- 30 Aralık 2020
- 129
- 96
- 18
- Konu Sahibi Felicitafuturemom
-
Gruba nasıl katılabilirzHayırlı olsun canım bulantı halsizlik full devam :) 2022 Şubat anneleri grubu var aktif haberin olsun görmediysen
Hayırlı olsun canım bulantı halsizlik full devam :) 2022 Şubat anneleri grubu var aktif haberin olsun görmediysen
Bende bilmyrm nasıl katılırızGruba nasıl katılabilirz
Kendinizi tanıtıp konuşmaya başlayabilirsiniz devamında sohbete katılarak gidiyor yine herkes gebeliğin başında zatenBir göz gezdirdim o konuya 300 küsür konuşma vardıNe kadar efektf olur bilemedm
Peki bu bulantılar ne zaman kesilir acaba doktorum bana pirilam diye bir ilaç verdi onu yatmadan 2 tane birde öğleden sonra bir tane alyrm istersem aslnda günde 4 kez alabiliyor musum ama almadm öyleHayırlı olsun canım bulantı halsizlik full devam :) 2022 Şubat anneleri grubu var aktif haberin olsun görmediysen
Ne zaman kesilir diye kimse kesin bir şey diyemez kişiden kişiye değişiyor ama genellemede 12 haftadan sonra azaldığı söylenir ben o ilacı hiç kullanmadık doktorlar veriyor bulantıya ben olabildiğince ilaç kullanmadan çubuk krakerle idare etmeye çalışıyorum yatağımın başında sabah ağzıma atıp bekliyorum sık atıştırıp aç kalmamaya çalışıyorum acıkınca bulanıyor benim dePeki bu bulantılar ne zaman kesilir acaba doktorum bana pirilam diye bir ilaç verdi onu yatmadan 2 tane birde öğleden sonra bir tane alyrm istersem aslnda günde 4 kez alabiliyor musum ama almadm öyle
Ya doktorum direk yazdı bir zararının olmadıgını söyledi belki senn daha hafif geçiyordur ondan idare edebiliyorsundur, cubuk kraker sık sık az az beslenme hepsini yapyrm ilaç kullanıyorum ona ragmen baya zorluyor beni ilaç kullanmasam hiç düşünemiyrm. Bir zararı olsa doktorum direk yazmazdı diye düşünüyorum. Alerjim var mesala onun ilacı için dedi çok ihtiyacın olmadıgı zamanlarda kullanma diye bende alerjim pik yapmadığı sürece sıkmıyorum o ilacı.Ne zaman kesilir diye kimse kesin bir şey diyemez kişiden kişiye değişiyor ama genellemede 12 haftadan sonra azaldığı söylenir ben o ilacı hiç kullanmadık doktorlar veriyor bulantıya ben olabildiğince ilaç kullanmadan çubuk krakerle idare etmeye çalışıyorum yatağımın başında sabah ağzıma atıp bekliyorum sık atıştırıp aç kalmamaya çalışıyorum acıkınca bulanıyor benim de
Evet sanırım öyle duruyorBende varımHepimiz pespeseee en minnak suan biz miyiz acaba
Amin inşallah sizde insallahEvet sanırım öyle duruyorhayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşAllah
Evet cok cılızda olsa 6 haftann sonunda ilk kez duydum 8. Hafta basında cok net bir kez daha dinledikAmin inşallah sizde insallahkalp atışını duydunuz mu acaba duyduysan ne zaman duydun
Çok şükür Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahEvet cok cılızda olsa 6 haftann sonunda ilk kez duydum 8. Hafta basında cok net bir kez daha dinledik
Amiiin insAllahÇok şükür Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?