak tekrar gündemi meşgul edecek biçimde karşına çıkabilir, aynı şekilde ilişki durumlarında aniden bir gelişme olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna yani senin bilinçaltı evine giriyor, zihnini iyileştirmek, kendini yenilemek, bazı korkularını fark etmek veya arkandan iş çevirenlerin gün yüzüne çıkması, gizli düşmanlarınla yüzleşmen mümkün. Bu sana bir farkındalık verecektir, kendini özellikle içsel olarak iyileştirebilirsin bu geçişle.

24 Haziran’da Oğlak burcunda bir dolunayımız var, bu dolunayla iş, meslek konularında sürüncemede kalmış bir konu netliğe kavuşabilir sevgili Aslan. Bazı günlük rutinlerin, iş yerindeki ortamın, çalışma arkadaşlarınla ilgili bazı sonlanmalar, bitişler görebilirsin, sen de senin için miadı dolmuş bazı meseleleri artık finalize edebilirsin. Bir sağlık sorunun varsa bunun çözümü için de güzel bir dönem ayrıca.

Gelelim güzel habere, 27 Haziran’da Venüs senin burcuna geçiyor sevgili Aslan, bu vesileyle Temmuz ayında biraz yakacaksın ortalığı! Kendini daha iyi hissedebilirsin, flörtlerin çoğalabilir, ilişkin varsa boyutu güzelleşebilir, yoksa yenisi gelebilir, para kaynaklarında da artış olabilir, her türlü parlak, güzel bir dönem başlıyor senin için sevgili Aslan’cığım :)

Gördüğün gibi sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu ay neredeyse güne ayrı bir gündemle uyanıyoruz. Umarım güzel başlangıç ve muazzam haberlerle dolu müthiş bir ay olur senin için!























Yepyeni bir kariyer için adımlar atıyorsun Başak!​

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Haziran ayına sevgili yönetici gezegenin Merkür’ün tatlı sürprizi ile başlıyoruz, 24 Haziran’a kadar kendisi Retro. Bu Retro İkizler burcunda gerçekleştiği için seni en çok kariyer alanında zorlayabilir sevgili Başak’çığım, projelerin, yaptığın işler, toplantıların gibi birçok konuda tekrar, tekrar ve tekrar kontrol etmeni öneririm. Senin için en az 4 kez bir şeyin üzerinden geçmek zaten günlük rutinin, ancak bir tane de Merkür için yap bu kez :) Attığın elektronik postalara ekstra dikkat, üstlerin, otorite figürlerin ile iletişimlerinde de dilinin kemiği olmayabilir, kendini iyi ifade edemediğini düşünebilirsin, yanlış anlaşılmalar olabilir ancak bunun geçici olduğunu unutma. Sana söylenenleri çok kişisel algılama potansiyelin olabilir, onu da yapma sevgili Başak’çığım, her şey seninle ilgili değil ^^ Geçecek, biraz dikkat, bir miktar kontrolle bu retroyu da atlatacağız, hiç merak etme.

10 Haziran’da yine kariyer evinde bir Güneş Tutulması da var, güneş tutulmaları kuvvetli yeni aylar gibi tesir ederler, yani yepyeni bir başlangıç için fitili yakarlar, ancak bu fitil baya görünür olur :) Bu da kariyer alanında yeni bir başlangıç, yeni bir sayfa açabileceğini söylüyor aslında, belki hayatının bundan sonrasına yeni bir unvan ile devam edebilirsin, bambaşka bir kariyer yolu çizebilirsin, karşına çıkan bir fırsat sana yepyeni kapılar da açabilir. Tesirini en az 3 aylık bir süreç boyunca devam ettirir, yani yaz boyunca bu değişim, yenilik, yeni başlangıç rüzgarını hissedebilirsin hayatında.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna yani senin sosyal çevre, arkadaşlıklar, dahil olduğun topluluklar evine girerek sana bu çevrelerden bir aşk getirebilir sevgili Başak! Bir bakarsın dünün kanka’sı bugün aşko’su olmuş, olabilir, ancak tam Retro süreci içerisinde gelirse bu fırsat sen kanka ayağına devam et derim 24’üne kadar, sorana sadece arkadaşız de, 24’ünden sonra hala niyeti aynıysa bakarsın duruma :) Aynı zamanda bu alan senin gelecek planların, ideallerinin de evi, o sebeple geleceğine dair sana küçük şanslar getirecek, ideallerini gerçekleştirebileceğin fırsatlar sunacak durumlar yakalayabilirsin de, değerlendirmeye alabilirsin ancak adım atmıyoruz, bir incele bakalım, güzel gelişmeler ^^

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna yani senin 12. Evine geliyor sevgili Başak’çığım, bu da senin öfkeni içine attığın, bir nevi kendi kendinle kavga ettiğin bir dönem olabileceğini söylüyor. Zihninle savaşabilirsin, uyku zorlukları yaşayabilirsin, kendini daha yorgun hissedebilirsin çünkü yaşam enerjin zihninde toplanacak. Burada özellikle kendinden kaçtığın konular ortaya çıkabilir, onlarla mücadele edip tamamlamanı isteyebilir senden. Öte yandan arkandan dönen bazı durumlar duyabilirsin, canını sıkabilir bu durum da. Sen öfkene hakim ol, herkes ettiğini bulur merak etme. Burası sağlık evinin de karşısı olduğu için sağlığına da bir ekstra özen göstermek isteyebilirsin sevgili Başak, ki sen zaten sağlıklı olmayı ilke edinirsin, ertelediğin kontrollerin varsa bunları da bu süreçte ihmal etme.

