2021 Mart ayı burç yorumları

a03327647bb96132667ec8cff855afb2eb8be15e.jpg




KOÇ BURCU



Zihninizin her zamankinden daha yoğun çalışacağı, hızlı düşünüp hızlı karar alacağınız bir döneme başlıyorsunuz. Aynı anda birçok işle uğraşma yetinizi bir üst seviyeye çıkarak uzun süredir beklemede olan hukuksal ya da diğer resmi işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aceleci ve kararsız olmamalısınız. Bu size hata yaptırır. Özellikle yakınlarınız bundan nasibini alabilir, çabuk değişen modunuz ve kelimeleriniz yaptıklarınızın neticesinde istenmeyen gerilimler çıkarabilir.



11 Mart Perşembe günü Balık burcundaki Güneş ve Neptün kavuşumu, size bir hassasiyet ve üstü örtülmüş konuları görme fırsatı tanıyor. Hayallerinizi ifade etmek yerine daha çok kendi içinizde yaşamayı ve planlamayı tercih edebilirsiniz. Aynı hafta Merkür’ün de Balık burcuna geçecek olması, bu inzivayı sizin için zihinsel olarak daha manidar kılabilir.













BOĞA BURCU



Bir süredir burcunuzda seyreden Mars, ayın ilk günlerinde İkizler burcuna geçiyor. Finansal anlamda oldukça yoğun bir sezon olabilir. Çalışmalarınızın neticesinde bunların artık maddi ve manevi kazanca dönüştüğünü görebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Düşündüğünüz ve uyguladığınızın farklı olması, sonrasında ekonomik bir sorun yaşatabilir. Gereksiz harcamalarla çabalarınızın içini boşaltmamalısınız. Bu anlamda zihniniz bu kadar aktif çalışıyorken bunu iyi yönetmeyi öğrenmeniz gerekiyor.



11 Mart Perşembe günü Balık burcunda Güneş ve Neptün’ün kavuşmasıyla sosyal çevrenizde beklediğiniz ilgiyi görememek sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Merkür’ün Balık burcuna geçmesi, ifadelerinizde bu hayal kırıklığına bolca yer vermenize neden olabilir. Burada bir sorun olduğunu, yatırımlarınızın önünde bir sis engeli olduğunu düşünüyorsanız empati yapmanızın zamanı gelmiş demektir.













İKİZLER BURCU



Mars’ın burcunuza geçiyor olması, ne yöne gideceğinizi seçmekte zorlanacağınız bir dönemi açıyor. Zaten fazlasıyla aktif olan zihniniz daha da yoğunlaşıyor ve fikir mücadelesi devrine adım atıyorsunuz. Beklettiğiniz, kararsız kaldığınız ve hayatınızı doğrudan ilgilendiren konularla ilgili artık bir plan oluşturmalı ve adım atmalısınız. Bu dönem sizi diğer insanlardan biraz daha gergin ve öfkeli yapabilir. Özellikle ikili ilişkilerinizde ve aile hayatınızda bu hususa dikkat etmelisiniz. İyi işler yapmak isterken ve yapıyorken, anlık tepkilerle bunu yok etmeyin.



Balık burcundaki Güneş ve Neptün’ün kavuşumu, iş hayatınızda hayallerinizin baskın gelmesini mümkün kılabilir. Bu hayalleri görünür kılmak isterken gözünüz kendinizden başka kimseyi görmeyebilir. Bulunduğunuz ortamı ve dahil olduğunuz çevreyi görmezden gelmek, sonucu aleyhinize çevirebilir.













YENGEÇ BURCU



11 Mart Perşembe günü Balık burcunda Güneş ve Neptün’ün kavuşumuyla, hayat felsefenizde aradığınız bütün soruların cevaplarına ulaşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Farkındalığınız artarak devam edecektir. Merkür’ün de Balık burcu geçmesi inanç yapınızda sorularınızın cevaplarını aldıkça yeni bir serüvene çıkmanızı sağlayabilir. Yabancı kişilerle olan diyaloglarınız da hız kazanabilir.



13 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile umut bağladığınız hayallerinizi genişletiyor, atacağınız adımlarla kendinizi yeniden inşa ediyorsunuz. İdeallerinize tutunabilirsiniz ve kişisel gelişim anlamında çalışmalara yönelebilirsiniz.













ASLAN BURCU



13 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay deneyimliyorsunuz ve ikili ilişkilerinize yeni bir soluk getiriyorsunuz. Kızgınlıklarınızı, korkularınızı, kazanç ve kayıplarınızı yeniden değerlendirdiğinizde şu anki ve hayal ettiğiniz hayatınıza ilişkin planlarınız daha da sağlam temellere oturacaktır.



20 Mart’ta yönetici gezegeniniz Güneş Koç burcuna geçiyor ve günlük hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi size getiriyor. Durağanlık bitip hareketli bir döneme başlıyorsunuz, ifadelerinize ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Özgürlüğünüzü koruyarak farklı bir çevreye açılma isteğinizi gerçekleştirme adına harekete geçebilirsiniz.













BAŞAK BURCU



Mars’ın dost burcunuz İkizler’e geçmesiyle sosyal çevreniz ve kariyerinizi etkileyen konularda oldukça hareketli günler yaşayabilirsiniz. Emeklerinizi ispatladığınız ve karşılığını almaya başlayacağınız bir zaman dilimindesiniz. Gittiğiniz ve gideceğiniz yön konusunda kararsızlıklara mahal vermemelisiniz.



11 Mart’ta Güneş ve Neptün karşıt burcunuz Balık’ta kavuşuyor. bu kavuşuma aynı hafta Merkür’ün de eşlik etmesiyle olaylara kişisel bakış açınızı ve eleştirilerinizi değil de olması gerektiğini görüp kabullenmenin ne olduğunu öğreniyorsunuz. Empati yapmayı ve anlamayı hayatınıza daha fazla dahil ettiğinizde hayatın sizin daha yaşanabilir ve hafifletici olduğunu fark edeceksiniz.













TERAZİ BURCU



Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, “yoruldum ama değdi” diyeceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz. Mars İkizler burcuna geçiyor ve özellikle eğitim ve fikirlerle ilgili konularda ertelediğiniz hamleleri sırayla uygulamaya başlıyorsunuz. Bilgiye olan açlığınızı doyuruyor ve bunları hayatınıza dahil ediyorsunuz.



