- 25 Şubat 2020
- 792
- 567
- 33
İnş...2.olacak inşallahİsteyen herkese Rabbım versin inşallah :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş...2.olacak inşallahİsteyen herkese Rabbım versin inşallah :)
Haydi hayırlısıbende 2.bebek istiyorum bakalm nisam annesi olurm.belkide![]()
Tamam kuzum insallah mayıs annesi olacaksınRegen_ bebegım ben mayıs annelerine geciyorum❤ burayı da sahiplenmiştim halbuki..
Nisan annelerimizin hepsini tebrik ediyorum inşallah saglıcakla kucagınıza da alırsınız![]()
UmarımTamam kuzum insallah mayıs annesi olacaksın![]()
Yok daha istemeye yeni başaldık biraz kendi halimde takılıyorum.Kuzum üzulme vakti degil demek ki henuz.. doktora gidip yumurta takibi yapms miydin
Tamam o zaman kuzum yeni baslamissinzYok daha istemeye yeni başaldık biraz kendi halimde takılıyorum.
Aynen bende öyle diyorumTamam o zaman kuzum yeni baslamissinzdaha vakti vardr
Tutacak tutacak merak etme senŞu totemin umarım tutar da daha da şenlenir ozaman yaaaa❤![]()
Tutacak tutacak merak etme sentutarsa bundan sonra herkes totem yaptrcak bana
![]()
Noldu canım bugün test yaptiracaktinKesinlikle![]()
Noldu canım bugün test yaptiracaktin
Hamile kalmadan onceki ay benimde 2 buçuk olmuştu iki gün sonra düşünce depresyona girmistim sonraki ay kaldım hamile canım inşallah sen de önümüzdeki aya kalırsın Allah büyüktürKuzum negatif. Olan 3de gitti :) Peh bebişimde benim gibi koç burcu olacaktı :)
Hamile kalmadan onceki ay benimde 2 buçuk olmuştu iki gün sonra düşünce depresyona girmistim sonraki ay kaldım hamile canım inşallah sen de önümüzdeki aya kalırsın Allah büyüktür