Aşılama 2021 Nisan ayı 2.ci Aşılama tedavisi olacaklar buraya 🙋🏼‍♀️🤲🏻💕

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah sağlıkla hayirlisiyla tutunurlar bize yavrum.

Hosgeldin canım bende xok sık tuvalete çıkıyorum ve benimde gogusuclarkmda aşırı hassasiyet var
Merhaba. Benim göğüs ağrım tamamen kesildi. 11.gün test yaptırdım negatif çıktı. Regl olmadım hala şayet olmazSam tekrar gideceğim test e .bakalım hayırlısı. Sizin için ve tüm isteyenler dualarınız inşaallah kabul olur. Çok çok mutlu olun umarım. Sevgilerimle

Aramıza hoş geldin canım bende dün perşembe günü aşılama oldum Allahim mucizeme kavuştursun hepimizin
Canımm ne guzel ilk aşamayı geçmişsin, hayırlısı ile bir aksilik çıkmadan ben de aşılamamı olurum inşallah
ve mucizemize kavuşalım , isteyen bu yolda emek haracayan hepimizin gözyaşı dinsin inşallah

Selam.kizlar geceniz hayır olsun
Evet son gelişmelerden ne haber nasılsınız
Ben dinleniyorum 2.ci günümüzü bitiriyoruz yarın 3.cu günüm bakalim neler olacak arar ara sancilaniyorum sizde de oluyormuş kramp tarzı iğne batması gibi

Benim cuma oldu islem 3. Günüm bugun aşırı göğüs hassasiyetim var ya neden aceba

Allah razı olsun kardeşim inşallah güzel haberler alırız

Benim cuma oldu islem 3. Günüm bugun aşırı göğüs hassasiyetim var ya neden aceba
Merhabalar arkadaşlar yaa benim yumurta kendiliğinden çatlamış dedi doktor en son 15 nisan Perşembe günü kontrol olmuştum 19 a 16 çapında bir yumurtam vardı doktor iğneye devam et pazartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi şimdi geldim kendi çatlamış aşılama için geç kalmış olmayız değil mi ne zaman çatladı acaba çok üzgünüm

Geç kalınmış olabilir canim

Merhaba arkadaşlar.. 2 nisanda 3.asilamami oldum.. bugün 11. Gün.. az önce pembe bir akıntı geldi.. panik oldum birden.. sabahtan ara ara sol kasığımda kasılma oluyordu.. adet günüme daha 8 gün var.. kısmetse Perşembe günü kan testi yaptıricam.. dua edin inşallah yerleşme kanamasidir..

Hadi bakalım inşallah benimde 5. Gunum bugun aşırı göğüs ağrısı ve kasik ağrısı yaşıyorum

Amiiinn inşallah yerleşmedir

Kızlarr, oruç tutuyor musunuz ? Aşılamam bugun oldu oruç tutmamda sakınca var mı acaba kafam karıştı , doktoruma da sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…