Güneş ve Neptün’ün Balık burcunda kavuşumu, verimli olmak adına attığınız adımlarda hayallerinizi düşlerinizle süslerken gerçek yaşamdan uzaklaşmamanız gerektiğini size hatırlatıyor. Merkür size, yol aldığınız süreci yazıya dökmeniz ve daha sakin bir planlama içinde olmanız gereken desteği sağlayacaktır. Bu desteği reddetmemelisiniz.











AKREP BURCU



11 Mart’ta Güneş ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. İlham ve sezgilerinizi değerlendireceğiniz yeni yollar bulabilirsiniz. Bunları sadece zihninizde tutmayacaksınız ama hayata geçirmek için üzerinde biraz düşünmeye ihtiyacınız olabilir. Bu ihtiyaç anında da Merkür’ün Balık burcuna geçmesi size gereken desteği sağlayacaktır. Duygusal olarak kendinizi kapatabilirsiniz, bazı hislerinizi kapalı bir kutuda biriktirmek isteyebilirsiniz. Bu süreç, ortaya çıkaracağınız güne kadar bunların size iyi gelen yanlarını geliştirmek enerjinizi düşüren yanlarını da düzeltmek için iyi bir fırsat olabilir.



13 Mart’ta Balık burcundaki yeniay, yaratıcı fikirleriniz de değişikliğe gitmenizi size sunacaktır. Yeniliğe ve modernizasyona ihtiyacınız olduğunuzu fark ettiğiniz için buna yönelik fırsatları daha iyi görüp anlayabileceksiniz.











YAY BURCU



13 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve siz temellerini oluşturduğunuz hayatınızın grafiğini yukarıya doğru çekecek gelişmelere tanıklık edeceksiniz. Yanlış adımların farkına varıyorsunuz, bu sayede doğru adımı bulduğunuzda da korkmadan adım atabilirsiniz.



Güneş Koç burcuna geçerek kendinizi daha özgür ve mutlu hissedeceğiniz bir dönemi açıyor. İçinizde tuttuğunuz ya da tutmak zorunda kaldığınız umutlarınızı yaşamak üzere yol alabilirsiniz. Beklettiğiniz ne varsa artık cesaretle adım atın, zaman kazanma zamanıdır. Venüs ve Chiron’un desteğiyle de alarak duygusal anlamda iyileşerek yeni ilişkiler kurmanız ve söndüğünü düşündüğünüz gözünüzün ferinin yeniden yanması mümkün hale geliyor. Motivasyonun aksiyonun önemli bir parçası olduğunu unutmamalısınız.













OĞLAK BURCU



Çalışma ortamınızda hızlı karar ve konum değişiklikleri söz konusu olabilir. Şikayetçi olmaktan ve sağlığınızı tehlikeye atacak hamlelerden uzak durmalısınız. Hiç boş vaktinizin olmaması ileride mükafatını da aynı oranda alacağınızın işareti olabilir. Balık burcundaki Güneş ve Neptün kavuşumuyla, kendi kendinizin önüne koyduğunuz sis perdesiyle bir mücadeleye giriyorsunuz. Merkür Balık transiti size daha ılımlı ve destekleyici bir ifade tarzı verebilir. Kırıcı olmaktan uzaklaşıyor ve işlerinizi, ilişkilerinizi daha iyi bir yola taşıyorsunuz.



13 Mart günü Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve çevrenizde kendinizi ne kadar fedakar olarak adlandırdığınız konularda bir farkındalık yaşıyorsunuz. Zaten var olan konuları başka bir gözle görerek değerlendirmek size farklı kapılar açıp destekler sağlayabilir.











KOVA BURCU



Mars’ın ikizler burcuna geçişi fiziksel ve zihinsel olarak aktif bir döneme giriş yaptığınızın ilk habercisi olacaktır. Yeteneklerinizi yeniden düzenleyip geliştirirken aynı anda birden fazla projenin içine de düşebilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz bu enerjiyi biraz da onlara vakit ayırarak kullanabilirsiniz. Eğer çocuk sahibi değilseniz ve bu konuda düşünceleriniz varsa sizin için zaman gelmiş olabilir.



Güneş ve Neptün’ün Balık burcunda buluşmasıyla, kendinize verdiğiniz değeri sezgi ve hayallerinizle arttırabilirsiniz. Ama olası bir iniş halinde ayağınızı yere rahatlıkla basacağınız bir mesafe kurmanız sizin için daha iyi bir fikir olabilir. Merkür’ün Balık burcuna geçmesi bu durumu tetikleyebilir, ifadede zorluk yaşayabilirsiniz. Özellikle finansal anlamda daha gerçekçi bir tutum sergilemelisiniz.











BALIK BURCU



Burcunuzda kavuşacak Güneş ve Neptün, toz pembe olarak hayal ettiğiniz dünya ile ilgili gerçekleri yüzünüze vurabilir. Burada ciddi bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız şunu unutmamalısınız: Koşullar ve kriterler her zaman sizin istediğiniz yerde ve durumda olmaz. Merkür’ün Balık burcuna geçmesi bu kuralla çelişmenize neden olsa da, bunu ulvi bir iletişim süreci olarak değerlendirdiğinizde size oldukça fayda sağlayacaktır.



13 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile kendi gerçekliğinizi buluyor, hayallerinize bu şekilde adım atıyorsunuz. Yaşam standartlarını yeniden inşa ediyor ve geri plana attığınız her şeyi hayatınıza dahil ediyorsunuz.