15 Haziran’da ilkini Şubat ayında yaşadığımız Uranüs – Satürn karesi tekrar tetiklenecek, ancak bu kez Satürn Retro pozisyonda olduğu için nispeten daha rahatız. Şubat aylarında seni iş ortamında, çalışma rutinlerinde zorlayan, özgür hissetmediğin, baskı gördüğün durumlar yaşadıysan bunlarla ilgili bazı gündemler tekrarlanabilir, ancak bu kez aslında çözümle geliyor. O zamanki yoğun baskısı yok, tekrar değerlendirip kendini kısıtlayan konulardan özgürleşebilirsin de aslında. Belki yeni kararlar alman da mümkün, tabii Retro bitimini bekleyerek.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçerek Venüs’e eşlik ediyor ve senin için geleceğinle ilgili, ideallerinle ilgili kendini gösterebileceğin, bazı güzel gelecek planlarını görünür hale getirebileceğin parlak bir dönem bu. Sosyal çevren genişleyebilir, sen de o çevrede epey parlayabilirsin sevgili Başak.

24 Haziran’da Oğlak burcunda yani hobilerin, aşkların, flörtleri temsilcisi 5. Evinde bir dolunayımız var, bu dolunayla belki bir hobinle ilgili onu işe çevirme planı yapabilirsin, ne uzayan ne kısalan bir flörtün varsa ipini çekebilirsin ki dükkanın önünü kapatmasın. Aynı zamanda tabi müzmin bekar bir Başak isen bu durum da sonlanabilir, belki içine sinecek bir aşk da kapını çalabilir. Bir toprak dolunayı olduğu için seni olumlu etkileyecek bir dolunay bu.

27 Haziran’da Venüs Aslan burcuna yani senin 12. Evine geliyor sevgili Başaaak :) Mars’ın buradaki seyahatinde seni zorlayan akıl oyunları bu Venüs geçişiyle yumuşuyor, kendini daha iyi hissedebilirsin. Belki Mars ile ortaya çıkan sorunlarına Venüs ile çözüm bulabilirsin. Aynı zamanda ancaaak buradaki Venüs geçişinin gizli saklı aşkların kapısını aralama ihtimali de var :) Bir platonik aşkın ortaya çıkabilir veya sen birileri ile kapı arkalarında flörte çekilebilirsin. Elbette gizli olanın cazibesi vardır ancak sonrası çok tatlı olmayabilir, işler sarpa sarabilir, sen yine de çok kendini kaptırma, dikkatli davran olur mu sevgili Başakçığım :)

Gördüğün gibi Haziran ayının her günü ayrı bir olay sevgili Başak ve yükselen Başak, umarım senin için güzel başlangıçların ve harika haberlerin olduğu muazzam bir ay olur!























Ufkunu genişletiyorsun, büyük düşün Terazi!​

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Haziran ayına kucağımızda bir Merkür Retrosu ile giriş yapıyoruz ne yazık ki ve bu Retro İkizler burcunda olduğu için senin 9. Evine yani yurtdışı, seyahatler, uluslararası konular, eğitim, üniversite, hukuksal konular gibi temalarının olduğu alanı biraz karıştıracak. 24 Haziran’a kadar şayet yurtdışı temalı bir işin, okulun, eğitimin var ise bu ara yazışmalarına, görüşmelerine dikkat etmeni öneririm. Seyahat planların varsa yine biletini birkaç kez tekrar et, valizine sahip çık, rezervasyonlarını da dikkatli yap. Şayet üniversite öğrencisi veya akademik kariyer yapan bir Terazi isen yine dikkat etmeni, tezlerini, sınavlarını tekrar tekrar gözden geçirmeni öneririm. Yeni bir eğitime başlamak için çok uygun zamanlar da değil. Ezcümle sevgili Terazi’ciğim, her türlü yazışmada, haberleşmede, iletişimde ekstra bir özen ve dikkat göster olur mu?

10 Haziran’da yine aynı alanda bir güneş tutulması da olacak, güneş tutulmaları kuvvetli yeni ay tesirleri verir, yani yeni başlangıçlar, yeni ve güzel haberler, hayatımızda yeni kararlar getirebilir bize. Bu da demek oluyor ki örneğin işini yurt dışına taşıyabilirsin, uluslararası bir alanda faaliyet göstermeye başlayabilirsin, sürüncemede kalmış bir davan var ise çözümlenebilir, üniversite öğrencisi isen veya yeni bir eğitim arefesindeysen hayatını değiştirecek bir karar, gündem getirebilir bu tutulma sana. Kendini daha iyi hissedeceğin, ufkunu genişletecek bir yenilik yaşayabilirsin sevgili Terazi, etkilerini en az 3 aylık bir süreç içerisinde göreceksin.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor, burası senin kariyer alanın, beklediğin bir para, zam, prim gibi durumların var ise gelebilir, belki retronun geciktirmesine takılabilir ancak yine de alırsın. Aynı zamanda bekar bir Terazi isen toplumda görünür olacak bir ilişkiye başlayabilirsin ancak Retro sürecinde olduğumuzu tekrar hatırlatmak isterim, gündeme gelmesi için 24 Haziran’ı bekle.

