- 21 Mart 2021
- 50
- 30
- 8
- Konu Sahibi Elifyusuf2344
Bir aksilik olmazsa tabii hesapladım şimdi 18.gününe denk geliyorCanım tahmini sana birşey söylediler mi şu gün transfer olur diye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir aksilik olmazsa tabii hesapladım şimdi 18.gününe denk geliyorCanım tahmini sana birşey söylediler mi şu gün transfer olur diye?
10-12 gün var.. ayy ne güzel az kalmışBir aksilik olmazsa tabii hesapladım şimdi 18.gününe denk geliyor
cnm bence folik asit almalısın.çocuk sahibi olmaya karar verenler bile üç ay öncesinden doktora sormadan folikasit başlıyor.doktor neden vermedi bilemeiyorum ama yine de doktoruna sor belki uzun süreli bir tedavi yapacak ilk ay gerek duymadı o yüzden..Adet olmayı bekliyorum iple cekiyorum o günü resmen ama doktorum bna herhangi bi ilaç takviye vermedi sadece adet olunca 2. Günü gel ddi keNdi kafama gore de takviye almamı eşim istemio yoksa bna kalsa çoktan alırdm eşim doktora uyalm dio
Estrofem, folik asit ve koenzim q10 evet ilk olacak bundan önce başarısız bir de aşılama tedavim oldu, Allahım bu sefer nasip etsin inş hepimize tüm isteyenlere10-12 gün var.. ayy ne güzel az kalmışsadece estrofem mi kullanıyorsun? İlk deneme mi?
Amin inşallahEstrofem, folik asit ve koenzim q10 evet ilk olacak bundan önce başarısız bir de aşılama tedavim oldu, Allahım bu sefer nasip etsin inş hepimize tüm isteyenlere![]()
Bende 6 gundeyim pzt gunu kontrol var☺6.günümdeyim canım, 4.günde kontrol etmişti şimdi 10. Gün de tekrar gideceğim
18. Gune denk geliyor canim 7 mayis .Vitamin değil yumurtalıklarım alındı benim o yüzden yapay adet gördürecekler adetle birlikte de estrofem e başlayacağız inşallah. Ah ben de bir başlasam şimdiden bana geçmiyor günlerr
Tahmini ne zaman dediler transfer için adetinin kaçıncı gününe denk geliyor?
Dr bayramda calisiyorsa muayne olur kullanirsin ilaclari. Ama adetiinin 4.5 günüde dr oldugu gune denk geliyorsa gidebilirsin aklinda olsun cnmmeraba hanımlar benımde mayıs ayında transferim olacak inşallah 5 nisanda embriyolarım donduruldu doktorum ikinci adetinde şehrindeki doktoruna git hazırlık yapacak dedi ama coğu kişi iki ay önceden baslamış ilaçlara acaba aramam gerekirmi doktoru 10 mayısta bekliyorum adeti tamda bayrama geliyor tatil felan gününü kaçırırım diye korkuyorumilk denememiz bizim oyüzden pek bilmiyorum nasıl olacak
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla transferin olurmeraba hanımlar benımde mayıs ayında transferim olacak inşallah 5 nisanda embriyolarım donduruldu doktorum ikinci adetinde şehrindeki doktoruna git hazırlık yapacak dedi ama coğu kişi iki ay önceden baslamış ilaçlara acaba aramam gerekirmi doktoru 10 mayısta bekliyorum adeti tamda bayrama geliyor tatil felan gününü kaçırırım diye korkuyorumilk denememiz bizim oyüzden pek bilmiyorum nasıl olacak
Adetle BIRLIKTE mi başladınız sizde ilaçlara çünkü doktorum öyle ddi bana adeti beklicz dieCanim eşini dinlemekte iyi yapmissin cunku kimseye vermiyorlar transfer oncesi. Mesela banada suan d vitamini ve folik asit verdi transfere kadar kullancambide estrofem verdi
Ayy inş hayırlı haberler olsunBende 6 gundeyim pzt gunu kontrol var☺
Estrofeme adetle birlikte başlattı beni,onun dışında başka birşey yok sanırım ilerleyen günlerde başka bişiler ekleyecek o nedenle kontrole çağırıyor, folik asiti önceden kullandırıyordu zaten gebelik planlamaya başladığımdan beriAdetle BIRLIKTE mi başladınız sizde ilaçlara çünkü doktorum öyle ddi bana adeti beklicz die
Aynen oyle dedi cnmAdetle BIRLIKTE mi başladınız sizde ilaçlara çünkü doktorum öyle ddi bana adeti beklicz die
Insallah canimAyy inş hayırlı haberler olsunEstrofem den başka birşey kullanıyor musunuz?
Evet folik asit 3 ay kullandm bu ay kullanma adetle beraber yeniden başlıcaz ddi bakalm heyecanliyim hemen adet olmak istiyorum opudan sonra erken olanlar olmuş kimisinin de gecikmiş ilaç kullanarak olmuş umarım böyle bi sorunla karşılaşmam ilaçlardan bKTmEstrofeme adetle birlikte başlattı beni,onun dışında başka birşey yok sanırım ilerleyen günlerde başka bişiler ekleyecek o nedenle kontrole çağırıyor, folik asiti önceden kullandırıyordu zaten gebelik planlamaya başladığımdan beri
Canım tedavin nerede oldu . Nasıldı. Benim de ele gelen kaygan oval bir kitle var ama meme yoğunluğum varmış ayrıca usg de nedendir bilmoyorum görünmedi. Çok ama çok korkuyorum .34 yaşındayım. Kendinden söz eder misinValla bende o kadar şey var ki
Ben pco luydum. 2011 de zorla da olsa doğal yoldan hamile kaldım bir oğlum var çok şükür. 2. için çok uğraştık aşılama falan olmadı bir kaç sene sonra 2017 de meme kanseri olduğumu öğrendim 3.evre o yüzden doktor tedaviye başlamadan önce embriyo dondurttu. Tedavim bitti tam doktordan tüp bebek transferi onayı almışken yumurtalıklarımda problem çıktı yumurtalıklarım ve tüplerim alındı. Elimde 2017 den kalan 8 embriyomla kalakaldım. Bu 8 embriyo ile ya hamile kalacağım ya da bu defter kapanacak..
Canım tedavin nerede oldu . Nasıldı. Benim de ele gelen kaygan oval bir kitle var ama meme yoğunluğum varmış ayrıca usg de nedendir bilmoyorum görünmedi. Çok ama çok korkuyorum .34 yaşındayım. Kendinden söz eder misin