Aygül Aydın
 



a19ab7adbec102e01a94414b58d04114652bc0b1.jpg



KOÇ




Hareketli bir ay sizi bekliyor

Burcunuzun yöneticisi Mars’ın 4 Mart’ta İkizler burcuna ilerlemesiyle birlikte değişken enerjiler yükselirken adaptasyon, uyum gücünüz tekrardan ortaya çıkabilir. Ancak bu bir buçuk aylık Mars İkizler döneminde en fazla dikkat etmeniz gereken konu yakın çevrenizle, komşu ve arkadaşlarınızla iletişim olabilir. Sert sözleri fark etmeden sarf edebilir ve bir anda etrafınızdaki kişileri kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Toprak enerjisi artık gökyüzünde giderek ivme kaybederken üzerinizdeki ağırlıklardan kurtulabilir, bırakmanız gerekenleri ardınızda bırakabilir, kendinizi daha serbest, bağımsız hissedebilir, hareket motivasyonunuzu geri kazanabilirsiniz. Spora ve fiziksel aktiviteye hız verebilirsiniz ancak sakatlanmalara dikkat etmelisiniz. 13 Mart’taki yeni ay unuttuğunuz veya bilinçaltınıza ittiğiniz bir konuyu artık halletmenizi ve geride bırakmanızı sağlayabilir. 16 Mart’tan itibaren dalgınlıklara, sakarlıklara daha çok dikkat etmelisiniz, elinizi ayağınızı birbirine dolandırabilecek Merkür Balık transiti başlıyor zira. 20 Mart’ta Güneş’in burcunuza ilerlemesiyle yepyeni bir döneme adım atıyorsunuz. 21 Mart’tan itibaren burcunuza ilerleyen Venüs size her anlamda şans getirebilir, çekiciliğiniz mıknatıs misali artabilir. 28 Mart’taki dolunay ilişkinize, evliliğinize, birlikteliğinize dikkat çekebilir.

















BOĞA




Maddi konularda dikkatli olmalısınız

Mart ayında gündeminizin artık giderek değiştiğini ve başkalaştığını daha yakından görebilirsiniz. Mars’ın burç değiştirmesiyle gelirlerinizi, giderlerinizi daha iyi kontrol etmeniz gerekebilir, harcamalar önünüzdeki bir buçuk ay boyunca zorlayıcı olabilir, bütçenizi sıkı gözetmeye çalışmalısınız. 13 Mart’taki yeni ay yaşamınıza yeni dostluklar ve arkadaşlıklar katabilir ancak bunları fazla idealize etmemeye ve biraz da uyanık olmaya dikkat etmelisiniz. Etrafınızda sizi büyülediği kadar kandırabilecek dostlar ve arkadaşlar da belirebilir. 16 Mart’tan itibaren sosyal iletişimde algılara, yanılgılara dikkat etmeli, düşüncelerinize sezgi boyutunu katmayı ihmal etmemelisiniz. 20 Mart’tan itibaren olayların biraz daha kontrolünüz dışında akabileceği bir dönem başlıyor. Bu dönemde etrafınız çok hareketlenirken siz biraz daha geri planda durmayı ve seyirci kalmayı tercih edebilirsiniz. Venüs’ün Koç burcuna ilerlemesiyle aslında hız kazanabileceğiniz de bir döneme ilerliyorsunuz ancak dikkatli davranmayı ihmal etmemelisiniz. 28 Mart’taki dolunay gündelik yaşamınız veya çalışma ortamınızdaki ilişkilere dikkatinizi çekebilir

















İKİZLER



Burcunuza ilerleyen Mars enerjinizi yükseltiyor

Mars’ın burcunuza ilerlemesiyle birlikte sizi harekete geçirecek bir aya ilerliyorsunuz. Hedefleriniz, planlarınız doğrultusunda motive bir şekilde çalışmalarınıza hız verebilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınıza sahip çıkabilir, bu yönde gereken çaba ve enerjiyi sarf edebilirsiniz. 13 Mart’taki yeni ay yeni bir iş fırsatı veya imkânı getirebilir. Ancak ilişkilerde ve ortaklıklarda aldatıcı olabilecek durumları göz ardı etmemelisiniz. 16 Mart’tan itibaren burcunuzun yıldızı Merkür Balık burcuna ilerliyor, potanıza çok şey doldurabilirsiniz ancak karışıklıklara, dağınıklıklara dikkat etmelisiniz. 20 Mart’ta Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte sosyal yönden kendinizi çok daha motive hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Umutlarınızı tazeleyip yeni başlangıçlara adım atabileceğiniz bu dönemde Venüs karşınıza sosyal çevrenizden yeni aşklar, yeni ilişkiler çıkarabilir. 28 Mart’taki dolunay etrafınızda sizi beğenen bir kişiyi fark etmenizi sağlayabilir.

















YENGEÇ




Uyum gücünüzü ispat edebilirsiniz

Uzaklarla, yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı olaylar gündeminizi şekillendirirken ayın 20’sine kadar sosyal etkileşim, kendinizi, sesinizi, fikir ve düşüncelerinizi duyurmak, yaymak birinci önceliğiniz olabilir. Değişken enerjilerin artmasıyla birlikte burcunuzun uyum gücünü bu enerjiye uyumlandırmak size kalıyor. 4 Mart’tan itibaren Mars’ın burç değiştirmesiyle birlikte bu adaptasyon gücüne daha çok ihtiyacınız olabilir zira kontrolünüz dışında bir aksiyonun ortasında kalabilir, akışta ilerlemekte bir miktar güçlük çekebilirsiniz. Bu dönemde fiziksel ve ruhsal olarak sağlığınıza daha çok dikkat etmeli, bağışıklığınızı korumalısınız. 13 Mart’taki yeni ay yeni bir seyahat, yolculuk, uzaklarla ilgili yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. 16 Mart’tan itibaren uzaklarla iletişim daha önemli hale gelirken bu iletişimde yanlış algı ve anlamalara dikkat etmelisiniz. 20 Mart’tan itibaren hedeflerinize, planlarınıza daha fazla odaklanmak isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. Siz isteklisiniz ancak mücadele gücünüzü yüksek ve aktif tutmayı korumalı, akışın getirebileceği güçlükleri yönetebilmelisiniz. 21 Mart’tan itibaren başarılarınızla takdir görebilirsiniz, üstleriniz, otorite konumundaki kişiler sizi destekleyebilir. Size itibar kazandıran bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 28 Mart’taki dolunay ev ve aile konularına dikkatinizi çekebilir.

