11 Haziran’da seni bu tarihe kadar kariyer alanında biraz zorlayacak olan Mars Aslan burcuna geçerek sosyal çevrende bir hareket, mücadele yaşayacağını işaret ediyor. Gelecek planların, ideallerin için bazı mücadelelerin olabilir, sosyal çevren, arkadaşlık ortamlarında birtakım gerginlikler olabilir veya bir anda kendini çok hareketli bir ortamda da bulabilirsin, çok koşturduğun, hızlandığın, bir orada bir burada olduğun, enerjini fazlasıyla sarf ettiğin bir süreç de olabilir bu.

15 Haziran’da ilkini Şubat ayında yaşadığımız bir Satürn – Uranüs karesi yaşayacağız tekrar, ancak bu kez Satürn Retro olduğu için gerginliği nispeten daha hafif olacak. Belki maddi olanakların istediğin bir hobiyi hayatına katmana müsaade etmemiştir, belki para konuları biraz keyfini kaçırmış olabilir, burada tekrar edecek bir sıkışma olmakla birlikte aslında senden bir planlama yaparak hayatını düzene koymanı da beklemekte. Belki bir hobini artık işe çevirerek seni kısıtlayan şeylerden kurtulabilirsin de mesela.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve kariyer alanında bir parlama, öne çıkan bir gündem getiriyor sana. Bazı konular gün yüzüne çıkabilir, daha çok parlayabilirsin, daha görünür olabilirsin, yaptığın bazı işler, projeler üstlerinin dikkatini çekebilir veya direk olarak sen toplumda görünür olacak bazı işlere başlayabilirsin sevgili Terazi.

24 Haziran’da 4. Evinde yani ev, yuva, aile, yaşam alanlarını temsil eden hanende bir Oğlak Dolunayı gerçekleşiyor. Bu dolunayla bir taşınma kararı alabilirsin, evin, yaşam tarzınla ilgili bir değişikliğe gidebilirsin, burası kariyer alanının karşısı olduğu için mesela değişen çalışma şartların vesilesiyle evini de taşıman, değiştirmen, ev düzeninde yeniliğe gitmen de mümkün sevgili Terazi.

27 Haziran’da Venüs Aslan burcuna geçiyor ve sosyal alanlarına biraz rahatlama, keyif, eğlence getiriyor sevgili Teraziciğim, yani bu ay dişini biraz sıkarsan Temmuz ayında keyifleneceksin. Bekar bir Terazi isen girdiğin sosyal çevrelerden bir aşk çıkabilir karşına, arkadaş ortamların keyiflenebilir, geleceğinle ilgili bir hayalin, idealin varsa bu konuyla ilgili çok güzel haberler alman da mümkün. Haziran nispeten zorlu biliyorum sevgili Terazi ama sık dişini :)

Evet gördüğün gibi Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, Haziran ayının gündemi çok kalabalık ve yoğun. Umarım hayatını en güzel şekilde etkileyecek muazzam gelişmelerin olduğu bir ay geçirirsin.































Yeni bir para kaynağı bulabilirsin Akrep!​

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Haziran ayına ne yazık ki kucağımızda bir Merkür Retrosu ile giriyoruz sevgili Akrep ve 24 Haziran’a kadar da bu Retro süreç devam edecek. Merkür İkizler burcunda geriliyor yani senin para pul konularını biraz sarpa sardırabilir. Özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, örneğin krediler, borçlar, alacaklar kısmında ekstra bir dikkat göstermeni öneririm. Bir kredinin ödemesini unutabilirsin, yapman gereken bir ödemeyi kaçırabilirsin, sonrasında sana dönüşü can sıkıcı olabilir, o sebeple özellikle para konularında gözünü dört aç. Hesapta olmayan bir ödeme ortaya çıkabilir veya beklediğin bir alacak retronun gecikmesine de takılabilir. Kredi çekmek, borç almak/vermek gibi durumlar için de pek uygun değil, biraz bekleyelim. Zaten geçici, sadece 24 Haziran’a kadar, 24 gün dediğin nedir ki :p

10 Haziran’da yine aynı alanda bir Güneş Tutulması da var, güneş tutulmaları yüksek desibelli yeni ay tesiri verir, yani yeni bir başlangıç, bir yenilik, yeni bir haberle hayatımıza dokunabilir. Bu para evinde olduğuna göre yeni bir para kaynağı getirebilir bize, işimizle ilgili de olabilir bu veya belki aileden, dedelerden kalma bir miras gündeme pat diye gelebilir mesela, hayatınızda yenilik yaptıracak bir para konusu belirebilir, evli bir Akrep isen de eşinin maddi durumlarında bir yenilik belirebilir. Etkisi en az 3 ay içerisinde belirir bu tutulmanın.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor, 27 Haziran’a kadar burada seyahatini sürdürecek. Bu süreç Retro döneme denk geldiği için her şeyden önce bize ruhsal olarak bir sorgu bir içe dönüş getirecektir, aynı zamanda bize iyi gelecek bir eğitim aklımızı çelebilir, uzaklardan ecnebi bir sevgili de kapımızı çalabilir :) Ancak öyle tatile geldiyse ve 24’ünden önce gidecekse hiç gerek yok, zaten retrodayız. Öte yandan bir dava konusu var ise gündemde, bunun lehimize sonuçlanması da mümkün ancak retrodan ötürü haberini almamız gecikebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçerek bütün enerjimizi, gücümüzü kariyer alanına taşıyacak. Kendimizi göstermek için mücadele etmemiz gerekebilir bu Mars geçişiyle, üstlerimizle, otorite figürleriyle girilmesi muhtemel tartışmalara dikkat, heyecanlı ve aceleci olabiliriz biraz ve bu da yanlış anlaşılmalara sebep olabilir, durduk yere gerginliğe gerek yok sevgili Akrepciğim :) Biraz sabırlı olursan Venüs 27 Haziran’da ödülleriyle gelecek bu alana zaten. Öte yandan enerjinde de bir değişim olur, daha enerjik, daha canlı, yerinde duramayacağın bir patlamaya sebep olabilir, en güzeli bu yoğun enerjiyi sporla atmak, bu süreçte daha fazla fayda sağlar.

