İnşallah sağlıkla hayirlisiyla tutunurlar bize yavrum.Benim ilk aşılamam olacak daha önce bir kaybım var kendiliğinden oldu ama kalbi atmadı bende pazartesi çatlatma iğnesi salı da aşılamam olacak şu anda 17mm biraz daha büyüsün dedi doktor GONALF iğne 100 ml doz kullanıyorum. Sanırım seninpe benim aramda bir hafta olacak inşallah bebişler tutunursa
Hadi hayırlısı canım. Dinlen bol bol. Ben ilk aşılamada hic dinlenmedim. Direk işe gittim. Bu ay ilk gun bende yaticam inşallahBen dün yani perşembe aşılama oldum kızlar bugün dinlenmedeyim
Merhaba. Benim göğüs ağrım tamamen kesildi. 11.gün test yaptırdım negatif çıktı. Regl olmadım hala şayet olmazSam tekrar gideceğim test e .bakalım hayırlısı. Sizin için ve tüm isteyenler dualarınız inşaallah kabul olur. Çok çok mutlu olun umarım. SevgilerimleHosgeldin canım bende xok sık tuvalete çıkıyorum ve benimde gogusuclarkmda aşırı hassasiyet var
Canımm ne guzel ilk aşamayı geçmişsin, hayırlısı ile bir aksilik çıkmadan ben de aşılamamı olurum inşallahAramıza hoş geldin canım bende dün perşembe günü aşılama oldum Allahim mucizeme kavuştursun hepimizin
Aminncanim insallahHosgeldin insalalh güzel haberlerini aliriz
Allah razı olsun kardeşimŞifa niyetine Yasin Şerif okudum hepinize hediyemdir kızlar
Güzel sonuçlar olsun insallah
Benim cuma oldu islem 3. Günüm bugun aşırı göğüs hassasiyetim var yaSelam.kizlar geceniz hayır olsun
Evet son gelişmelerden ne haber nasılsınız
Ben dinleniyorum 2.ci günümüzü bitiriyoruz yarın 3.cu günüm bakalim neler olacak arar ara sancilaniyorum sizde de oluyormuş kramp tarzı iğne batması gibi
Selam.kizlar geceniz hayır olsun
Evet son gelişmelerden ne haber nasılsınız
Ben dinleniyorum 2.ci günümüzü bitiriyoruz yarın 3.cu günüm bakalim neler olacak arar ara sancilaniyorum sizde de oluyormuş kramp tarzı iğne batması gibi
Allah razı olsun kardeşiminşallah güzel haberler alırız
Merhabalar arkadaşlar yaa benim yumurta kendiliğinden çatlamış dedi doktor en son 15 nisan Perşembe günü kontrol olmuştum 19 a 16 çapında bir yumurtam vardı doktor iğneye devam et pazartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi şimdi geldim kendi çatlamış aşılama için geç kalmış olmayız değil mi ne zaman çatladı acaba çok üzgünümBenim cuma oldu islem 3. Günüm bugun aşırı göğüs hassasiyetim var yaneden aceba
Geç kalınmış olabilir canimMerhabalar arkadaşlar yaa benim yumurta kendiliğinden çatlamış dedi doktor en son 15 nisan Perşembe günü kontrol olmuştum 19 a 16 çapında bir yumurtam vardı doktor iğneye devam et pazartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi şimdi geldim kendi çatlamış aşılama için geç kalmış olmayız değil mi ne zaman çatladı acaba çok üzgünüm
Aşılamayı yapacakmış doktor ne bileyim bir umut yaptıracağım. İnşallah para için bizim ümitlerimiz ile oynamiyorlardirGeç kalınmış olabilir canim
Yumurta catladiktan 24 saat yaşar diye biliyorum, inşallah hayırlısı olurAşılamayı yapacakmış doktor ne bileyim bir umut yaptıracağım. İnşallah para için bizim ümitlerimiz ile oynamiyorlardir
Teşekkür ederim dediğiniz gibi inşallah hayırlısı olurYumurta catladiktan 24 saat yaşar diye biliyorum, inşallah hayırlısı olurstres yapmayin
Hadi bakalım inşallahMerhaba arkadaşlar.. 2 nisanda 3.asilamami oldum.. bugün 11. Gün.. az önce pembe bir akıntı geldi.. panik oldum birden.. sabahtan ara ara sol kasığımda kasılma oluyordu.. adet günüme daha 8 gün var.. kısmetse Perşembe günü kan testi yaptıricam.. dua edin inşallah yerleşme kanamasidir..
Amiiinn inşallah yerleşmedirMerhaba arkadaşlar.. 2 nisanda 3.asilamami oldum.. bugün 11. Gün.. az önce pembe bir akıntı geldi.. panik oldum birden.. sabahtan ara ara sol kasığımda kasılma oluyordu.. adet günüme daha 8 gün var.. kısmetse Perşembe günü kan testi yaptıricam.. dua edin inşallah yerleşme kanamasidir..
Benim doktor tutmanı önermiyorum dedi kesinlikle çok su tüketmek gerekiyor dediKızlarr, oruç tutuyor musunuz ? Aşılamam bugun oldu oruç tutmamda sakınca var mı acaba kafam karıştı , doktoruma da sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?