ASLAN


Arkadaşlık ilişkilerine odaklanabilirsiniz

Sosyal ilişkiler açısından hararetli bir aya doğru ilerliyorsunuz. Mars’ın burç değiştirmesiyle birlikte sosyal gruplarınız ve çevrenizde hareketlilik artıyor, ortak işlere girişebilir, ortak faaliyetlerde yerinizi alabilirsiniz. Ancak dostlar ve arkadaşlar arası sürtüşmelere dikkat etmelisiniz zira bu çatışmalar kırılma ve ayrılıkları beraberinde getirebilir. Bu dönemde etrafınızda kriz çıkarabilecek güçlü ve mücadeleci pek çok kişi belirebilir, bir yandan mücadele ederken kendi mücadele becerilerinizi de ortaya çıkarmanız gerekebilir. 16 Mart’tan itibaren ortak maddi konularda hesap işlerine ve hatalarına daha çok dikkat etmelisiniz. 20 Mart’tan itibaren bulunduğunuz ortamın daha fazla dışına çıkmak ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Güneş’in burç değiştirmesi ruhunuzda keşif ve maceracı yönleri uyandırıp alevlendirebilir. 21 Mart’ta Venüs’ün burç değiştirmesiyle uzaklardaki bir kişiyle, bir yabancıyla aşk gündeminize gelebilir. 28 Mart’taki dolunay ise komşu ve arkadaş ilişkilerinizde bir duruma dikkatinizi çekebilir, yeni keşiflere odaklandığınız bir döneme ilerlemeden önce yakın çevrenizde olup bitenlere bir göz atmanız gerekebilir.

















BAŞAK




İlişkiler ön planda

Karşınızdaki kişilere, size ayna tutanlara odaklanacağınız bir ayda ilişkiler ön planda olabilir. Yalnız kalmak isteyebilir, yanınızda en sevdiğiniz, en yakın bulduğunuz kişiyi arayabilirsiniz. Burcunuzun da içinde bulunduğu değişken enerjiler güç kazanırken 4 Mart’tan itibaren Mars’ın İkizler burcuna ilerlemesiyle hedef ve planlarınız için daha çok çalışıp efor sarf etmeniz gereken bir dönem de başlıyor. Bu bir buçuk aylık dönemde görev ve sorumluluklar yorucu olabilir, sizi asıl hedeflediklerinizden bir miktar alıkoyabilir, getirdiği yorgunluk itibar ve imajınızdan bir miktar götürebilir. 13 Mart’ta burç değiştiren Merkür olayların kolayca kontrolünüz dışına çıkmasına ve biraz da dağılmasına neden olabilir. Bu dağınıklığı toparlamak için daha da çok çalışmanız gerekebilir, sağlığınızı ihmal etmeyin. 20 Mart’ta Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konular, iş ve mücadele gerektiren konularda kendinizi daha motive hissedebilir, zorlu konulara odaklanabilirsiniz. Aslında bu şekilde zihninizi de daha iyi kontrol altına alabilir, konsantrasyon gücünüzden yararlanabilirsiniz. 21 Mart’tan itibaren güçlü kimselerden destek almakta zorlanmayabilirsiniz. 28 Mart’taki dolunay ise dikkatinizi cebinize ve bütçenize çekebilir.

















TERAZİ



Enerjinize kavuşabilirsiniz

Burcunuzun hava enerjisinin adeta uçuşa geçebileceği bir ay sizi beklerken 4 Mart’tan itibaren Mars’ın burç değiştirmesiyle uzaklarla, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda daha aktif, enerjik, dinamik bir gündem sizi bekliyor. Mars’ın problemli ve kriz çıkaran bir alandan ayrılmasıyla birlikte kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz, güvenle ilgili sorunlarınızın artık üstesinden gelmiş olabilir, bazı derin ruhsal korkuları ardınızda bırakabilirsiniz. Değişken enerjiler güçlenirken siz de kendinizi güç kazanmış hissedebilirsiniz. Ancak gündelik yaşamınızdaki karmaşa biraz daha sürebilir, darmadağın olan işleri toparlamak için çok sevdiğiniz sıra dışı zekadan, teknolojiden yararlanabilirsiniz. Merkür’ün burç değiştirmesiyle iletişim algınıza, yanlış anlama ve anlaşılmalara daha çok dikkat etmelisiniz. 20 Mart’ta Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte artık ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Ağırlıklarınızdan, kabuklarınızdan kurtulurken birkaç yıl önceki enerjinize yeniden kavuşabilirsiniz. Venüs sizi ilişkilerden yana oldukça şanslı kılabilir, yaşamınıza güzel bir ilişkiyi katabilir. 28 Mart’taki dolunay yıllardan sonra artık ben demeniz gerektiğini size hatırlatan bir dolunay olabilir















AKREP



Mücadele gerektiren işler ve konular

Sevdiklerinize, tutku ve heyecanlarınıza, aşkınıza iyice odaklandığınız bir dönemden geçerken burcunuzun yıldızı Mars’ın İkizler burcuna ilerlemesiyle birlikte mücadele gerektiren konular hız kazanıyor. Ortaklaşa işlerinize hızla ve sıkıca sarılabilirsiniz. Güçlü insanlar mücadeleci yönlerini iyice ortaya koyarken ruhsal olarak bir miktar bunalabilirsiniz, ancak konsantre olabileceğiniz işlere odaklanıp onları kotarma zamanı geldiğini bilmelisiniz. Eşinizin veya ortağınızın işleri, uğraşları bu dönemde yorucu olabilir, ortak maddi kayıpları iyi yönetebilmelisiniz. 13 Mart’taki yeni ay yeni bir aşkı beraberinde getirebilir ancak konuyu aşırı idealize etmemeye kendinize bir masal prensi veya prensesi yaratmamaya dikkat etmelisiniz. 20 Mart’ta Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte gündelik yaşamınızın rutin ve telaşlarına daha da odaklanabileceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde sağlığınızı önemseyebilir, gerekli tedbir ve düzeni yaratmaya çalışabilirsiniz. 21 Mart’ta burç değiştiren Venüs sağlığınızı ve rutinlerinizi düzene koymanızı kolaylaştırabilir. 28 Mart’taki dolunay ise gizli bir ilişkiye, bir sır ya da bilinmeyene dikkatinizi çekebilir.