15 Haziran’da daha önce Şubat ayında yaşadığımız bir Satürn – Uranüs karesi olacak, bu kez Satürn Retro harekette. Şubat ayında özellikle ev, kariyer, belki ilişkiler alanında seni sıkıştırmış, zorlamış, patladı patlayacak bir durum yaşamış olabilirsin, buna benzer bir tesiri var ancak o kadar sert değil bu kez. Aslında senden o dönem yaşadığın gerilimlerin çözümü için harekete geçmeni bekleyecek, belki kariyerinle ilgili yapman gereken bir şey vardı yapmadın veya aslında seni zorlayan bir ilişki içerisindeydin ama sır küpü olduğu için söylemedin, zorlandın, anlamasını bekledin. İşte şimdi sana diyor ki seni sıkıştıran, özgür hissettirmeyen konu her ne ise artık adım at ve konuş. Nasıl bir yol izlemen gerektiğini de fark edeceksin aslında, ani bir kararla gemileri yakmak değil dediğim, o derin gözlem yeteneğini kullanarak kendi kaynağına inmen, bunu da senden iyi kimse yapamaz zaten.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçerek Venüs’ün öncesinde tozunu aldığı bu uluslararası konular, seyahatler, eğitimler evi olan 9. Evi aydınlatmaya geliyor. Belki işini uluslararası bir boyuta taşıman mümkün sevgili Akrep veya yeni bir eğitimle kendini yenilemen, ruhen iyileşmen mümkün. Şayet öğrenci bir Akrep isen oldukça güzel bir dönem senin açından, kendini kolaylıkla gösterebilirsin. Seyahat planın varsa retronun gölgeli günlerinin de bitmesinin ardından güzel, ufuk açan, keyifli bir seyahate de gidebilirsin.

24 Haziran’da 3. Evinde yani yine eğitim, yakın çevren, kardeşlerin, iletişim kurduklarınla ilgili konuları temsil eden alanda bir Oğlak Dolunayı var, belki yakın çevren veya kardeşinle ilgili bir gündemin sonuçlanması mümkün, yakın çevrene kendinle ilgili güzel bir haber vermen de mümkün, sürüncemede kalıp zihnini kurcalayan bir konu var ise bu da çözülür bu dolunayla ve zihnin de rahat bir nefes alabilir bu sayede.

27 Haziran’da Venüs Aslan burcuna yani kariyer evine giriyor ve Mars’ın tozu dumana kattığı alanları biraz yumuşatmaya, mücadelenin ödüllerini vermeye geliyor sevgili Akrep. Bu beklediğin bir terfi olabilir, zam, prim olabilir, gösterdiğin eforun karşılığını fazlasıyla alacağın güzel keyifli bir geçiş olacak, yani biraz sabredersen Temmuz ayına iyi haberlerle gireceksin.

Gördüğün gibi sevgili Akrepciğim, Haziran dolu dolu, boş bir günü bile yok, her güne bir olay koymuş gökyüzü :) Umarım güzel başlangıç ve haberlerle dolu şahane bir ay geçirirsin.





































İlişkiler bu ay mercek altında Yay!​

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Haziran ayına bir sürprizle giriyoruz, Merkür İkizler burcunda Retro hareketine başladı ve 24 Haziran’a kadar da bu geri hareketine devam edecek. İkizler senin karşıt evin yani direk olarak ilişkiler evin olduğu için sevgili Yaycığım, eskilerin geri dönüp kapını arşınlayacağı epey aşikar :) Belki hatta bu nereden çıktı ya diyebileceğin kadar eski olan ilişkilerin bile hortlayabilir, biri bakarsın takibe almış, öbürü hikayene alev atmış, bir şekilde kendilerini hatırlatabilirler, kapını zorlayabilirler, tavsiyem evde yokmuş gibi davranman ama sen bilirsin. Ayrıca senin de aklın eskilere gidebilir, bu ne yapıyor acaba şimdi diye derin araştırmalara girmeye kalkarsan ciddi ciddi dikkat et, yanlışlıkla kalbi basma, malum Retro var, her türlü iletişim arsızlığı mümkün :) Aynı zamanda hali hazırda ilişkisi olan bir Yay isen ilişkin içerisinde de anlamsız tartışmalar, eski defterlerin dökülmesi, durduk yere atılan tripler, yanlış anlaşılmalar mümkün. Aman diyeyim bu dönemi sakin geçirmeye bak, durduk yere maraz çıkmasın, zaten ortalık karışık :)

