Teşekkür ederim sizinki uygunmuş artık başa gelen cekilir hesabı her seye razıyızAynı özel bir hastanede 3 kez aşılama oldum. Eylül-Mart ve Nisan aylarında hepsinde 850 TL verdim. Tabi bunların içinde kullandığım ilaçlar, iğneler ve muayne ücretleri yok
Rica ederimTeşekkür ederim sizinki uygunmuş artık başa gelen cekilir hesabı her seye razıyız
İnşallah canım sen hangi aşamadasın şimdiRica ederimHer şey gelip geçiyor yeterki mutlu sona ulaşalım
Ben şuan aşılama sonrası 14 günlük bekleme sürecindeyimİnşallah canım sen hangi aşamadasın şimdi
GONALF a adetin kaçıncı günü başladınız acaba?
Yaa benim bu gün 6 gün iğnenin ama bugun ağrı hissettim iğneyi vurundugum taraftan baya ağrı var böyle olan oldu?Ben üçüncü günü baladim gonal f 450 günde 225 vurulcam bugün baslafim
Aynı noktadan vurmuyorsun dimi?Yaa benim bu gün 6 gün iğnenin ama bugun ağrı hissettim iğneyi vurundugum taraftan baya ağrı var böyle olan oldu?
B n bugün başladığım için suan ağrım yok sadece biraz ateş bastı başım döndü sabah 11.15te yaptım ignemiYaa benim bu gün 6 gün iğnenin ama bugun ağrı hissettim iğneyi vurundugum taraftan baya ağrı var böyle olan oldu?
Allah hayırla sonuclandrsin inşallahBen şuan aşılama sonrası 14 günlük bekleme sürecindeyim
Amin inşallahAllah hayırla sonuclandrsin inşallah
İnşallah güzel hayırlı haberler verirsinBen şuan aşılama sonrası 14 günlük bekleme sürecindeyim
Selamlar aynı gün aşılamamız olmuşBende 3 nisanda ilk aşılamamı oldum. Gonalf f450 150 yaptim iki kutu kullandım. 2 tane de catlatma ignesi vuruldum cuma akşamı. Cumartesi günü de aşılamam yapıldı. İlk günlerde kasık agrim ve gaz sancim oldu bugün dördüncü günüm. Umutla güzel sonucu beklıyorum. Bu arada doktor bana aşılamanin üçüncü ve dokuzuncu günü olmak üzere 2 tane kalçamdan vurulmam için proluton iğne yazdı ve fitil verdi. asilama gününden beri hergun göbekten prolutex isimli iğneyi vuruyorum. Sizde asilama sonrası iğneye devam ediyormusunuz cevap verirseniz sevinirim.hepimizin anne olmasi dileğimle❤
Teşekkür ederim inşallahİnşallah güzel hayırlı haberler verirsin
Bende 3 nisanda ilk aşılamamı oldum. Gonalf f450 150 yaptim iki kutu kullandım. 2 tane de catlatma ignesi vuruldum cuma akşamı. Cumartesi günü de aşılamam yapıldı. İlk günlerde kasık agrim ve gaz sancim oldu bugün dördüncü günüm. Umutla güzel sonucu beklıyorum. Bu arada doktor bana aşılamanin üçüncü ve dokuzuncu günü olmak üzere 2 tane kalçamdan vurulmam için proluton iğne yazdı ve fitil verdi. asilama gününden beri hergun göbekten prolutex isimli iğneyi vuruyorum. Sizde asilama sonrası iğneye devam ediyormusunuz cevap verirseniz sevinirim.hepimizin anne olmasi dileğimle❤b
Bende üç nisanda aşılama oldum. Senin gördüğün tedaviyle baya farklı benimki her doktorun kendine özgü bi tedavi şekli var demekki. Fostimon 75 kullandım femera hap kullandım. En son bi tane ovitrelle yaptım 36 saat sonra aşılamam oldu. Şuan sadece progestan fitil kullanıyorum.Bende 3 nisanda ilk aşılamamı oldum. Gonalf f450 150 yaptim iki kutu kullandım. 2 tane de catlatma ignesi vuruldum cuma akşamı. Cumartesi günü de aşılamam yapıldı. İlk günlerde kasık agrim ve gaz sancim oldu bugün dördüncü günüm. Umutla güzel sonucu beklıyorum. Bu arada doktor bana aşılamanin üçüncü ve dokuzuncu günü olmak üzere 2 tane kalçamdan vurulmam için proluton iğne yazdı ve fitil verdi. asilama gününden beri hergun göbekten prolutex isimli iğneyi vuruyorum. Sizde asilama sonrası iğneye devam ediyormusunuz cevap verirseniz sevinirim.hepimizin anne olmasi dileğimle❤
Merhabalar. Bende asilama olanlardan duyduğum kadarıyla benim gibi bukadar ilaç kullanmamislar. Ama arkadaşlarım bu doktora gittikler ve şükür anne oldular. Ayni cevabi bende aldım :) işimizi garantiye alalım dedi. Cok özür dileyerek soruyorumBende üç nisanda aşılama oldum. Senin gördüğün tedaviyle baya farklı benimki her doktorun kendine özgü bi tedavi şekli var demekki. Fostimon 75 kullandım femera hap kullandım. En son bi tane ovitrelle yaptım 36 saat sonra aşılamam oldu. Şuan sadece progestan fitil kullanıyorusağlık sorunum yoktu bende doktora sorduğumda işimizi sağlama alalım dedi
Hayırlısı olsun inşallah 17 nisanda sevincimizi paylaşırız burda birlikteMerhabalar. Bende asilama olanlardan duyduğum kadarıyla benim gibi bukadar ilaç kullanmamislar. Ama arkadaşlarım bu doktora gittikler ve şükür anne oldular. Ayni cevabi bende aldım :) işimizi garantiye alalım dedi. Cok özür dileyerek soruyorumfitil akıntı yapıyor mu bilginiz var mi. Ben cok rahatsiz oldum da
Bu arada hangi şehirdesiniz hangi doktorMerhabalar. Bende asilama olanlardan duyduğum kadarıyla benim gibi bukadar ilaç kullanmamislar. Ama arkadaşlarım bu doktora gittikler ve şükür anne oldular. Ayni cevabi bende aldım :) işimizi garantiye alalım dedi. Cok özür dileyerek soruyorumfitil akıntı yapıyor mu bilginiz var mi. Ben cok rahatsiz oldum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?