YAY



Aşka doğru yol aldığınız bir ay

Gökyüzündeki toprak enerjisi giderek hafiflerken ve hava enerjisi güç kazanırken bu durumdan en iyi yararlanabilecek burçlardan biri de siz olabilirsiniz. Burcunuzun yıldızı Jüpiter sizi dostluk ve arkadaşlıklara odaklıyor, yenilikçi ve sıra dışı yönlerinizi iyiden iyiye ortaya çıkarıp koymanızı sağlıyor. 4 Mart’tan Mars’ın burç değiştirmesiyle gündelik yaşamın ve rutinlerinizin iş yükünden de kurtulabilirsiniz. Ancak bu kez de ilişkilere odaklanmanız gerekiyor zira ilişkileriniz açısından oldukça hararetli olabilecek bir buçuk aylık dönem Mars’ın burç değiştirmesiyle birlikte 4 Mart’ta başlıyor. Bu dönemde bire bir ilişkilerde dengeyi uyumu sağlamak her zamankinden daha fazla güç ve efor gerektirebilir, ayrılıklar, kopuşlar söz konusu olabilir. Evlilik, birliktelik konularında hararetli bir dönem başlıyor, zira karşınızdaki kişi düşündüğünüzden daha agresif davranabilir. 13 Mart’taki yeni ay yeni bir eve, mekâna geçmenizi sağlayabilir. Evinizde yeni değişiklikler de yapabilirsiniz. Merkür’ün burç değiştirmesiyle ailenizle daha fazla iletişim içinde olabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte artık aşk yaşamınızda ön planda olabilir ve bu alana iyiden iyiye odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Güneş’in yanı başına gelmesiyle aşk kaçınılmaz olabilir, kalbinizin sesini dinlemek ise size şans getirebilir. 28 Mart Terazi dolunayı ise sosyal ilişkilerinize ve dostluklarınıza ışık tutan bir dolunay olabilir.





















OĞLAK



Gündelik rutinleriniz sizi meşgul edebilir

Maddi konulara odaklandığınız bir dönemde ilerlerken sıra dışı zekanızı, imkân ve fırsatlarınızı sahip olduklarınızı, varlıklarınızı daha iyi değerlendirmek yönünde kullanabilirsiniz. Yenilikçi yanınızı kullanmak karşınıza birçok fırsatı çıkarabilir. 4 Mart’ta burç değiştiren Mars aşk ile ilgili konuların sakinleşmesini sağlarken, sevdikleriniz uğruna mücadele etmeyi de artık bir kenara bırakabilirsiniz. Artık içinde bulunduğunuz düzene, rutine odaklanmanız, sağlığınıza öncelik vermeniz gerekiyor. Zira Mars bu alanda önümüzdeki bir buçuk ay boyunca problem çıkarıcı olabilir, egzersizlerinize, kondisyonunuza, fiziksel durumunuza, diyet ve beslenmenize özen göstermeli, bu konularda gereken çabayı sarf ederek, tedbirlerinizi almalısınız. 13 Mart’taki yeni ay yakın çevrenizde değişiklikler, yeni bir komşu veya arkadaş getirebilir. 16 Mart’tan itibaren iletişimde dağınıklık ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz. 20 Mart’ta Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Güneş’in yanı başına gelmesiyle birlikte evinize güzellikler katabilir, dekorasyona ağırlık verebilir, aile içi ilişkilerinizi düzene koyabilirsiniz. 28 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşen dolunay ise işiniz ve kariyerinizde gözden kaçırmış olabileceğiniz ilişkilere dikkatinizi çekebilir.



























KOVA



Sizi aşağı çeken enerjilere veda edebilirsiniz

Burcunuzda ilerleyen Satürn ve Jüpiter gündeminizi ve sizi sürekli meşgul etmeyi sürdürürken yaşamınızı yeniden inşa ediyor olmak, bunu yaparken en çok da kendinize odaklanma isteğiniz ve arzunuz sizi dışarıya bakmak konusunda zorluyor olabilir. Ancak Mars’ın burç değiştirmesiyle birlikte sizi aşağıya çeken ev ve aile konularından da kurtuluyor olmanız oldukça rahatlatıcı ve esenlik verici olabilir. Mars’ın çok hızla ilerlediği, burçtan burca geçerek adından sıkça söz ettirdiği bir yıl enerji gerektiriyor. Bu ay da Mars İkizler burcuna ilerlerken bu kez aşka dair konularla uğraşmak ve ilgilenmek ve bu alandan hareket kabiliyeti geliştirmek durumunda olabilirsiniz. Aşk ve sevdiklerinizle ve varsa çocuklarınızla ilgili konular önümüzdeki bir buçuk ay boyunca sizi yorarken size enerji kazandıracağını da unutmayın. 13 Mart’ta gerçekleşen yeni ay yeni bir işin sinyallerini verebilir. 16 Mart’tan itibaren zihninizi para ve maddi konulara odaklayabilirsiniz ancak dalgınlığa, unutkanlığa ve ihmallere de dikkat etmelisiniz. 20 Mart’ta Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte iletişime iyice odaklanabilirsiniz. Sesinizi duyurma ve sözünüzü dinletme önceliğiniz olabilir. Venüs’ün de bu alana ilerlemesiyle düşünce ve sözleriniz artık daha çekici olabilir. Venüs size yakın çevrenizden komşuluk ilişkilerinizden bir aşk da getirebilir. 28 Mart’ta gerçekleşen Terazi burcunda dolunay uzaklarla ilgili bir duruma veya gelişmeye dikkatinizi çekebilir, bir yolculuk kararı alabilirsiniz.




















BALIK




Güneş ve Venüs ile parlıyorsunuz

Güneş burcunuzda ilerlerken ışıkları size güç ve enerji katabilir bu ay ve kendinizi toparlamaya başlayabilirsiniz. Satürn ve Jüpiter geri planda enerjinizi biraz aşağı çekerken ve kontrolünüz dışı olayların hızını artırırken Güneş’in ve Venüs’ün desteğiyle ilişkilerden yana şanslı olabilir, ışığınız ve enerjinizle söz ve güç sahibi olabilirsiniz. 4 Mart’ta Mars’ın burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile konularında meşguliyetleriniz artabilir. Önümüzdeki bir buçuk aylık dönemde ev işleri yorucu olabilir, aileyle ilgili konular sizi meşgul edebilir, enerjinizi bir miktar aşağı çekmeye başlayabilir. 13 Mart’ta burcunuzdaki yeni ay yaşamınızda yepyeni bir döneme işaret ediyor, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 16 Mart’tan itibaren Merkür’ün de burcunuza ilerlemesiyle birlikte iletişim hız kazanıyor, daha hızlı ve hareketli olabilirsiniz, yolculuklar gündeminize gelebilir. 20 Mart’ta Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte maddi konularda, iş ve para konularında kendinizi daha motive ve istekli hissedebilirsiniz. Venüs’ün de Güneş’in yanı başına gelmesiyle maddi konularda daha şanslı olabilirsiniz. Gelirlerinizi düzenleyebilir, konfor ihtiyaçlarınız için para harcayabilirsiniz. 28 Mart’taki dolunay ise ortak maddi konulara ve paylaşımlarınıza dikkatinizi çekebilir.



