Yine 10 Haziran’da İkizler burcunda yani bu ilişkiler alanında bir Güneş Tutulması da var, güneş tutulmaları desibeli yüksek “yeni ay” enerjisi taşırlar, yani yepyeni başlangıçlar, yenilikler, yeni haberler demektir bu. Şayet bekar bir Yay’san yeni bir ilişkiye karar verebilirsin amaaa net başlangıcı için retroyu bekle, bir iyice ölç tart, emin ol. Ayrıca zaten tutulmaların etkileri en az 3 aylık bir sürece yayılır, hemen olmasa bile 3 5 ay içerisinde de bir yeni ilişki ama baya ciddi bir ilişki olabilir. Şayet ilişkin var ise boyut atlayabilirsin, yani bir şeyler resmiyete dökülebilir, belki işinle ilgili yeni bir ortaklığa da başlayabilirsin. Tesirleri Retro içerisine denk gelse bile güzel.

2 Haziran’da neredeyse tüm seyri ne yazık ki retroya denk gelen bir Venüs Yengeç geçişi var, bu senin özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, para kaynakların, belki miras işleri gibi para haberleri getirebilir sana, retrodan öncesine dayanan, beklediğin bir para gelebilir bu süreçte, kariyerinle ilgili de olumlu gelişmeler olabilir ancak bir karar verirken dikkatli davran yine de, şu Haziran’ı bir atlatalım. Buradan geçen Venüs libidoyu da artırır, onun verdiği yetkiye dayanarak gaza gelip bir ilişkiye adım atmanı önermem, çünkü ilişkiler hanen dediğim gibi Retro etkisi altında.

11 Haziran’da Mars Aslan burcunda seyre başlayacak, özellikle uluslararası konularla alakalı bir gündemin varsa, bu bir eğitim olabilir, iş olabilir, biraz fazla efor sarf ettirebilir sana. Örneğin öğrenci bir Yay isen okul hayatınla ilgili normalden daha fazla mücadele içerisinde olabilirsin, hesapta olmayan seyahatlerin gündemine gelebilir, bir dava süreci içerisindeysen biraz çekişmeli olabilir süreç. Yeni bir eğitime başlayıp çok yorulabilirsin de. Enerjin daha çok bu alanlara kayacak bir süre.

15 Haziran’da ilkini Şubat ayında yaşadığımız bir Satürn – Uranüs karesi var ancak bu kez Satürn Retro pozisyonda. Özellikle çalışma alanların, ofis ortamın, mesleğinle ilgili veya sağlığınla ilgili Şubat aylarında seni sıkıştırmış hissettiren, canını sıkan, tadını kaçıran olaylar olduysa bu dönemin mevzuları tekrar açılabilir sevgili Yay, ancak bu kez çözüm getirmek için. Yani seni ne rahatsız etmişti, bunu çözmek için ne yaptın, bunları tekrar düşünüp masaya yatırabilirsin, belki bu kez çözüme kavuşturabilirsin de.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçerek yine senin para, pul hanene odağını taşıyacak. Gelir giderlerin üzerine düşünebilirsin, yeni bir para kaynağı bulabilirsin kendine mesela, hedefin daha fazla para kazanmak olabilir ve bunu sağlayacak fırsatlar da yakalayabilirsin.

24 Haziran’da Oğlak burcunda yani yine aslında kendi kazandığın paraların, kendi sahip olduğun değerlerin temsilcisi olan evinde bir Dolunay gerçekleşiyor ve senin açından bu para konuları bir netlik kazanıyor. Bu alan kariyer alanını da tetikleyebilir, belki bir sayfayı kapatabilirsin, belki çalışma şeklin değişebilir, para kaynaklarına yenisi eklenebilir, sürüncemede olan kariyer ve para konuları senin cephende netleşebilir, nihali bir karar verilebilir.

Venüs 27 Haziran’da Aslan burcuna geçiş yaparak seni epey rahatlatacak sevgili Yay, özellikle Mars’ın seni hırpaladığı yorduğu konulara bir nefes, bir soluk getirecek. Üzerine mücadele ettiğin konulardan artık ödüllerini bekleyebilirsin. Örneğin üniversite için ettiğin mücadele güzel sonuçlanır, seyahatlerin sana keyif verir, bir davan var ise lehine sonuçlanır, yani yorgunlukların üzerine bir acı kahve tadında noktalayacaksın ayı.

