Aşılama 2021 Nisan ayı 2.ci Aşılama tedavisi olacaklar buraya 🙋🏼‍♀️🤲🏻💕

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı özel bir hastanede 3 kez aşılama oldum. Eylül-Mart ve Nisan aylarında hepsinde 850 TL verdim. Tabi bunların içinde kullandığım ilaçlar, iğneler ve muayne ücretleri yok
Teşekkür ederim sizinki uygunmuş artık başa gelen cekilir hesabı her seye razıyız

Ben üçüncü günü baladim gonal f 450 günde 225 vurulcam bugün baslafim

Bende 3 nisanda ilk aşılamamı oldum. Gonalf f450 150 yaptim iki kutu kullandım. 2 tane de catlatma ignesi vuruldum cuma akşamı. Cumartesi günü de aşılamam yapıldı. İlk günlerde kasık agrim ve gaz sancim oldu bugün dördüncü günüm. Umutla güzel sonucu beklıyorum. Bu arada doktor bana aşılamanin üçüncü ve dokuzuncu günü olmak üzere 2 tane kalçamdan vurulmam için proluton iğne yazdı ve fitil verdi. asilama gününden beri hergun göbekten prolutex isimli iğneyi vuruyorum. Sizde asilama sonrası iğneye devam ediyormusunuz cevap verirseniz sevinirim. hepimizin anne olmasi dileğimle❤

Selamlar aynı gün aşılamamız olmuş tabi benimki 3. Kez bende iğne ve fitil yok. Onların yerine 5 nisandan beridir estrofem ve duphaston diye iki tane hap formunda ilaç kullanıyorum.

Selamlar canimmm. İnşallah hayırlısıyla ayni gün anne olacağımızı öğrenelim sabırsızlıkla güzel haberini bekleyeceğim. İçini ferah tut İnşallah bu sefer hayirli haberlerini alacağız

Bende üç nisanda aşılama oldum. Senin gördüğün tedaviyle baya farklı benimki her doktorun kendine özgü bi tedavi şekli var demekki. Fostimon 75 kullandım femera hap kullandım. En son bi tane ovitrelle yaptım 36 saat sonra aşılamam oldu. Şuan sadece progestan fitil kullanıyorum.

Merhabalar. Bende asilama olanlardan duyduğum kadarıyla benim gibi bukadar ilaç kullanmamislar. Ama arkadaşlarım bu doktora gittikler ve şükür anne oldular. Ayni cevabi bende aldım :) işimizi garantiye alalım dedi. Cok özür dileyerek soruyorum fitil akıntı yapıyor mu bilginiz var mi. Ben cok rahatsiz oldum da

Hayırlısı olsun inşallah 17 nisanda sevincimizi paylaşırız burda birlikte evet vajinal fitil haliyle aşırı akıntı oluyor korkmana gerek yok zaten ilaç emildiği kadar emiliyor kalanını dışarı atıyor afedersin idrar yapınca bile beyaz kalıntılar görünüyor. Günlük ped kullanıyorum mecbur

Bu arada hangi şehirdesiniz hangi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…