Pınar Atmaca Özdemir
 
aylık1c.jpg






KOÇ

Koçlar ay başında tamamen ikili ilişkiler odaklı ve bu konularda şanslı... Kırgınlıklar varsa, aranızı düzeltmek, olumlu konuşmalar yapmak için değerlendirebilirsiniz. Mars bu ay 4 Mart’ta İkizler burcuna geçiş yapacak. İletişim ve sosyal medya konularınız hız kazanacak, bu alanda cesaret ve atılım yapmak isteyeceksiniz, belki yeni bir web sayfası açmak, yazılı ve görsel iletişiminizi arttırmanın yollarını keşfetmek sizlere iyi gelecek. 13 Mart’ta Balık burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor; biraz durmanızı, maneviyata çekilmenizi, iç sesinizi dinlemenizi biraz izole olmanızı ve düşünmenizi; hayatınız hakkında birtakım durumları, olayları, nereden geldim, nereye gidiyorum, ben ne yapıyorum gibi sorularınıza cevap bulacağınız, kendi içinizdeki çocukla tanışacağınız bir sürece davet ediyor. Bu süreçte sırlarınızı kimseyle paylaşmamalısınız; beklenmedik durumlarda metanetinizi korumalı ateş gibi parlamamaya özen göstermelisiniz. Olaylara biraz dışarıdan bakmalı ve gözlem yapmalısınız.21 Mart’ta Venüs sizin burcunuza geçiyor; her türlü güzellik, estetik, sanatsal faaliyetler için verimli bir dönem… 28 Mart’taki Terazi Dolunayı’nda ise ikili ilişkileriniz yepyeni bir boyut kazanıyor, yürümeyen evlilikler, flörtler biterken; sağlam olanların daha da sağlamlaşacağı bir süreç olacak bu!

















BOĞA

Sevgili Boğalar, bu ay hiç olmadığınız kadar çekicisiniz… Küçük hareketlerinizin bile büyük sonuçlar doğuracağı bir ay. Ay başında günlük rutinlerinizle ilgili olumlu değişimler, düzenlemeler yapacaksınız. Yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınız, onların sorumluluğu sizleri olumlu anlamda iyi hissettirecek. 04 Mart’ta Mars İkizler burcuna geçiyor, ödemelerde ve para konularında daha atak, sistemli ve risk alan bir yapıya bürünebilirsiniz, yatırım yapmak isteyebilir, elinizdeki değerleri satmak, almak gibi aksiyonlara geçebilirsiniz. 13 Mart’taki Balık Yeniayı arkadaş hanenizi etkileyecek; kimin gerçek dost olduğuna, kimin ise yüzeysel ve sırf sizden yararlanmak için çevrenizde dolaştığına tanıklık edeceksiniz. Yepyeni bir dönüşüm ve hareketlenme var bu alanda, belki küskünlükler bitecek, yanlış anlaşılmalar sonlanacak, yeni çevrelere girilerek yeni insanlar hayatınızı anlamlaştıracak. Her türlü sosyal faaliyet açısından, dijital toplantılar, sanal ve sosyal medya üzerinden tanışmalar için uygun bir süreç olacak. 21 Mart’ta Venüs Koç burcuna geçiyor ve sizin bilmediğiniz yönlerinizi keşfetmenizi sağlıyor. 28 Mart‘ta Terazi burcundaki Dolunay sağlık konularına dikkat çekiyor. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli, kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

















İKİZLER

Mart başında flörtöz bir yaklaşım sergilemeniz ve etrafınıza yeşil ışık yakmanız, pek çok kişiyi size bağlayacak gibi görünüyor özellikle bekar olan İkizler için! Evli ve çocukları olan İkizler ise hobisel konularda yeteneklerini keşfettikleri bir aya başlangıç yapacaklar. Bu ay kariyer ve iş konuları sizler için önem taşıyor. 4 Mart’ta sizin burcunuza geçen bir Mars var. Kendinizi ifade etmek, düşündüklerinizi karşı tarafa doğru aktarmak için içinizdeki cesareti hissedeceksiniz. 13 Mart’ta Balık burcunda Yeniay yaşanacak; sizin kariyer, seyahat, iş hayatınızla ilgili olacak. Bu bağlamda uzun zamandır hayalini kurduğunuz iş kapınıza gelecek, önemli gelişmeler, kadersel başlangıçlar söz konusu. İşle ilgili atılım yapmak, iş değiştirmek, var olan işinizi büyütmek veya farklılık katmak için uygun bir süreç. 28 Mart’ta meydana gelen Terazi Dolunayı ilişkinizde sorunların yüzeye çıkmasına sebep olabilir. Daha fazla vakit kaybetmemek ve önünüze bakmak isteyebilirsiniz. Sizi etkileyen başka biri üçüncü bir şahıs, ummadığınız bir anda aklınızı başınızdan alabilir. İkili ilişkiler konularında gel-gitler yaşamanız muhtemel. Sinirleriniz gergin olabilir, kalp kırıcı konuşmalardan uzak durmaya çalışın. Sevgi dolu, sağlıklı ve mutlu bir ay geçirmenizi dilerim.

















YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, ortaklaşa girişimler ve kazançlar kapınızda bu ay, uzun zamandır beklediğiniz bir para elinize geçecek. Ev ve aile içi konularda tatsız olan durumlar yavaş yavaş son bulacak. Güneş Balık burcunda ve sizi olumlu olarak destekleyecek. Mars bu ay İkizler burcuna geçiş yapıyor, kızgın olduğunuz durumlara ve kişilere karşı pasif agresif bir yapı sergilemeniz, olayları içinizde halletmeniz gerekebilir. Her türlü arka plan çalışması, planlama ve uygulama için uygun bir süreç. 13 Mart’ta Balık burcunda meydana gelen Yeniay, seminerler düzenlemek, sunumlar hazırlamak, hukuksal konularla ilgilenmek, geleceğe dair yurtdışı seyahatler organize etmek açısından uygun bir süreçte olduğunuzu vurgulamakta. Bu dönem sizi çok farklı sonuçlara götürebilir. Hayata bakış açınız değişime uğrayabilir.21 Mart’ta Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, iş ve kariyerinizde güzel teklifler alabilirsiniz. 28 Mart’ta Terazi burcundaki Dolunay artık ev hayatınızla ilgili, yer değiştirmenin ve bunun için adım atmanın faydalı olacağını vurguluyor olacak.

