Gördüğün gibi Sevgili Yay ve Yükselen Yay, Haziran ayı maşallah bir günü bile boş geçmiyor neredeyse, her günü dolu dolu :) Umarım senin için güzel haberlerin, harika gelişmelerin olduğu bir ay olur.



































































İlişkilerde nihai kararlar veriliyor Oğlak!​

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Haziran ayına nur topu gibi bir Merkür Retrosu ile giriş yapıyoruz sevgili Oğlak, bu Retro İkizler burcunda yani senin iş, güç, meslek, çalışma ortamı hanende gerçekleşecek, o yüzden her şeyden önce elektronik postalarına, yaptığın toplantılara, günlük işleyişte tuttuğun raporlara çok çok dikkat et, bir şeyleri gönderirken iki kere bak, hatta sen garanti olsun onu üç yap :) Ofis ortamında bazı anlaşmazlıklar olabilir, çalışma arkadaşların seni yanlış anlayabilir, sen yanlış anlayabilirsin, üsteleme. Ofis bilgisayarın sorun çıkarabilir, bir şeyleri yedekle. Ayrıca iş değiştirmek için de pek doğru bir zaman değil, şayet 26 Mayıs’tan önce başlamış bir süreç bu Retro içerisinde sonuçlanırsa sorun yok, ancak bu süreç içerisinde gelen bir teklif sonrasında seni memnun etmeyebilir. Burası aynı zamanda sağlığını da yönettiği için gecikmiş kontrollerin varsa onları yap, sağlığına da özen göster. Ayın 24’üne kadar biraz tetikteyiz anlayacağın, ama kontrol bizde, sorun yok.

10 Haziran’da yine bu alanda bir de Güneş Tutulması var :) Fakat Retro tesirinde olsa da güzel bir tutulma bu. Güneş tutulmaları desibeli yüksek yeni ay etkileri verir, yani yeni başlangıçlar, yeni kararlar, yepyeni haberler getirir bize. Bu tutulmayla özellikle çalışma koşulların, ofis ortamın, belki mesleğin yeni bir alana kayabilir, hayatında özellikle mesleğinle ilgili bir yeni başlangıç yapabilirsin. Tutulmaların tesirleri en az 3 aylık bir sürece yayılır, önümüzdeki süreç boyunca bu yenilenmeyi özellikle iş, meslek konularında hissetmen çok olası sevgili Oğlak.

2 Haziran’da Venüs ne yazık ki neredeyse tüm seyrini geçireceği Yengeç burcuna geliyor, Retro sürecinde olmasa idik sana yepyeni bir ilişki başlangıcı müjdesi verebilirdim ancak bu süreçte başlaması çok da uzun soluklu olmayacaktır, ayrıca bu geçişle sana da eski defterleri açtıracak unuttuğun eskilerin gelebilir, hemen değerlendirmeye geçmeden önce retroyu bir bitir derim. Tabii bu geçişi hiç değerlendirmeyeceğiz anlamına da gelmiyor :) Ufaktan flörtler edebiliriz yine, adını koymayalım sadece :) Bakalım, şayet adaylar 24’ünden sonra da hala kapıdaysa değerlendirmeye alırız.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçerek seni para kazanmak için epey çalıştırabilir sevgili Oğlak, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirlerinle ilgili, kredi, borç, alacak davaları ile ilgili seni biraz yorabilir, gerebilir, mücadele ettirebilir. Burada biraz sabredersen ödülünü ay sonunda Venüs verecek.

15 Haziran’da ilkini Şubat ayında yaşadığımız bir Satürn Uranüs karesi var, fakat bu kez Satürn Retro pozisyonda. Şubat aylarında seni sıkıştıran, özellikle maddi anlamda sana huzursuzluk yaratan durumlar olduysa tekrar gündemine gelebilir, ancak bu kez çözmek üzere gelecek. Belki bir hobini işe çevirmen ve hatta bundan para kazanman mümkün sevgili Oğlak, sadece ani riskler almaktan kaçın, planlı hareket et, bu açıyla geleceğini yeniden şekillendirecek imkanlar da yaratabilirsin.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçerek senin odağını yine ilişkilere getiriyor sevgili Oğlak, şayet hali hazırda bir ilişkin varsa bunun ciddiye binmesi için adımlar atman mümkün, bir ilişkin yoksa Venüs’ün de burada olması ile ufak ufak başlayan flörtlere aklının kayması da :) Aynı zamanda bu sana bir iş ortaklığı fırsatı da getirebilir, bunu da değerlendirebilirsin.

24 Haziran’da ise tam senin burcunda bir Oğlak Dolunayı var, işte bu dolunayla kendinle ilgili nihai bir karara varabilirsin. İlişkilerinle ilgili var olan durumların neticelenmesi, bir sonuca ermesi de mümkün, kendinle ilgili bir tamamlanma hissetmen de. Bir konuyu neticeye bağlayıp yeni bir yola doğru ilerlemeye başlayabilirsin.

27 Haziran’da Venüs Aslan burcuna geçerek, Mars’ın seni biraz yorduğu para, pul konularına biraz soluk ve hatta ödüller getiriyor. Aniden eline geçecek toplu paralar, bir miras işinin neticelenmesi, beklenen bir alacağın gelmesi gibi seni nispeten sevindirecek haberlerle ayı bitireceksin.

