2021 Hazıran- Temmuz ayında hamile olduğunu öğrenen anne adayları burayaa

Felicitafuturemom

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
129
96
18
Kızlar merhabalar ben suan 6 hafta 5 günlük hamileyim. 29 yasındayım ve ilk gebeliğim birbirimize destek olmak için bu konuyu açtım . İlerleyen dönemlerde bir çok konuda danışmamız gerekecek konular olacaktır. 🌸 Umarım sağlıklı ve kolay bir hamilelik hızlı sağlıklı kolay bir doğum geciririz 🌸🥰

İlk sorumu sorayım bu hafta mide bulantılarım arttı günün yarısı resmen yatyrm yarısı ayakta durabiliyrm 3 saat midem bulanıyorsa 1 saat bulanmıyor. Siz üstesinden nasıl geliyorsunuz sizin nasıl geçiyor ??

Peki bu bulantılar ne zaman kesilir acaba doktorum bana pirilam diye bir ilaç verdi onu yatmadan 2 tane birde öğleden sonra bir tane alyrm istersem aslnda günde 4 kez alabiliyor musum ama almadm öyle
Ne zaman kesilir diye kimse kesin bir şey diyemez kişiden kişiye değişiyor ama genellemede 12 haftadan sonra azaldığı söylenir ben o ilacı hiç kullanmadık doktorlar veriyor bulantıya ben olabildiğince ilaç kullanmadan çubuk krakerle idare etmeye çalışıyorum yatağımın başında sabah ağzıma atıp bekliyorum sık atıştırıp aç kalmamaya çalışıyorum acıkınca bulanıyor benim de

Ne zaman kesilir diye kimse kesin bir şey diyemez kişiden kişiye değişiyor ama genellemede 12 haftadan sonra azaldığı söylenir ben o ilacı hiç kullanmadık doktorlar veriyor bulantıya ben olabildiğince ilaç kullanmadan çubuk krakerle idare etmeye çalışıyorum yatağımın başında sabah ağzıma atıp bekliyorum sık atıştırıp aç kalmamaya çalışıyorum acıkınca bulanıyor benim de
Ya doktorum direk yazdı bir zararının olmadıgını söyledi belki senn daha hafif geçiyordur ondan idare edebiliyorsundur, cubuk kraker sık sık az az beslenme hepsini yapyrm ilaç kullanıyorum ona ragmen baya zorluyor beni ilaç kullanmasam hiç düşünemiyrm. Bir zararı olsa doktorum direk yazmazdı diye düşünüyorum. Alerjim var mesala onun ilacı için dedi çok ihtiyacın olmadıgı zamanlarda kullanma diye bende alerjim pik yapmadığı sürece sıkmıyorum o ilacı.

Back
X