ASLAN

Sevgili Aslanlar, kendinizi başkalarının para durumunu kontrol etmekten, onları organize etmekten, tavsiyeler vermekten sıkılmış bulacaksınız bu ay. Halbuki siz kendi işinizle, kendi paranızla, kendi aile ortamınızda zaten Güneş gibi parlıyorsunuz; bırakın insanlar nasıl yapmak istiyorlarsa öyle yapsınlar, kendinizi yormayın. Ortaklıklar konusunda radikal kararlar alacağınız bir aydan geçeceksiniz ve bu olumlu olacak. 4 Mart’ta Mars İkizler burcuna geçiş yapacak, sosyal gruplar, eğitim ve kendinizi geliştirme yolları keşfedeceksiniz. 13 Mart’taki Balık Yeniayı’nda aşk hayatınız gayet yerinde fakat partnerinizin maddi durumu, alacak verecek durumları, ödemeler gündeminizde olacak. Ortaklaşa para girişleri ve harcamalar söz konusu. Metafizik konular, okült çalışmalar, mistik konular bu ay bir anda hayatınıza girebilir. 21 Mart’ta Venüs Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Aşkta ve sevgide uyum söz konusu… 28 Mart’taki Dolunay ile yakın çevre ilişkilerinize göz atma vakti geldi, biraz rahatlamalı ve uyumlu tavırlar takınmalısınız. Gerçi sizin parlamanız saman alevi misali; bunu bilen zaten biliyor fakat kırıcı olduğunuzda gözünüz hiçbir şey görmüyor olabilir. İş konusunda bir sürpriz var. Sevgi dolu, sağlıklı ve mutlu bir ay geçirmeniz dileğimle…

















BAŞAK

Bu ay başında aldığınız kararlar özellikle ikili ilişkileriniz ve parasal durumunuzla ilgili olacak. Maddi açıdan rahat hareket edeceğiniz, özellikle beklediğiniz ödemelerin geleceği bir ay başı yaşayabilirsiniz..n 4 Mart’ta Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor gökyüzünde; bu geçiş sizlerin iş konularında daha atılıma açık, cesaretli, biraz da sözünüzü esirgemeden karşı tarafa söylediğiniz bir döneme işaret ediyor. 13 Mart’ta Balık Yeniayı’nda ikili ilişkinizde bir karara varma zamanı geldi, ani bir evlilik teklifi alabilirsiniz yalnız bu fırsatı kaçırmayın; bu sefer kılı kırk yarmayın, detaylara takılmayın hiç kimse mükemmel olamaz, unutmayın. 16 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçecek, 21 Mart’ta Venüs de Koç burcunda olacak; duygusal anlamda rahatlayacağınız, maddi bakımdan da ortaklıklara açık olacağınız bir süreçte olacaksınız. 28 Mart’ta Terazi dolunayı parasal konulara dikkat çekecek , elinizden para çıkışı yani harcamalar olabilir, bu dönemde daha önce hiç aklınıza gelmeyen bir fikir süreci değiştirecek .Sevgi dolu, sağlıklı ve mutlu bir ay geçirmenizi dilerim.

















TERAZİ

Olumlu ve güzel etkilerle karşılıyorsunuz Mart ayını; kişisel gelişim, tarzınız, cilt bakım rutinleriniz vs. derken kendinizle ilgilenecek, belki de uzun zamandır yapamadıklarınızı yapacaksınız. Bu ay 4 Mart’ta Mars gökyüzünde yer değiştirerek İkizler burcuna geçiş yapacak; 16 Mart’ta Merkür Balık burcuna ve yöneticiniz Venüs ise Koç burcuna geçecek. Bakış açınızın değişmesi, kendinize değer vermeniz, kendi özelinizi kendinize saklamanız, pek çok anlamda özellikle de çevrenize iyi yansıyacak. 13 Mart’ta Balık Yeniayı sizin günlük işlerinizi etkileyecek, varsa eğer kiracılar, evcil hayvanlar, sağlık ve tüm bu konularda uğraşlara sebebiyet verecek . Yoğun bir tempo sizi beklerken bir yandan da sosyal hayatınıza ve sevdiklerinize vakit ayırmak ve onlarla ilgilenmek gerektiğinde biraz yorulabilirsiniz. 28 Mart’ta Dolunay sizin burcunuzda! Bu Dolunay esnasında duygular önem taşıyor, eski duygulardan arınmanın ve yepyeni bir benle tanışmanın zamanı geldi diyeceksiniz. Kendi kendinize artık bazı şeylerin eskisi gibi olmayacağını hissetmeye başlayacağınız bir süreç olacak. Kararlar alacaksınız hayatınıza dair.

















AKREP

Ay başında biraz yorgun olabilirsiniz, yaşadıklarınız, düşündükleriniz sizi yorabilir fakat iyi ve olumlu anlamda güç toplamak adına dinlenmeniz ve kafanızı boşaltmaya çalışmanız size güzel etkiler sunacaktır. Bu ay Mars İkizler burcu seyahatinde sizler ikili ilişkilerinizde dalgalanmaları, birtakım hayal kırıklıklarını unutacak, daha verimli sorunsuz bir sürece gireceksiniz.13 Mart’ta bir Yeniay gerçekleşiyor ve bu Yeniay Balık burcunda meydana gelecek; su grubundan sizleri desteleyecek, yeni başlangıçlar yapabilmek adına verimli işlere imza atacaksınız. Hobileriniz işe dönüşebilir, yeni tanışacağınız kişilerle aşk ve flörtler yaşayabilirsiniz. 21 Mart’ta Venüs Koç burcuna geçiyor; günlük hayatınız bir anda hız kazanıyor, hareketli ve sosyal olacağınız, insanlarla diyaloglarınızda uyumlu bir atmosferde olacağınız bir zaman dilimi olacak bu... Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ise sizi izole edebilir hayattan, biraz durup düşünmeye ve bilinçaltınızda yatan problemleri su üstüne çıkarmaya; bunlarla nasıl başa çıkacağınızı öğrenmeye çalışabilirsiniz. Siz aslında ketum, herkese hemen güvenemeyen bir yapıdasınız; bu da kişilerin sizin hakkınızda daha çok meraklanmasına ve dedikodu yapmasına sebep olabiliyor... Çevrenizden elemeler yapmanız biraz kafa dinlemeniz gerekebilir ay sonunda.

