Gördüğün gibi sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, Haziran ayının her günü ayrı bir olay :) Umarım güzel haberlerle dolu şahane bir ay olur :)



























Sabrın sonu selamet Kova!​

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Mayıs bize bir hediye bırakıp öyle gidiyor, 24 Haziran’a kadar Merkür İkizler burcunda Retro hareketinde olacak. Bu Retro sürecinde ise en çok aşk, flörtler konularında hatlar karışacak senin için sevgili Kovacığım :) Eski flörtlerin kapını aşındırmaya başlayabilir, senin aklın eskilerine kayabilir, ancak Retro bu aman dinlemez, burada karışan trafik sonrasında başını epey ağrıtabilir, hatırlatırım :) Şayet halihazırda bir ilişkin varsa bu dönem sevdiceğinle aranız gereksiz yere de bozulabilir, birbirinizi anlamaya ekstra özen gösterin. Aynı zamanda daha öncesinde yarım bıraktığın bir hobin varsa onunla tekrar ilgilenmeye de başlayabilirsin. Ebeveyn bir Kova isen çocuklarının eğitimi ile ilgili bazı karışıklıklar da yaşayabilirsin. Biraz sabır, 24’üne kadar :)

10 Haziran’da yine bu alanda bir Güneş Tutulması da var sevgili Kova, güneş tutulmaları desibeli yüksek yeni ay tesirleri getirir, yani yepyeni başlangıçlar, yeni haberler, hayatını değiştirecek yeniliklerin tetikleyicisidir, sana da olumlu açısı ve güzel bir yerleşimi var. Retro gölgesinde olsa da tesiri en az 3 aylık bir sürece yayılacağı için, önümüzdeki dönemde bu tutulma etkisiyle yeni bir aşk, yepyeni bir hobi, sana keyif verecek muazzam bir yenilik getirebilir sevgili Kovacığım, tesiri oldukça güzel senin için.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor ve senin iş, meslek, çalışma ortamına keyif, güzellik getiriyor. Belki çalışmalarının karşılığında gelirinde artış sağlayabilirsin, beklediğin primler varsa yolda. İş ortamın sana daha keyifli gelebilir, çalışmak sana daha çok keyif verir. Aynı zamanda çalışma arkadaşlarınla aranda minik tatlı flörtler de başlayabilir :) Burası aynı zamanda sağlık evi olduğu için, kendini çok daha iyi hissedebilir, var olan bir sağlık sorunun varsa çözüme ulaştırabilirsin bu geçişle sevgili Kova.

11 Haziran’da Mars tam karşıt burcuna yani Aslan’a geçerek ilişkiler hattına gerilim veriyor sevgili Kova. Hali hazırda bir ilişki içerisinde isen aman dikkat diyorum, bu geçişle sinirler yok yere gerilmesin, tartışmaların ucu kaçmasın. Bir iş ortağın var ise onunla da ipler gerilebilir, aslında her türlü ikili ilişki için gergin, mücadeleli, enerjisi yüksek bir dönem bu. Sana ikili ilişkilerde elbette hız da verecektir bu geçiş, hop burada hop kapı ardında bir durum da söz konusu, enerjin ikili ilişkilerinde epeyce yani :)

15 Haziran’da ilkini Şubat ayında yaşadığımız bir Satürn – Uranüs karesi var, bu kez Satürn Retro ve yine senin burcunda. 21 Aralık 2020 itibariyle Satürn’ü burcunda ağırlamaya başladın, senin yönetici gezegenin Satürn, bir diğer yönetici gezegenin Uranüs ile sert açılanıyor, özellikle Şubat ayında senin açından gerilimli geçen konular, seni sıkıştırdığını düşündüğün olaylar bu kez aslında çözüm için tekrar gündemine gelebilir. Artık değişim rüzgarlarını hissediyor olmalısın, bu nedenle de içinde hem bir huzursuzluk hem de bir heyecan var. Bu süreçte yaşayacaklarını iyi analiz et, planlarını yap, geleceğini şekillendir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçerek odağını iş, meslek, çalışma ortamına getiriyor, Venüs de burada olduğu ve ortamı yumuşattığı için bazı güzel gelişmeler, kendini daha iyi ifade edebileceğin olumlu haberler, iş ortamında dikkat çekeceğin durumlar yaşayabilirsin.

24 Haziran’da Oğlak burcunda yani 12. Evin olan bilinçaltı evinde bir dolunay var, bu senin için aslında bir nevi bilinç aydınlanması, bir farkındalık demek. Artık kafanda, bilinçaltında bitiremediğin, seni yoran, zorlayan her ne ise görkemli bir final zamanı. Korkuların, acıların, bilinçaltına yerleşen tüm duygular açığa çıkıyor ve senden onları azat etmeni istiyor sevgili Kova. Güzel bir dönüşüm.

27 Haziran’da Mars’ın yakıp geçtiği ilişkiler evine bir nefes, bir gülüş olmak üzere Venüs geliyor ve işte güzel haber: İlişkiler ateş hattından kurtulup arkasına romantizm rüzgarını alıyor, bu geçişle birlikte seni zorlayan Haziran ayı, sana Temmuz’da kullanmak üzere güzel bir hediye bırakıyor anlayacağın :) Sabrın sonunun selamet olduğunu en iyi bu ay anlayacaksın sevgili Kova.

Gördüğün gibi sevgili Kova ve Yükselen Kova, Haziran ayında neredeyse her gün ayrı bir olay :) Umarım güzel gelişmelerle dolu şahane bir ay olur senin için.





