YAY

Bu ay tamamen ev, aile konuları; anne, baba, kardeş ,eş, çocuk çekirdek aile kavramı vurgu kazanıyor. Bazı ailesel temalar öne çıkıyor Sevgili Yaylar. Çevrenizle ilgili birilerinden ilgi ve sorumluluk bekliyorsunuz. Onlar da aynısını sizden bekliyorlar.4 Mart’ta Mars İkizler burcuna geçecek. Sevdiğiniz, hoşlandığınız kişi belki de evlilik hayatınız sorgulanacak. Birtakım krizler, birtakım çekişmeler gündeminizde olacak. 13 Mart’taki Balık Yeniayı ev ve aile konularında yeni başlangıçlar yapmanızı, artık yumurtanın kapıya dayandığını hatırlatabilir. 21 Mart’ta Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor. Bu zaman zarfında yeni birileri hayatınıza girebilir. 28 Mart’taki Dolunayla beraber arkadaşlıklar, sosyal organizasyonlar, dernekler, kuruluşlar vurgu kazanacak, yeni umutlar ve hayaller peşinden gitmeniz gerekecek. Gitmeyen, sorunlar çıkan, uğraşsanız da bir yere varmayan konulardan da uzaklaşmanızı ve bunları kapatmanızı sağlayacak.

















OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, arka planda hırsla çalıştığınız , başarmak için canınızı tırnağınıza taktığınız konuda parasal olarak karşılık alacaksınız ve bunun gururunu yaşayacaksınız. Ay başında özellikle iş ve kariyer konusunda güzel olumlu etkiler altındasınız. 4 Mart’ta Mars İkizler geçişiyle sizlerin sağlık alanında beslenme, diyet, spor gibi faaliyetler daha aktif olacak. 13 Mart’ta Balık burcunda bir Yeniay var; hayatınızda bir noktaya ışık tutacak ve bu sizin kardeşlerinizle ilgili bir durum da olabilir, onunla ortaklık yapabilir, seminer, halkla ilişkiler, tanıtım, pazarlama konularına girişebilirsiniz. Artık bundan kaçış yok, bu işe el atmanız gerekmekte. 28 Mart’ta Terazi burcundaki Dolunay ise ev ve kariyer konularında gerilim yaratabilir. Aşk hayatınız monoton ve sıkıcı olmaya başlayabilir, yeni birileri hayatınıza girebilir... Sevgi dolu, sağlıklı ve mutlu bir ay geçirmeniz dileğimle.

















KOVA

Sevgili Kovalar, çok keyifli, kendiyle barışık , iyimser ve mutlusunuz . Bazı ödemeler, para çıkışları yaşasanız da bunlarla baş etmeyi öğrendiniz. Bu ay Mars’ın İkizler burcuna geçişiyle birlikte risk almak isteyeceksiniz; yatırım yapmak, kâr amaçlı bazı spekülatif oyunlar oynamak bu alanlarda cesaretlenmek gibi durumlarınız var. 13 Mart’taki Yeniay yine sizin para hanenizde, kendi çabanızla çalışıp para kazandığınız, bütçe yaptığınız birikimleriniz artık bir neticeye varacak ve sizi tatmin edecek. Çok hırslı ve tutkulu bir aydasınız aslında, iş ve kariyer konularında çok ilginç teklifler ve şanslar mevcut. Bunları değerlendirmenizde fayda var. 21 Mart’ta Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor. İletişim ağınız olumlu ve güzel ilerleyecek; yazı yazmak, her türlü basın yayın reklam işleriniz yoluna giriyor. Kardeş ve yakın çevre ilişkileriniz olmadığı kadar iyi bir hal alıyor. Dayanışma ve birlik içerisinde olacaksınız. Birbirinizi destekleyeceksiniz. 28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek , eğer varsa eşinizin ailesiyle ilgili birtakım sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilir, onlarla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahat , inançlar, din, hukuk, felsefi konular ilginizi daha da çok çekmeye başlayabilir. Yaratıcı fikirleriniz zirve yapacak ve aşk konularında da şanslı hissedeceksiniz. Sevgi dolu, sağlıklı ve mutlu bir ay geçirmeniz dileğimle.















BALIK

Sevgili Balıklar, bu ay sizin için çok önemli 13 Mart’taki Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Fakat bundan önce ay başında uyum, zerafet, ahenk, sanatsal konular, estetik konular hız kazanıyor. Mars İkizler burcuna geçiyor 4 Mart’ta; sizler ev konularınız, aile içinde ufak gruplar halinde buluşmak, bazı konuları olumlu olarak tartışmak ve sonuca varmak için kolları sıvıyorsunuz. Yeniay sizi hayatınızla ilgili önemli kararlar almak açısından tetikliyor bu ay. Kendinizle ilgili olarak bazı dönüşümler yaşamanız muhtemel. İş ve kariyer hayatınız iniş çıkışlı devam ederken, aşk ve flörtler konusunda şansınız devam ediyor. Yalnız bazı Balıklar platonik olarak yaşadıkları aşkların artık gerçeklikle bir bağı olmadığının farkına varıp buna bir son verebilirler. Güneş’in ve Neptün’ün etkileşimi pasif bir çözülme, bırakma, dağılma enerjisine sahip dolayısıyla bazı günler kendinizi melankolik hissetmeniz olasıdır. Bunu yaratıcılık boyutuna taşımak tabii ki sizin elinizde çünkü bu dönemlerde genellikle yaratıcı fikirler tavan yapabilir. Ruhunuzu arındırabilir, meditatif çalışmalar yapabilir ve akışta olduğunuz için rahat bir iç görüye sahip olabilirsiniz.28 Mart’taki Dolunay ise Terazi burcunda gerçekleşiyor ve kredi çekmek veya borç almak için uygun bir zamanda olmadığınızı vurguluyor! Sevgi dolu, sağlıklı ve mutlu bir ay geçirmeniz dileğimle…







Dolunay Karaca
 
X