Eski aşklar kapını tıklatıyor Balık!​

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Kucağımızda nurtopu gibi bir Merkür Retrosu’yla Haziran ayına giriş yapıyoruz sevgili Balık. Bu Retro İkizler burcunda yani senin ev, yuva, aile hanende Retro harekette. Bu da demek oluyor ki aile içerisinde veya evinde biraz iletişim sorunları olabilir, evindeki elektronik aletlerde arızalar baş gösterebilir, televizyonun kafası atabilir, çamaşır makinesi işi bırakabilir. Kullanırken ekstra özen göster, bu dönem biraz hassas olabilirler :) Aynı şekilde ev içerisinde de iletişim kazalarına açık bir dönem senin için, geçici olduğunu unutma, her gerginliğin suçunu at retroya gitsin, günahı onun boynuna. Sen sabret yeter :)

10 Haziran’da yine aynı alanda bir Güneş Tutulması da var, güneş tutulmaları yüksek desibelli yüksek “yeni ay” enerjileri taşır, yani yeni başlangıçlar, yepyeni haberler getirir. Ev, yuva hanende gerçekleştiği için tutulma tesiriyle belki yeni bir eve taşınabilir, yaşam alanını değiştirebilir, tüm aileni ilgilendiren yeni bir karar verebilirsin. Burası aynı zamanda karşıt evi olan kariyer evini de tetikleyebilir, yeni bir iş başlangıcı da yapabilirsin, kariyerine yepyeni bir yön de verebilirsin. Tesirleri en az 3 aylık bir sürece yayılır, önümüzdeki 3 ay içerisinde bunun tesirini görebilirsin sevgili Balık.

2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçerek senin aşk, eğlence, hobiler evine neşe getirecek biraz, ancak malum Retro sürecindeyiz, yeni bir ilişkiye başlarken çok emin olman gerek, fakat burası zaten 5. Ev, yani ciddi ciddi değil belki ama hafif flörtle bu süreci geçirebilirsen 24’ünden sonra işler değişebilir :) Aynı zamanda Venüs’ün aşk evinden geçişinde Merkür’ün de Retro olması ne demek, eski aşkların da hortlaması demek elbette Balıkçığım :) Eskiler kapını tekrar tıklatabilir, ancak tekrar gelişi çok kalıcı olur mu pek garantisi yok açıkçası. Aynı zamanda ilgilendiğin hoiblerin sana para kazandırabilir bu süreçte, bunu da değerlendirebilirsin.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiyor, bir süre iş ortamın, ofisin, çalışma arkadaşların gergin elektrik hattında sevgili Balık, çok çalışabilirsin, çok mücadele etmen gerekebilir, tüm eforunu, enerjini çalışma ortamına ayırabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla bazı gerginlikler çıkabilir, Merkür retrosunun iletişim karmaşası da tüy dikebilir ve biraz gereksiz büyüyen gerginliklere yol açabilir, bu kısma dikkat. Ayın 27’sine kadar biraz temkinli ol, sonra Venüs ortalığı toplamaya gelecek zaten. Ayrıca burası sağlığı da yönetir, o yüzden ekstra özen göster sağlığına da beslenmene de.

15 Haziran’da ilkini Şubat ayında yaşadığımız bir Satürn – Uranüs karesi var, bu kez Satürn Retro pozisyonda. Şubat ayında seni zihnen sıkıştıran, özgür bırakmayan, kendini huzursuz hissettiğin konular veya durumlar yine tekrarlayabilir, ancak bizden bu kez çözüm istiyor, çünkü bizi sıkıştıran şeylerin çoğu aslında bilinçaltımızda kendi kendimize yaptığımız kısıtlamalar, zihnen özgürleşmenin yolu biraz kendimizi serbest bırakmak, belki o zaman bizi özgürleştirecek şeyin ne olduğu zihnimizde aniden şimşek gibi de çakabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçerek Venüs’le seni nispeten keyiflendiren konuları aydınlatmaya başlıyor. Odağın bir süre aşk, flörtler, hobilerin, seni keyiflendiren aktivitelerde olacak. Belki biraz sosyalleşebilir, yeni tatlı flörtlerle aklını meşgul edebilirsin. Şayet ilişkisi olan bir Balık’san aşkınız açısından oldukça keyifli, tatlı günler başlıyor demektir. Yeteneklerini kullandığın bir konuyla parlaman da çok mümkün bu geçişle.

24 Haziran’da Oğlak burcunda bir dolunayımız var. Bu dolunayla sosyal çevren, arkadaşlıkların, içinde bulunduğun topluluklar ile ilgili nihai bir karar, bir finalize, netlik söz konusu olabilir. Sana iyi gelmeyen bazı arkadaşlıkların sona erebilir, sosyal çevrende sürüncemede kalan konular aydınlanıp netleşebilir. Aynı zamanda geleceğine dair planların, ideallerin artık iyice görünür hale gelebilir ve belki artık hayal olmaktan çıkabilir ve adım atmaya karar verebilirsin.

27 Haziran’da Venüs Aslan burcuna geçerek Mars’ın tozu dumana kattığı iş, çalışma ortamlarına bir nefes aldırmaya geliyor. Mars’ın çalışma, meslek evinden geçişiyle seni bol bol çalıştıran, adeta nefes aldırmayan dönemlerinin meyvesini Venüs’ün bu alana gelmesiyle alacaksın. Çabaların dikkat çekebilir ve belki prim, zam gibi maddi olanaklarla ödüllendirilebilirsin. Seni biraz yoran Haziran ayının sonu, sana güzel ödüllerle gelecek sevgili Balık.

Evet, gördüğün gibi Sevgili Balık ve Yükselen Balık, Haziran ayının her günü neredeyse ayrı bir gündem. Umarım güzel haberlerle dolu muazzam bir ay olur senin için.





























Zeynepanlatsın / Onedio
 
X